amigdas.com

Implantarea imediată a dinților: prețurile și descrierea metodei

Imediat după extragerea dințilorImplantarea imediată a dinților constă în efectuarea introducerea unei proteze

și extragerea dinților.Procesul constă în instalarea unei structuri artificiale în gaură, care a fost formată după îndepărtarea unui dinte inutilizabil.

aceasta tehnica are multe avantaje. Din articolul nostru puteți afla totul despre o implantare într-o singură etapă.

Implantarea imediată a dinților: descriere, indicații și contraindicații, prețuri

Implantarea imediată a dințilorImplantare imediată - acesta este tipul de restaurare dentară sau dinți, după îndepărtarea dintelui nativ. În locul său, implantul a fost instalat imediat. Procedura este populară datorită faptului că operația este efectuată într-o singură zi.

Popularitatea acestei tehnici a dobândit în legătură cu faptul că toți dinții sunt restaurate în acele zone în care factorul extern este important. Este vorba de zona zâmbetului.

Funcționalitatea acestei tehnici este că după îndepărtarea unui dinte inutilizabil este posibil să se pună un implant. Tehnica în două etape poate fi utilizată numai în cazul restaurării mai multor dinți. Implantarea imediată reduce nu numai timpul petrecut în operație, ci și reabilitarea. În plus, imediat după instalarea designului, pacientul poate efectua acțiuni reflexe - mestecați și înghițiți alimente fără obstacole.

Indicații pentru implantarea într-o singură etapă

Indicatii pentru implantarea simultana a dintilorÎnainte ca pacientului să i se atribuie o implantare în stadiu, dentistul va fi examinarea completă a cavității orale.

Astfel, devine posibil exclude prezența bolilor dentare (de exemplu, carii), un proces inflamator sau posibila prezență a infecțiilor. Dacă este necesar, medicul dentist efectuează curățarea cavității bucale.

Pentru indicații, următoarele probleme ar trebui atribuite implantării la pacienți.

 1. Distrugerea puternică și necesitatea de ao elimina.
 2. Leziuni ale dintelui cu penetrare profundă în țesutul gingival.
 3. Realizat în cazul, imposibilitatea de a restabili dinții din față.
 4. Cu afecțiuni ale gingiilor sau dinților, când trebuie să îndepărtați dintele.

Pentru a efectua o operațiune în aceste cazuri, va trebui să respectați anumite cerințe. Acestea includ absența distrugerii țesutului osos (în apropierea dintelui). O condiție obligatorie este prezența țesuturilor sănătoase în jurul dintelui îndepărtat. De asemenea, ar trebui să existe o cantitate suficientă de țesut osos. Pacientul nu trebuie să aibă procese inflamatorii pe rădăcinile dintelui îndepărtat. În plus, septul inter-rădăcină trebuie menținut. Pentru operație, este de asemenea important să nu existe modificări ale țesutului osos și ale modificărilor atrofice.

Contraindicații la implantarea unei dinți în dinți

Contraindicații la implantarea într-o singură etapăProteză urgentă pe implanturi, ca orice alte proteze are un număr de contraindicații. Unii dintre ei trebuie să fie tratați mediocrată, iar unii pot deveni un "grav" pentru operație. Din motive serioase pentru care procedura stomatologică devine imposibilă este.

 1. Atrofia proceselor alveolare și a țesutului osos.
 2. Reacții cronice alergice la medicamente pentru durere.
 3. Prezența parodontitei sau a parodontitei.
 4. Este imposibil să se efectueze implantarea în osteoporoza cronică.
 5. Operația nu se realizează cu imunitate redusă.
 6. Operația nu poate fi efectuată dacă se formează o gaură mare după extragerea dintelui.
 7. Boli ale organelor și sângelui care formează sânge.
 8. Tulburări psihice.
 9. Bolile oncologice.
 10. Diabetul zaharat și bolile sistemului endocrin.
 11. Bolile infecțioase, inclusiv SIDA, tuberculoza și bolile venerice.
 12. Cu tonus muscular crescut, mușchii nu funcționează.

Există și alte semne în care este posibilă refuzarea operațiunii. Ele sunt relativ în natură.

 • Procesele inflamatorii ale cavității bucale.
 • În absența oricărei igiene orale.
 • Sarcina la femeie și în timpul alăptării.
 • Prezența dinților putregai sau a cariilor.
 • Cu accentuarea inflamației în zona plasării implantului.
 • Distrugerea puternică a țesutului osos.
 • Parodontită sau tartru.
 • Prezența dinților multi-înrădăcinate.
 • Obiceiuri rele.

