amigdas.com

Cârlige de pește "cuptorul": tipuri, un design, scop

Cârlige de pescuit PROPRIETARCârligele de pescuit Proprietarul a cucerit de mult inimile a mai mult de o generație de pescari. Cârligele acestei companii sunt diferite de înaltă calitate

materialele folosite la fabricare. În plus, compania interacționează strâns cu institutele de cercetare care studiază în detaliu obiceiurile peștilor. Acest fapt afectează în mod pozitiv cârligele produse, deoarece în timpul fabricării se ia în considerare structura cavității orale și caracteristicile de ingestie a alimentelor de către pești.

Descrierea generală a produselor Ovner

Mulți pescari folosesc proprietar de cârlige.Până de curând, literalmente 20-30 de ani în urmă, puterea a fost atinsă prin creșterea grosimii oțelului. Dar acum compania a abandonat această idee din cauza numărului destul de mare de recenzii negative ale pescarilor. Prin urmare, compania aplică tehnologii moderne și aliaje speciale, care pot rezista la sarcini grele fără o îngroșare semnificativă a cârligelor.

Linia de cârlige de pescuit "Ovner" este destul de extinsă. Și pentru a naviga în toată diversitatea, compania de pe ambalaj reflectă întregul informațiile necesare, cum ar fi:

 • tipul de acoperire;
 • tehnica de măcinare;
 • grosimea firului de oțel;
 • design, și așa mai departe.

Tipuri de acoperire

Proprietarul oferă o gamă destul de largă acoperiri diferite: de la buget la relativ scump. Acoperirea bugetară nu are o rezistență ridicată și, prin urmare, în medii agresive, de exemplu, în apa de mare, își pierd rapid calitatea. Cele mai scumpe sunt acoperite de tehnologiile moderne, folosind materiale de înaltă calitate și, prin urmare, se simt "perfect" în apă dulce și în apă sărată.

Pe ambalaj există următoarele marcaje de acoperiri:

 • Negru, negru crom - această acoperire a crescut rezistența la coroziune și nu strălucește sub apă. Potrivit pentru pescuit și apă dulce și în apă sărată.
 • Cartușul din tablă de conserve. Opțiunea bugetară. Nu are niciun avantaj. Potrivit numai pentru prinderea în râuri și lacuri. Această acoperire este relativ scurtă.
 • Gold, Oxidize Gold - o acoperire cu nuanță de aur. Cârligele pot fi utilizate atât în ​​râuri și lacuri, cât și în apă sărată.
 • Roșu - o copertă de culoare roșie.
 • Albastru, pădure verde, maro - acoperiri de albastru, verde și bronz, respectiv.

Ascuțirea cârligelor "Ovner"

Toate produsele pot fi împărțite în două grupe mari în funcție de tipurile de ascuțire:

 1. Punct de tăiere;
 2. Super punct ac.

Cârlige de pește pentru alimentatoareCârligele aparținând primului grup sunt carte de vizită companie. Au mai multe planuri de tăiere, datorită cărora intră ușor în corpul peștilor. Dar au și un dezavantaj - o lamă ascuțită poate tăia cu ușurință buza unui pește. Și acest fapt crește dramatic șansa de colaps.

Al doilea grup are o intepatura care seamănă cu un ac. La o putere de penetrare mai mică, în comparație cu primul grup, acestea sunt mai puțin traumatice, ceea ce contribuie la eficiența vyvazhivaniyu.

Construcția de pescari Proprietar

Prin design, cârligele sunt împărțite în funcție de tipul de barbă în:

 • Small Barb - o barbă mai mică vă permite să provocați răni minime peștelui atunci când tăiați.
 • Twisted - designul acestui tip vă permite să realizați cel mai mare număr de mușcături din cauza pandantivului îndoit.
 • Forjate - cârlige foarte subțiri. Datorită poddevu forjate au rezistență mare.
 • Apăsați Bard - barba presată la cârlige minimizează cantitatea de adunări la vyvazhivanii.
 • Inelat - acest tip de cârlige este prevăzut cu un inel ca o structură de fixare.

numire

Prin denumirea de cârlige, compania "Ovner" oferă o gamă foarte largă. Toate sunt împărțite nu numai în cele singulare cu o lopată, singură cu inel, gemeni și teiuri, dar sunt de asemenea divizate pe diferite serii.

De exemplu:

 • AKITASODE. Capacul cârligului este albastru. Se folosește în principal pentru capturarea arpagicilor și gândacilor.
 • AKITAKITSUNE. Acoperire cu bronz. Ca duza, este folosit ca un burete sau viermi de sânge.
 • AKEMI-Chinu-BH. Cârligele sunt folosite pentru a prinde pești mari pe măgar, culoarea stratului de protecție este negru.
 • AGI-B. Acoperirea este de aur. Sunt destinate pentru capturarea pe viermi de sânge.
 • ISADA. Această serie este ideală pentru pescuitul plutitor. Ca momeală, se folosesc în principal cereale de cereale. Culoarea cârligului este albă.
 • ISEAMA. Această serie se referă la universală și potrivită pentru diferite tipuri de pescuit. Culoarea din această serie poate fi albă, aurie și negru.
 • CUT-KAWAHAGI. Această serie este ideală pentru a face mormiș.
 • KAWAMUSHI. Culoarea cârligelor este din bronz. Excelentă țineți duza, astfel încât în ​​principiu cârligele din această serie sunt prinse în cabluri.
 • Kaizu. Cârligele sunt negre. Scop - prăjitură. Forma este dezvoltată pe baza particularităților structurii gurii acestui pește.

Și asta nu este întreaga gamă.

Pentru a rezuma, putem concluziona că proprietarii de cârlige diferă puțin mai mult de omologii lor, dar în același timp au o calitate superioară. O gamă largă de modele vă va permite să alegeți un cârlig pentru orice tip de pescuit și în orice categorie de preț.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să prindeți o coadă pe un chel în timpul iernii: caracteristici de pescuitCum să prindeți o coadă pe un chel în timpul iernii: caracteristici de pescuit
Cum de a alege prosoape pentru baieCum de a alege prosoape pentru baie
Cum să cuplați corect cârligul pe linieCum să cuplați corect cârligul pe linie
Linia de tăiere: aplicare, avantaje, sfaturi privind alegereaLinia de tăiere: aplicare, avantaje, sfaturi privind alegerea
Pescuitul cu o barcă de pescuit: o structură de tackle, pescuitul pe un flotorPescuitul cu o barcă de pescuit: o structură de tackle, pescuitul pe un flotor
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Principii de pescuit pentru un echipament pentru hrana animalelorPrincipii de pescuit pentru un echipament pentru hrana animalelor
Selectarea liniei de pescuit: caracteristici și producătoriSelectarea liniei de pescuit: caracteristici și producători
Pescuitul pentru cârligele de pește, dublu și tripluPescuitul pentru cârligele de pește, dublu și triplu
Cum sa faci grousers pentru un motoblock cu mainile taleCum sa faci grousers pentru un motoblock cu mainile tale
» » Cârlige de pește "cuptorul": tipuri, un design, scop
© 2021 amigdas.com