amigdas.com

Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti

Gel de albire pentru dințiMajoritatea oamenilor visează la un zâmbet impecabil la Hollywood, astfel încât una dintre cele mai căutate proceduri în clinicile dentare este albirea dinților. Din păcate, nu toată lumea își poate permite să plătească pentru servicii profesionale (și unii oameni sunt pur și simplu frică de stomatologi), cu toate acestea, special concepute pentru a ajuta la medicamente albesc dintii le face nici un rău în timp ce smalțul dentar.

Gel de albire pentru dinți: cum se aplică

Cel mai popular agent de albire este un gel pentru albirea dintilor. Cel mai adesea este folosit împreună cu capami speciali (puteți cumpăra un standard sau puteți comanda un individ de la un dentist). Metoda de aplicare este indicată în instrucțiunile atașate la medicament. De obicei, producătorii oferă trei metode de utilizare a gelului:

 1. Ce fel de gel pentru alegerea dințilorAplicați cu o periuță de dinți. Foarte convenabil și durează doar 2 minute. Cu toate acestea, în cazul în care peria este rigidă, este posibil să se deterioreze smalțul și, dacă compoziția se încadrează pe gingii - obțineți o arsură.
 2. Aplicarea unei perii speciale - o opțiune care implică cel mai blând impact. Luați în considerare faptul că mai puțin timp aveți nevoie pentru a obține rezultatul, cu atât mai bine, deci încercați să alegeți un gel cu o perioadă minimă de acțiune.
 3. Aplicați împreună cu capami - efectuați mai întâi procedurile standard de igienă orală, apoi umpleți golurile cu gel, puneți pe dinți și lăsați-l până dimineața. Metoda este destul de eficientă, dar este posibilă disconfortul individual de la purtarea unui capac și care curge din gel.

După un curs de 5-14 proceduri, dinți devin mai ușoare în mai multe tonuri. Dar rețineți că utilizarea unui gel de albire nu va afecta culoarea umpluturilor și a coroanelor artificiale. Dacă aveți dinți sigilați din față, cel mai bine nu se face înălbirea - sigiliile vor deveni mai întunecate decât smalțul și vor fi urâte să iasă în evidență. În funcție de caracteristicile remedierii, efectul procedurii poate fi menținut timp de 6-12 luni sau chiar mai mult.

Avantajele gelului pentru albirea dintilor

Deși gelul de albire nu poate fi numit o alternativă completă la înălbirea profesională, aplicarea acestuia are o serie de avantaje:

 • Prețul gelului este relativ mic, iar dinamica pozitivă poate fi observată după prima utilizare.
 • Cu ajutorul unui gel de albire, puteți elimina petele de ceai, cafea, tutun și alte coloranți din dinți. Un curs de mai multe proceduri va ajuta la înălbirea smalțului pentru 2-5 nuanțe.
 • Kapu cu produsul poate fi lăsat pe dinți pentru noapte - acest lucru vă va economisi timp.
 • Pentru a exercita efectul necesar asupra smalțului, unele geluri sunt doar câteva minute.

Dezavantaje și contraindicații

Înainte de aplicarea gelului de albire, Trebuie să primiți întotdeauna aprobarea de la medicul dentist, deoarece numai el poate evalua corect starea dinților dumneavoastră. Utilizarea acestor medicamente fără consultarea unui specialist poate duce la o serie de probleme:

 • Gel albire dințiPrincipala substanță activă a tuturor agenților de înălbire este peroxidul de hidrogen, prin urmare, la pacienții cu defecte ale smalțului, sensibilitatea dinților crește de obicei. Acizii care sunt conținute în gel pot avea, de asemenea, același efect negativ.
 • Prezența în compoziția materialelor abrazive (de exemplu, carbonatul de sodiu) poate duce la subțierea smaltului și distrugerea ulterioară a acestuia.
 • Când purtați sisteme de suport, albirea nu are sens, deoarece rezultatul va fi inegal.
 • În prezența bolilor cavității orale și a cavităților carioase neînchise, este contraindicată utilizarea agenților de înălbire - aceasta va exacerba și mai mult problema.

În afară de asta, gelul pentru albirea dinților nu poate fi utilizat de persoanele sub 16 ani, femeile însărcinate și persoanele care au o intoleranță individuală la oricare dintre componentele medicamentului. Produsul nu trebuie să ajungă pe membranele mucoase ale gurii - altfel ele pot fi iritate sau chiar arse sever. Dacă este înghițit, gâtul și esofagul pot arde.

