amigdas.com

Bird Turako: descriere și tipuri de bananeide

Descrierea Bird TurkoCele mai apropiate rude ale cucului sunt păsările Turaco. Mai au un nume - bananele. Este vorba de această pasăre uimitor de frumoasă care arată ca un papagal. Cum arată Turako, care sunt ele, unde trăiesc și ce mănâncă? Despre totul în ordine.

Descrierea bananei de păsări

Mai presus de toate turaco - aceasta este o banană mare albastră, care este o pasăre de dimensiuni medii, cu o lungime de aproximativ 70 de centimetri. Ei zboară foarte prost, dar datorită picioarelor lor puternice - sari perfect.

În Africa, astfel de păsări trăiesc mai mult de douăzeci de specii. Toți indivizii au o culoare exotică unică, care nu lasă pe nimeni indiferent.

Culoarea penei este atât de diversă și bogată în toate culorile curcubeului, că acest lucru face ca păsările să pară ca personaje de basm. Mai ales lumina este lumina în lumina soarelui, apoi pasărea devine și mai neobișnuită, penele ei se toarnă ca niște pietre prețioase.

Pentru toate celelalte, Turako are o coadă uimitor de frumoasă, care, în forma sa liberă, nu este mai rău decât un păun. Nu este doar o coadă, este un fan mare, luminos și multi-colorat, de unde este imposibil să te uiți departe. Pe partea de sus a bananei există un șicul de smocuri. Aripile sunt scurte, rotunjite.

Turako este o pasăre incredibil de frumoasă. Destul de ciudat, ele nu diferă foarte mult în funcție de sex. Habitat al acestor păsări - de regulă, stepele, pădurile și savanele, dar oriunde trăia Turako, are întotdeauna nevoie de copaci. Acesta este un loc preferat pentru turako. Un cuib de banane nu poate fi răsucite, ele nu sunt întotdeauna decorate, neglijente. Ceva ca un porumbel - plat, haotic. Dar cu un astfel de exterior, un defect poate fi iertat.

O femeie pune două ouă la un moment dat. Puii se varsă absolut goi și abia după un timp, pielea lor devine acoperită treptat, cu care trăiesc aproximativ 50 de zile. Dezvoltarea puilor destul de încet:

  • ouăle sunt incubate timp de 3-4 săptămâni;
  • de la momentul ecloziunii, până la momentul plecării de la cuib, durează aproximativ 40 de zile;

Ce păsări Turako mănâncă?Nestlings acoperite în puf nu pot zbura. Dar datorită structurii aripii sale, pe care se află gheara, ei se urc perfect și foarte inteligent pe ramurile copacilor. Și numai după o săptămână își părăsesc cuibul și încearcă să învețe să zboare pe distanțe scurte.

Adulții turako sunt foarte activi, ei sari de la ramura la ramura atat de abil, incat este chiar si uneori imperceptibili. În mediul lor natural, bananele se simt confortabile și devin incredibil de energice. Fără mișcare, le puteți vedea numai în timpul meselor. Și apoi, rar. Ca regulă, banana, rupând o boabe, imediat sare pe o altă ramură sau copac. Despre prezența lor turako va anunța un strigăt tropical puternic. Nu este un cântec de noapte, este un strigăt tare și dur. Bananoidele sunt vocali răi, cântece lungi sau cântece muzicale de la ele, pe care nu le veți auzi.

Baza rației este alimentele de tip turaco - legume: lăstari de copaci, fructe și fructe de pădure. În ciuda numelui său, bananele nu sunt iubitorii de banane. Nu se știe din ce motiv au fost numiți în acest fel, dar cu siguranță nu din cauza preferințelor gastronomice.

Există 14 specii de banane. Apoi, vom descrie pe scurt câteva dintre ele.

