amigdas.com

Soiuri de usi, descriere scurta

Deschiderea ușilor și a ferestrelorOrice, chiar și cea mai frumoasă și la modă ușă va arăta complet nereprezentabilă, dacă nu este încadrată de o ușă decentă. În prezent, ele sunt realizate folosind tehnologii diferite și materiale diferite. Din ce și cum, vor fi discutate mai jos.

Metode de execuție a elementelor ușii

Dispozitivul de pante este un fel de etapa finală a instalării ușii. Astăzi puteți găsi o mulțime de fotografii, care prezintă diverse dimensiuni, texturi și complexitatea pantelor ușii. În ciuda acestei diversități, principiile de bază pentru instalarea acestor elemente decorative rămân întotdeauna aceleași.

Panta ușii este o căptușeală decorativă care joacă în principal funcția estetică. Este posibil să menționăm încă o caracteristică a pantei - este izolația ușii. Pe fotografii această caracteristică a elementului nu este foarte bine văzută, totuși, din partea practică se simte imediat.

Pantele de ușă se desfășoară în două etape:

  • lucrări dure;
  • lucrări decorative.

Pe baza varietății de materiale care vor fi folosite în procesul de lucru, există și varietăți de elemente.

Există mai multe tipuri de materiale:

  • panouri din plastic;
  • din lemn;
  • gips-carton;
  • dintr-un laminat;
  • din MDF.

La începutul lucrării etanșare cu soluție specială, numai după aceea suprafața este tencuită.

Caracteristicile erecției de către propriile mâini

Finisarea pantei cu plăci de ipsosCa și în multe lucrări de finisare, atunci când se construiește acest element, se disting următoarele tehnologii:

  • cu utilizarea unui cadru;
  • frameless.

Din punctul de vedere al bună izolare fonică, soluția cea mai acceptabilă este fixarea. Multumita lui, usa nu va avea goluri, nu va deveni prea flexibila in timp. Fotografiile arată că aceste elemente arată destul de bine. Astfel, se realizează o imagine completă a întregii uși.

Dale de ipsos

Mulți experți recomandă prelucrarea ușilor folosiți tencuiala uscată acest producător special. Desigur, este important să faceți mai întâi pantele cu spumă de montaj, să așezați cu atenție toate fisurile.

Pentru a efectua lucrul trebuie să aveți la îndemână doar nivelul, spatulă cu vârf lat și colț. Acesta va fi necesar pentru munca inițială. Tencuielile trebuie aplicate în două straturi, deoarece este necesar să se facă pentru prima dată suficient de adânc și pentru a doua oară este suficientă o aplicare subțire, deoarece acest strat va maximiza nivelarea suprafeței.

Numai după terminarea procesului de curățare puteți începe linia de sosire. Pentru a face acest lucru, așteptați uscarea completă a suprafeței, apoi aliniați și aplicați chitul de finisare. În cazul în care mai mult stratul de slefuire, munca poate fi considerată cu adevărat de înaltă calitate. Apoi, în orice fotografie, puteți fi siguri că nu s-au făcut nicio fisiune și goluri în timpul lucrului.

Materiale diferite

Cu privire la calitatea elementului ușii, puteți spune, mult, dacă știți de ce material este făcut. Astăzi, există multe opțiuni, cum se poate face acest lucru.

Usi de pante din gips-carton

Cum să terminați ușaAceasta este o opțiune excelentă în cazul în care nu veți cheltui prea mulți bani și aș dori să lucrez cu puțină stres. În cazul lipsei de timp, este necesar să alegeți cartonul de gips pentru elementul ușii. Asemenea piese trebuie montate pe un suport special cadru pregătit. Mai întâi trebuie să pregătiți piesele de prelucrat, apoi decupați elementele. Vor fi trei în total.

Pentru a nu umple sloturile adiționale, cel mai bine este să tăiați părțile solide și nu pe părți. După aceea, fiecare dintre părți va fi atașată la cadru. Cel mai bine, dacă ați lăsat cel puțin un mic decalaj între detaliile sculptate și versanții. Trebuie să o umpleți.

Potrivit fotografiilor unor astfel de lucrări pe Internet, puteți determina cine a ghicit corect cu gama de culori și care a ratat un pic. Aceste informații vor fi relevante și în cazul în care panta este făcută din alte materiale, de exemplu din plastic, MDF sau laminat.

Usi pante din MDF, laminat

În același mod ca și în cazul anterior, va fi o pantă din materialul MDF montat pe un cadru. Trebuie colectat în avans. Este necesar să fixați elementele cu cea mai mare precizie.

În acest caz, pot fi necesare unghii lichide. Acest lucru va fi important dacă nu doriți ca punctele de fixare să fie vizibile. Puteți veni la îndemână și scânduri.

Dacă comparăți fotografiile de pante din materiale diferite, veți observa cu claritate că toate arată foarte diferit. Deci, pantele din laminat, arata mai scumpe si mai reprezentative. Particularitatea în acest caz este că le puteți monta ca în poziție verticală și în poziție orizontală de la capetele deschiderii ușii.

Dacă vă veți face ușa să arate cu adevărat șic, și în fotografii arăta ca un castel medieval, este logic să alegeți o piatră ca material. Este important să rețineți că în fiecare caz există particularități în instalarea și funcționarea în continuare a unei astfel de pante.

Finisarea ușilor
Ce se utilizează pentru a termina ușaFinalizarea independentă a deschideriiPante de uși și ferestreCladiri de usi si metode de incorporare a acestoraDecât să terminăm corect o diafragmăCum să tăiați frumos ușaDecât să terminăm o ușăCum să tăiați o ușăMontarea ușiiDoorway și terminarea sa
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum și de ce să facem pante pe ferestre?Cum și de ce să facem pante pe ferestre?
Cum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din fațăCum de a alege un kit de tapițerie pentru ușa din față
Instalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții videoInstalarea ușilor de către dvs.: sfaturi și lecții video
Alegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografieAlegerea ușilor de intrare din plastic la o casă privată: vederi, fotografie
Colectăm și instalam cadrul cu ușile prin mâinile noastreColectăm și instalam cadrul cu ușile prin mâinile noastre
Instalarea panourilor sandwich pentru pante cu propriile mâiniInstalarea panourilor sandwich pentru pante cu propriile mâini
Chemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușaChemarea urgentă a comandantului pentru a deschide ușa
Tipuri și fotografii ale vizierelor de deasupra ușii de intrareTipuri și fotografii ale vizierelor de deasupra ușii de intrare
Mânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografieMânere pentru ușile interioare: tipurile și construcția construcției pe fotografie
Finisarea pantelor din plastic cu propriile mâiniFinisarea pantelor din plastic cu propriile mâini
» » Soiuri de usi, descriere scurta
© 2021 amigdas.com