amigdas.com

Resanta Sai 160: Invertor ieftin de intrare invertor ieftin

Nivel rezistent ЛУ-2ПШFoarte popular astăzi se bucură de invertoare de sudura interne compacte, care sunt concepute pentru studio de producție mici sau care lucrează în garaj, la cabana lor de vară. Dacă până de curând astfel de dispozitive funcționează pe transformatoare de diferite dimensiuni, voluminoase și complexitatea muncii, dar apariția cele mai simple invertoare de permise de fiecare proprietar pentru a efectua cu ușurință de sudură, în timp ce costul de astfel de echipamente este foarte accesibil.

Componenta

Invertor RESANTA SAI 160Compania Resanta - un producător major de produse electrice, ale căror produse combină prețuri democratice și calitate excelentă. Mașina de sudură ieftină SAI 160 este foarte populară pe piața internă pentru uz domestic, are dimensiuni reduse și este ușor de operat.

Datorită utilizării unui circuit invertor, chiar și la puterea sa redusă, asigură calitatea maximă a sudării și permite lucrul cu diferite metale refractare.

În gama acestui model, puteți găsi mai multe modificări care diferă în domeniul de utilizare.

  • Aparatul de bază AIS 160 este un echipament universal în uz, care aparține clasei de uz casnic.
  • Resanta 160K este o serie compactă, care este realizată într-un ambalaj mic și cântărește aproximativ 3,5 kilograme.
  • Resanta SAI 160 PN - este destinat utilizării în rețeaua electrică cu o tensiune de 140-160 W, care este adecvată pentru utilizare în garaj și în zonele suburbane.

Modelul de bază al modelului AIS 160 sa dovedit a fi echipament extrem de fiabil și durabil. Permite sudarea metalelor refractare sau a produselor groase, pentru sudarea calitativă a căreia este nevoie de un curent puternic. Avantajul acestui model este costul acestuia, care nu depășește 8 mii de ruble.

Caracteristicile aparatelor

Mașină de sudat SAI-160Resanta SAI 160 este proiectat pentru a lucra cu un curent de sudare în intervalul 10-160 amperi. Puterea maximă va fi suficientă pentru sudarea fontei și a altor metale refractare.

Diametrul electrozilor utilizați este de 1,5-4 milimetri. Alegerea acestor sau a altor electrozi depinde atât de grosimea produselor care urmează a fi sudate, cât și de indicii lor refractari.

Automatizarea SAI 160 asigură o simplificare semnificativă a operațiilor de sudare. Există o funcție Hot Start, care simplifică punerea în funcțiune a echipamentului, precum și o opțiune de antiaderență, care împiedică deteriorarea electrozilor prin sudură inexactă.

Greutatea modelului de bază al SAI 160 este de 4,5 kilograme. Acest dispozitiv este realizat într-o carcasă metalică robustă cu acoperire cu pulbere, iar metalul este perfect protejat împotriva coroziunii. Cu toate acestea, nu se recomandă utilizarea unor astfel de invertoare în încăperi cu umiditate ridicată.

invertor de sudare Resanta AIS 160 este proiectat pentru a lucra cu rețeaua de alimentare cu o tensiune de 220 de volți. A permis o creștere de zece procente și de tensiune scădere. Dar dacă există supratensiunii electrice și subtensiune, care este tipică zonelor și a cooperativelor garaj suburbane semnificative, este recomandat să vă cumpărați încă un model PN 160, care este special conceput pentru a funcționa la o sursă de alimentare de joasă tensiune.

Mașină de sudură invertorAcest model al invertorului de sudură are o clasă de protecție IP 21, astfel încât împământarea mașinii se face prin intermediul cablului de alimentare. Aceasta asigură funcționarea în siguranță a dispozitivului. În același timp, observăm că nu se recomandă utilizarea unui astfel de invertor de sudură în zone în aer liber sau în zone cu umiditate ridicată.

Mașina de sudura Resant 160 este echipată cu un sistem de răcire forțată care utilizează ventilatoare mai mari. Pe corpul dispozitivului există numeroase sloturi prin care ventilatoarele aspiră aerul necesar pentru răcirea pieselor electrice și de putere. Amintiți-vă că este interzisă blocarea unor astfel de deschideri de ventilație și lucrul cu mașina de sudură într-o carcasă protectoare care poate duce la o supraîncălzire rapidă a dispozitivului.

Avantajele invertorului

Printre avantajele acestui model, observăm următoarele:

  • Excelentă calitate a sudării.
  • Dimensiuni compacte.
  • Ușurința utilizării dispozitivului.
  • Funcționalitatea echipamentului.
  • Costuri accesibile.

