amigdas.com

Cât costă albirea dinților laser?

Albirea dintilor cu laserUn zâmbet este o carte de vizită a unui om modern. Pentru a avea dinți sănătoși, alb-zăpadă este necesar nu numai pentru a vă place sexul opus. Pentru a face o afacere de succes fără un zâmbet frumos, de asemenea, nu pot face. Un om de afaceri trebuie să-și poată convinge oponenții. Și cine vrea să aibă discuții lungi cu un bărbat care poate vedea dinți galbeni și chiar acoperit cu tartru?

Cu încă 15-20 de ani în urmă, să albi substanțial dinții era aproape imposibil. Dar acum stomatologii au o mare varietate de instrumente care îi ajută pe oamenii reali să obțină aceleași zâmbete perfect albe, ca și pe postere publicitare.

Cum este albirea dintilor laser mai bine decat alte metode?

Alegerea unei soluții, care va ajuta la găsirea unui zâmbet alb zăpadă, este ușor să vă confundați. Există multe modalități de albire profesională:

 • ultrasunete
 • mecanic
 • chimic
 • fotooxidare
 • laser albire

Dacă adăugați la metodele de mai sus un număr imens de instrumente pentru albirea dinților la domiciliu, apoi fără o consultare amănunțită a dentistului, va fi dificil de înțeles.

Principalul lucru este să înțelegem că un astfel de rezultat, ca și înălțarea profesională, este imposibil de a ajunge acasă. Mijloacele de uz casnic pot sprijini doar rezultatul obtinut in clinica sau albirea smaltului pentru 3-5 tone. Dacă obiectivul pacientului este într-adevăr un zâmbet perfect, ca și în cazul unui poster publicitar, atunci cel mai eficient și în același timp sigur pentru email, va fi albirea dinților cu laser.

Ce este albirea dintilor cu laser?

Două tipuri de lasere sunt utilizate pentru procedură:

 • diode
 • verde

Cum sa albiti dintii laserAtunci când decide ce tip de laser să folosească, medicul este ghidat de ce tip de pigment predomină la pacient (galben, portocaliu, maro). În consecință, Tipul de laser care va afecta mai bine pigmentul unui anumit pacient.

Pentru a efectua procedura, un gel special care conține oxigen activ este aplicat pe dinți. Sub acțiunea unui fascicul laser, oxigenul este eliberat din gel și pătrunde adânc în țesutul dentar. Pătrundeți atât de adânc, substanța activă permite o mică greutate atomică a moleculelor sale, astfel încât chiar și albatul întunecat de smalț este albită. Oxigenul oxidează și îndepărtează pigmenții din smalț, care agravează culoarea.

Albirea dintilor cu ajutorul unui laser face posibilă luminarea smalțului cu 8 sau mai multe tonuri. În același timp, un bonus imens este că nu va mai fi niciodată la fel de galben ca înainte. Faptul este că pigmenții interiori sunt încorporați în structură chiar și în stadiul de formare a dinților. Laserul aceste pigmenți și derivă din nou nu mai pot.

Desigur, smalțul va continua să fie colorate de produse, cum ar fi cafea, ceai negru, vin roșu și alte, dar această acoperire de suprafață poate elimina întotdeauna te chiar și cu albire acasă sau colorat prin eliminarea alimentelor din dieta lor. După albirea dinților cu laser, smalțul va rămâne întotdeauna mai ușor decât înainte de procedură. Și în cazul în care pigmentul a fost prea mult, puteți trece întotdeauna prin sesiunea de albire din nou. De exemplu, în cazul deteriorării smalțului cu tetraciclină, atunci când are pete galben-maronii, este recomandată înălbirea cu laser pentru a lua cursuri.

Indicatii si contraindicatii pentru albirea dintilor cu laser

Putem spune că principala și singura indicație a procedurii este dorința pacientului de a îmbunătăți estetica zâmbetului său. Contraindicații, mult mai mult:

 1. Contraindicații la albirea cu laserLaserul de albire cu dinți nu este strict efectuat pentru copii sub 16 ani. Nu vă grăbiți de procedură și pe cei care au vârsta sub 18 ani. Faptul este că în această perioadă smalțul este încă în curs de formare și efectuarea procedurii laser poate deteriora structura sa
 2. Emaila subțire, parțial distrusă și sensibilă. Procedura de înălbire mărește sensibilitatea dinților și, dacă a fost ridicată înainte, pot exista senzații de durere de o asemenea forță încât să fie imposibil de mancat
 3. Alăptarea și sarcina
 4. Proteze, coroane și alte structuri dentare. Umplerile vechi sunt o contraindicație parțială, deoarece pot fi întotdeauna înlocuite cu altele noi și poate fi efectuată o înălbire cu laser
 5. Carii și alte boli ale dinților și gingiilor. Laser albirea dintilor se poate face numai dupa tratarea tuturor dintilor
 6. Dacă pacientul are o alergie la oricare dintre componentele gelului, procedura este exclusă. Un medic dentist, înainte ca procedura să fie necesară pentru a efectua un test pentru o reacție alergică
 7. Oncologie, mentale, precum și orice boli cronice în stadiul acut
 8. Creșterea abraziunii dinților

Cum este procedura de albire a dintilor cu laser?

