amigdas.com

Sisteme de albire a dinților la domiciliu

Descrierea sistemelor de albire a dinților la domiciliuPsihologii au spus de mult că este zâmbetul care poate provoca încrederea și dispunerea interlocutorului. Și Dale Carnegie a numit zâmbetul cel mai simplu și gratuit instrument care ajută la crearea unei impresii profitabile a unei persoane.

Oricare ar fi zâmbetul: bun, oficial, sincer sau ironic - ar trebui să fie frumos. Interlocutorul cu dinți galbeni, acoperit cu plăci sau cu dentare, provoacă singura dorință în rândul oamenilor din jur - de a încheia dialogul cu el cât mai curând posibil. În acest caz, proprietarul unui astfel de zâmbet poate fi o persoană foarte drăguță, dar starea dinților lui îi va interfera nu numai în afaceri, ci și în relații personale.

În cazul în care dinții sunt frumos în formă, chiar, dar nu diferă în alb, - puteți utiliza sistemul de albire a dinților acasă.

Sisteme de albire a dinților la domiciliu

Caracteristicile de albire a dinților la domiciliuAstăzi, mulți producători de sisteme profesionale de albire își propun dezvoltarea pentru uz casnic.

Sortimentul este într-adevăr imens, prin urmare este necesar să se abordeze în mod responsabil alegerea pentru a obține efectul maxim de utilizare, fără a deteriora dinții.

Va fi inutil să se aplice pentru sfaturi pentru medicul dentist. Medicul vă va ajuta să alegeți remedia care va lua în considerare toate caracteristicile dinților pacientului.

Sistemul opalescens

Caracteristicile sistemelor de albire OpalescenceSistemele de albire Opalescense produce compania "Produse Ultradent". Este unul dintre cei mai buni producători de produse dentare din lume.

Produsul "Ultradent" are un număr mare de brevete proprii, produce mai mult de 500 de instrumente dentare, materiale și dispozitive folosite de experți din întreaga lume.

Sistemul de albire Opozitia este una dintre cele mai populare și de încredere. Produs pentru curățenie profesională atât în ​​clinică, cât și în casă.

Opalescens este capabil să facă față chiar și unei astfel de probleme, ca dinți de tetraciclină, când smalțul nu este doar galben, dar poate avea pete maro, maro-galben sau gri închis. Procedura complicată a medicilor stomatologi de înălbire în canale, de cele mai multe ori, are de asemenea încredere în acest sistem.

Sortiment "Opalescence" pentru uz casnic

Sistemele Home "Opalescence" pot fi utilizate pentru fluoroza, albirea dinților sigilați, atunci când este necesar să se elimine petele de pe smalț, formate din cauza fumatului, a băutului de cafea și a altor băuturi colorante.

Pentru albirea dintilor acasa, Opalessence va poate oferi patru tipuri de sisteme:

 • Oh! PF;
 • Pf pacient kit;
 • Treswhite Supreme;
 • Treswhite Ortho.

"Opalesceri" Oh! PF

Descrierea sistemului de albire"Opalesceri" Oh! este recomandat să fie utilizat pentru albirea acasă ca o procedură de sprijin după albirea profesionistă. Un pachet este suficient pentru 2 cursuri de sprijin sau pentru un curs de acasă complet.

Kitul conține o kappa, o pastă de dinți, o scală cu nuanțe, o cutie pentru muștiuc și 16 capsule de unică folosință închise cu un gel de albire. În compoziția sa, peroxid de carbamidă, secundar de sodiu, azotat de potasiu și apă. O astfel de compoziție de gel previne deshidratarea țesutului dinților și se luptă cu întunecarea repetată a smalțului.

Sistem Oh este disponibil în patru versiuni și se caracterizează prin compoziția procentuală a peroxidului de carbamidă. Acesta poate fi soluție de 10%, 15, 20 și 35%.

gel este aplicat pe tavă, care trebuie purtate pentru o anumită perioadă de timp. Dacă pacientul alege sistemul Oh cu o soluție de gel de 10%, kappa trebuie purtată timp de aproximativ 10 ore, de preferință pe timp de noapte.

gel absolut sigur pentru organism, astfel încât să nu vă fie teamă să o înghițiți accidental. Dacă pacientul alege Oh, unde gelul are o concentrație de 35%, atunci kappa va trebui să poarte nu mai mult de 35 de minute.

