amigdas.com

Câți ani trăiesc Spitzul Pomeranian

Pomeranian Spitz germanPomeranian Spitz - frumoasa stâncă decorativă

pitici caini. Potrivit declarației unor experți individuali, Pomerania din Pomerania este un descendent direct al unui reprezentant german de acest tip. Cu toate acestea, majoritatea experților sunt de acord că spitzul Pomeranian ar trebui privit ca o specie separată.

În Germania, pe malul nordic al Mării Baltice, locul Pomerania flaunts, de unde provine acest tip de câine. Din acest loc are loc numele rasei. Aici a apărut spitzul pitic, care este familiar pentru mulți dimensiunea mică, în timp ce strămoșii săi erau mai mari și aveau o greutate de până la 15 kilograme.

Rasă de Spitz din Pomerania

Spitzul spaniolCâinii din această specie se caracterizează printr-o viguroasă fără precedent, jucăuș și veselie. Cu dimensiunile lor mari, sunt capabili să se rotească ca un vârf, forțând admirația în procesul unui astfel de joc de copii și adulți. Din multe puncte de vedere, datorită vitezei și abilității sale de a spori starea de spirit pentru a deveni favoritul general al familiei.

Caracteristicile distinctive ale rasei:

 • înălțimea mică - de la 18 la 22 cm;
 • mușchi, foarte asemănător cu o vulpe;
 • energie.

Aspectul acestui câine mic este foarte amuzant. Foarfece de fox și mare greutate pufos, uneori cu o culoare roșiatică, în combinație cu urechile mici, evocă sensibilitate. Picioarele mici, din față și din spate, în picioare drept și paralele unul cu celălalt, conferă Spitz-ului Pomeranian o viziune maiestuoasă și, în același timp, o jucărie.

Spitzul Pomeranian este proprietarul lână foarte groasă, care îi permite să se simtă confortabil pe tot parcursul iernii și să nu înghețe. Părurile rigide și scurte sunt întinse perpendicular în raport cu lungimea trunchiului și dau spitzului o fluffiness incredibilă.

Ce culoare este Spitzul?

Câinele are un guler pufos și o acoperire de lână pe picioarele din spate, care amintesc de pantaloni. Culoarea Pomeranian Spitz nu trebuie să fie roșu, numărul de culori din această rasă atinge douăzeci. Cu toate acestea, în procesul de creștere, culoarea se poate schimba și se poate forma numai la adult.

Cel mai adesea culoarea acestei rase poate fi după cum urmează:

 • Miniatura frumos Pomeranian Pomeraniancremă;
 • portocaliu;
 • albastru;
 • roșu;
 • negru;
 • maro.

O altă culoare, diferită de cea culorile de bază, este rar. Este remarcabil faptul că bărbatul de la femeie poate fi distins vizual. Bărbații sunt întotdeauna vizibil mai mari, iar femelele arată mai drăguț, ceea ce se observă imediat.

Spitz spaniolă - sursa bucuriei în casă

Câini: Pomeranian PomeranianSpitz este una dintre acele animale care rămân mereu mici. În ciuda faptului că se transformă în adulți în șase luni, jucăușul și mărimea mică a animalelor de companie rămân pentru tot restul vieții.

Câinii mici și pufosi câștigă instantaneu inimile tuturor locuitorilor casei. Cu toate acestea, avantajul lor principal nu este doar un aspect interesant, ci și o mulțime de emoții pozitive, pe care un animal de companie pufos este gata să-i dăruie fără sfârșit, amuzându-i în mod constant pe proprietarii săi și să se joace cu ei.

Este destul de natural ca proprietarii Spitz să nu fie dispuși să piardă un animal de companie prea curând. După cum știți, o persoană a fost eliberată de mai mulți ani, spre deosebire de cât de mulți spițe trăiesc. Dar acesta este un câine pitic, iar reprezentanții acestei specii se pot aștepta la o speranță de viață mai mare decât rudele lor.