Utilizați la locul de muncă

Aparat pentru invertorUnul dintre avantajele incontestabile ale invertoarelor de sudură SAI 160 este ușurința cu care acestea funcționează. Nu necesită pregătire preliminară și pregătire pentru sudură, este posibil să înțelegeți toate caracteristicile utilizării acestui dispozitiv în doar 5-10 minute. Este posibil să se efectueze sudarea manuală sau complet automată.

Pe panoul frontal puteți găsi regulatorul curentului electric, care trebuie stabilit în funcție de grosimea electrozilor folosiți pentru sudură și indicele refractar al metalelor de lucru.

Prezența unei game largi de reglaje a parametrilor de funcționare permite nu numai îmbunătățirea calității sudurii, ci și posibilitatea de a lucra cu un invertor de sudură pentru oameni care nu au făcut niciodată o astfel de activitate.

Invertorul este echipat cu o protecție adecvată împotriva supraîncălzirii, care ajută la prevenirea deteriorării dispozitivului datorită supratensiunii și supraîncălzirii. Automatizarea monitorizează în mod constant temperatura unității și, odată ce valorile de vârf sunt atinse, oprește independent invertorul până când dispozitivul este complet rece. Același lucru se întâmplă și cu creșterea sau scăderea tensiunii în rețea, când releul încorporat închide invertorul înainte de a restabili caracteristicile necesare ale curentului electric în rețea.

Avantajul fără îndoială al utilizării tehnologiei invertoarelor de mașini de sudat este o reducere semnificativă a dimensiunilor unui astfel de echipament, precum și îmbunătățirea calității sudurii. Acesta din urmă este realizat prin stabilizarea tensiunii de ieșire, respectiv, arcul de sudură va avea indicatorii de putere necesari, ceea ce exclude prezența zonelor de metal necorespunzate, unde calitatea conexiunii poate lăsa mult de dorit.

Ca și în cazul majorității modelelor de uz casnic ale invertoarelor de sudură, automatizarea și unitatea de putere a sistemului Resania AIS 160 este extrem de critică pentru temperatura și umiditatea aerului din jur. Toate lucrările pot fi făcute în interior sau în exterior la o temperatură de +10 până la +40 de grade. Pentru informații detaliate privind cerințele de funcționare ale acestei unități, puteți consulta instrucțiunile acestora pentru acest model de invertor.

Pentru a simplifica funcționarea, panoul frontal al dispozitivului conține bornele corespunzătoare pentru conectarea firelor de alimentare și a cablului de sudură. Aceste terminale și cleme asigură fixarea de înaltă calitate a firelor și cablurilor, ceea ce garantează o siguranță completă a dispozitivului.

Resident AISEste necesar înainte de a comuta aparate set valoare minimă a curentului de sudare, după care comutatorul de alimentare se aprinde, cu arc automat se aprinde numai după aceea pe exponat aparate valoarea dorită a curentului de sudura.

Oprirea dispozitivului se face în ordine inversă, adică controlerul de curent este setat la valoarea minimă, după care întrerupătorul principal este oprit.

Este important. Admițând acest algoritm de oprire și pornire a echipamentului, puteți asigura o utilizare fără probleme și durabile.

Mașina de sudat invertor Resanta SAI 160 este un model ieftin la intrare, care va fi o alegere excelentă pentru rezidenții de vară și proprietarii obișnuiți. Utilizarea tehnologiei nu este deosebit de dificilă, astfel încât oricine, chiar și fără experiența sudurii, poate folosi cu ușurință un astfel de echipament, asigurând o conexiune de calitate a pieselor metalice. Acest dispozitiv este fiabil, ușor de utilizat și oferit la prețuri accesibile.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un aparat de sudura pentru casa taCum de a alege un aparat de sudura pentru casa ta
Cum sa alegi o masina de sudura pentru o resedinta de vara si acasaCum sa alegi o masina de sudura pentru o resedinta de vara si acasa
Cum de a alege un aparat de sudura tip invertor pentru casaCum de a alege un aparat de sudura tip invertor pentru casa
MACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generalăMACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generală
Sfaturi pentru alegerea unui sudor pentru casa și vila dvs.Sfaturi pentru alegerea unui sudor pentru casa și vila dvs.
Sugestii pentru alegerea unui tip invertor semi-automat de suduraSugestii pentru alegerea unui tip invertor semi-automat de sudura
Electrozi care ar trebui să fie aleși pentru sudarea prin invertorElectrozi care ar trebui să fie aleși pentru sudarea prin invertor
Schemă de conectare a mâinilor inversoare de sudurăSchemă de conectare a mâinilor inversoare de sudură
Semiautomat sudare cu mâinile proprii: schemeSemiautomat sudare cu mâinile proprii: scheme
Repararea mașinilor de sudura invertoare cu mâinile lorRepararea mașinilor de sudura invertoare cu mâinile lor
» » Resanta Sai 160: Invertor ieftin de intrare invertor ieftin
© 2021 amigdas.com