Setul de pacienți Opalessence Pf

Producătorul recomandă acest sistem pacienților care se pregătesc să se supună procedurii pentru instalarea de furnir, poduri, coroane. Setul de pacienți - unul dintre cele mai bune sisteme de albire a dinților acasă, care poate face față colorării cu tetraciclină, factorilor de vârstă ai întunecării smalțului și petelor de fluoroză.

Completă cu 8 seringi cu gel de clarificare, cutie, capsule, pastă de dinți. Gelul poate avea 3 variante de concentrație a substanței active: 10, 15 și 20%. Substanța își păstrează activitatea până la 10 ore, iar gelul vâscos nu curge din gura de protecție. În funcție de concentrația substanței și de starea smalțului la pacient, Kappasul trebuie purtat timp de 1 până la 8 ore.

Sistemul "Opalescence" Treswhite Supreme

Caracteristicile sistemelor de albirePentru acest tip de albire se utilizează peroxid de hidrogen 10%, care permite o clarificare rapidă și persistentă. Setul include 10 cappasuri pentru fiecare maxilar. Nu este necesar să le umpleți cu mortar independent, producătorul a avut grijă de acest lucru în avans.

Tot ce ai nevoie este pune pe un kappa foarte subțire și moale pe ambele fălci și purtați-le timp de o oră timp de 5-10 zile.

Sistemul Treswhite se remarcă nu numai prin eficiența sa ridicată, ci și prin faptul că procesul de albire a dinților devine foarte plăcut. Gelul de albire care este în kappa poate avea gust de fructe sau de menta. Pacientul trebuie să aleagă ce să mai placă:

 • gelul din pachetul verde are o aromă de menta;
 • pachetul roșu are o aromă de piersică;
 • protezele galbene se pot lauda cu o aroma de pepene galben.

Sistemul Opalescers Treswhite Ortho

Descrierea sistemelor de albireAcesta este un sistem complet unic care vă permite să albiți acasă dinții cu structuri ortodontice, de exemplu, bretele.

Un kappa moale este creat în așa fel încât se adaptează la orice design. Gelul este deja pre-plasat de producător în tavă, soluția are un efect antibacterian și aromă de menta. Trebuie să purtați zăpea zilnic timp de o oră timp de 10 zile.

Puteți remedia rezultatul de albire acasă cu ajutorul pasta de dinti specializata de la Opalescence. Această pastă nu numai că va susține rezultatul, ci va proteja și dinții de sensibilitatea excesivă.

Albire ZOOM la domiciliu

Pentru a utiliza sistemul de albire ZOOM, trebuie să contactați un dentist care va face o capă specială pentru impresia dinților clientului. La domiciliu, pacientul o umple independent cu un gel ZOOM, care conține 25% peroxid de hidrogen.

Dacă gelul este strâns pe gingie atunci când puneți piesa bucală, acesta trebuie șters cu un țesut. Utilizați un sistem de albire ZOOM nevoie De 2 ori pe zi timp de o jumătate de oră, iar primul rezultat vizibil apare în a patra zi de utilizare.

Straturi pentru albirea Crest 3D White

Modul de utilizare a benzilor pentru albirea Crest 3D WhiteDintre toate mijloacele de albire a dinților la domiciliu, benzi de albire sunt cele mai ușor de utilizat.

Gel de concentrare necesară pre-imprimate pe benzi producător, deci este imposibil să faci o greșeală cu concentrarea și cu cantitatea potrivită de substanță.

În ambalajul standard al sistemului de albire Crest 3D White există 24 de benzi de care aveți nevoie lipiți simultan pe ambele fălci. Ambalajul este suficient pentru 12 zile de utilizare. Albirea de benzi de 3D alb este suficient pentru a purta 30 de minute pe zi.

Cum se utilizează Crest 3D White:

 1. Înainte de a aplica sistemul Crest 3D White, trebuie să vă spălați dinții și apoi să-i uscați cu un tampon de bumbac;
 2. obțineți benzi de albire și împărțiți pentru fiecare maxilar. Postiturile pentru maxilarul superior sunt de obicei mai largi;
 3. lateral cu un strat lipicios de pastă de gel pentru dinți;
 4. păstrați benzile de albire timp de aproximativ 30 de minute;
 5. După îndepărtarea dungilor, periați dinții cu o perie moale.

