amigdas.com

Educația și instruirea husky la domiciliu

Cum de a ridica un catelus HuskyCâinii din rasa Husky sunt creaturi uimitoare care nu au numai un aspect neobișnuit, ci și un caracter special. Acest lucru trebuie luat în considerare la ridicarea unui astfel de câine, deoarece proprietarii de câini cu experiență întotdeauna își pregătesc secțiile ținând cont de natura lor.

Husky catelus: cum sa alegi un copil

Înainte de a trece la întrebarea de formare, trebuie să începeți din primii pași - aceasta este alegerea unui catelus Husky. Ridică-te un câine bun nu este atât de simplu, deci aici trebuie să ascultați următoarele sfaturi:

 • Cum să antrenezi Huskybebelușii pot fi urmăriți numai după 3 săptămâni de viață, nu mai devreme, deoarece puii nou-născuți sunt încă prea mici și slabe, este pur și simplu imposibil să se facă alegerea corectă în astfel de condiții. Cea mai bună perioadă pentru selectarea unui viitor prieten este 3-6 săptămâni după naștere;
 • viitorul proprietar nu ar trebui să ezite să-i ceară amelioratorului să-i arate întregul așternut, atunci alegerea va deveni mai specifică: va fi posibilă ridicarea catelului nu numai în culoare, ci și în comportamentul între frații și surorile sale;
 • ar trebui să ne amintim că câinele Husky în copilărie și adult este practic doi câini diferiți. Prin urmare, este imediat necesar să se determine care dintre ele este necesară: una care poate fi ridicată în felul său sau un animal de companie gata;
 • În cazul în care alegerea cade pe catelus mic, apoi se bazează doar pe faptul că îngrijirea pentru copil să ia o mulțime de timp, iar acest lucru, iar hrănirea și școlarizarea la o excursie în toaletă (până când puiul este foarte mic, nu-l afișează pe stradă), precum și jocuri și vizite la veterinar;
 • mulți se întreabă cum de a alege un caine de culoare si sex. Răspunsul neechivoc nu este și nu poate fi: ar trebui să fie luate la un catelus care este cel mai atras. Este demn de remarcat doar un singur lucru: husky de sex masculin mult mai multe femei, așa că, dacă ridicarea unui catelus este deținut de o femeie, este crescut un astfel de câine, este puțin probabil să-l țină în lesă atunci când prietenul ei shaggy decide să curgă. Cu husky de sex feminin pic mai ușor, acestea nu vor fi în vigoare pentru a trage în spatele unui ghid, ca o papusa de carpa, dar au un instinct mult mai dezvoltat de un vânător.

După cum se poate observa, câteva criterii speciale la alegerea câinelui nu există nici un Husky, astfel încât să puteți lua acasă orice catelus.

Bazele Educației Husky

Cum să educați în mod corespunzător huskyOricine dorește să aibă un astfel de câine ar trebui să înțeleagă imediat că husky este o rasă de lucru. Ea este tare, puternică, merită să ne amintim în ce condiții severă de nord este capabilă să trăiască și să muncească. Acest lucru trebuie luat în considerare. Educația Husky ar trebui să aibă loc în același mod ca și aducerea copiilor mici, adică în timpul jocului. Acesta este modul în care câinele înțelege și îndeplinește perfect toate comenzile. Pentru succesul animalelor de companie trebuie să fie lăudat cu siguranță, în caz contrar el va refuza pur și simplu instruirea ulterioară.

Câinele trebuie să înțeleagă autoritatea stăpânului său ca cea mai importantă persoană din familie. Nu ar trebui să fie prezenți nici o șmecherie și nici o cruzime în formarea husky-ului. Titularul unui astfel de câine trebuie să stabilească imediat o relație de încredere cu câinele său, să fie strict cu el, dar corect.

Atenție vă rog! Desigur, câinele din rasa Husky este extrem de fermecător și provoacă afecțiune nesfârșită pentru toată lumea la rând. Dar, dacă se topesc și Lisp cu ea în mod continuu, nu există nici o disciplină, și educație adecvată nu va funcționa: câinele pur și simplu să devină răsfățat și nu ar asculta stăpânul său. Dimpotrivă, în nici un caz nu ar trebui să fie utilizat în cruzimea de formare: Huskies sunt foarte inteligent și să înțeleagă totul, astfel încât toată acțiunea excesiv de greu să-și amintească, și la vârsta adultă în mod necesar, de asemenea, le va aminti stăpânului său.

