amigdas.com

Pistol electric de pulverizare: ce mai bine să alegi pentru acasă

Caracteristicile alegerii pistolului de pulverizare electricăÎn orice casă privată, există întotdeauna ceva de făcut pentru un bărbat adevărat. De exemplu, este necesar să se actualizeze în mod regulat stratul de vopsea, care este distrus din cauza influențelor externe și a factorilor climatici. În această situație, unii preferă metodele bunicului, folosind role și perii. Dar unii proprietari aleg o modalitate mai convenabilă și mai rapidă, folosind electro-ecranul.

Avantajele echipamentelor și principiul funcționării

Avantajele pistolului electric și principiul de funcționareAceste dispozitive sunt foarte compacte. În același timp, dimensiunile mici nu afectează calitatea colorării. Ei au multe avantaje: sunt funcționale, au un cost accesibil, sunt eficiente și convenabile de utilizat.

Proprietarul primește o oportunitate excelentă de a evita să cumpere un compresor scump și dispozitive suplimentare. Înainte de a cumpăra un atomizor electric, ar trebui să înveți despre caracteristicile funcționării sale.

În primul rând, pentru furnizarea de vopsea în pulverizatorul electric Se folosește presiunea, în consecință, nu există aer în duze. Cele mai multe modele funcționează pe acest principiu, care este un avantaj și un dezavantaj.

Plus este inițial diametrul duzei este bine ajustat, astfel încât calitatea și intensitatea jetului nu trebuie nici măcar să vă faceți griji. Mai puțin bine este că nu va fi în măsură să asigure o bună dispersie a compoziției colorant, care se poate lauda de tip spray arme pneumatice.

În plus, echipamente electrice caracterizat de vibrații puternice. Unii maeștri chiar renunță uneori la dispozitiv, luând-o pentru prima dată. Din acest motiv, uneori sunt refuzate să includă în magazine, menționând niveluri prea ridicate de zgomot.

Dacă astfel de perspective nu ți se potrivesc deloc, poți să acorzi atenție echipamentelor care funcționează pe principiul dispozitivelor pneumatice. ei echipat cu un mic compresor, care îmbunătățește calitatea de colorare. În plus, ele nu fac mult zgomot.

Atenție la detalii

Nuanțele de a cumpăra un pistol de pulverizare electricăDeoarece pistoalele electrice de pulverizare sunt adesea alese chiar înainte de reparații, ele achiziționează echipament în grabă, fără a intra în detalii. În astfel de situații, doar câțiva acordă atenție caracteristicilor și caracteristicilor achiziției, pentru alții această alegere poate duce la consecințe triste.

În plus, unii consumatori sunt "conduși" de o publicitate luminată și primitoare. Ei credeau naiv că durează două-trei minute pentru a picta camera. Din păcate, colorarea durează mult timp, deoarece acest proces este mult mai complicat decât pare.

Dar problema predominantă este că unii producători care doresc să economisească pe calitatea componentelor, deoarece chiar și acele elemente care, de fapt, trebuie să fie realizate din metal durabil, realizat din material plastic obișnuit, și este de calitate foarte îndoielnică. Un astfel de model va fi doar o singură dată, deoarece substanțele agresive, conținute în solvenți și vopsele, vor avea un efect dăunător asupra materialului.

Dacă doriți să obțineți ceva cu adevărat fiabil și calitativ, atunci acordați atenție produselor Bosch .

În procesul de selecție, ar trebui să acordați atenție și numărului de piese metalice: mai multe dintre ele, cu atât mai bine. Este clar că astfel de dispozitive au destul de ridicat. Dacă modelele obișnuite fără aer pot fi achiziționate pentru 700-900 ruble, atunci modificarea cu compresorul este dificil de găsit mai ieftin decât o mie și jumătate de mii de ruble. Oricum, dar este încă mult mai profitabil decât cumpărarea unui pistol pneumatic de vopsit.

Există pulverizatoare electrice cu un compresor, care nu sunt inferioare calității modelelor de compresoare. Cu toate acestea, ei costa mai mult de cincisprezece mii de ruble.

Criteriile pentru alegerea unui pistol de pulverizare electrică

Criteriile pentru alegerea unui pistol de pulverizare electricăCând alegeți, acordați atenție cantității de metal din dispozitiv. Duza și duzele trebuie să fie făcute din aliaj de metal puternic. Amintiți-vă că nu se găsesc la vânzare kituri pentru repararea modelelor ieftine de pulverizatoare electrice de vopsea, deoarece aici nu există economii.

Înainte de a cumpăra dispozitivul aflați despre culorile potrivite pentru aceasta. Nu fiți consultanți de vânzări prea de încredere: rareori au o înțelegere completă a parametrilor produselor vândute.

Ratingul de putere al pulverizatorului de vopsea este un punct important, dar nu principalul. Totul depinde de obiectivele urmărite.

Nu este de dorit să se încredințeze și să facă publicitate. Ușurința și ușurința de funcționare afișată în rulouri se transformă adesea în bani aruncați în vânt. Este mai bine să achiziționați un astfel de echipament, nu pentru cataloage discutabile, ci pentru în magazinele de încredere.

În plus, pe astfel de "piețe de canapele" pe produse nu vi se vor oferi absolut nici o garanție. Este mai bine să vizitați un magazin online dovedit și să cumpărați o unitate de calitate pentru doamne, iar costul va fi destul de accesibil.

Răspuns pozitiv și negativ

Feedback pozitiv și negativ asupra pistoalelor electrice de pulverizarePe Internet există o mulțime de proclamații negative. Trebuie remarcat faptul că nu numai producătorii, ci și consumatorii înșiși sunt adesea vinovați. De exemplu, dacă pulverizatorul electric este umplut cu vopsea inadecvată, atunci nu ar trebui să fii surprins de rezultatul nesatisfăcător al lucrării.

