amigdas.com

Lumânări `viburkol`: instrucțiunea, descrierea, aplicația pentru copii

Instrucțiuni pentru utilizarea lumanarilorLumânări "Viburkol"

Este un remediu homeopat care are un efect antiinflamator, analgezic și liniștitor. Lumânările sunt folosite pentru adulți și copii. Acestea se referă la remedii homeopate care ajută la restabilirea mediului intern constant al organismului.

Lumânări "Viburkol": instrucțiuni, descriere, aplicații pentru copii

Lumânări "Viburkol" este un instrument bine-cunoscut, care ajută în copilărie la o serie de probleme emergente. Caracteristicile acestui medicament includ efecte rapide și eficiente. În plus, mumiile aleg "Viburkol" din cauza lipsei de impact negativ asupra corpului copiilor.

Viburkol este prescris pentru copiii cu următoarele simptome și boli:

 1. erupția primilor dinți;
 2. fluctuații la temperaturi ridicate;
 3. orice manifestare a bolii;
 4. sub forma unei măsuri preventive împotriva bolilor respiratorii;
 5. pentru tratamentul eficient al ARVI și ARI, precum și a altor infecții infecțioase și bacteriene. În acest caz, "Viburkol" ajută la eliminarea principalelor simptome ale bolii.

La maturitate "Viburkol" este prescris în doze mai mari pentru tratamentul proceselor inflamatorii în sistemul reproductiv feminin.

"Viburkol": instrucțiuni de utilizare, compoziție și formă

"Viburkol" pentru copii se eliberează sub formă de supozitoare - un supozitor. Ele au o formă convenabilă sub forma unui torpil. Culoarea lor este albă sau galben deschisă, iar suprafața este netedă. Compoziția lumanari poate include unele componente, care sunt minerale și plante medicinale.

Componenta auxiliară este o grăsime solidă care se dizolvă rapid la temperatura corpului. Introduceți lumânările în cavitatea rectului. Prin urmare, va fi suficient pentru tine să puneți bebelușul pe stomac și să introduceți un supozitor. Un pachet conține 12 lumanari, care sunt suficiente pentru ameliorarea simptomelor bolilor respiratorii. Medicamentul este eliberat fără prescripție medicală. În unele cazuri, puteți achiziționa jumătate din pachetul de produse.

Lumânări "Viburkol": instrucțiuni și acțiuni

În instrucțiunile pentru lumânări "Viburkol" descris acțiune farmacologică pe corpul copiilor. Principalele componente și substanțe auxiliare sunt capabile de o influență complexă asupra organismului copilului. Se utilizează în scopuri terapeutice:

 1. medicamentul are un efect antiinflamator. În acest caz, în cazul în care copilul are o durere în gât sau alte manifestări ale răspunsului inflamator în țesutul corpului, „Viburkol“ reduce imediat severitatea de edem. Nu contează unde este localizat procesul inflamator;
 2. Pentru a reduce pragul de durere pentru copil, se utilizează "Viburkol". Ajută la reducerea intensității cu ajutorul gravității inflamației;
 3. are un efect sedativ - reduce pulsațiile patologice, nervoase din sistemul nervos central. Acest lucru este important pentru efectul sedativ al unui copil nervos în perioada bolii;
 4. are un efect antispasmodic - reduce tonul muscular al tractului digestiv, al organelor respiratorii sau al sistemului urogenital;
 5. este deosebit de important ca supozitoarele "Viburkol" să aibă un efect de detoxifiere. Acestea contribuie la îndepărtarea naturală rapidă a toxinelor din corpul copilului;
 6. reduce temperatura corpului datorită reducerii procesului inflamator și intoxicației generale.

Dar toate aceste efecte pot fi obținute doar ca urmare a faptului că corpul arată o protecție și adaptivă posibilitatea organismului. În decurs de zece minute după ce medicamentul este injectat în mucoasă prin cavitatea rectală, substanțele active sunt absorbite și acționează.

Viburkol: instrucțiuni de utilizare, indicații

"Viburkol" poate fi utilizat în boli inflamatorii, indiferent de etiologia sau localizarea acestora în organism.

