amigdas.com

Câine de câine Pomeranian Pomeranian

Spitzul spaniolSpitz

- această rasă de câini, caracteristici distinctive care sunt mici dimensiuni, blană groasă și urechi ascuțite. Această rasă activă necesită multă atenție și are nevoie de educație și îngrijire constantă. În ciuda creșterii mici, rasa câinilor este agresivă și este capabilă să atace străini. De asemenea, această rasă este notabilă pentru zgomotul ei. Acest animal poate lătrat în mod constant pentru o perioadă lungă de timp. Dar toate aceste trăsături de caracter pot fi ușor de corectate prin bunăvoință.

Caracteristicile rasei de câine Pomeranian PomeranianSpitzul este foarte bun cu copiii, dar nu aveți încredere în câine copiilor sub 7 ani.

Copiii de la această vârstă sunt curios, într-o formă de a explora lumea, copiii pot face pentru a rani câine, trăgând urechi sau coada, în acest caz, este deosebit de prost crescut Spitz neapărat musca sau să încerce să o facă.

Deși fața acestui câine este mică, iar dinții sunt ascuțiți, câinele poate afecta pielea bebelușului.

Dacă este bine să ridici un câine și să îl îngrijești în mod regulat, acesta va fi afectuos și cu el nu vor exista probleme.

Caracteristicile câinilor de spitz

  • Specii de câini din rasa Pomeranian PomeranianEle au o creștere mică, de până la 30 de centimetri.
  • Constituție puternică a corpului. Scăzut în grăsime subcutanată. Se recomandă să nu se aducă câinii din rasa Spitz la obezitate, în special la femei, deoarece acest lucru poate face munca dificilă sau imposibilă.
  • Dimensiunea medie a capului în raport cu portbagajul. Botul este mic, cu o tranziție pronunțată la frunte. Fruntea este mare, rotundă.
  • Urechile sunt ascuțite, mari și erecte. Pe vârfuri pot fi perii.
  • Coada este înaltă, medie în lungime.
  • Lana este robustă, groasă.

Spitzul spaniol

Caracteristicile rasei de câine Spitz PomeranianO caracteristica a raselor de caini este lana. Pare foarte pufos pentru că întotdeauna crește în poziție verticală. Această rasă este caracterizată de jucăuș, deci este foarte potrivită pentru cumpărarea unui copil. Are un caracter ușor, care este supus educației.

Una dintre trăsăturile neplăcute ale rasei este o latră constantă.

Acesti caini au un timbru destul de mare de voce si cu latrat constant nelinistit, proprietarii de multe ori primesc iritatii, care de multe ori toarna animalul de companie.

Astfel de măsuri pentru a calma câinele nu au dus niciodată la succes. Pentru câinele dvs. a fost calm și afectuos, este necesar să-l învețe să ascultare de la copilăria timpurie. Pomeranianul este predispus la un comportament dominant. În ciuda creșterii sale, ea se simte genetic într-un lup formidabil. Și dacă din copilărie nu ar trebui să arate cine este maestrul în casă, spitzul poate lua notă că proprietarul este în casă. Și atunci nu poți controla niciodată acest câine. Luați în considerare faptul că aceasta este o rasă agresivă, luând-o pe strada pe care trebuie să o purtați întotdeauna cu o leșie. Dacă nu, poate ataca și alți câini. Și în astfel de situații rezultatul nu va fi în favoarea Spitz-ului. Este un câine decorativ, nu un câine de luptă.

Îngrijirea câinilor

Îngrijirea unui catel pomeranianAnimalele din această rasă nu au nevoie de îngrijire constantă de ei înșiși. Este suficient să petreacă o jumătate de oră pe zi, să aibă grijă ca câinele să se simtă bine. Dacă câinele este acasă, îl puteți scălda o dată la două luni. Ar trebui să-i monitorizați cu atenție părul. Dacă Spitz-ul Pomeranian nu face piept în timp, lâna se rostogolește în bucăți. Acest lucru nu este igienic pentru animalul dvs. de companie. Deoarece astfel de bulgări acumulează o cantitate mare de murdărie. Dacă nu există nici o modalitate de a dezlega și pieptene bucățile de lână, trebuie să fie tăiate.

Pentru a avea grijă de Spitz, utilizați un șampon uscat. Deoarece pielea acestei portocalii este predispusă la uscarea severă și apariția mătcii.

Dacă luați un Spitz Pomeranian pentru reproducere, trebuie să fiți atenți la faptul că au o sarcină dificilă. Datorită mărimii mici, nașterea poate avea loc prin cezariană. Atunci când o femeie spitz este însărcinată, aceasta slăbește și aceasta necesită o nutriție sporită și momeală sub formă de vitamine.

hrănire

Creșterea Spitzului PomeranianAlimentele Spitz din Pomerania ar trebui să fie echilibrate. Bun pentru hrănirea unei alimente echilibrate pentru câini uscați. În compoziția sa trebuie să se includă în mod necesar cel puțin 25% din pește, carne, carbohidrați, minerale și nutrienți. Nu aveți nevoie să oferiți vitamine Pomeranianului pentru momeală. Pentru această rasă, lipsa vitaminelor din furaje este mai bună decât utilizarea lor abundentă ca alimente complementare.

Merită să luați în considerare cu atenție alegerea alimentelor pentru animalul dvs. de companie. Deoarece Spitz nu tolerează schimbarea unui tip de mâncare într-altul. El poate dezvolta un stomac deranjat și intestine. Când modificați feedul, trebuie să mergeți treptat.