Cele mai populare geluri

Gama de produse de pe piață este destul de largă, dar următoarele branduri sunt foarte populare:

 • Cum să vă albiți dințiiPlus White Booster Booster. Compoziția acestui gel include peroxid și componente protectoare, îmbunătățind cu atenție culoarea smalțului dinților. Pentru albirea reușită, aplicați agentul de periere împreună cu orice marca de pastă de dinți și efectuați o procedură standard de curățare. Rezultatul devine vizibil după 2-3 aplicații și durează câteva luni. Gelul acestui brand revigorează bine respirația, protejează dinții de formarea plăcii moi și a pietrei. Medicamentul vă permite să înălbiti smalțul pentru 2-3 nuanțe (în funcție de starea inițială).
 • Colgate Pur și simplu alb. Acest gel este aplicat pe dinți cu o perie specială după curățarea obișnuită, evitându-se obturarea gingiilor și membranelor mucoase. Așteptați să se usuce medicamentul nu este necesar, deoarece este absorbit de email după câteva secunde, dar după aplicarea acestuia, trebuie să vă abțineți de la a mânca și bea o jumătate de oră. Primele rezultate sunt vizibile după 3-4 zile, iar rezultatul maxim este atins după 2 săptămâni și persistă timp de până la un an. Drogurile vă permit să străluciți smalțul dintelui în patru tonuri, fără a le afecta.
 • Colgate pur și simplu albă noapte. Foarte similar cu cel precedent, singura diferență fiind faptul că acest gel se aplică pe dinți o dată pe zi - seara, înainte de a merge la culcare. Emaila devine mai ușoară cu 3-4 nuanțe, fără rupere în același timp. Rezultatul maxim este obținut după 14 zile și durează până la 12 luni.
 • Gel de albire cu alb 5 minute albă. Compoziția medicamentului include peroxid de hidrogen și polimeri speciali, minimizând impactul negativ asupra smalțului. Gelul poate fi utilizat fie împreună cu un capac, fie prin aplicarea unei perii convenționale. În funcție de starea dinților, este posibilă o clarificare de 3-4 tone. Pentru a obține rezultate maxime, va fi necesar un curs de procedură de două săptămâni. Dinții rămân albi mai mult de un an.
 • Opalescence. Gelurile acestui brand sunt foarte des folosite pentru albirea profesionala in clinici. Ele sunt produse în diferite concentrații, ceea ce face posibilă albirea ușoară chiar și a emailului foarte sensibil.
 • Plus alb 5 minute pentru albirea gelului de albire pentru dinți sensibili. Gelul nu irită mucoasele și nu dăunează chiar și celui mai sensibil email. Medicamentul se aplică pe suprafața dinților o dată pe zi și se menține timp de 5 minute, după care gura se clătește bine cu apă. Rezultatul este vizibil după prima aplicare, iar după terminarea întregului curs este posibil să strălucească smalțul la trei tonuri. Albitatea dinților persistă pe tot parcursul anului.
 • Smile4You. Foarte popular, deși costisitor. Costul impresionant este pe deplin plătit - gelul este suficient pentru cel puțin 200 de aplicații, cu capul inclus.
 • R.O. C. S. Pro "Albirea oxigenului". Gelul nu irită mucoasele gurii și nu provoacă distrugerea smalțului. Aplicați-l de două ori pe zi împreună cu capacul sau aplicând pe periuța de dinți. Efectul maxim este atins în 28 de zile. Cu aplicarea corectă a medicamentului va ajuta la clarificarea smalțului pentru 2-3 tonuri, oferindu-i o nuanță naturală albă.
 • Global White «Gel de albire». Produsul este format din șase procente peroxid de hidrogen și azotat de potasiu, ceea ce face posibilă albirea chiar și a dinților foarte sensibili. Inclus în gel, xilitolul suprimă creșterea bacteriilor în cavitatea bucală și previne dezvoltarea cariilor. Medicamentul se aplică pe dinți cu o perie sau un disc de bumbac și se lasă timp de 7 minute. Puteți să o utilizați împreună cu capacul. În doar o săptămână, dinții vor deveni mai albi cu 2-3 tone.
 • Day White Excel ACP calitativ smalțeste emailul timp de 9 zile. Gelul este disponibil în diferite concentrații, pe care depind costul, metoda de aplicare și eficiența.
 • Lumibrite. Una dintre medicamentele cele mai bugetare, dar foarte eficiente. Gelul este aplicat pe dinți timp de 3 minute timp de două săptămâni.

Agenți de albire pentru dințiDacă aveți o astfel de oportunitate, este mai bine să nu riscați și să vă adresați unui specialist care va efectua curățarea profesională cu ultrasunete. Mai des decât o singură procedură este suficientă pentru a scăpa de tartru și plăci. Dacă problema se întoarce rapid (de exemplu, la fumători sau la iubitorii de cafea tare) gel de albire util pentru menținerea efectului.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
Albirea dinților alb uimitor: caracteristicile proceduriiAlbirea dinților alb uimitor: caracteristicile procedurii
Sisteme de albire a dinților la domiciliuSisteme de albire a dinților la domiciliu
Cât costă albirea dinților laser?Cât costă albirea dinților laser?
» » Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
© 2021 amigdas.com