amigdas.com

Frize de albire pentru dinți, albire dinți

Benzi pentru dințiModul modern de viață face imposibil să dedicați mult timp nu numai sănătății, ci și frumuseții dinților. Starea lor vizuală, inclusiv albitatea, este un aspect destul de important al interacțiunii în societate. Realizând acest lucru, producătorii de produse de îngrijire orală dezvoltă o varietate de produse care vă permit să vă spălați dinții rapid, eficient și pur și simplu în timpul zilei de lucru. Astăzi, în acest articol, vom vorbi despre benzi de albire pentru dinți și vom lua în considerare și cele mai bune benzi pentru albirea dinților.

Este de remarcat faptul că benzile de albire a dinților sunt, probabil, cel mai delicat mod de albire a dinților la domiciliu. Eficacitatea lor a fost testată cu mulți ani în urmă, iar rezultatul așteptat rămâne mult timp - de la șase luni la un an. Un avantaj suplimentar al acestor produse de îngrijire este un sortiment larg pentru persoanele cu diferite afecțiuni ale cavității bucale.

Frize de albire: principiul acțiunii și caracteristicile

Albirea dinților cu benzi este extrem de simplă manipulare. Din punct de vedere vizual, scula este în formă de bandă din polietilenă perforată, pe o parte a căreia se aplică un gel activ. În comparație cu creionul de albire, benzile de albire conțin o concentrație minimă de substanțe active agresive. Substanțele active active ale agentului sunt carbamida și peroxidul de hidrogen. O importanță deosebită are o dozare clară, care ghidează producătorul. Dacă, de exemplu, utilizarea unui creion permite ca gelul să fie aplicat mai mult sau mai puțin decât este necesar, nu există astfel de probleme cu fâșiile.

Principiul de acțiune al benzilor de albire a dinților

 1. Înainte de utilizare, trebuie să dezvăluiți conținutul ambalajului. Ingredientele activ active ale gelului încep să reacționeze chimic cu oxigenul.
 2. Fiecare bandă de albire cauza pe dentiția superioară și inferioară. Din punct de vedere vizual, puteți determina ce este destinat, pe baza dimensiunii.
 3. Benzi de albirePăstrați produsul ar trebui să fie la fel de mult cum indică producătorul. Acești indicatori diferă chiar și în cazul conducătorilor de la un producător. De exemplu, diferite benzi de albire pentru Crest Whitestrips 3D White trebuie păstrate între cinci și treizeci de minute.
 4. În timpul menținerii benzilor de albire pe dentiție, gelul, reacționat cu oxigen, începe să se oxideze activ pe suprafața smalțului. Este de remarcat faptul că gama de impact nu este limitat la exteriorul gelului pătrunde în matricea minerală a rândului dintelui, astfel încât el este capabil de a elimina petele de vârstă, chiar vechi. Albitatea dinților se datorează transformării pigmenților într-un compus organic, inclusiv dioxid de carbon și apă.
 5. După timpul de manipulare, polietilena perforată elimina, iar dinții sunt clătiți temeinic (conform recomandărilor producătorului) sau curățați cu ajutorul unei pensule cu peri moi. Durata și gama de aplicații depinde de recomandările medicului dentist. De regulă, nu este mai mult de două ori pe parcursul zilei.

Sfaturi pentru utilizarea benzilor de albire dinti 3D alb:

 • pentru a obține cel mai bun rezultat, se recomandă nu curata dentiție înainte de a utiliza benzi. Deschideți pachetul și scoateți conținutul din pachet;
 • Aplicați benzile Crest astfel încât partea benzii pe care este aplicat gelul să intre în contact cu dentiția;
 • durata procedurii este în majoritatea cazurilor de 30 de minute. După ce a trecut timpul, scoateți fâșiile și le aruncați.

