amigdas.com

Beefast albine: descrierea rasei, caracteristica speciilor

Carne de vită de rasăAlbinele - toți lucrătorii cunoscuți

și ajutoarele omului. Acum 90 de ani în apicultură a existat o schimbare unică. Un călugăr cu numele Kehrle a început un nou curs de reproducere a acestor insecte.

El a fost implicat în această afacere și descrierea principalelor caracteristici ale acestei specii de-a lungul vieții sale și a obținut anumite succese în acest sens. Așa a apărut rasa de albine.

Cum a fost totul

Istoria apariției albinelorÎn general, există o mulțime de tipuri diferite de albine. Fiecare dintre ele are propriul scop, caracter și trăsături. Apicultorii preferă mulți să lucreze. Prin urmare, acum este posibil să se întâlnească diferiți compuși de roci într-un singur tip de albine. Ei trăiesc în condiții diferite și indicatori de temperatură. Cu toate acestea, apicultorii preferă să lucreze cu un bacist. La urma urmei, rasele care sunt cele mai productive sau mai puțin agresive depășesc întotdeauna.

Rasa Bacfast este foarte tenace. Patria lor este un oraș din Marea Britanie. Prin urmare, numele acestei specii. Pentru a obține persoane de calitate, englezul a traversat speciile italiene cu rase omniprezente obișnuite. Prin urmare, noua familie este neobișnuit italiană:

 • similare în lungime
 • au o culoare mai închisă
 • Uterul adecvat pentru trecerea cu diferite specii

Inițial, calculul unui englez de acum 90 de ani era să distrugă un acarian care paralizase albinele. A fost atât de răspândită încât a ucis familii întregi ale acestor insecte.

De aceea, toată puterea lui, călugărul Adam, a trimis la puii acestei specii. Și sa întâmplat.

Un alt obiectiv al puii a fost de a dezvolta apicultura la un nivel superior și calitativ. Trebuia să-mi îndeplinesc planurile pentru aceste insecte înaripate. El a crezut că este necesar să se caute alte specii în diferite țări și să se salveze productivitatea de la linia bacurată.

Buckfast: Descrierea rasei

Albinele BuckfastPentru a găsi compoziția genetică necesară în corpul altor aripi, călugărul a vizitat aproape peste tot. În aceste scopuri a vizitat:

 • țări din Europa
 • Africa de Nord
 • țările din Orientul Mijlociu

Totuși, până în anii 1960, el a traversat specia cu cea greacă. Prin urmare, noua familie a avut o natură foarte potrivită și o mică ruptură.

Totuși, după 10 ani, albina a fost redusă la turcă, egipteană și macedoneană. Deci sa născut cea mai bună familie din toți indicatorii.

În timp, această specie a devenit populară în întreaga lume. În prezent, rasa pură este puțin probabil să fie găsită. Dacă numai în Germania, în locuri în care acestea sunt interesate să aibă albine purebred bacfast.

După cum sa spus mai sus, această rasă este foarte asemănătoare cu cea a fraților italieni. De exemplu, prin caracteristici externe. Culoarea caroseriei este maro, cu impregnări galbene, aripile sunt de culoare deschisă, au o lână medie.

Aceste insecte se mișcă destul de lent. Ca și cum, nicăieri în grabă. Și cel mai important - deloc agresiv. Pentru rudele lor sunt destul de pașnice. Ca și pentru oameni.

Când un specialist se uită la stup, stați jos, nu vă supărați. Acesta este un avantaj foarte important, care le permite să contacteze fără o rețea.

Relația lor cu Marea Britanie le-a dat dragoste pentru creșterea umidității atmosferice. Îi place când există dușuri pe stradă. Cu toate acestea, ei se înțeleg bine în condiții meteorologice diferite.

Avantajul acestei rase este de ajuns. Ele sunt mai mult decât capabile să colecteze miere.

Lucrați cu profit

Caracteristicile comparative ale albinelorÎn stupii acestei specii există propolis mic. De exemplu, frații rădăcinilor italiene, cu care compară adesea această specie, mai mult litter. În general, ei aduce multe beneficii, de exemplu:

 • dă o mulțime de miere
 • reproduceți puștii buni
 • au imunitate excelentă
 • nu sunt
 • eficient în muncă

Aceste albine sunt incredibil de rezistente și de răbdători. Ei pot lucra pe perimetre uriașe cu vegetație. Imunitatea excelentă și sănătatea bună le fac invulnerabile la boli cum ar fi acarapidoza și ascoferoza. Traheele lor nu sunt interesate de căpușe, deoarece sunt de dimensiuni reduse pentru acești dăunători.

Ei au un excelent simț al mirosului și o vedere excelentă. Pentru a auzi mirosul unei flori sau unei flori preferate înfloritoare, acestea pot fi de la distanțe foarte lungi. În plus, într-un spațiu mare și deschis, ele sunt perfect orientate și nu se vor pierde niciodată. Chiar dacă această zonă este absolut nefamilară și străină pentru ei.

Ei au pus miere pe partea de sus, dar s-au ciocnit sub ele. Ei sunt foarte iubitori de curățenie, spre deosebire de mulți dintre semenii lor. Acest tip de lucrători atât de harnici, atât de harnici încât apicultorii, în colaborare cu aceste insecte, nu vă puteți împiedica.

