amigdas.com

Site felomena și "interpret de vis"

Felonul lui Dream"Felomena" (site felomena.com) - aceasta este o revistă online despre necunoscut. Psihologie și parapsihologie, magie și ezoterică, cărți de vis și horoscoape, averi și predicții, rugăciuni de apărare și vindecare - aceasta nu este o listă completă a subiectelor prezentate. Foarte cunoscut pe site este un vis unic "Dream Felomen" - unul dintre cei mai compleți interpreți ai viselor până în prezent. Principalii utilizatori ai site-ului sunt femei, însă statisticile indică, de asemenea, că bărbații studiază adesea această revistă.

Site-ul Felomena a văzut lumina în 2007 și foarte repede a devenit una dintre cele mai populare resurse din Internetul rusesc. Ea evoluează în mod constant și nu încetează să atragă și să surprindă utilizatorii cu noi secțiuni, subiecte, articole. Acum, participarea este de peste o sută de mii de vizitatori unici pe zi. O astfel de prezență este naturală: site-ul conține nu numai o mulțime de informații, dar este foarte ușor să căutați, site-ul este convenabil de utilizat. În plus, toate materialele revistei, cu excepția horoscopelor personale, sunt gratuite.

Sectiuni de reviste

Se prezintă structura site-ului felomena.com urmatoarele sectiuni principale:

 • Secțiuni ale site-ului„Interpretarea de vis“;
 • „Horoscop“;
 • "Divinație și tarot";
 • "Magic";
 • „Rugăciunea“;
 • „Previziuni“;
 • "Imenoslov";
 • „Ezoterice“;
 • The Psychic.

În „Horoscop“, vei afla ce horoscopul (zodiac, estul, dragoste) pentru ziua curentă, mâine și pentru săptămâna următoare, luna și anul. Dacă nu știți semnul zodiacal, atunci este ușor să o determinați. Tot în această secțiune puteți vedea principiile teoretice de a face horoscoape.

"Divination and Tarot" - acest lucru este posibil, este foarte popular și puține metode de divinație cunoscute: prin margarete, frunze de ceai, de mână, cărți de joc și cărți de tarot, rune, pe chineză „Cartea schimbărilor“ ( „I Ching“), pe o lună, strănut și multe altele.

Secțiunea "Magic" este dedicată talismanelor și actelor magice și ritualurilor, conține informații despre regulile magiei și avertizează și despre posibilele sale consecințe.

În secțiunea "Rugăciuni" veți găsi rugăciuni ortodoxe de apărare și pază.

Categoria „proiecții“ - o colecție de profeții și predicții ale lui Nostradamus, Matron, Wolf Messing, Vanga, Pavel Globa, precum și un calendar al fazelor lunare cu impactul lor asupra fizice și metil sănătatea umană.

Secrete ale numelui, patronimic și prenume sunt dedicate secțiunea "Imenoslov", care vă va ajuta să aflați caracteristicile ascunse și proprietățile de bază ale personajului pentru dvs. sau pentru cei dragi și cunoscuți.

Făcând clic pe linkul "Psychic", puteți consulta online online felomena.com cu un psiholog, un astrolog sau un tarolog.

Secțiunea "Visele"

Interpretarea viselor onlineUna dintre cele mai populare este secțiunea dedicată cărților de vis. Are navigație convenabilă și o căutare rapidă pentru interpretarea unui vis în ordine sau obiect alfabetic. Multe cărți de vis pot fi descărcate pe computerul dvs. pentru a le utiliza offline și sunt întotdeauna la îndemână.

Până în prezent, site-ul a avut mai mult de 450 de mii de interpretări ale visei și 103 drepturi de autor și colecții tematice, inclusiv vis Miller, Freud, Jung, Lofa, Madame Hasse, Vanga, Azar, Esop.

Mai ales este necesar să notăm proiectul unic al revistei "Dream Felomen". Datorită confortului și exhaustivității, informațiilor exhaustive, el este lider printre cărțile de vis și întotdeauna atrage interesul tuturor celor care sunt serios în legătură cu sensul viselor și doresc să-și folosească semnele în beneficiul lor și al celor dragi.

"Dream of Felomen" compilat pe baza următoarelor principii:

 • Se ia în considerare experiența tuturor interpreților visei pentru toate perioadele istorice cunoscute.
 • Datorită procesării interpretărilor depășite, care au devenit irelevante în lumea modernă, a crescut precizia și inteligibilitatea interpretării viselor.
 • Cunoștințele contemporane în domeniul ezoterismului, psihanalizei și psihologiei sunt luate în considerare.

Secțiunea "Ezoterice"

Felomene interpretarea visul on-lineAceastă secțiune conține informații despre secretele divinație de mână (chiromanție), arta utilizării energiei naturale curge în beneficiul persoanei (Feng Shui), pe calea armoniei dintre lumi fizice, mentale și spirituale ale omului (yoga).

În această coloană puteți afla, de asemenea, modul în care data nașterii și ziua îngerului (numele-zi) afectează soarta persoanei.

Ce este o nuntă "de argint" și de "aur", mulți știu, dar câți trebuie să trăiască în căsnicie pentru a sărbători nunta "din lemn", "sticlă" sau "piatră" - nu toată lumea va răspunde. Dar este posibil găsiți în subcapitolul "Nunți".

Pentru cei care sunt interesați expuse pe canalul TNT ciclul „mediumuri luptă“ de transmisie, participanții săi, evenimente și știri, în secțiunea „Ezoterice“ este o arhivă video cu toate edițiile acestui proiect TV.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Subiectul studiului parapsihologiei și a ceea ce esteSubiectul studiului parapsihologiei și a ceea ce este
Lentile pentru aliexpress: cum sa alegi lentile colorate pentru ochiLentile pentru aliexpress: cum sa alegi lentile colorate pentru ochi
Ce este un palmier suedez și o descriere a comunității palmelor?Ce este un palmier suedez și o descriere a comunității palmelor?
Creați pe site-ul dvs. un design unic și o atmosferă confortabilăCreați pe site-ul dvs. un design unic și o atmosferă confortabilă
De ce visezi să ai o fată într-un visDe ce visezi să ai o fată într-un vis
Familie de vis de familie de la Olga Smurova. Caracteristicile interpretărilorFamilie de vis de familie de la Olga Smurova. Caracteristicile interpretărilor
Interpretarea online - interpretarea visei gratuite și exacteInterpretarea online - interpretarea visei gratuite și exacte
Interpretarea visurilor poporului rus, interpretarea viselorInterpretarea visurilor poporului rus, interpretarea viselor
Volumul de coșuri, caracteristicile structurale și prețurile produselorVolumul de coșuri, caracteristicile structurale și prețurile produselor
Interpretarea visului n. Stepanova: interpretarea visei în funcție de data nașteriiInterpretarea visului n. Stepanova: interpretarea visei în funcție de data nașterii
» » Site felomena și "interpret de vis"
© 2021 amigdas.com