 • Folosirea lumanarilorProcesele inflamatorii. "Viburkol" poate fi utilizat la copii de vârstă școlară. Dar cel mai adesea lumanari in acest scop sunt folosite de adulti. Cu prostatita cronica la barbati. La femeile cu pielonefrită, cistită sau uretrită. Poate fi utilizat în asociere cu alte medicamente.
 • În procesele infecțioase și inflamatorii la copii și adulți. Acestea includ probleme cu sistemul digestiv, și anume inflamația mucoasei gastrice sau patologia intestinului mic și gros. Poate fi utilizat în procesele inflamatorii ale ficatului. În procesul patologic din tractul gastro-intestinal și pancreatită se utilizează, de asemenea, Viburkol.
 • În copilărie, Viburkol este adesea prescris pentru patologiile tractului respirator superior și inferior. Acestea pot fi însoțite de reacții inflamatorii ale cavității nazale, faringelui, laringelui. Destul de frecvent, lumânările sunt prescrise pentru traheită, bronșită sau pneumonie.
 • Copiilor pot fi prescrise lumanari pentru boli ale organelor de ORL. Poate fi sinuzită, acută și cronică. În plus, poate fi prescris pentru inflamația mucoasei urechii medii.
 • Atât adulții, cât și copiii de un an pot fi numiți liniștitori. Aplicată cu nevroză, stres prelungit sau cu suprasolicitare mentală.
 • Se recomandă utilizarea "Viburkol" la un risc ridicat de epilepsie. În condiții de sporire a gradului de convulsivitate, poate fi numit "Viburkol".

"Viburkol" poate fi utilizat în toate condițiile listate simptomatice, patologice pentru adulți și copii cu vârsta de un an. Există o practică în domeniul pediatriei "Viburkol" este utilizat pentru sugari, dar nu este recomandat să se angajeze în tratamentul independent al copilului.

Instrucțiuni pentru utilizarea lumanarilorÎn terapia complexă la copiii de vârstă școlară primară, "Viburkol" este utilizat pentru infecții respiratorii acute. Unul dintre acestea este angina. Cu angină, copiii au febră mare. Cu purulente dureri de gât "Viburkol" scade căldura și are un efect antiinflamator. Un efect sedativ ușor ajută la a face față copiilor cu o suprasolicitare nervoasă, care poate fi găsită adesea la vârsta școlară.

Copiii care alăptează numesc lumanari ca analgezic când dăruiește. Dar medicamentul administrat de sine nu este recomandat. Cel mai bine este pentru toate bolile la copii să se consulte despre medicamentul "Viburkol" la pediatru. Singura excepție poate fi un proces fiziologic - dentiție. Dar mama copilului trebuie să fie sigură că copilul nu are reacții alergice la componentele medicamentului.

Lumânări "Viburkol": instrucțiuni

În condiții acute și în cursul bolii, "Viburkol" poate fi utilizat cu un interval de douăzeci de minute. Intervalele dintre primirea supozitorului trebuie să fie de cel puțin două ore. Puteți aplica medicamentul până când perfecționarea este completă.

După eliminarea simptomatologiei acute a bolii, lumânările pot fi aplicate o singură bucată de până la trei ori pe zi. Restricțiile privind administrarea de medicamente sunt observate la copii de la o vârstă mică:

 1. la vârsta de o lună i se permite să dea 0,25 lumanari de cel mult patru ori pe zi;
 2. la vârsta de șase luni, copiii primesc două lumanari pe zi. Se recomandă în special utilizarea medicamentului în cazul unei scurgeri acute a bolii. După retragerea simptomelor, puteți lua 0,5 lumanari de două ori pe zi.

Curs de tratament al drogurilor numește medicul curant. Instrucțiunile spun că "Viburkol" poate fi folosit de la trei zile la două săptămâni. Dar el este numit individual. Același lucru se poate spune despre multitudinea recepției.

Înainte de a introduce o lumânare, copilul trebuie spălat bine cu apă caldă (fără soluție de săpun). Lumanarea este injectată rectal rect prin administrare rectală. Obișnuiți copilul la o vârstă fragedă, în timpul perioadei de creștere, nu veți avea probleme cu introducerea acestui medicament.

instrucțieAdulților li se atribuie o lumină pe fiecare injecție. În funcție de imaginea clinică, de vârsta pacientului și, de asemenea, de severitatea patologiei și a procesului inflamator, frecvența recepției este diferită. Pentru un pacient adult, este posibil să se administreze o lumânare de cinci ori pe zi pentru un proces patologic acut. De îndată ce starea pacientului se îmbunătățește, aportul se reduce la un supozitor de două ori pe zi.

Important este faptul că trebuie să introduceți lumânări într-o zi la intervale regulate. Pentru un adult, cursul poate dura până la zece zile. În acest caz, durata cursului de aplicare a medicamentului este determinată numai de către medicul curant.

