amigdas.com

Ciobănesc din Rusia de Sud. Descrierea rasei ruse

Ciobănesc de Sud din RusiaCiobănesc de Sud din Rusia

- Un câine cu un aspect incredibil de frumos grațios. Câinii acestei rase sunt aristocrați. Ele sunt foarte solicitate în spațiul intern și sunt considerate o mare valoare pentru crescătorii de câini. În exterior, animalul seamănă cu un lapon mare și pare o ființă bună și blândă. Cu toate acestea, în spatele unui bot inofensiv ascunde un urs adevărat cu suficientă agresivitate și furie.

Acest lucru se datorează faptului că scopul principal al rasei - păsări de pază și vaci bovine.

Ciobănesc din Rusia de Sud. Descrierea rasei ruse

Descrierea rasei de ciobani rușiDacă întrebi orice persoană ce se asociază cu un cioban, atunci el spune imediat:

  • inteligență ridicată;
  • savvy;
  • disciplina;

Nu este necesar să fii un cnolog cu experiență pentru a distinge aceste trăsături de caracter. Dar dacă te uiți la Ciobanescul de Sud din Rusia, atunci ar trebui să adaugi un incredibil de frumos, aspectul grațios și aristocraticness. Rasa este foarte solicitată în spațiul intern și este considerată o mare valoare pentru crescătorii de câini. În exterior, seamănă puternic cu un mare cântăreț și pare o ființă bună și blândă. Cu toate acestea, în spatele unui bot inofensiv ascunde un adevărat "urs", cu suficientă agresivitate și furie. Acest lucru se datorează faptului că scopul principal al rasei este păstrarea efectivelor și pășunarea vitelor.

Până în prezent, nu există date oficiale despre locul în care au apărut primii reprezentanți ai rasei. Există o opinie conform căreia ciobăneii din sudul Rusiei au plecat de la Molossoidele asiatice, de la ogoarele de oi și au dispărut ogoarele din Crimeea și de la ciobanii din Crimeea. Sa întâmplat cu mai bine de trei sute de ani în urmă. Peninsula Crimeei este considerată locul de naștere al animalului de companie. Inițial, ciobanul sud-rus a fost folosit pentru a păzi turmele de oi, deoarece ea nu se teme de lupi sau de alți pradatori.

În timpul celui de-al doilea război mondial, câinii au fost amenințați cu dispariția totală, dar după eforturile diligente ale comunităților cinologice au fost salvate. Și deja la sfârșitul secolului trecut rasa a reușit pentru a câștiga faima la nivel mondial și Deveniți membru al registrului FCI .

În prezent, este considerat una dintre cele mai frumoase rase de câini, nu numai în spațiul rus, ci și în întreaga lume. Puteți cumpăra un cățeluș de Ciobănesc de Sud din Rusia oriunde în lume.

Caracteristicile aspectului și dimensiunii ciobanului rusesc de Sud

Ciobănesc de Sud Rus: descriere și fotografieDacă te uiți la o fotografie de Sud Shepherd rus, este ușor de ghicit că este vorba despre o gravă animale, mari, cu un aspect elegant, musculatură excelent și dimensiuni impresionante.

Adulții se disting prin performanțe fizice excelente și inteligență ridicată. În plus, câinele este faimos pentru fidelitate și valoare, iar dacă trebuie să vă sacrificați viața în favoarea stăpânului, el o va face fără ezitare.

Înainte de a cumpăra un astfel de câine uimitor, trebuie să cântăriți toate avantajele și dezavantajele și să luați în considerare caracteristicile cheie ale caracterului, principiul conținutului și alte subtilități care pot apărea în procesul de creștere.

Ciobanii sud-ruși cresc la înălțimea de 60-68 centimetri și câștigă până la 56 kilograme de greutate. Trăsăturile distinctive ale aspectului sunt lână groasă, capul alungit și zdrențe uriașe de formă triunghiulară. Principalul avantaj al acestui câine de oaie este o haină grațioasă, care este albă de zăpadă sau fumată, cu nuanțe diferite. În ultimul caz, câinele trebuie să posede gri subțire gri. Mai puțin frecvent, puteți găsi un câine alb, cu un substrat de culoare albastru închis, dar vizual sunt pur alb. În culoare pot fi nuanțe diferite, în funcție de pigmenți și de condițiile în care crește animalul de companie.

Lăzile și capul reprezentanților rasei sunt acoperite suficient lână groasă, care arată ca un fel de cizme simțite. Pe capul lui este un breton lung, ajungând până la nas. Dacă lungimea bretonului este mică, cel mai probabil eșantionul nu este rasă pură. Parul in sine ramane moale si matasos, numai vara devine mai rugoasa. Femelele au o haină mai lungă decât bărbații.

Caracteristicile caracterului

Caracterul ciobanului rusesc de SudPentru trăsăturile de caractere de tip ciobănesc din sudul Rusiei, cum ar fi încrederea în sine și auto-suficiența, sunt caracteristice. De asemenea, câinii sunt foarte jucăuși și pricepuți. Agresivitatea se manifestă în pui și în bărbați de până la patru ani.

