amigdas.com

Surpriza. Stilul de viață și reproducerea broaștelor

Frog Frog neobișnuitPiperul Surinamese este o broască foarte neobișnuită, care se găsește mai ales în America de Sud în apele râului Amazon. Pipea surinamese aparține clasei de amfibieni, iar familia - pipovyh. Acest broască unic, probabil, timp de trei luni pentru a-și purta urmașii, pe propria sa spate.

Caracteristici și descriere a pipei Surinamese

Prima diferență față de alte amfibieni este fizicul ei. Prima dată când vedeți o astfel de broască, ați putea crede că a fost mutat de mai multe ori de către patinoarul. Corpul ei este foarte subțire și aplatizat, este foarte asemănător cu o frunză veche mare de copac și chiar presupune că este un rezident al unui râu tropical cu apă caldă, foarte dificil.

Capul broască Surinameză are o formă triunghiulară și este la fel de aplatizat ca întregul corp de broască. ochi sunt situate în partea superioară a botului, nu au pleoape și sunt foarte mici. Este demn de remarcat faptul că aceste broaște nu au dinți și limbă. În schimb, broasca, există plasturi de piele care sunt în colțurile gurii și sunt foarte asemănătoare cu tentaculele.

Picioarele din față ale unui amfibian fără membrane și care se termină cu degete lungi care nu au gheare, este o altă diferență de la alte broaște. Și pe picioarele din spate sunt pliuri ale pielii, sunt foarte puternice și se află între degete. Aceste falduri permit broasca să se simtă încrezută sub apă.

Suriname pipa - fotografie amfibianăCorpul unei broaște nu prea mari depășește doisprezece centimetri, dar există giganți speciali, lungimea lor poate fi pentru a ajunge la douăzeci de centimetri. Pielea acestui animal neobișnuit este foarte dură și încrețită, câteodată puteți vedea pe spate pete negre.

Culoare surinamezi Pipa dim, practic, acestea sunt piele de culoare gri-maro și burta luminos poate fi, de asemenea, prezenta o bandă de culoare închisă, care este potrivit pentru gât și broaștelor gât acoperit, formând kaomku ei. În plus, și așa animalul foarte puțin atractiv are un miros puternic, care seamănă cu mirosul de hidrogen sulfurat.

Stilul de viață și nutriția broaștei

Habitat, această broască are iazuri cu apă caldă și turbidă, care nu are un curent puternic. Înea tulpina și aproape de oameni, lângă plantații din canalele de irigare. Chiar îi place fundul noroios, este mediul de a hrăni pip.

Cu degetele ei lungi care se află pe labele din față, ea slăbește pământul și caută mâncare, apoi o trage în gură. Asistenții în acest caz sunt creșteri pe labele, care sunt foarte asemănătoare cu stelele, prin intermediul acestei broaște se numește "stea".

Surfurile de hrană din surinamese sunt rămășițe organice care sunt îngropate în pământ, în partea de jos a rezervorului. Poate fi:

  • bucăți de pește;
  • viermi;
  • insecte bogate în proteine.

Broaștele pipei nu sunt aproape niciodată la suprafață, deși au toate semnele unui animal terestru:

  1. pielea foarte aspră;
  2. plamani puternici.

Excepții sunt acele perioade în care ploile abundente se infuri în Bolivia, Peru, Ecuador și în alte orașe din America de Sud. Când se întâmplă acest lucru Surprize de surinamese apar pe țărm și migrează sute de kilometri pentru a găsi bălți calde și murdare în apropierea pădurilor tropicale, unde se înmoaie și se înmoaie la soare.

Durata de viață și reproducerea

Piperul Surinamese - caracteristici ale reproduceriiSezonul de reproducere pentru broaște Surinamese începe atunci când vine sezonul ploios. Aceste broaște sunt de sexe diferite, deși femela este diferită și în cazul în care bărbatul nu este o sarcină simplă. Pentru a câștiga femela, bărbatul trebuie să înceapă dansul de căsătorie, care urmează - cântecul.

Femeia a realizat că bărbatul este gata să se împerecheze, începe să facă un clic. Femela, după ce alege un bărbat, se apropie de el și aruncă ouă nefertilizate în apă, iar bărbatul începe imediat să elibereze sperma pe ele pentru a da viață viitoarelor descendenți.

După un timp, femeia coboară la fund pentru a prinde ouăle pe care bărbatul le-a fertilizat, le prindă pe spate. Și bărbatul în acest moment ar trebui să distribuie uniform caviarul pe spate, mama viitoare.