Benzi de Crest 3D White acționează datorită faptului că gelul de albire reacționează cu oxigenul, oxidează și penetrează adânc în țesutul dintelui. Mulțumesc chiar și petele sunt albe.

În ciuda confortului și a ușurinței de utilizare, benzi de albire au un dezavantaj: înălbirea nu este la fel de intensă ca și alte sisteme de acasă. System Crest 3D White este capabil să albe dinți nu mai mult de 4 nuanțe.

Sistem de albire R.O.C.S. PRO

Foarte convenabil în aplicarea și sistemul de lucru pentru albirea dinților la domiciliu. Este produs în același tub cu cele mai multe paste de dinți. Consistența este gel, pe baza peroxidului său carbamidic.

Puteți folosi gelul ROCS ca o pastă, dar puteți pentru a le pune în tavă și păstrați-vă pe dinți până la 30 de minute. Gel ROCS PRO este capabil să ușureze dinții cu 4 tonuri. Cursul este de 4 săptămâni. Dacă după utilizarea gelului apare o ușoară sensibilitate a dinților, poate fi îndepărtată de orice pastă de farmacie care se confruntă cu această problemă.

White Light Bleach

Descrierea și aplicarea albăreței de dinți cu lumină albăAceasta este o versiune de albire a dintilor pentru uz casnic. Kitul include un kappa, două tipuri de geluri (albire și întărire), care trebuie aplicate simultan, o lampă specială și baterii.

Pentru a efectua procedura, sistemul White Light necesită următoarele:

 • periați dinții;
 • aplicați gelul pe tavă și puneți-l;
 • aduceți LED-ul inclus în capac și efectuați procedura; durata maximă de albire este de 30 de minute;
 • După finalizarea procedurii, este esențial să curățați sistemul.

Dezavantajul Whitening White Light este faptul că sistemul nu este capabil să facă față petelor de tetraciclină, nu este potrivit pentru persoanele care au coroane de porțelan, proteze sau poduri.

Lumina albă pentru albirea acasă este capabilă să facă dinții mai albi pentru 10 nuanțe, iar rezultatul cu o îngrijire adecvată a dinților poate dura un an și jumătate.

Contraindicații pentru albirea acasă

În ciuda faptului că sistemele de înălbire acasă îndeplinesc cerințele de siguranță ridicate, există o serie de contraindicații pentru utilizarea lor:

 • Contraindicații pentru albirea dinților la domiciliunu pot fi utilizate de către asistente medicale și femeile însărcinate;
 • persoanele predispuse la reacții alergice, este mai bine să renunțe la utilizarea sistemelor de albire;
 • Boli ale cavității orale (tartru, leziuni profunde, sensibilitate crescută a smalțului). În acest caz, este destul de ușor să rezolvați problema tartrului: trebuie să contactați un medic dentist care va efectua o curățare profesională a cavității bucale. Apoi, puteți începe să vă albiți dinții cu sisteme de acasă;
 • tumori maligne;
 • Pacemaker.

Avantajele sistemelor home pentru albirea dintilor

 1. Avantajele sistemelor pentru albirea dintilor la domiciliuIndependența de medicul dentist. Pentru a albi dinții la un moment convenabil.
 2. Chiar și cu sistemele de înălbire acasă, pot fi obținute rezultate foarte mari și pe termen lung.
 3. Proceduri de siguranță.
 4. Procedură fără durere.
 5. Preț scăzut, comparativ cu albirea profesională.

După procedură, albirea dinților, acasă sau profesional, aveți nevoie utilizați pastă de dinți cu fluorură, care va întări smalțul și va reduce sensibilitatea temporară a dintelui.

În termen de două săptămâni, este de dorit să se respecte așa-numitele incalzire - Excludeți cafeaua, vinul roșu, sucurile, ceaiul. Și, de asemenea, este interzis să mănânce fructe și fructe de pădure, care sunt capabile să vopsea dinții, de exemplu, afine.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Cum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilorCum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilor
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Albirea fâșiilor creastă 3d whitestrips albAlbirea fâșiilor creastă 3d whitestrips alb
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Cum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficiiCum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficii
» » Sisteme de albire a dinților la domiciliu
© 2021 amigdas.com