amigdas.com

Este posibil să spălați spuma de montaj de pe mâini și suprafețe

Mai degrabă decât să spălați o spumă de montaj - instrucțiunea de îndepărtare a spumei de pe orice suprafațăLa instalarea ușilor metalice, a ferestrelor metalice și a altor lucrări de reparații, de multe ori trebuie să faceți față nevoii de montare a spumei. Este suficient de puternic și eficient, dar să se comporte cu el ar trebui să fie prudenți, fără a permite să se îmbrace pe haine, mâini și alte suprafețe.

Cu toate acestea, uneori ne grăbim și uităm să ne protejăm mâinile de lovituri cu materiale de construcție și, uneori, și pe ușile cu ferestre. Deci, materialul nostru prezent va fi dedicat modului și modalității de spălare a spumei de montaj de pe mâini și suprafețe.

Mai degrabă pentru a curăța o spumă de montare: vârfuri și mijloace

Cum să curățați spuma de montaj - dacă mâinile dvs. sunt murdare!Firește, pentru ca nu trebuie să vă frecați mâinile murdare de mult timp împotriva unei astfel de contaminări prin toate mijloacele posibile, să aibă grijă de protecția lor în avans și purtați mănuși.

Dar, mulți uită de multe ori măsurile de protecție necesare în instalarea structurilor metalice, a ferestrelor, a ușilor și a altor lucruri și amintesc numai atunci când mâinile sunt murdare și trebuie să fie spălate de materialele de construcție.

Întrebarea este cum curățarea mâinilor de etanșanți poate deveni relevantă pentru cei care se ocupă profesional cu instalarea ușilor, ferestrelor și a altor lucrări de reparații și pentru cei care pentru prima dată au decis să instaleze aceleași porți în casă cu propriile mâini.

Indiferent de experiența dvs. în reparații, amintiți-vă: primul lucru pe care trebuie să-l faceți când materialul de construcție lovește pielea mâinilor nu este să-l lași să se usuce. Cu cât curățați mai devreme pielea, cu atât mai rapid și mai ușor va fi acest proces.

De obicei, pentru a curăța pielea mâinilor, utilizați astfel de instrumente:

 • solvenți speciali;
 • acetonă;
 • Sare de sare;
 • alcool și multe altele.

Alegerea remedierii pe care intenționați să o spălați depinde de cantitatea de spumă absorbită în piele. Mai jos vom examina în detaliu modul în care se utilizează aceste sau alte mijloace pentru curățarea pielii mâinilor atunci când este vorba despre agenți de etanșare.

Cum să vă spălați mâinile cu solvent și cu acetonă?

Cum să ștergeți spuma de montaj - fără a afecta suprafețele vopsiteUnul dintre mijloacele eficiente pentru curățarea mâinilor este un solvent special. Este mai bine să alegeți un aerosol de aceeași marcă ca și spuma. Pe lângă curățarea mâinilor din materialele de construcție, are proprietatea de a curăța pistoalele pentru aplicarea unui agent de etanșare pe ușa sau pe altă suprafață care trebuie tratată. De asemenea, solventul este potrivit pentru alte nevoi:

 • cu ajutorul acestuia puteți curăța mobilierul tapițat;
 • adecvat pentru curățarea covoarelor la domiciliu;
 • curățarea altor suprafețe.

Pentru a vă șterge mâinile, trebuie mai întâi să fie pulverizat pe piele și apoi spălat cu multă apă. Înainte de a utiliza produsul citiți cu atenție instrucțiunile care au venit cu el.. Unii solvenți nu sunt adecvați pentru îndepărtarea spumei de asamblare deja întărite.

De asemenea, printre mijloacele eficiente pentru curățarea pielii în acest caz este acetona sau lichidul obișnuit pentru îndepărtarea lacului. Când utilizați acetonă, trebuie să curățați pielea cu ușurință și în același timp foarte rapid:

 • umeziți o cârpă sau un tampon de bumbac în lichid;
 • scoateți ușor spuma din piele;
 • Spălați-vă bine mâinile în apă curată.

În plus față de aceste două instrumente, puteți utiliza următoarele:

 • sare comuna. Mai întâi, luați un recipient, toarnă apă caldă în el și adăugați câteva vârfuri de sare. Apoi ne punem mâinile în apă și ținem o anumită perioadă de timp;
 • apă săpun. Potrivit pentru îndepărtarea petelor proaspete. Mai întâi, pregătiți o soluție cu săpun cald, puneți-vă mâinile în jos și ștergeți-le cu un burete sau un prosop suplimentar;
 • ulei vegetal. Se încălzește uleiul în cantități mici și se aplică pe piele. Apoi, locurile, murdare cu spumă, presărați cu detergent, spumă și clătiți-o. După ce toate mâinile ar trebui să fie spălate într-o mulțime de apă curentă.

Cum să ștergeți spuma de montaj din mâini?

Pentru a șterge mecanic spuma de montaj, veți avea nevoie de o perie rigidă sau de o cârpă moale. Procedura este după cum urmează:

 • petele murdare ale pielii sunt murdare cu o cremă de grăsime, astfel încât acțiunea periei dure este oarecum relaxată;
 • umeziți peria cu apă și săpun;
 • curățăm rămășițele de spumă cu mișcări trecătoare netede.