Este de remarcat faptul că contraindicațiile relative oferă o oportunitate de implantare, dar cu excepția unei probleme individuale a pacientului. Și dacă vorbim de contraindicații generale și de nerespectarea acestora, atunci în acest caz pot apărea complicații după operație. Pentru a le purta.

 1. Depleția organismului de natură generală.
 2. Luând medicamente.
 3. Prezența bolilor cardiovasculare, precum și a astmului bronșic.
 4. Separări mici până la sinusul nazal și maxilar.

Există și alte contraindicații, temporare. Astfel de contraindicații trebuie eliminate pentru posibilitatea efectuării procedurii. Pentru a le purta.

 • Tratamentul bolilor care apar în stadiile acute.
 • Dependența de alcool.
 • Trecerea cursului radioterapiei.
 • Sarcina.
 • Dependența de droguri.

Varietăți de implantare a dinților după îndepărtare

În stomatologie, există trei tipuri principale de restaurare a dinților după îndepărtarea lor. Prima este o implantare instantanee, care se desfășoară zi de zi și zi. În acest caz, implantul va fi instalat după îndepărtare. Desna pe loc suturate. Alte măsuri de reabilitare se efectuează după vindecare.

Următoarea opțiune este implantare prin metoda de fixare a fostului gingival. Astfel, aspectul natural va fi păstrat. Asemenea implanturi arata plăcut din punct de vedere estetic și vă vor permite să formați un zâmbet frumos. Există două tipuri de formatori de gume - aceasta este opțiunea standard sau la cerere. O altă opțiune pentru implantare este instalarea unei proteze cu încărcare simultană a coroanei temporare. După implantarea rădăcinii, coroana temporară devine permanentă.

Ultima metodă este cea mai eficientă din punctul de vedere al esteticii. Permite o vizită la medic pentru a restabili pe deplin un zâmbet frumos. Până când locul de vindecare este îndepărtat, pacientul nu trebuie să-și ascundă zâmbetul. Până în prezent, această procedură expresă este populară în partea din față a dinților.

Implantare imediată: avantaje

Principalul lucru în realizarea acestei proceduri este de a oferi un aspect frumos, precum și de a restabili complet funcțiile de vorbire și de mestecat. Astfel, rezultatul este gingiva neteda. Și dacă culoarea implantului și forma viitorului design sunt alese corect, atunci proteza nu se va deosebi de dintele real.

Avantajul introducerii acestei tehnici este acela că, indiferent de sarcina care se încadrează pe implantul coroanei temporare sau a gingiei, se constată conturul țesutului moale.

Instalația în două etape se realizează odată cu restaurarea structurii până la înălțarea completă a protezei. Prin urmare, în timpul perioadei de vindecare, pacientul se simte inconfortabil. Nu poate să mestece, să vorbească și să zâmbească.

Procedura de implantare într-o etapă

Există mai multe metode de implantare a dinților. Să luăm în considerare realizarea fiecăruia dintre ele.

 1. După ce dintele a fost îndepărtat, se introduce un implant și guma este cusută în partea de sus. Următoarele proceduri cu acest dinte sunt efectuate în șase luni, după ce a înrădăcinat într-un loc nou. În unele cazuri, această metodă poate fi o soluție optimă. În absența contraindicațiilor, merită aplicată o altă opțiune.
 2. În gaura, locul unde a fost îndepărtat dintele, implantul este instalat, care protejează gingia. Astfel, gingia nu atrofiază și nu își pierde conturul natural. După ce proteza sa stabilit, am atașat coroana și bontul. În cazul în care dispozitivul de formare a gingiei nu este instalat imediat, poate să apară atrofie gingivală. Adică în zona de tranziție de la proteză la partea superioară a dintelui, o parte din structura artificială va fi vizibilă.
 3. Ultima opțiune este instalarea unei coroane temporare. În această versiune - aceasta este cea mai bună cale de proteză a dinților din față. Implantul este înșurubat în priză. Acesta va fi echipat cu o foaie de gingie și o coroană temporară. Aceasta va ajuta la menținerea esteticii unui zâmbet în timpul perioadei de supraviețuire a implantului. Trebuie remarcat faptul că tehnica poate fi utilizată pentru molari. Încărcarea naturală a protezei va evita atrofia osului maxilarului.

Riscuri în timpul unei implantare într-o etapă

Este de remarcat faptul că, spre deosebire de cealaltă metodă de înlocuire a protezei, Implantarea în stadiu are mai multe riscuri. Unul dintre ele este implantarea respingerii. Dar, în cazul unui rezultat rapid de înaltă calitate, riscul poate fi justificat. Respingerea protezei poate să apară în următoarele cazuri.

