amigdas.com

Care barcă este mai bună pentru pescuit: materiale, structuri, prețuri

Care barcă este mai bună pentru pescuitPentru a înțelege care barcă este mai bună pentru pescuit și odihnă, este posibil după cunoașterea structurilor echipelor plutitoare care cântăresc până la 200 kg și nu depășesc 8 kW - nu fac obiectul înregistrării de stat, deși se referă la nave mici. Astăzi, consumatorului i se oferă un număr mare de bărci dintr-o varietate de materiale, dar cele mai populare sunt gonflabile.

Structuri de nave

De regulă, Mai departe de țărm, cu atât mai mult succesul pescuitului, astfel încât barca este un atribut important al echipamentului, atunci când restul are loc în apropierea rezervorului. Aceste vase mici se disting prin materialul de la care a fost construit corpul - primele modele au fost construite pe baza unui cadru din lemn, care era acoperit cu o piele groasa de animale. Barca de pescuit modern este o construcție solidă a următoarelor materiale:

 1. Arborele este cea mai veche bază a corpului navei, este practică și fiabilă. Tehnologii de prelucrare și construcție au avansat cu mult înainte, dar bărcile mici, bărcile plate și până în prezent plutesc, sunt apreciate de iubitorii clasicii.
 2. Țesătura este clorură de polivinil din aer sau PVC. Gonflabile barci de pescuit sunt de departe cele mai populare din cauza disponibilității lor. Nu a dispărut de pe rafturi și bărci din material cauciucat. Confortul aplicării a determinat utilizarea lor în scopuri de salvare și militare.
 3. Plastic. Aplicarea sa a redus în mod semnificativ costul bărcilor mici, la încântarea pescarilor. Dar ei cer o atitudine atentă față de ei înșiși, pentru că ei nu suportă greve puternice. Și au, de asemenea, multă greutate, ceea ce face dificilă deplasarea pe uscat.
 4. Metal - o barcă de pescuit din aluminiu sau oțel este de obicei voluminoasă și greu, ceea ce este bun pentru un val înalt pe un rezervor. Unele modele sunt echipate cu un acoperiș sau o copertină. Deficiențe - complexitatea transportului și costul ridicat al produsului.

Barci pentru pescuit pvc

Vasele hibride care au apărut în ultimii ani au un corp cu mai multe straturi care absoarbe numai avantajele materialelor listate fără defectele lor inerente, cu excepția costului unic.

Alte divizări de bărci pe tipuri se efectuează în funcție de caracteristicile de proiectare: un model pliabil sau nu, dacă există un șanț pentru atașarea motorului, ce formă a fundului, prezența direcției.

Descrierea bărcilor populare

Vase de pescuitCele mai practice și accesibile din punct de vedere al prețului sunt mijloacele de înot gonflabile și pentru a înțelege care barcă este mai bună pentru pescuit, trebuie să vă familiarizați cu caracteristicile lor. Modelele din cauciuc sunt înlocuite în mod constant cu produse din PVC - acest material este foarte rezistent, elastic și rezistent la factori nocivi, este dificil de rupt.

În același timp, designul umplut cu aer este rigid, barca se poate deplasa prin valuri cu o viteză bună. Dacă există o gaură, reparațiile se fac pe teren fără unelte speciale. Există următoarele tipuri de bărci pneumatice:

 1. Cel mai bun barcă de pescuit gonflabilRowing, cel mai simplu tip de bărci - pescuitul în râuri mici, iazuri și lacuri de dimensiuni limitate. Aceasta este o opțiune ideală, când de multe ori este necesar să se deplaseze o navă de-a lungul țărmului, iar absența unui motor simplifică sarcina de întreținere a echipamentului.
 2. Ambarcatiunile din PVC, realizate pentru a functiona cu propulsie, difera in transomul incorporat, pe care motorul este atasat. Pentru a îmbunătăți rigiditatea carcasei, podeaua este realizată din placaj impermeabil, care îmbunătățește confortul pescarului și vă permite să pescuiți în picioare.
 3. Vâscul îmbunătățit este echipat cu un dispozitiv care vă permite să instalați în orice moment un motor mic - un traversă suspendată care este mai subțire decât staționară și mai mică. Montarea sau scoaterea unui element suplimentar nu este dificilă, dar puteți să vă deplasați cu un astfel de echipament pentru rezervoarele de dimensiuni medii.
 4. Structuri de naveNavele cu funduri gonflabile vă permit să evitați necesitatea de a pune foi de rigiditate, greutatea vasului scade, viteza pe apă crește. Atunci când conduceți vehiculul, evitați răsucirile ascuțite pentru a evita răsturnarea. Fundul pneumatic este acoperit cu un material special care protejează împotriva loviturilor accidentale cu dispozitivul de acționare.
 5. Bărcile cu o chilă situată sub arcul navei și umplute cu aer sunt capabile să dezvolte o viteză și mai mare datorită capacității de a se deplasa în poziția de alunecare. În plus, manevrabilitatea și stabilitatea ambarcațiunilor plutitoare devin mai bune atunci când undele de pe lac sunt deranjate. Rezistența și fiabilitatea chilei pneumatice este asigurată de o bandă rigidă de cauciuc, care împiedică dispozitivul să atingă fundul rezervorului.

