amigdas.com

Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea

Un coupe cu ușăCompartimentul interior al ușii este o cârpă obișnuită la care mecanismul de deplasare a rolei este atașat, iar produsul capătă capacitatea de a se deplasa de-a lungul peretelui, închizând și deschizând ușa.

Aceste tipuri de uși glisante provin de la ecranele japoneze folosite în antichitate. În procesul de modernizare a ecranelor, ei au fost atașați de ele și introdus în ghizii, care au stabilit mișcarea întregii structuri. Ușile Coupe sunt în mod constant îmbunătățite și la ora actuală o astfel de varietate de uși a devenit una dintre cele mai populare și populare.

Avantajele ușilor glisante includ:

 • economisirea spațiului în cameră;
 • incapacitatea de a proiecta o ușă;
 • deschiderea și închiderea ușoară a țesăturii;
 • lipsa pragurilor.

Neajunsurile pot fi atribuite faptului că pânza nu se încadrează strâns pe perete atunci când se mișcă, din acest motiv izolația fonică va fi ușor mai mică decât cea a modelelor tradiționale de leagăn. De asemenea, complexitatea designului și a instalării ușoare ridică prețul de pe ușa coupe-ului.

Ușile Coupe vin în următoarele tipuri:

 • Interroom cu o singură ușă coupe ușăcu o singură frunză și bicuspidă;
 • alunecare și alunecare;
 • Intern (când panza este ascunsă în cazul creionului) și externă;
 • cu fixarea sistemului de role pe partea superioară a pânzei (cu balamale) și de jos (pentru structuri grele cu oglinzi și sticlă).

În continuare, în articol vom vorbi despre ușile cu o singură frunză și prețurile pentru ele.

În ciuda tuturor avantajelor modelelor de agățare interioară, ele nu sunt foarte populare în țara noastră. Cumpărătorii fac alegerea lor în favoarea opțiunilor tradiționale, în timp ce ignoră soluțiile moderne cu designul original. Unul dintre motivele acestui comportament este prețul, considerat a fi semnificativ mai mare decât modelele tradiționale de balamale, datorită ghidurilor, mecanismelor de role și a altor echipamente care ridică costurile.

Opinia cumpărătorilor cu privire la inaccesibilitatea ușilor interioare ale compartimentului datorită prețului este eronată, chiar dacă depășește cu puțin costul articolelor swing similare.

Usi interioare cu un singur canat ale compartimentului sunt prezentate pe piață cu o gamă largă de produse, unde toată lumea își poate alege opțiunea de clasă economică, clasă de elită sau ceva între ele. Fiecare variantă va diferi în funcție de tipul de material utilizat, de sistemul de role, de panoul decorativ care ascunde mecanismul.

Segmentul economic

Dacă aveți nevoie de o ușă cu un singur canal la cel mai mic preț, este necesar să selectați pentru ea cea mai comună țesătură simplă, fără brățări suplimentare și construcție ieftină a rolelor. În același timp, prețul va fi aproximativ același ca în modelul swing al segmentului mijlociu.

Exemplul de calcul al prețurilor pentru ușa de perdea interioară:

 • Usa coupe pentru camereo panza standard (PAL, MDF sau solid) căptușită cu folie autoadezivă sau pictată - aproximativ 4 mii de ruble;
 • Cutie acoperită cu un set de platane - aproximativ 2 mii de ruble;
 • roller mecanism, ghid de oțel (puteți alege de aluminiu, care va fi mai scump), paranteze - prețul mediu stabilit va fi de 5 mii de ruble;
 • cornișor, mecanism de ghidare și ghidaj de închidere - 300 de ruble;
 • mânere necesare pentru închidere-deschidere - de la 400 p.

Rezumând costul componentelor, este evident că prețul produsului selectat nu va depăși 15 mii de ruble.

Categoria medie de preț

În această categorie, este disponibilă cea mai mare și variată gamă de produse, cu caracteristici tehnice și elemente decorative diferite. Această clasă include: produse din lemn și aluminiu, cu și fără sticlă, exterioare și ascunse (acestea din urmă sunt mai scumpe din cauza costurilor suplimentare ale cazului creionului).

Usi pentru dulapuri

De obicei, un astfel de model se duce la un preț economic și se face surd cu sau fără inserție în oglindă. Preț aproximativ - aproximativ 20 de mii de ruble.

Usi interioare ale compartimentului

Ca interior, folosesc de obicei produse cu inserții de sticlă. Sticla poate avea o transparență eterogenă în diferite zone ale pânzei. Poate fi fotografiat, care conține o imagine color sau alb-negru. Un pahar sau o oglindă poate fi acoperită cu un film special de anti-fragmentare pentru a preveni rănile. Cele mai utilizate în decorarea elementelor decorative, cu atât costul produsului final este mai mare. Prețul minim pentru un coupe interior cu o singură ușă este de 30 mii ruble.

Modele de categorie de elită

Produsele premium sunt produse în principal la comandă. La cererea clientului, la fabricarea ușilor cu o singură frunză, contractorul poate aplica: o gamă de lemn nobil scump, vitralii, sablare. Produsul poate avea diferite dimensiuni și forme (de ex. Lenjerii radiali).

Prețul în acest caz va fi de la 50 la 100 de mii de ruble., și uneori chiar mai mari. Liderul în valoare în acest segment este produsele italiene.

Piața oferă o gamă largă și variată de uși de coupe cu o singură frunză, iar toată lumea va putea să aleagă produsul pentru ei înșiși în conformitate cu cerințele lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Montarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile taleMontarea ușilor interioare ale compartimentului cu mâinile tale
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Uși de interior `carte`, preț și fotografieUși de interior `carte`, preț și fotografie
Caracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisanteCaracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisante
» » Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea
© 2021 amigdas.com