El face mici celule pe spatele femelei, împingând fiecare ou separat, se ajută cu picioarele și burta. După câteva ore de astfel de muncă, spatele broaștei poate fi confundat cu faguri. Dupa munca facuta, barbatul lasa viitoarea sa copii si femela si in viata lor nu mai apare niciodata.

Surfurile Surinamese vor purta aproximativ optzeci de zile. O broască pentru o așternută, poate produce aproximativ o sută de broaște, care apar simultan în lumină. Bagajul asta este pe spatele femelei are o greutate de aproximativ 385 grame, pentru pip, nu este ușor deloc. După ce toate ouăle sunt în locurile lor, ele sunt acoperite cu o membrană protectoare, sunt foarte puternice și protejează viitorul descendent. Adâncimea celulelor în care este situat caviarul ajunge la două milimetri.

Fiind în corpul mamei, embrionii iau din corpul său toate substanțele nutritive care sunt necesare pentru dezvoltarea lor fără excepție. Partițiile care le separă unul de celălalt au multe vase de sânge, prin ele și primesc oxigen și nutriție, embrioni.

Douăsprezece săptămâni mai târziu, broaștele tinere se sparg prin filmul de protecție din casă și se înapoiază în lumea necunoscută a apei. De la naștere, ei sunt foarte independenți și pot duce o viață normală singură, fără ajutorul unui adult.

O astfel de apariție a unor noi indivizi mici nu este considerată în direct, deși broaștele apar din corpul femelei. Procesul de dezvoltare a ouălor, exact ca și alte amfibieni, există doar o diferență în care se dezvoltă.

Surpriză broască acasăCând se produce o nouă generație, partea din spate a broaștei din Suriname are nevoie de o reînnoire imediată. Pentru a face asta pipas freca cu spatele o alge și pietre diferite, ceea ce îi permite să scape de locul în care s-au dezvoltat embrionii.

Până în următorul sezon de reproducere broasca se poate bucura de viață și de nimic să-și facă griji. Târziu broaște se pot reproduce în mod independent când au șase ani.

Pipe Surinamese acasă

Oamenii care sunt mândru de animale exotice crescute aceste broaște minunate acasă, și ei nu sunt aspect foarte atractiv și miros de hidrogen sulfurat, nu le sperie. Să observați cum femeile purtau larve și cum arată acestea la lumină, este foarte interesantă.

Dacă decideți să începeți un pip acasă, atunci veți avea nevoie de un acvariu mare. Dacă locuiți o broască, atunci el trebuie să se acomodeze nu mai puțin de o sută de litri de apă, și dacă doi sau trei, apoi rasschityvayte să se agațe de fiecare individ aceeași sumă, adică, trei broaște acvariu are nevoie de trei sute de litri de apă.

Apa ar trebui să fie bine saturată cu oxigen, deci trebuie să vă gândiți la acest lucru în avans. De asemenea, monitorizați cu atenție regimul de temperatură. Temperatura nu trebuie să depășească douăzeci și opt de grade și să fie mai mică de douăzeci și patru.

În partea de jos a acvariului trebuie să turnați nisip cu pietriș mic. Și, de asemenea, ar trebui să aibă alge vii diferite, va ajuta Surpriza broasca se simt confortabil. Hrăniți-le cu feeduri diferite pentru amfibieni și nu vor renunța la viermi, larve și mici bucăți de pești vii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Tărâmul de pământ. Descriere. Ce se hrănește și unde locuieșteTărâmul de pământ. Descriere. Ce se hrănește și unde locuiește
Cum să ai grijă de o broască țestoasă acasăCum să ai grijă de o broască țestoasă acasă
Ce și cât de des ar trebui să existe țestoase fluviale la domiciliuCe și cât de des ar trebui să existe țestoase fluviale la domiciliu
Cum sa alegi o lampa ultravioleta pentru broaste testoaseCum sa alegi o lampa ultravioleta pentru broaste testoase
Cum de a determina sexul broaștei de țestoasă cu broască roșie și de țărm?Cum de a determina sexul broaștei de țestoasă cu broască roșie și de țărm?
Ceea ce distinge o broască de o broascăCeea ce distinge o broască de o broască
Elephant tortoise, caracteristicile sale și istoriaElephant tortoise, caracteristicile sale și istoria
Broască țestoasă din Asia Centrală: conținut și îngrijireBroască țestoasă din Asia Centrală: conținut și îngrijire
Specii otrăvitoare de broaște: cea mai otrăvitoare broască din lumeSpecii otrăvitoare de broaște: cea mai otrăvitoare broască din lume
Visat de un broasca mare, care poate visa o broascaVisat de un broasca mare, care poate visa o broasca
» » Surpriza. Stilul de viață și reproducerea broaștelor
© 2021 amigdas.com