Sfaturi simple decât să ștergeți spuma cu mâinile, hainele și obiectele și terrierulPrin această procedură, principalul lucru este să acționați cu atenție și încet, pentru a nu afecta pielea și, de asemenea, să o tratați periodic cu cremă. Este, de asemenea, posibil înainte de procedura de curățare pentru a vă arunca mâinile într-o baie fierbinte pentru aproximativ zece minute.

După ce ați curățat pielea rămășițelor spumei de montaj, re-grăsiți-o cu o cremă sau faceți o baie hidratantă pentru mâini.

Alte modalități de a elimina petele uzate din piele, ușile metalice sau ferestrele din plastic

Odată și cum este posibil să spălați spuma uscată

Prezența resturilor de spumă pe ușă sau fereastră în timpul instalării este obișnuită. Dar nu vrei ca ei să nu arate plăcut din punct de vedere estetic. Prin urmare, pentru a curăța uși și ferestre din resturile de etanșanți și spumă, utilizați un agent eficient cum ar fi Dimexide:

 • mai întâi îndepărtați resturile vizibile de spumă cu o spatulă;
 • aplicați restului remedierii;
 • după 40 de minute, se îndepărtează reziduul cu un țesut;
 • Spălați îmbrăcămintea contaminată prin procedura din mașina de spălat.

Există, de asemenea, o modalitate eficientă, dar lentă de a curăța suprafețele ușii și ferestrelor de etanșanți și spume - acesta este efectul luminii solare. uscat Spuma sau materialul de etanșare trebuie să fie în mod suplimentar frământat, astfel încât au dispărut repede.

Puteți folosi ulei de floarea-soarelui. Luați un cuțit ascuțit și folosiți-l cu grijă pentru a îndepărta partea superioară a spumei, apoi aplicați puțin ulei în zona contaminată. Lăsați-l la suprafață timp de aproximativ 15 minute, apoi îndepărtați-l cu un burete. La sfârșit, grăsimea rămasă este îndepărtată cu o soluție de săpun.

Pentru curățarea pielii, o metodă eficientă este alcoolul sau benzina. Ar trebui umeziți o bucată de tampon de bumbac sau disc și ștergeți zona pielii, dar în realizarea acestei proceduri, trebuie să vă asigurați că pielea mâinilor nu este deteriorată atunci când soluția.

După îndepărtarea spumei uscate prin orice mijloace, nu uitați să vă spălați bine mâinile cu săpun lichid și apoi să le lubrifiați cu bebelușul sau cu altă cremă crocantă.

Ce trebuie să faceți dacă există o spumă de montaj pe mâini: sfaturi utile

Acum, că știți că în efectuarea anumitor lucrări de reparații sau construcții, spuma de piele poate ajunge pe piele și se poate scăpa de ea extrem de greu, cu siguranță veți fi mai atenți. De asemenea, luați în considerare sfaturile utile:

 • Cum să ștergeți spuma de montaj?dacă ați încercat toate metodele de curățare a pielii de mai sus și pe mâinile dvs. ați lăsat rămășițele de spumă de montaj, nu vă faceți griji, se vor dezlipi de la sine după câteva zile;
 • Nu utilizați substanțe acide cum ar fi oțet pentru a curăța pielea de substanțe de etanșare, deoarece nu numai că o curățați, ci și că ardeți chimic;
 • după curățare tratați mâinile cu orice agent de regenerare, de exemplu, cremă pentru copii sau nutritivă, suc proaspăt de aloe, etc.

Și, desigur, sfatul principal care a fost deja menționat este Purtați mănuși atunci când utilizați spumă sau material de etanșare în timpul lucrărilor de construcție și reparații. Deci, cu siguranță vă veți salva o durere de cap pe tema cum să vă curățați mâinile de o astfel de contaminare. În plus, asigurați-vă că nu se întâmplă nimic pe uși sau ferestre în timpul procesului de instalare.

Procesul de ștergere a substanțelor de etanșare de pe piele în majoritatea cazurilor este foarte lung, dă disconfort. De aceea, nu uitați de echipamentul individual de protecție pentru a vă scapa de astfel de proceduri neplăcute.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să decorați pantele ferestrelor din exteriorCum să decorați pantele ferestrelor din exterior
Instalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții videoInstalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții video
Sfaturile unui profesionist: cum să spălați sau să ștergeți spuma de montajSfaturile unui profesionist: cum să spălați sau să ștergeți spuma de montaj
Plasă de țânțari pe ferestre din plastic cu mâinile talePlasă de țânțari pe ferestre din plastic cu mâinile tale
Cum se instalează streașinile pentru ferestre cu mâinile taleCum se instalează streașinile pentru ferestre cu mâinile tale
Instalarea panourilor sandwich pentru pante cu propriile mâiniInstalarea panourilor sandwich pentru pante cu propriile mâini
Cum să lipiți produsele din plastic spongios cu mâinile lorCum să lipiți produsele din plastic spongios cu mâinile lor
Instalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și videoInstalarea ușilor metalice cu mâinile tale: fotografie și video
Instalarea ferestrelor din PVC cu mâinile lor - tehnologie pas cu pasInstalarea ferestrelor din PVC cu mâinile lor - tehnologie pas cu pas
Corectați instalarea unei uși metalice cu mâinile propriiCorectați instalarea unei uși metalice cu mâinile proprii
» » Este posibil să spălați spuma de montaj de pe mâini și suprafețe
© 2021 amigdas.com