Avantaje și dezavantaje. Contraindicații pentru utilizare

Popularitatea ridicată a benzii a fost dobândită datorită capacității de a combina albirea cu activitățile de zi cu zi, precum și o mulțime de recenzii bune ale persoanelor mulțumite.

avantaje:

 • destul de repede efectul, care poate fi atins în două săptămâni. În acest timp, smalțul poate fi clarificat pentru până la 4 tonuri. Dar este de remarcat că, în timpul perioadelor de albire, trebuie evitată contactul cu coloranții: condimente concentrate, vin roșu, ceai, țigări și cafea. În caz contrar, nu va fi posibil să se obțină efectul dorit;
 • zâmbetușura utilizarea - manipularea este de a aplica o bucată de polietilenă, și apoi de ao elimina, dar încă necesită o anumită disciplină. De exemplu, așa cum am spus mai devreme, înainte de a folosi benzi de albire Crest Whitestrips 3D White imposibil de curățat dinții, îndepărtați polietilenă necesară după o anumită perioadă de timp, pe parcursul întregului curs este necesar să se utilizeze un balsam pentru cavitatea bucală, care reduce sensibilitatea dintilor. În ceea ce privește sensibilitatea, ea poate fi observată de-a lungul cursului, dar după aceea trebuie să dispară pe cont propriu;
 • ruda siguranță cerere. Producătorii declară că metoda specificată este complet sigură, deoarece gelul conține o concentrație minimă de substanțe chimice. Dar este de remarcat faptul că, atunci când este expus la dinții de peroxid de hidrogen sau carbamide, este cauzată o deteriorare profundă a smalțului fiecărui dinte din cavitatea bucală. Prin urmare, înainte de începerea cursului, trebuie să vizitați medicul dentist pentru a vă asigura că smalțul dinților este în stare bună. Și dați prioritate acelor benzi care vă vor fi optime.

Lipsă de utilizare:

 • pentru câteva zile hipersensibilitate dinți de dinți;
 • destul de des nu este posibilă fixarea strânsă a benzilor pe dentiție, ducând la dinții albi neuniform;
 • utilizarea benzilor de albire nu este permisă în cazul bolilor grave și afecțiunilor dentare;
 • probabilitatea mare de dezvoltare alergic reacție;
 • diferite tipuri de pete pigmentare sunt în mod diferit supuse la înălbire.

Contraindicații:

 • în timpul sarcinii;
 • Boala parodontalăîn perioadele de lactație;
 • copiii cu vârsta sub 18 ani;
 • extensiv înfrângere smalț de diferite gene, boală parodontală și gumă;
 • un număr mare de proteze fixe, coroane și sigilii care nu pot fi albe;
 • reacții alergice la oricare dintre componentele gelului;
 • patologii sistemice cronice, de exemplu, hipertensiune arterială de grad înalt, astm bronșic, epilepsie și altele asemenea.

Prezentare generală a benzilor de albire a dinților de pe piața mondială

Un număr destul de mare de producători oferă maselor largi ale populației benzi de albire pentru dentiție, ceea ce va face ca zâmbetul să fie alb orbitor. Pentru a determina cât de adevărat este acest lucru, este posibil doar prin experimente personale. În această secțiune vom examina cele mai populare branduri de producători care au fost recunoscute de medicii stomatologi de conducere.

 • înălbitorTabele de albire „Crucea“. Acest producător american ne oferă cea mai largă gamă de astfel de produse. Linia include șapte produse, dintre care o atenție deosebită este acordată sistemului clasic al lui Crest 3D White Whitestrips Vivid. Este destinat celor care au decis să-și ușureze tonul dinților pentru prima dată. Durata cursului este de 10 zile. Sistem de purificare destinat pentru smalț sensibil, Crest 3D White Whitestrips Gentle Routine. Durata de albire nu trebuie să depășească cinci minute, durata cursului este o lună întreagă. Alte produse din gama oferită în atenția noastră alte câteva mijloace, cu o performanță a rezultatului, care ne permite să se apropie de proces și individual ponderat atunci când selectarea benzi de albire Crest dentiției. Este de remarcat faptul că produsele fabricate de compania americană Crest au opinii neutre sau pozitive.
 • Dungi de albire dentară Dr. alb. Acest producător certificat a câștigat o popularitate imensă în orașele din Europa. Durata cursului pentru persoanele sensibile și sănătoase. Albul nu este mai mic de 14 zile.
 • Benzi de albire pentru dinți Lumina strălucitoare. Linia este prezentată de o altă companie americană. Linia include două sisteme: ușor de utilizat noaptea în timpul somnului și obișnuit, clasic.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Rating-ul bunurilor de albire dintiRating-ul bunurilor de albire dinti
Albirea fâșiilor creastă 3d whitestrips albAlbirea fâșiilor creastă 3d whitestrips alb
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Cum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficiiCum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficii
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
Gel pentru albirea dintilor: ce sa alegetiGel pentru albirea dintilor: ce sa alegeti
» » Frize de albire pentru dinți, albire dinți
© 2021 amigdas.com