amigdas.com

Liceul ruso-european: o descriere a rasei

Cum arata Laika?Unul dintre cei mai cunoscuți câini de vânătoare care se găsesc pe teritoriul Federației Ruse este husky-ul ruso-european. Rasa a fost scoasă din comun de eforturile de manipulare a câinilor de la Moscova și Sankt-Petersburg folosind metoda de selecție. Reprezentanții grupului se disting prin rezistența și energia lor deosebită, datorită a ceea ce folosesc pentru vânătoare.

În același timp, un câine poate deveni cel mai bun prieten pentru o familie activă, unde domnește distracția și râsul. Pentru dezvoltarea normală a animalului de companie este necesar să se asigure o activitate fizică și o activitate constantă. În caz contrar, câinele este plictisit de plictiseală, ceea ce va duce la diferite abateri psihologice, schimbări de caracter și alte probleme. Astăzi vom vorbi despre toate caracteristicile rasei Laika ruso-europene.

Istoricul originii

Cum a fost rasa de cojiLaika ruso-europeană este considerată relativ tânără. Cu trei ani în urmă, în 2014 a împlinit 65 de ani. Primii indivizi au apărut în Sankt Petersburg (fostul Leningrad) și Moscova. Pentru a deduce rasa, cynologii trebuiau să petreacă mai mult de 20 de ani. Câinii care au fost utilizați pentru trecere au fost adusi de vânători din diferite regiuni ale fostei Uniuni Sovietice, inclusiv Siberia de Vest, regiunile Arkhangelsk și Leningrad, Republica Komi etc. Pentru procedura selectată cele mai bune animale cu performanțe excelente, inteligență ridicată și caracter bun.

în mod natural, modern husky ruso-european foarte diferit de strămoșii lor și nu are nimic de-a face cu ei. Crescătorii de câini din grădina VNII au fost implicați în dezvoltarea rasei. Și chiar dacă ea vine în mod repetat, sub amenințarea de dispariție, din cauza războiului, criza a anilor `90 și popularitatea în scădere de vânătoare, câine rasa a reușit să păstreze până în prezent.

În prezent, reprezentanții husky-lor din Rusia sunt foarte solicitați, printre vânătorii profesioniști și printre oamenii obișnuiți care doresc să dobândească un câine de fel, responsabil și energic. Vânători experimentați notați succesul deosebit de vânătoare de mistreți sălbatici, sâmburi, veverițe, rațe, mistreți și multe alte animale împreună cu husky.

Descrierea rasei

creștere

Laika din Europa de Est se referă la câini de talie medie, care au un fizic și o rezistență musculară. Femeile adulte cresc la 48-54 cm la greaban, iar masculii de până la 52-58 cm. Dacă te uiți la animale de companie fotografie alături de proprietarii lor, putem vedea că acestea sunt destul de atletic, puternic și atletic.

Particularitățile culorii și lunii

Lecția rusă-europeană are o culoare neagră sau albă, dar uneori există persoane mixte cu nuanțe de ambele culori. Dar chiar și reprezentanții monotoni ai rasei neapărat ies în evidență cu cel puțin un loc, de exemplu, dacă câinele este complet alb, undeva pe blana de blană va exista un punct negru și exact contrariul. Crăpăturile de lângă urechi și picioare sunt nedorite. Același lucru se aplică culorii gri și buzelor groase de pe cap sau picioare. Astfel de fenomene indică deficiențe la rasă.

Coat de Laek ruso-european reprezentată de un păr drept și rigid, precum și un subțire luxuriantă și frumoasă. Ar trebui să se acorde atenție faptului că părul de pe cap este mai scurt, iar pe gât și umeri există un fel de "guler" din ambreiaj de lână. Absența unui "guler" în rândul persoanelor de sex feminin este exclusă. În ceea ce privește lâna de pe labe, acolo este mai scurtă și mai rigidă.

Reprezentanții husky-ului ruso-european ar trebui să aibă următorii parametri:

 • Dispunerea unui câine ca huskyUrechile mici, care se află în poziție verticală, sunt mobile și au vârfuri ascuțite. În cazul în care urechile sunt inactive, iar sfaturile atârnă, aceasta indică deficiențe tribale;
 • Capul în formă de pană. Dacă te uiți la câine de sus, ar trebui să aibă un cap în formă de pană. Botul uscat și arătat. Între frunte și botul există o tranziție lină. O altă caracteristică a botului este pomeții luminosi clar definiți. Cablul cranian este alungit în lungime. Muzicalele masive și răsturnate sunt considerate un dezavantaj;
 • Dinți albi și puternici, cu mușcături de foarfece și strânse;
 • Ovale ochi cu înclinare moderată și aspect plin de viață. În ceea ce privește culoarea irisului, poate fi maro, maro închis sau negru;
 • Un gât muscular care se află pe axa trunchiului la o înclinație de 45-50 grade și are aceeași lungime ca și capul. Prezența unei gâturi în picioare vertical - semne de neclaritate a rasei;
 • Atârnarea atletică, exprimată în mod deosebit la bărbați;
 • Un piept adânc și lat, care în secțiune seamănă cu un ou;
 • Spate larg cu musculatură bună;
 • Membrele puternice;
 • Forma ovală a picioarelor din față și din spate.

