amigdas.com

Pescuitul pentru cârligele de pește, dublu și triplu

Cârlige de pescuit cu mâinile propriiUnul dintre cele mai importante elemente ale oricărui echipament de pescuit este cârligul. Din caracteristicile sale depinde nu numai de taiere efectivă și de ovare de succes, dar, de asemenea, natura muscatura de pește. Fiecare pescar ar trebui să știe ce tip de duză și în ce condiții sunt folosite niște cârlige de pește.

Aplicarea manechinelor

Cel mai universal și popular printre pescari sunt cârligele unice. Acestea sunt folosite cu succes pentru pescuitul de pești pașnici și pașnici. Angler-atleții preferă odinarnikam, având o lamă de umăr pentru a lega linia de pescuit. Pescarii-amatori sunt mai des prinși pe cârlige cu un ringlet, deoarece este oarecum mai ușor pentru ei să lege monofilament. Persoanele fizice pot diferi în următorii indicatori:

 • dimensiune;
 • forma;
 • culoare;
 • prezența elementelor suplimentare.

Cum sa faci cârlige de unul singurAcest tip este cel mai solicitat atunci când pescuiți cu flotor. În funcție de tipul de duză și de dimensiunea așteptată a peștilor, pot fi utilizate diferite dimensiuni și modificări ale odnichnikov.

Pentru prinderea pe vierme, ar trebui să se acorde prioritate lapodogilor nr. 10-6 cu o antebraț lungă, pe care se află a făcut barba suplimentară, împiedicând alunecarea viermelui.

În cazul în care pescarul folosește de ambalare de legume, este mai bine pentru a prinde pe odinarniki numărul 14-12, care sunt echipate cu un mic spirale de sârmă, care permite duze moale este mai bine să rămână pe cârlig.

Cârligele mici pentru pescuitul nr. 24-18 ar trebui folosite la pescuitul viermilor de sânge și a bureților. Acestea trebuie să fie realizate din sârmă subțire, care va permite ca duza să rămână în viață mai mult timp.

Crapul de pescuit pentru boi implică utilizarea unor odinarnikov destul de mari, nr. 4-1. Caracteristica lor caracteristică este un stinger curbat în interior. Datorită acestui design, peștii sunt auto-tăiați.

Peștii carnivori ar trebui să fie capturați pe 1 la 1, 1, 1, 1, 1, 1, 2, 3, 1, 2 care au o marjă de siguranță suficientă și un bun prădător.

Culoarea cârligului ar trebui să fie cât mai mult posibil cu culoarea duzei aplicate. În cazul în care pescuitul se desfășoară alimentator sau o tijă rigidă Makhov, evitați folosirea cârlige prea mici, confecționate dintr-un fir subțire, ca și atunci când joacă, ei se pot rupe în jos, înmuia și pește buza lacrimă.

În pescuitul zbura, se utilizează odinarniki fără o barbă mică, ceea ce permite mai puțină rănire peștelui prins.

Mulți pescari fac greșeala de a încerca să-și ascuțească cârligele mici, dorind să le dea claritatea originală. Faptul este că când măcinarea este auto-ascuțită, stratul superior de top este îndepărtat, și extinde miezul moale al firului, care va fi plictisitor după ce a prins unul sau două pești. Pentru a evita problemele inutile, numărul de numere mai mici de 8 nu trebuie re-ascuțit.

Două și Tees

Cârligele de pește dublu și triplu sunt cel mai adesea folosite la prinderea peștilor rătăciți. Ei pun foarte bine peștele și permit bravadă forțată. Două și Tees pot fi utilizate atunci când trageți un prădător pe o momeală și diferite momeli artificiale, de exemplu, cum ar fi:

 • spuma din cauciuc spongios;
 • twister;
 • momeală din plastic moale;
 • șchioapătă;
 • rotirea și răsturnarea.

Caracteristicile alegerii cârligelorCârligul triplu pentru pescuit sa dovedit el însuși atunci când captura pește activ, atunci când prădătorul aruncă cu lăcomie pe momeala propusă. Foarte popular este tee-ul pentru entuziaștii de pescari.

Atunci când un prădător face o momeală mai delicată, este necesar să se folosească dublurile, care fără efort pot înghiți chiar și peștii răniți. Cârligele duble, de regulă, sunt utilizate pentru prinderea șoricelului, deoarece gura sa este mult mai mică decât știuca. În pescuitul acoperișului, gemenii sunt alăturați de marionete mari, care sunt folosite pentru a prinde pește de somon.

Pescari care preferă să elibereze trofee capturate, încercați să nu folosească duble de pescuit și teuri, ca nu fără motive să creadă că ei răni foarte mult pește.

Prindeți cu Offset

Acest tip se distinge prin forma originală și prezența unui pas mic în partea din față, care este necesar pentru a preveni atragerea momelei plantate pe suportul offset. Principalul avantaj al imprimantei offset este bunăstarea sa ușoară datorită driftwood-ului și a altor obstacole subacvatice. Offsetnik sa descurcat bine într-o varietate de instrumente de filare:

 • în instalația clasică cu un platou "Cheburashka";
 • rigidizare cu un cablu de tracțiune;
 • "Texas".

Soiuri de cârlige pentru peșteCapturarea cu croșeta offset implică utilizarea de momeală silicon, care este capabil să dezvăluie toate calitățile de lucru de offset. După ce a fost plantat vibrotel sau twister, transportorul offset se potrivește perfect cu corpul momelei, ceea ce îl face practic imposibil de realizat.

Pe rafturile magazinelor de pescuit, puteți găsi rar cârlige offset de dimensiuni mici, care sunt indispensabile atunci când pescuii în pescuit. Pentru ofsetnika fine auto-fabricare nevoie roșu-încălzi porțiunea superioară a cârligului convenționale și arzător cu gaz, cu o pereche de clești pentru a da forma dorită.

Pentru fiecare poklovka sa încheiat agățare eficientă și debarcarea ulterioară nu sunt însoțite de adunări insultătoare, cârlige de pescuit ar trebui să se acorde o atenție specială.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pescuitul cu o barcă de pescuit: o structură de tackle, pescuitul pe un flotorPescuitul cu o barcă de pescuit: o structură de tackle, pescuitul pe un flotor
Blies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicațieiBlies pentru pescuitul de iarnă pe cochilie: caracteristicile aplicației
Principii de pescuit pentru un echipament pentru hrana animalelorPrincipii de pescuit pentru un echipament pentru hrana animalelor
Pescuit excelent în regiunea SamaraPescuit excelent în regiunea Samara
Cârlige de pește "cuptorul": tipuri, un design, scopCârlige de pește "cuptorul": tipuri, un design, scop
Fabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de varăFabricarea de unelte pentru pescuitul de iarnă și de vară
Cum să faci o tijă de pescuit cu mâinile tale - instrucțiuni scurteCum să faci o tijă de pescuit cu mâinile tale - instrucțiuni scurte
Noduri de pescuit de tricotat pentru linia de pescuit, cârlige și leșuriNoduri de pescuit de tricotat pentru linia de pescuit, cârlige și leșuri
Pescuit excelent în Omsk și în regiunePescuit excelent în Omsk și în regiune
Totul despre pescuitul cel mai atractiv și capturarea acestoraTotul despre pescuitul cel mai atractiv și capturarea acestora
» » Pescuitul pentru cârligele de pește, dublu și triplu
© 2021 amigdas.com