Procedura de albire a dințilorCând pacientul sună, dentistul va afla dacă există contraindicații ale procedurii. Apoi, el examinează cavitatea orală pentru prezența umpluturilor vechi. Dacă sunt făcute din material întunecat și vechi, acestea vor trebui înlocuite, astfel încât culoarea lor să nu difere de culoarea dinților albiți.

Mai mult, dacă este necesar, se efectuează curățarea igienică și se îndepărtează stratul tartric sau moale. Necesitatea unei proceduri poate fi determinată numai de un dentist.

Când se efectuează o pregătire temeinică, medicul înaintează direct la albirea dinților cu laser. Pe gingii se aplică un gel de protecție special, care protejează mucoasa delicată din arsură. Dacă medicul este neprofesional, Neatenția va provoca gelul, pacientul ar putea să se ardă. În plus, în timpul procedurii pacientul poate simți o senzație de arsură.

Apoi, un gel special cu oxigen activ este aplicat pe dinți. Dentistul alternativ, în 20-60 de secunde, operează laserul pe fiecare dinte. Întreaga procedură nu durează mai mult de 20 de minute, dar în cazuri rare poate dura până la o oră.

De obicei, într-o singură sesiune toți dinții nu sunt procesați. Medicul dentist începe cu așa zisa zâmbetă zonă - acestea sunt cele 8 dinți ai rândurilor superioare și inferioare. În timpul vizitelor ulterioare de către pacient, dentistul se mișcă.

După terminarea cursului de albire și în timpul trecerii acestuia, pacientul trebuie să adere la o dietă incoloră, adică nu consumă produse care pot pata smalțul. În plus, medicul va consilia pasta de dinți, care va fi utilizată de către pacient. Poate fi pastă pentru dinți sensibili și geluri speciale de remineralizare.

Efectul și avantajele procedurii

Laserul de dinți laser vă permite să lămuriți smalțul cu 10 tonuri, acest rezultat nu este disponibil pentru nici o altă metodă. În plus, rezultatul poate fi stocat până la 5 let. Desigur, în timp, dinții se vor întuneca din nou, dar nu se vor întoarce la culoarea pe care au avut-o înainte de procedură și, prin urmare, vor fi mai ușoare decât înainte de înălbire.

În plus față de efectul extraordinar de albire, Procedura laser are multe avantaje:

 1. Cum se face albirea dintilorProcedura este complet sigură, dimpotrivă, ea poate întări smalțul
 2. Laserul ucide bacteriile care provoacă carii, deci procedura este un fel de prevenire a acestei boli
 3. Într-o sesiune corect condusă, integritatea mucoasei și a gingiilor nu este afectată
 4. Procesul de albire nu ia mult timp, cel mai adesea suficient de 15-20 de minute
 5. Procedura este complet nedureroasă
 6. Gelul nu are un gust sau un miros neplăcut, deci nu provoacă pacientului nici un disconfort

Dezavantaje ale metodei de albireProcedura nu are practic nici un dezavantaj. Singurul punct negativ este probabilitatea unei arsuri mucoase, dar acest lucru este posibil numai dacă laserul de albire a dinților este efectuat de un medic neprofesionist. În plus, nu este neobișnuit pentru cazurile în care un astfel de mod de albire nu este oferit de birourile stomatologice, ci de saloanele obișnuite de înfrumusețare. Dacă o astfel de operație nu este efectuată de un medic, ci de o persoană care nu are nimic de-a face cu medicina și stomatologia, rezultatul procedurii poate fi deplorabil.

După ce ați utilizat albirea cu laser, este important să respectați toate recomandările pe care medicul le va oferi. La început este necesar să se oprească complet fumatul, consumul de vin roșu, cafea și alte produse colorate în smalț.

În termen de o lună, după procedură, se recomandă să vă spălați dinții cu pastă pentru smalt sensibil, cumpărați o periuță de dinți moale. Cu cât efectul de albire este mai lungu va ajuta vizitele regulate la dentist și curățarea igienică profesională.

Cât costă albirea dinților laser?

Cât de mult este proceduraCostul de albire a smalțului cu un laser este mai mare decât alte proceduri. În funcție de clinică și de situația specifică a pacientului, acesta poate varia de la 7000 la 25000 de ruble. În medie, înălbirea cu laser costă 15.000 de ruble.

În ciuda costurilor ridicate, dacă este posibil, este mai bine să acordați prioritate la albirea dinților cu laser. În plus, această procedură, spre deosebire de alte metode de albire, fără prăzi, și întărește smalțul, permite, de asemenea, cea mai intensă și susținută clarificarea acesteia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Cum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilorCum să faci un zâmbet de la Hollywood: o descriere a metodelor și a prețului procedurilor
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Cum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficiiCum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficii
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
» » Cât costă albirea dinților laser?
© 2021 amigdas.com