Aparent, câinele de rasă Husky este rezonabil ca un bărbat. Când procesul de creștere a unui copil este în curs de desfășurare, este necesar să se abțină de la connivință și maltratare. Exact situația este de asemenea și cu auto-antrenamentul câinelui: numai respect reciproc, dreptate, rigoare și încurajare.

Cum să antrenezi Husky

crescătorii cu experiență sunt sfătuiți să înceapă de formare catelus începând cu 3 luni de viata, unii încep de la toate înainte. Ar trebui să sublinieze imediat că acest caine este extrem de inteligent și voită, așa că, dacă nu ascultă, nu îndeplinește comenzile și nu vrea să continue să comunice cu proprietarul, aceasta înseamnă că el a fost plictisit, el vrea să fie încăpățânat, sau câinele nu vrea să studiază în prezent, în ciuda faptului că el știe ce trebuie să facă.

Dacă apare această situație, atunci puteți încerca să schimbați procesul jocului într-un mod mai dinamic și mai interesant. Și câteva puncte foarte importante:

 • Toate comenzile trebuie să fie date într-o voce bine definită, ca și cum un instructor este un profesor la școală;
 • nu este nevoie să ridicați tonul vocii voastre, trebuie să vorbiți calm;
 • după cum sa menționat deja, husky este un câine de lucru, dar nu un câine de serviciu, deci echipele ar trebui să sune nu ca o comandă, ci ca o cerere.

Mulți proprietari din cauza incompetenței lor percepute de toate rasele de câini ca unul, pentru o astfel și husky, și Shepherd - este, de fapt, una și aceeași ființă, și, prin urmare, de formare trebuie să fie aceeași. aceasta este o eroare profundă. Și dacă nu țineți cont de depozitul de caracter al husky, atunci de formare pur și simplu nu reușește.

Cum de a încuraja husky

Cum să antrenezi HuskyHusky inteligent și plin de resurse se simt întotdeauna, în cazul în care proprietarul este frica de ea sau prea răsfățat, apoi ea lasa intrarea tuturor viclenia lui și să înceapă să acționeze în mod voit, prin urmare, ar trebui să fie să-l aducă în minte, încurajând întotdeauna succes. Ca o laudă Este necesar să folosiți diferite delicatese, în special la primele etape ale antrenamentului. În viitor, deja cu un câine adult, va fi suficient să ai o încurajare verbală, în timp ce vorbești cu voce moale și plăcută. Pentru a cânta cu bucurie sau laudă într-o voce scrâșnică, imitând copii, nu este necesar: husky și, în principiu, toți câinii, nu tolerează astfel de intonații.

Sancțiuni se aplică nu este necesară în cazul în care câinele nu este în spiritul echipei de a efectua, pentru că la fel ca orice altă creatură, ea are nevoie, de asemenea, de odihnă mental și fizic. Cu toate acestea, uneori astfel situație, atunci când câinele trebuie să fie pedepsit, de exemplu:

 • agresiune față de stăpânul lor și de oamenii din jur;
 • agresiune față de alte animale;
 • comportament care poate dăuna câinelui.

Chiar și pentru astfel de acțiuni periculoase un câine nu poate fi bătut în nici un caz, în schimb este mai bine să se aplice următoarele metode:

 1. o voce strictă pentru a încerca să oprească comportamentul inadecvat al câinelui;
 2. Ia animalul de companie de la greaban și apăsați-l la pământ, nu lăsați-l să meargă până când se calmează.

Astfel, câinele va simți că proprietarul este mai puternic decât el, iar cel din urmă, la rândul său, va calma câinele și va aplica autoritate pentru el fără a folosi forța.

Echipe și alte reguli de formare

Cum să promovezi un câine huliganicDeci, cum să pregătești un animal de companie acasă? Cum să predați diferite echipe? Întrebarea este complexă și simplă în același timp. Pentru a începe un câine ar trebui să-și amintească porecla lui, și aici totul este simplu: trebuie doar să-l abordați după nume, în timp ce stroking ușor. Înainte de a hrăni câinele, trebuie să-l suni, să o faci tot timpul și în câteva zile animalul să-și învețe porecla.