Barcile cu motor sunt achiziționate de fanii drumețiilor lungi prin mări, lacuri și râuri mari. Scopul călătoriei este o vacanță turistică cu pescuitul. Toate bărcile cu o unitate de propulsie sunt capabile să se deplaseze în cazul unei defecțiuni mecanice prin intermediul vâscului.

Alegerea celui mai bun model

Înainte de a cumpăra o navă mică, este necesar să se determine pentru sine criteriile de selecție care depind de scopurile și condițiile utilizării intenționate. Este necesar să răspundem la câteva întrebări:

 • Boat Boatfie că este un pescuit calm sau combinat cu trasee turistice;
 • cât de mulți colegi călători - depinde de capacitatea de încărcare a navei;
 • cât de important este confortul la bord - awning, dormitor;
 • viteza și stabilitatea vasului, este necesar să se acorde atenție echipamentului chilei și tramelor;
 • dacă este planificată achiziționarea unui motor, apoi la ce cheltuieli, motorină sau benzină.

Cum sa alegi o barca gonflabilaMaterialul va fi neapărat PVC - cele mai multe bărci gonflabile sunt fabricate din acest material durabil. Capacitatea consiliului - pentru o singură persoană, capacitatea maximă de încărcare - 3 persoane. Cu cât mai mulți pasageri sunt luați la bord, cu atât costă mai mult nava și cu atât este mai dificil să o mutați în afara apei. Lungimea barcii depinde de capacitatea sa: 1 persoana. - până la 2,5 m, 2 - până la trei, 3 sau mai mult - de la patru metri.

Contează și culoarea - este mai bine dacă este camuflat, astfel încât barca nu se ridică pe mal. Scaunele pentru barci sunt realizate pneumatic sau solid, instalate direct pe podea tare.

Alegerea celor mai bune bărci de pescuit

Conform multor pescari și sportivi, cea mai bună barcă de pescuit gonflabilă - Hunter 280 LT, din PVC.

Este confortabil și la un preț scăzut este echipat cu o pardoseală rigidă pliabilă, o prelată din prelată, scaune și suporturi pentru spinning, un traversă suspendată pentru elice, vâsle și o pompă. Astfel, se confirmă faptul că cea mai mare universalitate a barcii este realizată prin utilizarea unei barci de vâslă ușoară și compactă cu un traversă detașabilă sub motor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuitÎn cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit
Rezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbiiRezervorul Yauzskoe: pescuit în suburbii
Transport pvc și remorcă pentru bărciTransport pvc și remorcă pentru bărci
Pescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza brizaPescuit în Magnitogorsk: locuri de pescuit și prognoza briza
Ce barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai buneCe barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai bune
Dulapuri de pescuit vară și de iarnăDulapuri de pescuit vară și de iarnă
Motoare exterioare pentru bărci gonflabileMotoare exterioare pentru bărci gonflabile
Vase de aluminiu de producție rusă pentru pescuitVase de aluminiu de producție rusă pentru pescuit
Bărci autopropulsate: făcând un vas de pescuit cu propriile mâiniBărci autopropulsate: făcând un vas de pescuit cu propriile mâini
Cum se efectuează tuning de pvc bărci cu un motor cu propriile mâiniCum se efectuează tuning de pvc bărci cu un motor cu propriile mâini
» » Care barcă este mai bună pentru pescuit: materiale, structuri, prețuri
© 2021 amigdas.com