amigdas.com

Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire

Pomeranian Negru PomeranianCel mai adesea oamenii încep un câine ca un animal de companie. Este acest animal care ridică un val de încântare de la proprietarii săi, evocă sensibilitatea și dorința de a avea grijă de animalele de companie.

Pana in prezent, aproape toate rasele de caini sunt crescatori foarte de succes, in apartamente live si decorative pesiki, si mari caini de lupta.

Desigur, într-un mic apartament pentru a conține un câine mare este extrem de problematic, astfel încât rasele câinilor mici, inclusiv Pomeranianul Pomeranian, devin din ce în ce mai populare.

Pomeranian Pomeranian. origine

Originea spitzului negru PomeranianNegru Pomeranian Spitz este adesea numit rasa regală de câini. Nu este întâmplător: acest câine mic sociabil a fost extrem de iubit de nobili și descendenți ai familiilor regale.

În 1700 îndepărtat în orașul Pomerania (zona dintre estul Germaniei și vestul Poloniei) a apărut lupul-spitz, ceva între câine și lup. Presupunând că aceste animale au emigrat în Pomerania din Rusia și Serbia.

Prin incestul de spitz lupu și câini obișnuiți în cele din urmă, și astăzi a apărut Pomeranian Pomeranian (pe înregistrările găsite din arhive).

Strămoșii Spitz modern au fost folosiți ca gardieni, asistenți ai păstorilor și chiar câini de săniuș. Adevărul este că inițial Spitz cântărea aproximativ 15-17 kg și ar putea trage cu ușurință hamul. Câinii erau mai mici ca animale de companie. Culoarea "vechi" Spitz era de multe ori negru, maro, crem și alb.

În 1761, soția regelui George al III-lea, regina Charlotte, a văzut un câine mic. În procesul de cunoaștere și de comunicare cu animale, au cucerit regina cu temperamentul lor vesel, de lumină și veselie contagioasă. Doi câini de câine Pomerania pe care Charlotte le-a luat cu ei în patria lor. Câinii numiți Phoebe și Mercury, s-au stabilit în Marea Britanie. Inima reginei a aparținut întotdeauna acestei rase, artiștii au scris mai multe picturi, în care au reprezentat câini regali.

Descrierea rasei

Câine din rasa Pomeraniană din PomeraniaPomeranianul Spitz se numește pitic datorită dimensiunilor sale mici. Această rasă trăiește destul de mult, aproximativ 14-15 ani. Greutatea este mică, bărbații sunt mai înalți și mai grei decât femelele. Greutatea masculului este de 2-2,3 kg, creșterea este de aproximativ 23 cm, femelele cântăresc până la 2 kg, creșterea nu depășește 20 cm. Există 12 specii de culoare, dintre care cele mai populare sunt:

 • negru spitz;
 • spitz alb;
 • Spitz cu capul roșu;
 • maro pomeranian;
 • cremă pomeriană;
 • negru și maro pomeranian;

Se pare ca un caine mic, cu bot asemanator cu o vulpe. Constituția este puternică, pieptul este destul de lat. Capul este încoronat cu urechi mici, nu foarte spațiu. Ochii sunt întunecați, arată în viață și curioși. Nasul este negru sau maro.

Membrele sunt scurte, puternice, drepte. Distanțate și paralele între ele. Lana are o lungime medie, substratul este dens. Câinele aproape nu îngheață niciodată, o haină de blană cu două straturi de lână este destul de caldă. Coada este răsucite cu un ringlet, pufos.

Culoarea catelului de porc se poate schimba după primul molt. Culoarea nu se schimbă dramatic, adică cățelușul negru nu se transformă în alb, roșu, bronz sau maro.

Natura rasei

Îngrijiți spitzul negru și conținutul acestuiaAceasta este o rasă de câini foarte veselă și sociabilă. Se crede că aceste animale se potrivesc perfect în familii. Dragoste specială acest câine alimentează copiilor, sunt gata să susțină orice joc, participă fericit la jocurile copiilor. Aceste animale sunt considerate o bunică bună și însoțitoare, chiar și un mic copil se va îndepărta cu ușurință. Pentru un adult, un animal de companie va fi un bun partener, cu toate acestea, nu va fi ușor pentru persoanele în vârstă cu animalul lor de companie.

Pomeranienii sunt extrem de activi, aproape tot timpul se află în mișcare și necesită o atenție obligatorie.

Este uimitor faptul că în acest mic câine roșu sau brun inima unui gardian real bate. Cainii se considera a fi un mare caine de lupta, asa ca nu ii plac strainii. Dacă proprietarul este în pericol, animalul nu-l va lăsa niciodată în necaz, până când ultimul nu este pregătit să-și protejeze gazda iubită.

Ca orice câine, trebuie să fie pregătită o portocală. Reprezentanții de acest gen sunt ușor de antrenat, știu bine noile jocuri.