Din cauza devotamentului excesiv, câinele este gata să-și dea viața sau proprietatea protejată pentru stăpânul său.

Înainte de a cumpăra un animal de companie, este important să țineți cont de faptul că acesta poate fi crescut numai de o singură persoană.

Câinele tratează alți oameni cu clemență. La toate nu este necesar să dăm această bestie albă "în stâncă bună", și mai ales dacă vorbim despre indivizi adulți. Astfel de modificări vor afecta negativ starea mentală a animalului. Ciobanescul rusesc de Sud are o memorie uimitoare, așa că nu iartă greșelile care îi sunt cauzate de maestrul ei. Chiar și după câțiva ani, își poate aminti abuzul și se poate răzbuna.

Valoarea principală pentru rasă este casa și familia. Din copilărie, câinele va servi conștiincios gospodăriei, păzind-o de la intruși. Cu alte animale de companie, sudul se descurcă foarte bine, dar știe să le împartă în "mai sus" și "inferior". Pentru a evita problemele, ar trebui să înveți câinele de la o vârstă fragedă să fie în locul său și să înțeleagă cine este capul "pachetului". Formarea unei astfel de ființe de zăpadă albă necesită mari eforturi, răbdare și justiție. Numai în acest fel poți crește un asistent cu drepturi depline și un gardian curajos.

Nu puteți obține un câine de oaie din Rusia de Sud către oameni iresponsabili sau persoane în vârstă. De asemenea, nu se va dezvolta în mod normal cu o gazdă slab caracterizată. Dacă nu o obișnuiți să comande, ea va începe rapid să domine toată lumea și să-și dicteze charte în familie. Și dacă câinele nu înțelege cine este stăpânul său, acest lucru poate duce la consecințe dezastruoase.

Educația câinelui ciobănesc din sudul Rusiei - proces foarte responsabil. Oamenii neechilibrați sau nerăbdători nu pot fi banali cu o astfel de fiară, ceea ce va duce la abateri mintale semnificative, agresivitate și necontrolabilitate a animalului de companie.

Pui de câine ciobănesc nu pot da copiilor. Faptul că câinele va deveni rapid conducătorul copilului și va ataca pe toți cei care se apropie de el. Da, și copilul însuși va fi amenințat de atac, tk. orice încercare de a comanda ceva pentru animalele de companie poate părea pentru el încălcarea de poziție dominantă. Dacă există copii în casa dvs., faceți eforturi maxime pentru a arăta câinele chiar și pentru locuitorii mici mai privilegiat.

Caracterul sănătos și sănătos al câinarului ciobănesc din sudul Rusiei este format până la doi ani. Proprietarul va trebui să muncească din greu pentru a transforma animalul de companie într-un companion loial și responsabil.

Îngrijirea și întreținerea câinelui ciobănesc din sudul Rusiei

Cuprinsul câinelui de cioban din sudul RusieiExistă câteva puncte principale pe care trebuie să le menționăm atunci când păstrăm ciobanul rus:

  • Echilibrare echilibrată;
  • Ingrijirea parului;
  • Condiții de viață;
  • Activitate fizică normală;
  • de formare;

Blana groasă a Ciobănescului de Sud din Rusia are nevoie de îngrijire regulată. Câinele trebuie tăiat din când în când cu foarfece speciale. câinele poate să devină orb sau să se îmbolnăvească. La începutul primăverii, este necesar să pieptezi puful complet. Acest lucru se face prin utilizarea unui scallop pe care îl puteți cumpăra la un magazin de animale de companie. Dacă ignorați o astfel de procedură, lâna se va deteriora rapid și va trebui să tăiați câinele vara. Dar după tunsoare, haina este restabilită numai după 2 ani. Obișnuiește-ți animalul să curețe de la o vârstă fragedă.

speranţa de viață Ciobanii sud-rusi ajung la 15 ani. În ceea ce privește nutriția, în ciuda dimensiunilor impresionante și a greutății sale, câinele este nemulțumit de alegerea hranei și mănâncă destul de puțin. În același timp, nu există probleme grave de sănătate. Câinele se potrivește perfect, precum și în condițiile apartamentului și pe stradă. Datorită stratului gros de lână, contactul excelent cu temperaturile agresive din timpul iernii. Prin urmare, poate fi folosit ca gardă de încredere pentru un an întreg.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câine ciobănesc germanCâine ciobănesc german
Liceul ruso-european: o descriere a raseiLiceul ruso-european: o descriere a rasei
Cele mai bune rase de câini: specie și descriereCele mai bune rase de câini: specie și descriere
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Păstarul german de câine ciobănesc - câine de blanăPăstarul german de câine ciobănesc - câine de blană
Australian vindecător: o descriere a unui câine ciobănescAustralian vindecător: o descriere a unui câine ciobănesc
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
Turul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turcTurul Kangal - Specificul câinelui ciobanesc turc
Ciobanescul caucazian: caracteristicile rasei, conținutulCiobanescul caucazian: caracteristicile rasei, conținutul
Rase principale și descrierea câinilor de gardăRase principale și descrierea câinilor de gardă
» » Ciobănesc din Rusia de Sud. Descrierea rasei ruse
© 2021 amigdas.com