 1. Leziuni ale rănilor după extragerea dinților.
 2. În jurul găurii, acumularea acumulării pe locul neprotejat al gumei.
 3. Fixarea fixă ​​a implantului.
 4. Sarcina protetică mare pe coroana temporară.

Diferențe în implantarea într-o singură etapă și proteze convenționale

Caracteristicile implantării în etapeUna dintre cele mai simple căi de a restaura un zâmbet Este o implantare în dinți a unei singure etape. Dar, într-o serie de cazuri, pacientul, în special cei aflați în zona de risc, trebuie să știe care sunt principalele diferențe dintre proteza obișnuită și implantarea într-o singură etapă.

 1. Instalație în două etape. Are un nivel mai mare de traume. Drumeții la dentist la pacienți vor fi doi. Perioada de recuperare după procedură este prelungită. Implantarea implantului se efectuează timp de o lună și jumătate. Există riscuri de pierdere osoasă. O tijă poate supraviețui până la patru luni. Fixarea coroanei permanente apare după procesul de vindecare a țesutului. După instalarea în două etape a implantului, pacientul se simte incomod.
 2. Metoda One-shot. Are un nivel mai scăzut de traumatism în timpul operației. Chirurgia se desfășoară zi de zi și zi. Perioada de reabilitare este doar una. Implantul se implantează imediat după procedură. Nu există riscul pierderii țesutului osos. Stemul nu va supraviețui mai mult de patru luni. Fixarea coroanei permanente se efectuează imediat pe teren în timpul implantării. Pacientul se simte bine după procedură. El poate mânca mâncare, bea și zâmbește, ceea ce este, de asemenea, important.

Implantarea imediată a dinților: prețuri

Descrierea metodei de implantare în unghi a dințilorPentru a trece prin procedura de implantare în unică treaptă a dinților este recomandată într-o clinică certificată sau un bun dentist. Prețul acestei proceduri poate varia. Dar, practic, în regiune și în capital nu există nici o diferență. În funcție de caracteristicile individuale ale cavității bucale a pacientului, anumite riscuri și contraindicații se formează prin preț. În plus, prețul pentru acest serviciu poate depinde de implantul pe care îl alege pacientul sau mai degrabă din materialul său și de producător.

Până în prezent, cabinetele stomatologice oferă o implantare în etape a dinților de la 28 mii ruble și 53 de mii de ruble. În unele camere, acest preț poate include implanturi. Dental clinicile pot face proteze pe o ordine individuală, apoi în serviciul protetic, implantul nu este inclus. Se calculează separat.

În plus, devine posibil să alegeți materialul implantului, care va lua rădăcina maximă în cavitatea bucală. Pentru aceasta, este recomandabil să consultați un medic. În plus, este de remarcat faptul că multe clinici din apelul inițial pentru serviciul de implantare pot instala o proteză imediat, în absența riscurilor și contraindicațiilor la pacienți.

Dacă v-ați hotărât să faceți o implantare de dinți într-o singură etapă, se recomandă să nu vă salvați sănătatea fizică și psihică. La urma urmei, cu un zâmbet nou va trebui să treacă mai mult de un an. Prin urmare, este mai bine să citești recenzii și să mergi la cei mai buni specialiști din domeniu.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este implantarea dinților și instalarea implantuluiCe este implantarea dinților și instalarea implantului
Care este forma de guma in timpul implantarii?Care este forma de guma in timpul implantarii?
Ce este curățarea igienică a dinților?Ce este curățarea igienică a dinților?
Ce sunt implanturile dentare: tipuri și descriereCe sunt implanturile dentare: tipuri și descriere
Ce este o proteză imediată și când este prescrisăCe este o proteză imediată și când este prescrisă
Cum se îndepărtează rădăcina dinteluiCum se îndepărtează rădăcina dintelui
Implantarea dinților: esența procedurii de fixare a unui implant dentarImplantarea dinților: esența procedurii de fixare a unui implant dentar
Proteze detașabile parțiale, structuri dentareProteze detașabile parțiale, structuri dentare
Restaurarea dinților: trăsături de restaurareRestaurarea dinților: trăsături de restaurare
Implantarea bazală: avantajele implantării bazale a dințilorImplantarea bazală: avantajele implantării bazale a dinților
» » Implantarea imediată a dinților: prețurile și descrierea metodei
© 2021 amigdas.com