amigdas.com

Caracteristicile compresorului pentru airbrush

Compresor pentru aerografDatorită răspândirii largi a aerografiei și a apariției unui număr imens de culori și compoziții diferite, această tehnică de artă plastică a primit un nou impuls pentru dezvoltare. În prezent, este folosit pentru a crea desene unice și modele unice.

Dacă sunteți interesat de această tehnică în mod serios, atunci pentru creativitate veți avea nevoie nu doar de o aerografă, ci și de un compresor potrivit. Cum să alegeți în mod corespunzător, ce să căutați - probabil că multe au pus aceste întrebări. În primul rând, trebuie să decideți în ce condiții vă așteptați să lucrați. De exemplu, un dispozitiv fără zgomot se potrivește perfect unei case, dar pentru un garaj sau un aparat de atelier cu o putere mai mare.

specie

În acest articol, vom analiza ce fel de compresoare sunt, ce clasă de echipamente este necesară în fiecare caz condiționat. De la gama de dispozitive lansate este foarte diversă, atunci, prin urmare, are o serie de avantaje și dezavantaje.

piston

Cum de a alege un compresorCel mai popular și cel mai utilizat tip de compresoare. Este utilizat într-o varietate de domenii - de la iubitorii de aerograf pentru a picta magazine în întreprinderi industriale mari.

Principiul de funcționare este similar cu cel al unui motor cu combustie internă. Cu toate acestea, aerul nu se aprinde, ci doar se încălzește pentru a crea presiune. În receptor, aerul încălzit este pompat și comprimat prin pistoane, unde este răcit direct. dezavantaj: creează un zgomot și vibrații foarte puternice (singurele excepții sunt mașinile cu poziția opusă a cilindrilor). Dar printre avantaje este de remarcat serviciile ieftine și eficiența ridicată.

Compresoarele compresoare sunt împărțite în două tipuri:

Fără ulei - funcționează fără utilizarea unui lubrifiant. Când pistonul culisează, frecarea se reduce prin utilizarea materialelor cu un coeficient minim de frecare.

  1. Pro: ele creează un minim de zgomot, mobil, absența uleiului elimină complet posibilitatea de contaminare a muncii în sine.
  2. Contra: supraîncălzire rapidă, durată scăzută de funcționare fără probleme.

Al doilea tip este uleiul. Utilizarea uleiului ca lubrifiant părțile de frecare măresc compactarea și scad încălzirea. Cu toate acestea, nu ar trebui să pierdem din vedere faptul că piesele compresorului protejează perfect împotriva proceselor de coroziune și a prezenței filmului de ulei.

  1. Pro: durată mai lungă de funcționare a dispozitivului, performanță ridicată, funcționare lungă și fiabilă.
  2. Contra: creșterea zgomotului, întreținerea regulată și schimbarea uleiului.

membranoasă

Avantajele compresoarelorCompresia aerului în aceste compresoare are loc prin mișcările membranei de hârtie cauciucată sau cauciuc. Avantajele acestui tip includ: costuri reduse și dimensiuni reduse, minusuri - productivitate scăzută, timp scurt de funcționare și un nivel de zgomot suficient de ridicat.

În funcție de model, presiunea produsă de compresorul cu membrană variază de la 2 la 3,5 atmosfere. Aerul este pompat la cea mai mică viteză - din acest motiv, introducerea a mai mult de o airbrush în realitate este imposibilă. Designul poate accelera și sare în presiune. Lasa la inceput, crescand in timpul procesului de lucru, poate afecta negativ calitatea vopselei.

Dispozitive auxiliare

Setul de aparate de aerografe poate include un receptor, care este un recipient pentru aer comprimat. Aerul se acumulează mai întâi în receptor și apoi se duce la aerograf.

Care sunt compresoarele?Desigur, pentru a cumpara este mai bine decât compresorul, în kit-ul de care producătorul oferă un receptor. Dacă alegeți același echipament pentru aerografiere, puteți să economisiți în mod semnificativ electricitatea, să reduceți sarcina echipamentului în modul de incluziuni frecvente, să neteziți pulsația. În cazul întreruperii alimentării cu energie electrică, aerul pompat în rezervor vă va permite să finalizați lucrările cu vopseaua pregătită în pistolul de pulverizare. Printre altele, ele au o eficiență mai mare (EFICIENȚĂ) și o durată mai lungă de viață.

Excelent, dacă este inclus și pachetul de echipamente un filtru de separare a umezelii, care va ajuta la eliminarea tuturor tipurilor de defecte la locul de muncă și va proteja airbrush-ul de lichide și uleiuri.

Locurile de cumpărare

Compresorul pentru airbrushing poate fi cumpărat într-un magazin specializat de tip boutique sau online. Costul brandurilor celebre variază de la trei la cincizeci de mii de ruble.

Sortimentul este destul de vast și interesant, fiecare cumpărător poate găsi și ordona exact ceea ce dorește. Prețul depinde direct de:

  1. De la producător;
  2. Componente;
  3. Volumele producției.

Prin urmare, pentru uz privat este cel mai bine să cumpărați aparate de ulei ieftine, dar pentru munca profesională, ar trebui să țineți cont de puritatea pură a aerului. Dacă nu sunt permise picături de ulei, este necesar să cumpărați compresoare fără ulei mai scumpe, dar eficiente.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce este un nebulizator și cum să îl alegi?Ce este un nebulizator și cum să îl alegi?
Ce este airbrushing și airbrushing: tehnici și stiluriCe este airbrushing și airbrushing: tehnici și stiluri
Cum de a alege un compresor de aer pentru picturaCum de a alege un compresor de aer pentru pictura
Compresor pentru frigider: tipuri și principiu de funcționareCompresor pentru frigider: tipuri și principiu de funcționare
Masina de debitat cu laser pentru lemn si placajMasina de debitat cu laser pentru lemn si placaj
Airbrush pentru modelare: care este mai bine să alegi un modelarAirbrush pentru modelare: care este mai bine să alegi un modelar
Consumul maxim de energie al frigideruluiConsumul maxim de energie al frigiderului
Avantajele și dezavantajele compresoarelor silențioase pentru acvariuAvantajele și dezavantajele compresoarelor silențioase pentru acvariu
Compensator de supapă: dispozitiv, scop, tipuriCompensator de supapă: dispozitiv, scop, tipuri
Reguli de selectare a uleiului pentru compresorul pistonului de aerReguli de selectare a uleiului pentru compresorul pistonului de aer
» » Caracteristicile compresorului pentru airbrush
© 2021 amigdas.com