amigdas.com

Descrierea rasei dwarf și a pudelului

Grijă de pudelUn câine interesant și jucăuș, spre deosebire de oricine - este un pudel. Ele sunt foarte diferite de ceilalți reprezentanți ai cvadruplurilor. Aspectul este destul de expresiv. Ele se referă la roci decorative.

Cap mare, rotund, pufos. Pe picioarele "chiloților" și o coadă rotundă. Rememorarea aspectului lor de rege al fiarelor - un leu. Acest lucru nu este dat de natura. Tunsul este o arta a maestrului.

La cererea dumneavoastră, lână poate fi dat o formă complet diferită.

Istoria rasei

Prima mențiune a unui câine similar a fost înregistrată pe monede vechi, pe basoreliefuri, în mormintele romane din anii `30. BC. Imaginile de pe pereții mănăstirilor și picturilor au apărut în secolul al XII-lea. În secolul al XVI-lea a devenit popular. Reprezentant național al Franței. Francezii au adus diferite specii în scopuri diferite. Rase mari, de vânătoare, dwarf, câini au fost întotdeauna cu doamnele. Media "vânată" pentru trufe. Standardele privind animalele de companie franceze au fost stabilite mult mai târziu - în secolul al XIX-lea. Pentru vânătoare, un costum alb era mai preferat decât negrul. În pădure, un câine alb este mai bine văzut.

Pudel pitici - o rasa ideala pentru intretinerea casei. Pe măsură ce câinele a fost scos dintr-un pudel de mărime pitic, istoria este tăcută. Din punctul de vedere al specialiștilor, ea a apărut în timpul modei pentru câinii "de buzunar". Moda este inexorabilă, iar după pitici a venit pudelul. Dimensiunile mici ale acestor animale de companie nu împiedică nici măcar datele lor naturale. Senzația de miros, flexibilitate și mobilitate sunt toate instinctele de bază ale vânătorului. Și crescătorii au acordat întotdeauna atenție acestor aspecte.

Întrucât oamenii de știință nu au experimentat reproducerea de noi specii de pudel, aspectul unic a rămas neatins. Aceasta este o mică copie a predecesorului său înstărit. Proporțiile echilibrate indică o bună supraviețuire a câinelui. Greutate - de la patru la șase kilograme. Culoarea este chiar fără interspersoane de altă culoare. Prin standarde, există cinci culori: negru, alb, cais, argintiu și maro. De regulă, pe parcursul unei vieți, de la un cățel la un adult, este probabil o schimbare a umbrelor, dar nu culoarea însăși. Negrul nu se schimbă.

caracter

foarte inteligent și inteligent. Numai Border-coli le ocolește. Nu pot tolera singurătatea. Foarte mult începe să se plictisească. Simte starea de spirit a proprietarului. Oamenii energici vor fi încântați de o astfel de comunicare. Pudelul comunicativ îți permite să-i păstrezi în familii unde sunt mulți copii. Îi place să se familiarizeze și este considerat un bun ascultător. Zgomotul și jucăușul caracterizează pudelul. Cine dorește pacea și liniștea, nu trebuie să îți asumi educația unui astfel de câine.

Pudel: o descriere a caracterului pudeluluiPrin natura ei este considerat agresiv, dar de fapt nu este. Iubesc aceste animale de companie pentru a primi o mulțime de atenție de la proprietarii lor și solicită insistent ca acestea să nu uite doar, ci și să joace activ. Este nevoie de o comunicare constantă și plimbări zilnice lungi cu jocuri de peste o oră. Ea trebuie să alerge mult, rapiditatea ușurează ostilitatea. În acest caz, ea va fi afectuoasă și acomodantă.

pregătire

Învățământul începe la vârsta de trei luni. Îi place să facă agitație, să înnebunească și să latre mult. Cu cât pregătiți mai repede manierele, cu atât veți avea mai puține greutăți pe viitor. Rapid obișnuiți-vă cu comenzile și trucuri destul de complexe. Instruirea numai în bucuria unui pudel. Pentru o bucată de delicatețe și laudă face tot ceea ce comandantul cere. Nu pedepsește fizic, e suficient să-ți faci un aspect nemulțumit. Această creatură inteligentă va înțelege totul. Toate educația se bazează pe joc, excitantă fără presiune. Rasa este mândră și aristocratică. Acest reprezentant nu a fost niciodată un favorit al regilor, poeților, nobililor aristocrați. Principalul lucru este trenul corect și consistent, astfel încât pudelul negru să înțeleagă cerințele. Și răbdarea.

Întotdeauna amintiți - un pudel, un câine decorativ și nu-i dați sarcini pe care nu le poate face. Nu va fi niciodată un câine de pază. Nu va lovi prima lovitură. Cel mai mare - poate latra, avertizează despre străin.

Caracteristicile generale ale câinelui:

 • Creșterea este mare: 45-60 cm, mediu: 35-45 cm, miniatură: 28-35 cm, pudel pitic, descrierea rasei: mai mică de 28 cm, de preferință 25 cm.
 • Greutatea unui adult este de până la 30 kg.
 • În medie, ei trăiesc 10-12 ani, miniatura și piticul poate trăi până la 17 ani.
 • Culoarea hainei: blonde, brunet, roșu, șaten, argintiu, caisă.

Speciile rasei diferă numai prin creștere:

 1. Un pudel mare (regal). Prima rasă. Magnificul vânători. Câine foarte puternic și dur.
 2. Acest pudel, descrierea rasei: un câine compact pentru casă.
 3. Pudel pitici, descrierea rasei: toți sunt obișnuiți să considere o pudelă de pudel, un câine de mână.