Grijă pentru animalele de companie

Pregătirea Spitzului PomeranianÎn funcție de condițiile de detenție Portocalele pot trăi mai mult de 14 ani. Înainte de a cumpăra un reprezentant al acestei specii, trebuie să știți totul despre îngrijire și întreținere. Pomeranienii, ca toate lucrurile vii, sunt uneori predispuși la boli:

 • cel mai adesea câinii din această rasă au probleme cu dinții. Dinți dulci în portocale cu o rădăcină destul de lungă, astfel încât atunci când există o schimbare a dinților de lapte la rădăcină, animalul de companie se confruntă adesea cu disconfort și durere. Este necesar să se consulte un medic care va ajuta la accelerarea procesului și va salva câinele de durere;
 • datorită mărimii lor mici, portocalele sunt adesea predispuse la maladii comune. Un proprietar atent pe o plimbare va observa imediat ușurința lamentării animalului de companie, care vorbește despre articulații și ligamente slabe;
 • nu sunt rare pentru o portocală și o problemă cu tractul digestiv. Dacă animalul de companie este hrănit, va duce cu siguranță la probleme. Această rasă mănâncă aproape totul și are un apetit bun;
 • după mâncare, poate exista un spasm în gât, acest lucru va duce la o tuse;
 • După o plimbare în vremea vântului sau excesiv de cald, un animal de companie poate avea o lacrimă abundentă.

Animale de companie ar trebui să fie acordată o atenție deosebită, o dată pe zi, examinați cu atenție animalul pentru răni și schimbări de comportament. Dacă pomeranul este tulburător, apatic, refuză mâncarea și plimbările, trebuie să contactați un specialist.

Lana reprezentantilor acestei specii este densa, asa ca are nevoie de ingrijire. Este suficient să fiti animalul de două ori pe săptămână. În cazul în care pieptănarea este efectuată mai des, este posibilă subțierea stratului subțire, iar acest lucru nu este recomandat. Îndepărtarea zilnică a animalului de companie este necesară numai în timpul muierii, folosiți numai o perie de masaj.

Pentru a scăpa de un animal de companie este necesar doar o dată pe lună, și apoi în condiții de poluare puternică. În alte situații, șamponul uscat pentru câini este perfect, după care este suficient să vă piepiniți cu grijă animalul de companie.

Hrănire și instruire

Hrănirea Spitz-ului PomeranianSpecialiștii identifică trei metode principale de hrănire a câinilor:

 1. mâncare mixtă;
 2. produse alimentare naturale;
 3. alimentarea uscată.

Dacă catelul este cumpărat de la ameliorator, cel puțin pentru prima dată este necesar să îl hrăniți pentru ceea ce crescătorul a hrănit-o. Este necesar să se urmărească faptul că într-un organism al animalului de companie i s-au acționat suficiente vitamine și substanțe minerale, în acest scop este necesară purtarea pansamentului.

Topul pansamentului trebuie făcut de către un medic veterinar. Expertul va ajuta în mod corect și să compună pansamentul de top.

În meniu zilnic Atât catelul, cât și adultul trebuie să aibă în mod necesar următoarele componente:

 • carbohidrați;
 • proteine;
 • apă;
 • grăsimi;
 • vitamine;
 • minerale;
 • aditivi activi biologic.

Nu ignora normele general acceptate de nutriție. Trebuie reamintit faptul că este imposibil să renunțați la pupa pentru a vă hrăni, poate provoca daune ireparabile animalului de companie. Nu este posibil să salvați pe pupa: alimentarea ieftină, de regulă, este slab digerată. Carne de porc, oase tubulare, picante, grase si sarate sunt strict interzise. Organismul portocaliu nu absoarbe laptele. Tratamentul ideal pentru portocaliu va fi brânză cu conținut scăzut de grăsimi.

Un cățeluș mic trebuie să fie hrănit în porții mici de cel puțin cinci ori pe zi. Un câine care a ajuns la vârsta de șase ani și mai mult trebuie să fie hrănit de trei ori pe zi.

Există lista produselor interzise:

 1. produse din făină;
 2. cartofi;
 3. sfecla;
 4. fasole;
 5. produse de cofetărie;
 6. perle de orz, semolina, terci de mei;
 7. picant, gras, afumat;
 8. produse din cârnați;
 9. carne de porc.

Antrenați catelul poate fi de la o lună în urmă. În primul rând, este necesar să explicăm în mod clar copilului ce poate și nu poate fi făcut. Câinele trebuie să fie încurajat, pentru ca succesul să ofere delicatețe, dar și să se certe pentru răsfăț este, de asemenea, necesar. Pomeranienii sunt foarte inteligenți și ușor de învățat, astfel încât să nu puteți striga la ei. Proprietarul trebuie să-și amintească faptul că atenția și comunicarea cu proprietarul pentru câine este una dintre cele mai necesare componente ale vieții portocaliei. Un animal în orice situație va încerca să-i placă proprietarului său iubit, prin urmare obiceiurile nu trebuie schimbate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
Totul despre Spitz-ul PomeranianTotul despre Spitz-ul Pomeranian
» » Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
© 2021 amigdas.com