Baracolul Turaco

Decorarea familiei de banane este Baracolul Turaco. Este o pasăre mică, dar culoarea ei este pur și simplu uimitoare. În jurul ochilor și pe obrajii păsării sunt pene albe, în timp ce în același timp, penajul principal este luminos și plin de culoare. Albul este, de asemenea, împodobit cu coada unei păsări. Piesa de pe capul turaco are culoarea valului marii. Scallop-ul îi dădea acestei păsări numele său secundar - cățelușul cu capișon. Prin exterior, femela de la masculul practic nu este diferită.

Beloshcheky Turako trăiește în Africa de Est.

Perioada de îngrășare începe în aprilie și se termină în iulie. În sezonul de împerechere, bărbatul numește o femeie cu un strigăt puternic și strigătul său se aude în toată pădurea.

Turako cuib, nestatornic, instabil construit pe copaci din ramuri. Cuibul este plat, cu o mică depresiune, în care sunt ouă și, ulterior, pui.

În timpul perioadei de împerechere bananele trăiesc în perechi, după care cuplurile formează grupuri de familie, care sunt destul de numeroase. Păsările sunt aproape în permanență în mișcare, oprindu-se numai pentru odihnă sau pentru mâncare. Turakos sunt foarte timizi, prin urmare, găsind un fruct de fructe de pomi fructiferi, o pasăre, care a adunat mâncare, se va ascunde imediat în partea de sus a copacului. Turakos se pot juca unul cu altul, prinde și își aripile.

Banana zboară cu izbucniri scurte de aripi, apoi se răspândește și încet se scufundă și apoi se aripă.

Cu o lipsă de substanțe nutritive, bananele își pot completa dieta cu insecte și semințe.

Turcoazul Turako

Particularitățile păsărilor de bananeAceastă banană este de dimensiuni medii. Lungimea corpului este de la 40 la 45 de centimetri, greutatea păsării nu depășește trei sute de grame. Penajul principal este verde. Tufa de pe vârf este albastră. Această specie este monotypică.

La fel ca și alte banane, puii cu un albastru născut se naște absolut cheili și acoperiți cu puf negru la numai o lună și jumătate mai târziu.

Este o pasăre sedentară, care își petrece cea mai mare parte a vieții pe un copac. Dacă pasărea stă în așteptarea pericolului, se ascunde în pădurea copacilor, folosind în mod activ gheara de pe aripa.

O masă de banane cu coajă albă preferă să mănânce:

  • fructe de pădure;
  • fructe;
  • fructe de verbena.

Turbulentul Turako

Caracteristicile păsărilor TurakoAcesta este singurul reprezentant al genului, al cărui penaj este prezent verde și roșu. Corpul păsării nu depășește lungimea de 40 de centimetri. Cartea de vizită a acestui turako este un țipăt pe vârf, care are o nuanță cu adevărat roșie a penei. Degetele picioarelor sunt mobile în toate direcțiile. Femela nu se deosebește de bărbat.

Pene principale sunt aripile verzi și albastre, de culoare cireș. Datorită acestei culori, pasărea se ascunde în mod inteligent pe partea de sus a copacului și devine complet invizibilă.

Ouăle sunt preluate de ambii părinți. De asemenea, ei au grijă de cuibul lor împreună.

O banană roșie-dezosată se află exclusiv pe copaci. Pasărea se hrănește în principal cu insecte și fructe de pădure.

Turakos trăiesc în familii de treizeci sau mai multe persoane, dar în sezonul de împerechere sunt împărțite în perechi și au grijă de partenerul lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bird joke-mockingbird: cum arată și ce se hrăneșteBird joke-mockingbird: cum arată și ce se hrănește
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Totul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănescTotul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănesc
Owl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângătorOwl: Cum arată o pasăre cu un strigăt plângător
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Păsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altelePăsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altele
Parakeet sau papagal pasăreParakeet sau papagal pasăre
Care sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lorCare sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lor
Păsări exotice: specie și descrierePăsări exotice: specie și descriere
» » Bird Turako: descriere și tipuri de bananeide
© 2021 amigdas.com