amigdas.com

Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri

Varietate de rase de pisici albe cu ochi albaștri imagineCel mai adesea, când vine vorba de pisicile albe, o alianță de ceva frumos, pură, bună și neobișnuită apare la om. Și dacă zăpada are și ochi albastri - foarte puțini oameni pot rămâne indiferenți față de o astfel de minune a naturii. Strămoșii noștri au mai spus că pentru a vedea o pisică albă într-un vis este succesul și vestea bună. Cum altfel? La urma urmei, nu toată lumea are voie să admire într-un vis o pisică cu date aristocratice. Astfel de animale de companie au fost lichidate mai devreme pentru a-și proteja casa de forțele răului.

Pisici albe

pisica alba cu un aspect expresivMulți confundă pisicile cu albastru-ochi albinoși. Cu toate acestea, există o diferență semnificativă: la genele albinoase, culoarea este absentă în totalitate, în timp ce există o pisică albă de zăpadă cu ochi albaștri melanocit pigment, care are un procent redus de conținut.

Din ce în ce mai des există informații că pisicile albe cu ochi albaștri sunt surzi. Cu toate acestea, geneticienii au statisticile lor despre acest lucru, care spune că mai mult de jumătate din toate pisicile albe au o audiere excelentă. Acest lucru este confirmat de proprietarii acestor animale de companie.

Populare rase de pisici albe

Angora turcă

Pisica angora turceasca de estProbabil, aceasta este una dintre cele mai renumite rase de pisici de zapada alba. Se numește turcă deoarece a fost inițial formată în Turcia. Este necesar să recunoaștem că această rasă din aceste locuri este încă foarte apreciată.

Există angoare cu ochi multi-colorați. Adevărat, astfel de pisici, ca regulă, sunt surzi în acea ureche, din care este un ochi albastru.

Angora turcă este o pisică elegantă, cu pupile largi deschise, care are o coadă lungă. Pisicile albe, cum ar fi pisicile adulte, au un caracter foarte afectuos și liniștitor de pace. Angora este una dintre cele mai scumpe rase de pisici.

Angora turcă este un pui mic

Scottish Fold

Scottish Fold Pisică albă de luxBelenky cu ochi albaștri pisoi scoțieni, probabil visul fiecărui copil. Pisica Scottish Fold este destul de valoroasă, pentru că este unică. Părul ei alb de zăpadă este întruchiparea nevinovăției și frumuseții.

Pisica poate avea pete de culoare închisă pe vertex, ceea ce poate însemna că pisicul avea strămoși albastri sau negri. Pe măsură ce pisica crește, aceste pete vor deveni mai ușoare.

Ochii pisicilor din această rasă pot fi albastru, portocaliu sau multicolor. Pisica acestei rase are un temperament moale, el este lipsit de conflicte și se poate întâlni cu copiii și persoanele în vârstă.

Sweet Scottish cat

Piatra orientală

Pisicile albe din această rasă se pot naște cu o mică specie pe cap, dar până în anul în care dispare. ei cu păr lung și cu păr scurt. Lana lor este foarte albă. Sunt pisoi din această rasă cu ochi multi-colorați. Pisicile rasei orientale sunt foarte atasate de stăpânul lor, iar în absența lui sunt supuse suferințelor.

alb pisica orientala

Persană

Puii din această rasă sunt suficient de mari și pufoase. Ei au liniștea naturii, dragostea proprietarului. De regulă, ochii lor sunt de culoare albastru închis, dar există pisici și ochi multi-colorați. Al doilea ochi este portocaliu. Frumusețea plăcută și plăcută a zăpezii este foarte calmă, îi iubește casa și proprietarul.

Pisică persană pufoasă

Rasă Kao Mani

Kao Mani reproduce pisica alba cu poze multi-colorateKao Mani se traduce ca un ochi diamantat. Și într-adevăr, în reprezentanții acestei rase, ochii sunt străluciți și strălucesc ca niște diamante. Această rasă este crescută în Thailanda. Pisicile din această rasă au o blană scurtă, în spatele căreia este foarte convenabil să aibă grijă. Anterior, culoarea ochilor a avut doar o culoare albastră, acum există persoane cu ochi verzi și portocalii, precum și cu ochi multi-colorate.