Câte Spitz Pomeranian trăiesc

Cât va trăi câinele depinde direct de o serie de condiții de detenție și de anumiți factori externi. Cu toate acestea, viața medie a reprezentanților rasei Spitz Pomeranian este de la 12 la 15 ani, iar unele persoane pot trăi până la vârsta de 18 ani.

Factorii asupra cărora depinde, cât timp animalul va trăi:

 • Pui de Spitz din Pomeraniasănătate;
 • ecologie;
 • comunicarea cu proprietarul și alte animale;
 • nutriție;
 • activitate fizică;
 • jucării și muniții bune.

Desigur, factorul principal care poate crește numărul de ani permise unui animal de companie este un proprietar bun și grijuliu. Cu cât proprietarul se referă mai mult la animalul său de companie, cu atât mai mult va fi să-l bucurăm.

Un rol imens în speranța de viață îl joacă hrana de înaltă calitate și examinarea la timp de către un medic veterinar.

Spitzul este o rasă foarte sociabilă de câini, iar comunicarea cu alți reprezentanți nu este la fel de importantă pentru el decât pentru a comunica cu stăpânul său. O sarcină fizică constantă pentru un câine nu este doar de dorit, ci este strict necesară.

Cu o atitudine foarte atentă față de câine, îngrijire de calitate, activitate fizică adecvată și mâncare bună, au existat cazuri în care au trăit până la 20 de ani și chiar mai mult.

Cum să prelungească viața unui animal de companie

După vârsta de șapte ani, de mai multe ori pe an, câinele trebuie să fie dus la examinarea preventivă într-o clinică veterinară. În cazul unor afecțiuni sau suspiciuni legate de boală, trebuie consultat un medic.

Furajele de calitate urmează alternativ cu complexe de vitamine pentru a întări articulațiile și oasele. Spitzul este un câine foarte mobil, iar vitaminele sunt necesare pentru el în mod constant. Toate furajele sunt împărțite în diferite grupe de vârstă în funcție de compoziția lor, ceea ce înseamnă că, în timp util, este necesar să selectați o hrană care să se potrivească unui animal de casă pentru vârsta sa. Din dieta câinelui, mai ales cu vârsta, este necesar să se elimine alimentele grase, iar carnea trebuie înlocuită într-o mai mare măsură de pește.

În momentul în care câinele începe să îmbătrânească, trebuie să continuați să conduceți cu el un stil de viață activ în același ritm în care a fost întotdeauna. În ciuda vârstei înaintate, câinele are nevoie de o activitate fizică în timp util.

Pentru a scurta durata de viata a unui animal de companie poate fi supraponderala, astfel incat controlul asupra acestuia ar trebui sa fie permanent. În cazul în care câinele este obez, riscul de boli de inima sau accident vascular cerebral va crește de multe ori.

Fiziologia câinelui pitic este astfel încât există riscuri crescute de fractură a coloanei vertebrale sau a altor oase. În consecință, trebuie acordată o atenție deosebită protecției animalului împotriva rănirii accidentale.

Cea mai importantă și cea mai importantă este îngrijirea și gazdă caldă, datorită căruia câinele va trăi mulți ani și îi va plăcea proprietarului, să-i dea o dispoziție bună, răspunzând cu dragoste și afecțiune.

Spitzul spaniol
Rasa populară este Pomeranianul PomeranianCâini: rasa Pomeranian PomeranianCe arata un catel Pomeranian?Miniature Pomeranian PomeranianRasa populară este spitzul germanPui mici de Spitz PomeranianCâini de câine - Pomeranian PomeranianCâini de câine din Spitzul Pomeranian
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Sahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte HuskySahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte Husky
Pinscher german: descriere și standardePinscher german: descriere și standarde
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
» » Câți ani trăiesc Spitzul Pomeranian
© 2021 amigdas.com