Ca supliment, puteți oferi legume fierte.

Nu dați alimente dulci, cum ar fi laptele condensat. Acest lucru se poate dezvolta în insuficiența renală Spitz.

Peștele fiert poate fi administrat o dată pe săptămână. Este mai bine să nu hrăniți animalul cu alimente prăjite și grase.

Pomeranian Pomeranian Pomeranian

Pomeretul pitic diferă în miniatură. Răspândită ca un animal de companie, îndeplinind rolul de bijuterie făcută manual pentru femei. Dar nu ar trebui să o tratăm ca o jucărie de pluș. Este un animal destul de animos, este energic și jucăuș. Și dacă o veți supăra, veți încerca cu ușurință să mușcați degetul.

Caracteristicile spitzului miniatural

  • Are o creștere mică de 15-20 centimetri.
  • Lână groasă. În ciuda densității sale, blana câinelui repetă conturul corpului. Piept, cap, coadă bine vizibil. Și labele nu se îmbină cu trunchiul.
  • Capul este de dimensiuni medii față de corp. Cea mai largă parte a capului este situată pe spatele capului. Treptat, există o constricție a botului animalului.
  • Tamponul protuberant sau înclinat. Falla este bine dezvoltată, are un set complet de dinți.

Grijă de Spitz Pomeranian pitic

Spre deosebire de Spitzul Pomeranian simplu. Cu cât este mai mic însoțitorul său, este nevoie de o atenție deosebită. Dacă nu aveți timp suficient pentru a practica cu un câine, ar fi mai bine să nu începeți. Lana trebuie pieptată în fiecare zi. Puteți face acest lucru cu un pieptene special, cumpărat la un magazin de animale de companie. Pensulă de păr ar trebui să fie, de preferință, fără picături pe vârfuri, este mai bine să curățați corpul câinelui de lână slabă. Dacă neglijați pieptul constant, așteptați ca toată podeaua să fie acoperită cu lână. Și, de asemenea, dacă nu pieptești, poți forma niște aglomerări de lână care vor trebui tăiate.

Puteți să vă scăldați o dată pe lună, folosind un șampon special pentru lână groasă. Dar asigurați-vă că ați uscat părul după baie. Deoarece subacoperirea inferioară a câinelui după baie se umezește și se usucă foarte mult timp. Dacă nu, câinele va suferi de iritații ale pielii și o erupție cutanată.

Câinele nu are nevoie de activitate fizică constantă. Dar este necesar uneori să mergem și să lăsăm să fugim.

Hrănirea căței Pomeranian

Catelusii pitici Spitz Pomeranian trebuie hraniti de 5-6 ori pe zi. Este recomandabil să respectați același timp de hrană constant. Cand catelusul creste toate substantele necesare pentru sanatate, el ajunge cu laptele mamei. Apoi crește și merge să se hrănească. Când luați catelul, întrebați cum au hrănit câinii proprietarii. O schimbare bruscă a alimentelor poate duce la tulburări de stomac ale animalului.

Dacă vă decideți să oferiți produse naturale. Puteți hrăni câinele cu carne de vită, pui, carne de vită. Nu mușcați oasele mici sau oasele de pește. Peștele poate fi administrat o dată pe săptămână.

Nu oferiți câinilor alimente sărate sau dulci.

Nu dați carne de porc.

Un câine adult poate fi hrănit de două ori pe zi. Nu dați alimente grase unui câine care nu este adult. Este mai bine să abandonați complet hrănirea produselor semifinite.

Educația și formarea spitzului

Pomeranets este predispus la formare, îi place să fie încurajat și lăudat. Acest lucru poate fi folosit în timpul educației și pregătirii animalului. Pomeranian pomeranian genetic predispus la supunere la conducător. De la începutul copilăriei, este necesar să-i arătați care este stăpânul casei. Dacă acțiunile tale sunt indecise, câinele te va ignora în cele din urmă și vei înceta să asculți. În cazul în care câinele dvs., înainte de hrănire se comportă hiperactiv, scoarță și salvează pe tine. Este necesar să îi arătăm că un astfel de comportament este inacceptabil.

Stați în fața câinelui cu un castron în mână. Și ignorați-l până se calmează și se așează. Astfel, îi încurajați comportamentul calm prin hrănire. Dacă veți lăuda lătratul câinelui prin hrănire. Ea va înțelege rapid că aceasta este modalitatea corectă de a avea o gustare din nou. Și mai devreme sau mai târziu, noaptea, veți auzi cu siguranță o coajă tare din camera următoare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsoriCum de a tăia un spitz la domiciliu: opțiuni pentru tunsori
Câine de câine eschimos americanCâine de câine eschimos american
Pomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijirePomeranian Black Spitz: descriere, hrănire, sfaturi de îngrijire
Rasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu UrsiiRasa câinelui Pomeranian Pomeranian și Chow Chow sunt similare cu Ursii
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Numele raselor mici de câini și caracteristicile lorNumele raselor mici de câini și caracteristicile lor
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Câini decorative (de interior) de câiniCâini decorative (de interior) de câini
Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"Ce fel de câine a fost câinele din filmul "mască"
French Shepherd: o descriere a raseiFrench Shepherd: o descriere a rasei
» » Câine de câine Pomeranian Pomeranian
© 2021 amigdas.com