Este foarte rare și rase scumpe, nu toată lumea își poate permite acest lucru. Pisicile Khao Mani sunt asemănătoare cu cele ale siamezilor. Pussies iubesc foarte mult casa și proprietarul ei, suferă teribil de singurătate.

Pisica alba cao mani

Pisica albă rusă

Pisicile acestei rase au fost crescute în Australia prin hibridizarea unei pisici siberiene cu zăpadă albă, cu o pisică albastră. Animalele din această rasă au ochi albaștri, păr dens și scurt, au o stare bună de sănătate. ei foarte calm și pașnic, pot rămâne pentru mult timp fără proprietar.

sfincși

Pisici din această rasă ușor de antrenat, sunt foarte artistice. Ei au ochi albastri și multi-colorați și nu există o nuanță roz. Sfinxurile au un aspect uimitor și contradictoriu. Sunt inteligenți, inteligenți, afectuoși, amuzanți, amuzanți, jucăuși și prietenoși.

Pisica alba a rasei Sfinxului

Îngrijire pentru lână albă de zăpadă

Pentru a nu strica aspectul aristocratic al unei pisici albe, este necesar să aderați la unii regulile de îngrijire în spatele lor:

  • Pisica albă se lasă în baieDeoarece lâna alba este foarte sensibila, trebuie folosite balsamuri si balsamuri.
  • Dacă pisica are probleme cu părul, atunci este mai bine să utilizați un șampon medical.
  • Pisicile albe sunt recomandate să se ia o baie mai des, mai degrabă decât omologii lor de o culoare diferită.
  • Este mai bine să alegeți un șampon hipoalergenic.

Este important să:

  • După baie, părul trebuie să fie uscat bine.
  • Pisica persană pătrunzătoareCâinii albi cu păr lung trebuie să fie piepteni zilnic.
  • Pentru ca blana albă a pisicilor să fie albă, este necesar să se excludă dieta din ficat, inimă, mare și morcovi.
  • Dacă culoarea stratului s-a schimbat, este necesar să vizitați clinica veterinară, deoarece aceasta poate indica o boală a glandelor suprarenale și a glandei tiroide.
  • Trebuie reținut faptul că cel mai adesea în pisicile albe se murdăresc bazele urechilor, coada, botul, pieptul.

Pisica albă leneșăNu este recomandat ca oamenii leneși să aibă o pisică albă, pentru că este nevoie de o îngrijire deosebită. 70% dintre pisicile albe au surditate parțială sau totală. Pentru astfel de pisici trebuie să arătați cu atenție și să nu vă lăsați singuri pe stradă. Astfel de pisici nu se simt foarte încrezători și au nevoie de un maestru. Ei au o natură foarte blândă și afectivă.

Pisicile alb-negru preferă oamenii pragmatici și exacți. Pentru o relație bună, o pisică albă îi va răsplăti pe stăpânul său cu o dragoste nemărginită. Plantarea pisicilor albe este o necesitate pentru a menține casa perfect curată, deoarece pisoiul își găsește imediat murdăria și petează lana albă de zăpadă.

Pisicile albe trebuie păstrate departe de praf, odorizante, pulberi de curățare. Toate acestea cauzează alergii. O reacție alergică poate fi cauzată și de consumul de alimente. Înainte de a cumpăra, trebuie să aflați de la vânzător nuanțele de a hrăni un astfel de animal de companie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să numiți o pisică neagră o pisică în familieCum să numiți o pisică neagră o pisică în familie
Cum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisiciCum să determinăm corect vârsta unei pisici sau a unei pisici
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Pisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisiciPisica este un ragdoll. Caracteristicile rasei si modul de distingere a unei pisici
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Care este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre eiCare este unicitatea pisicii și pisicilor cu trei culori. Semne despre ei
Pisici orientale cu păr lung: descrierea raseiPisici orientale cu păr lung: descrierea rasei
Numele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestoraNumele celor mai populare rase de pisici și fotografiile acestora
Culorile principale ale pisicilor din Scottish FoldCulorile principale ale pisicilor din Scottish Fold
Cat Pixibob: descrierea rasei, caracteristici ale îngrijiriiCat Pixibob: descrierea rasei, caracteristici ale îngrijirii
» » Caracteristicile raselor de pisici albe cu ochi albaștri
© 2021 amigdas.com