Rase similare

Până în prezent, crescătorii disting mai multe soiuri de Laikas, care au asemănări în aspect și proprietăți de lucru cu husky ruso-european. Ele sunt crescute nu numai pe teritoriul Federației Ruse, dar și pe peninsula scandinavă, în Canada și în alte țări ale lumii. Organizația Internațională a Cynologilor a identificat trei rase distincte care au fost excluse în Rusia:

 1. Laika din Siberia de Est;
 2. Liceul ruso-european;
 3. Vestul Siberian Laika.

În total, există 10 soiuri separate de Laikas din lume.

Descrierea caracterului

Conținutul huskyAngajarea în educația husky-ului ruso-european nu poate fi decât o gazdă responsabilă, conducând un stil de viață activ. Câinele nu se va putea dezvolta într-un cadru de apartament și are nevoie de activitate fizică intensă. Printre caracteristicile caracterului ar trebui să se distingă curajul, reacția rapidă, tendința de a învăța, o mică agresivitate și furie.

Datorită proprietăților genetice de vânătoare, coji poate trata alte animale ca pradă, prin urmare, este imposibil să-l păstrați în casă cu alte animale de companie. Laika este foarte activă, dar în același timp echilibrat. Persoana nu arată nici o furie. Astăzi este folosit pentru deținerea infractorilor, dar acest lucru poate fi realizat numai cu o pregătire adecvată.

Timp de mulți ani Laika ruso-european a fost folosit de vânători din Siberia de Vest și de Est, Altai, Urali, Karelia și în alte regiuni ale fostei Uniuni Sovietice, Rusia de azi. vânători condimentată au susținut întotdeauna că, atunci când vânătoare urs, Sables, veverițe, mistreți, Moose și păsări de apă asistent mai bine decât Laika ruso-european, practic nici unul.

Datorită inteligenței dezvoltate și a inteligenței bune, câinele învață rapid și poate fi pus pe orice pradă. Dar nu se poate numi universal. În cazul în care urmărirea animalelor mari și feroce, cum ar fi mistreț sau elani, câine urs arată agresiune, puterea de voință și curaj, dar atunci când vine vorba de prada mici, aici, aceste proprietăți nu sunt tipice. Este necesar să se folosească o altă abordare, adică calmul și rezistența, care este foarte dificil de găsit în această rasă.

Catelusii de husky ruso-european

Puii de husa ruso-europeana se nasc negri si se disting printr-o masa de caracteristici ale rasei. Chiar și la vârsta de o lună au un bot ușor bătut, fără o tranziție ascuțită spre frunte, buze mici fără pliuri puternic marcate și urechi triunghiulare cu o înălțime mare. La rasa de rasă, urechile cresc deja în vârstă de 2-3 luni. Bineînțeles, cu cât mai devreme se întâmplă acest lucru, cu atât mai bine, pentru că indică curățenia rasei. Deseori procesul de ridicare a urechilor amânat până la șase luni sau mai mult.

Catelusii lunar pot avea o culoare albastră a irisului, dar în cele din urmă lumina va deveni mai negru. Se menționează că cu atât mai întunecată este umbra, cu atât este mai curată rasa. Deficitul ereditar este considerat a fi o culoare verde sau brun deschis. Nasul nasului are și o culoare neagră. Câinii albi pot avea o culoare maronie. Blana de pui se distinge printr-o haină groasă și sub strat subțire.

Îngrijirea și

Liceul european rusescDezvoltarea cu succes a catelului husky ruso-european depinde direct de îngrijire, inclusiv de dieta echilibrată. Sarcina lui este sa furnizeze catelului cantitatea potrivita de nutrienti, nu si stratul de grasime. Caracteristicile de îngrijire și intensitatea sarcinilor sunt determinate de vârstă, trăsături de caracter și dietă. Crescătorii experimentați raportează, că husky este nemaipomenită în alegerea alimentelor, dar cu toate acestea, nutriția ar trebui să fie luată în mod responsabil.

Din cauza vigorii și a încăpățânării, unii husks ruso-europeni nu pot tolera antrenamentul prost. Pentru a face un animal de companie să-și îndeplinească o sarcină, poate dura mult timp și efort. Gazda trebuie să-și demonstreze conducerea în avans și să devină un "lider". Pentru executarea cu succes a comenzii câinelui, trebuie să-i lăudăm și să-i oferim o delicatețe, care va fi cel mai bun stimulent pentru o muncă ulterioară. Dacă ignorați, puteți țipa, dar în nici un caz nu folosiți forța.

constatări

Lecția ruso-europeană este un animal de companie solid, fiabil și energic. Este nerăbdător în îngrijire și aproape nu este bolnav. Cu o îngrijire adecvată, o dietă echilibrată și un exercițiu, veți putea să vă dezvoltați un prieten și cel mai bun prieten.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Descrierea rasei Laika din Siberia de EstDescrierea rasei Laika din Siberia de Est
Coate Retriever: o descriere a naturii apartamentuluiCoate Retriever: o descriere a naturii apartamentului
Curtshaar german. Descrierea rasei de câiniCurtshaar german. Descrierea rasei de câini
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Karaio-finlandeză: o descriere a rasei și a fotografiilor câineluiKaraio-finlandeză: o descriere a rasei și a fotografiilor câinelui
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
Câine de câine de câine: descrierea raseiCâine de câine de câine: descrierea rasei
» » Liceul ruso-european: o descriere a rasei
© 2021 amigdas.com