Toy-poodle, descrierea rasei:

 • Creșterea și greutatea pudeluluiintelectual, distins prin vivacitatea minții;
 • ușor instruiți, flexibil în formare;
 • natură echilibrată;
 • Mare pentru păstrarea casei;
 • în cea mai mare parte nu sunt agresivi;
 • mergeți ușor la contact și nu vă temeți de copii;
 • nondemand în îngrijire;
 • expresie aparentă.

Evaluare negativă:

 • ar trebui acordată o atenție deosebită;
 • activitate crescută;
 • tunsul sistematic pentru menținerea în formă.

Câteva sfaturi dacă vă decideți să cumpărați un pudel

Ai nevoie doar de un câine cu un temperament plin de viață, jucăuș și vesel doar un prieten și un tovarăș? În acest caz, mergeți îndrăzneț la bazar și alegeți orice cățel care vă place. La un preț mediu de aproximativ 10 mii de ruble.

Doriți să conduceți animalul dvs. de companie la expoziții și spectacole. Pentru a primi premii și a participa la orice activități, atunci trebuie să mergeți doar la grădiniță. În patru luni, toate semnele sunt vizibile dacă câinele va fi popular. Acordați atenție sănătății, când se fac vaccinări, în ce condiții sunt urechile și ochii.

Îngrijire și nutriție

Câinele are un strat gros și pufos, dar scade puțin. Toate îngrijirile sunt în principal în decorațiuni decorative. Băiatul este recomandat rar, cu un șampon special. Utilizarea frecventă a șamponului poate afecta numai părul și provoca mâncărimi.

Acordați constant o activitate fizică pentru o poziție frumoasă.

Îngrijirea lâna de pudelPentru a face o dietă corectă și echilibrată. Care ar trebui să constea dintr-un complex de elemente utile și nutritive. Suplimente de vitamine și minerale. Îți poți hrăni animalul preparate alimentare naturale și gata preparate. Nu amestecați laptele și carnea. Eliminați oasele picante, grase, afumate, sărate, tubulare, pâine proaspătă și alimente fără îndulcire. Voi da mâncarea încălzită. Nu suprasolicitați. Nu hrăniți dulciuri. Alimentele ar trebui să fie etichetate ca "clasă de elită" sau "clasă premium". Trebuie să fie apă proaspătă într-un castron.

Avantajul raselor mici este evident. Dar, împreună cu aceasta, există și nuanțe pe care viitorii proprietari ai animalului de companie ar trebui să le caute. Diferența este în calea păstrării. Datorită dimensiunii mici a piticului și a pudelului sunt mai susceptibile de a fi răniți. Dacă aveți copii mici și nu aveți destul spațiu apartament, alegeți pudelul dvs. de dimensiuni medii. Probleme cu rinichii în reprezentanți mici mai des. Cu un pudel pitici, este suficient sa mergi de doua ori pe zi. Aceasta necesită 3-4 ore de mers și este de dorit să aveți o tavă în casă. Obișnuiți să faceți față cu necesitatea unei toalete pentru câini, veți evita monitorizarea constantă. Câinele nu va trebui să îndure, iar riscul bolii cu sistemul genito-urinar va scădea.

Pudel: îngrijirea și creșterea câinilorÎn general, acest lucru prieteni plăcuți, împreună cu toți reprezentanții lumii animale din casa ta. Foarte curios, ca să-i poți începe să-i antrenezi de la o vârstă fragedă. Comenzile simple sunt percepute rapid. Și dacă ești un profesor răbdătoare, atunci și mai complexă vei putea să faci față cu animalul tău. Din acest motiv, formatorii de circ îi plac această rasă. Un miros ascuțit nu dă odihnă unui pudel și este dus, nu poate răspunde la apel. Încercați să păstrați o lecție. Puteți folosi un fluier, care poate fi auzit bine chiar și în condiții meteorologice nefavorabile și cu zgomot puternic.

E frumos că pudelii nu se topeau - acesta este un plus mare. Minus - întotdeauna trebuie să urmăriți tunsul. Haină lungă se lipeste de articulații și aduce suferință câinelui. În sezonul rece este de dorit să aveți haine de companie. După fiecare plimbare, examinați urechile, ochii, părul, dinții, labele cu atenție. O dată la șase luni - consultați un medic veterinar. Încercați să oferiți mâncare după o plimbare. Și urmăriți ce caută câinele pe stradă. Nu permiteți mâncarea de pe stradă. Există o tendință de alergii la pudelii pitici. De la o vârstă fragedă, dați mâncarea nouă în mod obișnuit în doze mici și aveți grijă de reacție. Amestecurile preparate cumpără cu o indicație de hipoalergenitate.

Pudelul este negru sau alb, mic sau mare - fiecare are propria alegere. Obțineți cât mai multe informații despre rasă posibil, atunci veți decide rapid alegerea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Rasă de câine păsărică regală: aspect, naturăRasă de câine păsărică regală: aspect, natură
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Pygmy poodle: o descriere a rasei cu fotografii, îngrijire și conținutPygmy poodle: o descriere a rasei cu fotografii, îngrijire și conținut
Câini de câini de vânătoare: nume, fotografieCâini de câini de vânătoare: nume, fotografie
Toy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuriToy-poodle: o descriere a rasei, minusuri și plusuri
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
Descrierea rasei Tibetane Spaniel și caracteristicile saleDescrierea rasei Tibetane Spaniel și caracteristicile sale
Dog Draathaar - caracteristici și descrierea raseiDog Draathaar - caracteristici și descrierea rasei
» » Descrierea rasei dwarf și a pudelului
© 2021 amigdas.com