Câinele trebuie să înțeleagă clar cine este stăpânul casei. Husky este un câine al rasei școlare, așa că va căuta instinctiv conducătorul familiei în conformitate cu autoritatea sa. Dacă nu găsește acest lucru, va încerca să devină lider însuși, iar acest lucru va duce deja la neascultare și la ruinare.

Cum să sunați un câine și obișnuiți cu echipa "următor"? Aici totul este simplu - aceasta este fraza "pentru mine, pentru mine, este inteligent" intonația veselă și plină de veselie, plus un trai pentru munca făcută. Dacă secțiile nu vor să se supună, puteți să fugi puțin de el, atunci câinele se poate teme de distanța de la proprietar și să încerce să scurteze această distanță. De îndată ce începe să fugă, trebuie să continuați să-l sunați și pe întreaga recompensă cu delicatețe.

Comanda "următorul" ar trebui să fie învățată fără probleme cu ajutorul unei lesa: câinele se lipeste de gulerul câinelui și duce în apropierea piciorului stâng, pronunțând cuvântul "următor". De îndată ce câinele încearcă să alerge înainte sau în lateral, trebuie să trageți pe lesa și să spuneți "din nou" din nou. În câteva zile câinele își va aminti această regulă și va merge alături de proprietar după cum este necesar.

În ceea ce privește gulerul în sine, precum și botul, lucrurile de aici pot fi oarecum contradictorii, deoarece hărțușul nu mai place ideea de a purta ceva străin. La inceput va incerca sa-si scoata gulerul, aceasta va trebui privita prima data. Puneți-i pe el atribute similare, ar trebui să faceți acest lucru în timpul jocului, predarea unui comportament exemplar. De-a lungul timpului, aceste elemente vor determina animalele de companie să aibă asociații plăcute. Lesa trebuie utilizată numai atunci când câinele se obișnuiește cu gulerul.

Huskies - ființele sunt disciplinate și foarte curate, așa că trebuie să-l obișnuiești imediat într-un loc special destinat somnului. Nu lăsați cainele să alerge în jurul casei și să doarmă oriunde ar plăcea. Pui mici și merită păstrată în incinte, uneori făcând promenade prin camere.

Dacă câinele nu știe cum să se comporte în fața oaspeților, și anume, latră cu voce tare, sărind deloc, cere mâncare și multe altele, atunci la astfel de acțiuni ar trebui să i se răspundă indiferent. Este mai bine să-i avertizăm pe oaspeți imediat că nu câinelui câinele și nu-i dau atenție, altfel nu îi va lăsa în urmă.

Și în final: câinele ar trebui să fie obișnuiți cu examinarea veterinară. Vizitele la clinica pentru animale sunt cele mai bune din primele luni de viață, atunci animalul de companie nu se va teme de doctor. De asemenea, ar trebui să fie învățat de la o vârstă fragedă la îmbăierea, forfecarea și pieptănarea.

Dacă urmați în mod clar toate sfaturile și regulile date mai sus, nu va exista probleme cu privire la modul de a ridica un husky, nici măcar pentru un amator.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înveți un câine comanda `da o laba`Cum să înveți un câine comanda `da o laba`
Cum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un anCum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un an
Ce să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliuCe să hrăniți Husky - sfaturi privind dieta la domiciliu
Liceul ruso-european: o descriere a raseiLiceul ruso-european: o descriere a rasei
Până la ce vârste cresc câinii, dezvoltarea fiziologicăPână la ce vârste cresc câinii, dezvoltarea fiziologică
Descrierea rasei Laika din Siberia de EstDescrierea rasei Laika din Siberia de Est
Sahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte HuskySahalin Husky: istorie a rasei, descriere, diferențe față de alte Husky
Rasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a JaponieiRasa Akita Inu este o descriere a comorii naționale a Japoniei
Cum să faci o pisică pentru huskyCum să faci o pisică pentru husky
Karaio-finlandeză: o descriere a rasei și a fotografiilor câineluiKaraio-finlandeză: o descriere a rasei și a fotografiilor câinelui
» » Educația și instruirea husky la domiciliu
© 2021 amigdas.com