amigdas.com

Sonar universal pentru pescuitul de iarnă și de vară

Cum să alegeți soneria ecouluiÎn rândul bărbaților, pescuitul este un hobby foarte popular. Contribuie la acest hobby al unei populații mari de locuitori din lumea acvatică, precum și la un număr imens de rezervoare naturale și create artificial. O persoană care este iubită de pescuit pentru o lungă perioadă de timp, are întregul arsenal de echipament. Una dintre cele mai importante dispozitive este soneria pentru vară și iarnă.

Cumparand un Fishfinder

Una dintre uneltele de pescuit este sonda de adâncime. Dispozitivul este foarte vechi și a fost folosit chiar și în timpul celui de-al doilea război mondial de navele flotei unei regine. Cu ajutorul soneriei ecoului în trecut, navele de suprafață au găsit submarine de dușmani. Recent, sunetul de ecou este folosit de oameni nu numai pentru a căuta prada, ci și pentru a vedea relieful de jos. Dar acum sonarii militari au multe diferențe cu noile dispozitive.

Principalele diferențe sunt dimensiunile, prețurile și calitatea. Acesta este motivul pentru care pescarii întreabă adesea ce sunet pentru pescuit în timpul iernii și vară este cel mai bun. Dar, înainte de a începe căutarea dispozitivului, trebuie să înțelegeți următoarele întrebări: la ce adâncime va prinde prada, În cazul în care acest dispozitiv este multifuncțional, și care este prețul optim pentru dispozitiv.

Selectăm dispozitivul după numărul de raze

Aplicație SonarÎn orice magazin de echipamente de pescuit, clienților li se oferă mai multe tipuri de instrumente.

Aparate de pescuit vara si iarna sunt pentru muncă de la barcă, de pe țărm, dar și pentru pescuitul de iarnă. Dar ei cumpără adesea sunete universale de ecou, ​​care pot fi folosite întotdeauna. În acest caz, criteriul principal este unghiul de acoperire a undelor. Un număr mare de valuri creează o imagine mai clară, care este afișată pe ecran. Însă achiziționarea unui dispozitiv de calitate nu este întotdeauna considerată o garanție a pescuitului excelent, deoarece chiar și o imagine clară poate afișa informații incorecte despre starea fundului. De aceea, cel mai adesea sunt achiziționate dispozitive cu una sau două fascicule.

Sondele ecosoundere cu un singur fascicul au un unghi de acoperire de cel mult douăzeci de grade și au doar un singur val special pentru reflecție. Dispozitivele cu o reflecție în două frecvențe pot apuca un colț de șaizeci de grade.

Există diferite sunete de ecou pentru pescuit. Iarna, vara - acestea sunt anotimpurile in care sunt folosite de pescarii profesionisti. De cele mai multe ori aceste dispozitive au câteva raze. Dar pentru pescari-amatori, un simplu sonor de ecou pentru pescuit cu un singur fascicul poate veni, de asemenea.

Dimensiunile și sezonalitatea ecosounderului

După momentul selectării alimentării dispozitivului, este necesar să se uite la tipul acestuia. Căutătorul de pește pentru pescuit în iarnă și vară poate fi selectat din anumite tipuri:

  • Compact - are o dimensiune mică și se poate potrivi în buzunarul de îmbrăcăminte. Aparatul primește energie de la baterii.
  • Portabilul este un tip foarte versatil, poate fi transportat, deoarece este ambalat într-o anumită valiză sau geantă. Puteți utiliza întotdeauna acest dispozitiv în orice vreme.
  • Tubus - este folosit pentru pescuitul de iarnă și are multe avantaje datorită faptului că toate echipamentele sunt conectate într-o carcasă și au o vedere laterală. Încărcăturile de la baterii.

O alegere dificilă

Cum să folosiți soneria ecouluiDacă există posibilitatea de a alege între cumpărarea unui vehicul de vară sau de iarnă, atunci merită să vă opriți la primul dispozitiv, deoarece mulți producători creează sonerii de vară care pot fi luate pentru pescuitul de iarnă. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să stabiliți contactul corect între senzor și bucata de gheață.

Utilizarea aceluiași aparat de vară în timpul iernii este posibilă, dacă conectați senzorul la un trepied și să-l coborâți în gaură. Va fi posibil să modificați unghiul de vizualizare și să luați în considerare tot ce este sub gaură. Echipamentele de iarnă ar trebui să fie achiziționate numai în acea opțiune, dacă pescuitul este în timpul iernii. Aceste dispozitive au calități precum rezistența la temperatură scăzută, precum și echipamentele cu senzori diferiți care funcționează bine în puțuri.

Principalele criterii de selecție

Înainte de a cumpăra un sunet ieftin de ecou pentru pescuit în iarnă și vară, merită acordat atenție anumitor criterii.

Deci, pentru a alege un dispozitiv de pescuit în orice moment al anului, merită luată în considerare:

  • Cum functioneaza FishfinderulDimensiuni și greutate. Acest lucru este important pentru prinderea, pentru că dacă pentru pescuitul de vară aceste figuri aproape că nu joacă un rol special, atunci pentru iarnă toate elementele ar trebui să fie îngheț-rezistente, și au, de asemenea, o greutate mică. De asemenea, rezoluția afișajului este foarte importantă, deoarece un ecran de calitate poate afișa o imagine bună.
  • Este încă de remarcat faptul că mulți producători fac încă ecrane speciale care sunt mult mai ieftine decât alte modele. Din speciile alb-negru merită să cumpărați un dispozitiv care are o paletă imensă de nuanțe gri. La urma urmei, în funcție de densitatea culorii gri, puteți afla informații despre densitatea fundului.
  • Prezența unui navigator este principala condiție care trebuie îndeplinită în cazul în care pescuitul va avea loc într-o zonă greu accesibilă. De asemenea, în aceste modele există o hartă pe care puteți crea repere.
  • Calitatea pescuitului depinde de modul în care senzorul este plasat în apă. Multe modele pentru acest scop sunt echipate cu flotoare speciale. Ele ajută la poziționarea dispozitivului pe orizontală.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum sa alegi un bun cautator de pesti pentru pescuit cu barca de cauciucCum sa alegi un bun cautator de pesti pentru pescuit cu barca de cauciuc
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Echipament de pescuit: piranhamax huminerbirdEchipament de pescuit: piranhamax huminerbird
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Prezentare generală și caracteristici ale căutătorului de peștePrezentare generală și caracteristici ale căutătorului de pește
Pescuit excelent în Murom și în zonăPescuit excelent în Murom și în zonă
Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de varăFabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară
Pescuitul pe râurile din regiunea KirovPescuitul pe râurile din regiunea Kirov
Caracteristicile de pescuit în Crimeea pe mare, de la țărmCaracteristicile de pescuit în Crimeea pe mare, de la țărm
» » Sonar universal pentru pescuitul de iarnă și de vară
© 2021 amigdas.com