amigdas.com

Angle cornice pentru baie: caracteristicile barului în formă de L

Forme de cornișeBaie - aceasta este o cameră care este expusă în mod constant la umiditate ridicată. Pentru a preveni căderea apei pe pereți și podea, utilizați perdele de protecție care sunt atârnate pe cornișă. Unghiul de cornișă pentru baie este recomandat să se utilizeze în cazul în care baia în sine are o formă non-standard sau camera are dimensiuni disproporționate. Acest dispozitiv destul de simplu protejează perfect de umiditatea constantă și delimitează corect camera, făcându-l mai confortabil.

Caracteristicile cornișelor

Corniță pentru baie concepute pentru fixarea jaluzelelor, care acoperă un colț sau o baie dreptunghiulară. Acest proiect ar trebui să repete cu exactitate contururile băii, în caz contrar apa va cădea în mod constant pe podea, rezultând că încăperea va fi întotdeauna umedă.

Bara de baie cu condiții destul de complicate ar trebui selectată corect, luând în considerare toți factorii care îi însoțesc. Montați-o, de obicei, pe pereți sau pe plafon, folosind o varietate de zăvoare. Puteți instala un astfel de sistem, dar este destul de dificil.

Sinele de curse pentru băile de colț sunt, de obicei, fabricate din oțel inoxidabil. Acest material este suficient de puternic și tija poate fi pusă în orice formă, fără teama că se va rupe. Construcția din oțel inoxidabil rezistă perdelelor umede grele sau greutatea rufelor de până la 10 kg.

Tije din aluminiu nu se bucură de o cerere atât de mare. Deși sunt mult mai ieftine și nu sunt expuse la coroziune pentru o lungă perioadă de timp. Plasticul pentru realizarea colțurilor este folosit în principal ca material suplimentar.

Forme de cornișe

Barele pentru bilele de colț au următoarele forme:

 • Cum sa alegi o cornisa pentru o baieÎn formă de L;
 • În formă de U;
 • raza.

Colțul cornier în formă de L este o țeavă de metal goale îndoită la un unghi de 90 de grade. Este fixat pe pereți și seamănă cu forma D. Dacă este necesar, utilizați o fixare suplimentară a plafonului pentru sistemul colțar. Acest design este folosit pentru a limita spațiul unei băi de colț sau a unei băi rectangulare standard.

Cornișă în formă de L pot avea diferite configurații, care diferă:

 • dimensiuni;
 • diametrul țevii.

Tijele în formă de L sunt proiectate astfel încât să nu se îndoaie sau să se deformeze. Pe lângă detaliile pentru fixarea structurii, kitul poate conține elemente decorative.

O cornișă în formă de U este folosită pentru băi pătrate și este atașată doar unui singur perete al băii. Design-ul poate fi vândut în formă gata făcută și realizat la comandă. Datorită specificității sale, tija în formă de U este adesea fixată suplimentar la tavan. Acest lucru nu este necesar dacă cornișorul este realizat din metal foarte puternic, diametrul necesar al țevii și greutatea redusă a obloanelor.

Radius cornice este un design original, având forma unui oval, care trece pe marginea unei băi asimetrice sau ovale și repetă conturul. Cornișă unghiulară de formă similară este obținută în primul rând datorită eleganței sale. Construcția este realizată din oțel de calitate și este adesea realizată la comandă.

Caracteristici ale structurilor suplimentare

Canapea cortinei designPrincipalul factor al cornierului de colț de calitate este materialul din care este fabricat. Dacă în curbă există pliuri mici, prin urmare, este fabricat din metal de calitate inferioară, care promovează formarea de fisuri și coroziune. Utilizați acest bar pentru baie nu este recomandat pentru siguranță.

În plus față de materialul din care se face bara de baie, trebuie luate în considerare și alte caracteristici de proiectare.

 • Bara unghiulară nemetalică se scurge repede, chiar și fixările suplimentare nu vor salva situația.
 • Tip de montare determină caracterul practic al designului. Șuruburile cu șuruburi automate sunt cele mai fiabile.
 • Când fixați cornișoanele în formă de G și U prin metoda tavanului, trebuie să țineți cont de faptul că aceasta afectează lungimea perdelelor.
 • Deoarece baia este folosită foarte des, trebuie să scăpați de toți factorii iritanți. De exemplu, ochiurile de metal sau inelele de pe o tijă metalică vor răsfla mereu. Prin urmare, cel mai bine este să cumpărați inele metalice care sunt acoperite cu plastic moale.
 • Este important materialul din care sunt fabricate perdelele. Deși polipropilena este considerată un material ieftin și ușor, ușor de curățat, este foarte ușor să-l rupi. Materialul din material textil este destul de puternic, dar este foarte dificil să îl curățați.
 • Dacă aveți nevoie de un design pentru o baie asimetrică sau ovală, nu este de dorit să faceți măsurători pentru dvs. Este mai bine să inviți un profesionist care să ia în considerare toate subtilitățile și să prevină defectele tehnice.

Cornierul de colț fixat corect și bine fixat protejează baia de stropi de apă, conferindu-i un aspect confortabil și plăcut. Instalarea structurii colțului nu este la fel de ușoară ca o bară obișnuită, așadar instalarea sa este cea mai bine încredințată specialiștilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să atarni în mod corespunzător și frumos perdeleCum să atarni în mod corespunzător și frumos perdele
Cum de a alege un proiect de saună cu o cameră de relaxareCum de a alege un proiect de saună cu o cameră de relaxare
Aranjament interior al unei băi, cum să creați o atmosferă în interiorAranjament interior al unei băi, cum să creați o atmosferă în interior
Cum de a alege prosoape pentru baieCum de a alege prosoape pentru baie
Generatoare de aburi pentru hamam și baie turceascăGeneratoare de aburi pentru hamam și baie turcească
Caracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografieCaracteristici ale interiorului băii rusești cu o fotografie
Cum de a alege perdele pentru o baie, fotografieCum de a alege perdele pentru o baie, fotografie
Design interior și design interior al sălii de odihnă în baieDesign interior și design interior al sălii de odihnă în baie
Cornișe flexibile pentru decorarea camerei cu perdeleCornișe flexibile pentru decorarea camerei cu perdele
Perdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografiePerdele pentru alunecare din sticlă de baie: caracteristici, fotografie
» » Angle cornice pentru baie: caracteristicile barului în formă de L
© 2021 amigdas.com