Contraindicații ale medicamentului "Viburkol", efecte secundare

"Viburkol" nu are contraindicații și este un remediu homeopatic excelent care ajută instantaneu. Singura excepție poate fi prezența sensibilității la una dintre componente. La vârsta adultă, acest lucru nu se poate manifesta. Dar în copilărie este mai bine să faceți alergeni la componentele medicamentului înainte de utilizare. În cazul unei reacții alergice, medicamentul este oprit imediat.

Nu există, de asemenea, efecte secundare. În unele cazuri, cu intoleranță la una dintre componente, poate apărea o reacție alergică. Pe piele aceasta se va manifesta ca o erupție mică. Pot apărea cazuri de urticarie.

Ca urmare a cercetării sa constatat că, cu intoleranță la componentele medicamentului, poate apărea edeme severe ale pielii - Quincke, care este localizat în principal în zona feței. În cazuri rare, se poate produce șoc anafilactic cu o scădere a tensiunii arteriale. Dar, de regulă, nu au existat astfel de manifestări în țara noastră. Prin urmare, cu încredere, se poate remarca faptul că medicamentul este sigur de utilizat.

Instrucțiuni speciale pentru utilizarea lumanarilor "Viburkol"

Înainte de începerea utilizării supozitoarelor rectale, producătorul recomandă citirea instrucțiunilor privind medicamentul: acest instrument are mai multe indicații specifice:

 • lumânărica și în orice altă remediu homeopatic, posibil în prima primire a complicației supozitorului principalului proces patologic inflamator. Într-o perioadă scurtă de timp, inflamația scade. Dar, în caz de agravare a afecțiunii în timpul zilei, utilizarea de supozitoare Viburkol trebuie oprită și consultată de un medic;
 • "Viburkol" poate fi utilizat împreună cu orice alte medicamente. Componentele care alcătuiesc supozitorul nu afectează starea generală a corpului atunci când sunt utilizate simultan în terapia complexă;
 • lumânările sunt recomandate femeilor însărcinate, precum și în timpul alăptării;
 • medicamentul nu încalcă concentrația de atenție și nu afectează viteza reacțiilor psihomotorii. Este permisă conducerea vehiculului în timpul tratamentului cu Viburcool.

În farmacie, toată lumea poate cumpăra un medicament fără prescripție medicală. Dar, în ceea ce privește dozajul medicamentului și posibilele manifestări alergice, este recomandabil să consultați un medic. Este demn de remarcat faptul că în vremurile noastre nu au existat cazuri de supradozaj de droguri. Prin urmare, aceste informații nu sunt disponibile în instrucțiunile de utilizare.

Analogurile "Viburkol", care sunt de asemenea eliberate fără prescripție medicală, nu au fost înregistrate până în prezent. Utilizarea medicamentului este recomandată imediat după disecție celula de contur. În formă închisă de la data fabricației, poate fi păstrată timp de trei ani. Dar dacă sunt depozitate corespunzător, într-un loc uscat și întunecos, la o temperatură de cel mult 25 de grade Celsius.

Prețul pentru Viburkol în lanțul de farmacie poate varia de la 344 de ruble la 469 de ruble.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să ajuți copilul atunci când dinții sunt tăiați? Primii dinți sunt fărâmițateCum să ajuți copilul atunci când dinții sunt tăiați? Primii dinți sunt fărâmițate
Paracetamol în comprimate pentru copii, dozare și recomandăriParacetamol în comprimate pentru copii, dozare și recomandări
Dantinorm baby: manual de utilizareDantinorm baby: manual de utilizare
Primii dinți la sugari: ce ar trebui să fac?Primii dinți la sugari: ce ar trebui să fac?
Lumânări cu clorhexidină: instrucțiuni privind utilizarea hexiconuluiLumânări cu clorhexidină: instrucțiuni privind utilizarea hexiconului
Antipiretice pentru copii la temperaturi ridicateAntipiretice pentru copii la temperaturi ridicate
Lumanari Efferalgan pentru copii: manual de instrucțiuniLumanari Efferalgan pentru copii: manual de instrucțiuni
Fito-sfeșnici din ceară de albine pentru tratamentul bolilor urechiiFito-sfeșnici din ceară de albine pentru tratamentul bolilor urechii
Soothing pentru copii: o varietate de produse pentru copiiSoothing pentru copii: o varietate de produse pentru copii
Lumânări și instrucțiuni ușoare pentru genferonLumânări și instrucțiuni ușoare pentru genferon
» » Lumânări `viburkol`: instrucțiunea, descrierea, aplicația pentru copii
© 2021 amigdas.com