Nu uitați că pentru dispozitivele în cauză nu se potrivesc cu compuși coloranți pe bază de apă, deoarece este mai bine să nu le folosiți. Datorită caracteristicilor planului tehnic și faptului că majoritatea producătorilor fac duze de metal de calitate inferioară, care rust rapid.

În plus, vopselele pe bază de apă și emulsie pot crea probleme asociate cu omogenitatea jetului de lucru. Spray pistol începe să "scuipe""Care afectează în mod negativ rezultatul final și viteza și calitatea lucrării. Dacă nu există altă opțiune, puteți ajusta diametrul duzei. Dar, de multe ori, din această afacere, nu iese nimic bun.

În general, pistolul de pulverizare electrică este caracterizat printr-un raport optim de calitate și preț.

Recomandări utile

Pentru a preveni problemele, trebuie să respectați o serie de reguli. Trebuie să vă familiarizați cu ele în detaliu:

  • Recomandări utile pentru alegerea unui electrosparkNu fiți ca "specialiști de munte" care aplică un amestec de culoare cu un strat gros. Degresați și curățați suprafața, eliminați orice defecte. Apoi aplicați un strat subțire dintr-o substanță folosind un electrosharpot. Așteptați până se usucă, apoi aplicați din nou.
  • Acordați atenție consumabilelor. Astăzi în vânzare există filtre ieftine care vor fi foarte utile atunci când lucrează. Dacă nu le folosiți, duza pistolului de pulverizare se va înfunda în mod constant.
  • După utilizare, dispozitivul trebuie dezasamblat, curățat și tratat cu vaselină tehnică. De asemenea, puteți găsi unelte speciale pentru lubrifierea electrică a pistolului de pulverizare.

Revizuirea celor mai bune modele pentru casa

Prezentare generală a celor mai bune modele de pistoale electrice pentru acasăEste ușor de ghicit că alegerea unui pulverizator electric de vopsea cu adevărat fiabil și de înaltă calitate este destul de dificilă. Atunci când alegeți factorul important are un factor uman, deci ar trebui să luați în considerare cele mai populare și mai accesibile modele.

Bort BFP 350. Această pistol electric de pulverizare este adesea folosit pentru vopsirea autovehiculelor. Avantajele includ un preț mic (aproximativ două mii și jumătate de mii de ruble) și disponibilitatea pieselor de schimb. Reglarea duzei este foarte simplă, astfel încât consumatorul să poată alege cu ușurință opțiunea pentru orice situație.

BFP 350 poate pulveriza cu ușurință vopsele de ulei, alchid și email. În plus, este posibil să se utilizeze vopsele pe bază de apă, ceea ce face ca aceste echipamente să fie foarte versatile.

Trebuie să se înțeleagă că astfel de dispozitive sunt pulverizate și nu vopsea prin pulverizare. Deci, este de dorit să le folosim pentru evenimente interne importante.

Pistoale Bosh de pulverizare

Descrierea pistoalelor electrice BoshÎn ciuda faptului că aceste pistoale de pulverizare sunt fabricate în China, ele se caracterizează printr-o înaltă calitate.

Prețul modelului Bosh în leurumen variază de la patru la șase mii de ruble, ceea ce este normal pentru un instrument semi-profesional.

Principalele avantaje ale acestor dispozitive sunt:

  • nemulțumirea față de tipul și calitatea vopselei;
  • pulverizare specială în interiorul duzei de pulverizare, care prelungește în mod semnificativ durata de viață a echipamentului.

Este foarte convenabilă, de înaltă calitate și fiabilă, care este ales nu numai de masterat la domiciliu, ci și de profesioniști cu experiență.

Producători ruși

Descrierea pistoalelor electrice de stingere ruseștiRecent, producătorii ruși au început să producă echipamente foarte bune pe piață. De exemplu, modelul Zubr este o alegere excelentă pentru consumatorii cu un buget financiar limitat. Astfel, costul unui pistol de spionaj bun ZKPE 120 nu depășește o mie și jumătate de mii de ruble.

Din păcate, companiile chineze nu mai stau la dispoziție. Deci, ei sunt utilizate materiale de calitate inferioară, și, prin urmare, pulverizatorul electric trebuie curățat și dezasamblat după fiecare pulverizare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un pistol de sablareCum de a alege un pistol de sablare
Cum sa alegi un incalzitor electric de apa in casa?Cum sa alegi un incalzitor electric de apa in casa?
Cum de a alege o pistol de pulverizare pentru vopsele pe bază de apăCum de a alege o pistol de pulverizare pentru vopsele pe bază de apă
Cum sa alegi o masina de sudura pentru o resedinta de vara si acasaCum sa alegi o masina de sudura pentru o resedinta de vara si acasa
Cum sa alegi producatorul de inghetata. Principiile dispozitivului.Cum sa alegi producatorul de inghetata. Principiile dispozitivului.
Cum de a alege un compresor de aer pentru picturaCum de a alege un compresor de aer pentru pictura
MACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generalăMACHINI DE SUDARE: descriere, caracteristici și prezentare generală
Pulverizator de vopsea: descriere, caracteristici, sfaturi privind alegereaPulverizator de vopsea: descriere, caracteristici, sfaturi privind alegerea
Avantajele și dezavantajele compresoarelor silențioase pentru acvariuAvantajele și dezavantajele compresoarelor silențioase pentru acvariu
Pistoalele cu pistoale pentru pictarea peretilor si tavanelor cu mainile talePistoalele cu pistoale pentru pictarea peretilor si tavanelor cu mainile tale
» » Pistol electric de pulverizare: ce mai bine să alegi pentru acasă
© 2021 amigdas.com