Aripile pot rezista cu ușurință și pot face zboruri la diferite distanțe. Asta fac ei pentru a găsi mâncare.

Îi place să fie în mișcare toată ziua, fără să se oprească. În plus, se adaptează cu ușurință și se adaptează noului teren. Chiar și atunci când vremea nu le place, nu le deranjează.

De exemplu, albinele carpatice stau în stupi când este umed în stradă. Și această specie zboară în ceață sau în ploaie, fără dificultate.

Ce fel de alegere?

Beneficiile albinelor rasei de vităO altă specie nu mai puțin valoroasă este numită carnica. Este foarte des comparat cu rasa de albine bacchist. Karnika este de asemenea apreciată și este renumită practic în întreaga lume.

Familia lor îi place să lucreze eficient și să se dezvolte bine. Carnica este foarte liniștită. Prin urmare, mulți apicultori se gândesc: ce albine își fac bacchus sau carnica? Pentru a creste, aceasta rasa trebuia sa pufneasca mai mult de un crescator timp de cativa ani. Să ne uităm la principalele beneficiile carnicului:

 • o mulțime de muncă
 • rezistent la orice vreme
 • Pot găsi rapid locuri noi cu miere
 • Sunt pașnice, dar există și excepții
 • Adaptați ușor la prizele noi
 • să nu urcați în familiile altor persoane
 • se pot agita în pavilioane
 • carnikul nu se teme de transport
 • bună imunitate, bună sănătate

Este foarte important în carne că nu se tem de înghețuri severe. De exemplu, în condiții sibiene, albinele bacșiști nu se pot soluționa, dar carnica, dimpotrivă, este excelentă acolo. Ei, în general, pot rămâne în condiții de îngheț pentru o lungă perioadă de timp.

Dar există unele neajunsuri la această rasă. Prin urmare, apicultorii cu experiență iau întotdeauna în considerare acest fapt. E vorba de propolisul antibiotic. Karnika nu produce această componentă naturală.

Ele sunt riley spre deosebire de albine britanice. Cu toate acestea, din această stare, familia de carale poate ieși rapid și ușor înapoi la muncă. Cu toate acestea, va trebui să luăm anumite măsuri.

Caracteristicile pchelomatki și excreția genei genetice a uterului

Dezavantaje ale albinelorDacă vorbim despre deficiențele bafastului, aici este vorba despre iernare. ei nu-mi plac înghețurile și iarna acerbă. Există momente în care pur și simplu nu supraviețuiesc în această perioadă.

Prin urmare, în țările cu climă nordică, este mai bine să nu le păstrați, această acțiune nu va reuși. Motivul pentru aceasta este vodca din Marea Britanie umedă. Prin urmare, ele nu sunt adaptate genetic la răceli.

În plus, este foarte dificil de dedus urechea cu codul genetic original. Și, la urma urmei, aceste uteruri bacuste devin familii. Mai degrabă, ele sunt afișate, dar în număr foarte mic, în comparație cu altele.

Buckfast se distinge prin marea dificultate în înlăturarea uterului din genetica originală. Numai astfel de regine pot deveni pedigree. Ele prezintă un procentaj redus. Prin urmare, costul ridicat al albinelor Bacchus. Dacă luăm material de calitate mai redus, aceasta va duce la degenerarea trasaturilor genetice și, ca rezultat, la agresivitatea albinelor.

Prin urmare, această specie este mult mai scumpă. Este foarte dificil să salvați rasa. Drumul este să se angajeze în inseminarea artificială a pchelomatului bacfast.

Stăpânii de reproducere ar trebui să îndeplinească această funcție în raport cu uterul. După un timp, astfel de indivizi pot fi eliminați, care vor fi privați de multe calități valoroase. De exemplu:

 • calm
 • sănătate excelentă
 • înclinația scăzută la rotire

Prin uter, se dovedește că merită tratată cu atenție și cu atenție. De exemplu, cuiburile din uter sunt situate la etajele inferioare. Nu va merge în niciun caz. Uterul este întotdeauna păstrat în locul său.

Cu toate acestea, reproductibilitatea rasei de rasa in eficienta reproductiva a pchelomatka ramane la un nivel ridicat.

Familia este în mod constant refăcută. Acest lucru se întâmplă deoarece uterul depanează continuu ouăle. O astfel de activitate se observă pe tot parcursul anului.

Pentru ca albinele să aducă miere și să lucreze mai bine, reproducerea uterului nu trebuie frânată. Prin urmare, ar trebui să evitați împărtășirea membrilor familiei, ridicarea larvelor și a puilor.

Dacă nu promovează reproducerea lor, atunci vor trebui să fie hrănite în viitor.

De exemplu, dacă ar putea fi scoși mai mult de o mie de reprezentanți, doar aproximativ treizeci pot fi vânduți ca tribale. Uterul fetal va costa de la trei sute la două mii de euro, cel neplus este de numai treizeci.

Prin urmare, apicultorii aleg adesea opțiuni necostisitoare, iar mierea aduce mai mult decât rasele pure de aripi.

Cu toate acestea, dacă utilizați un uter de calitate scăzută, familiile vor degenera în timp, își vor pierde caracteristicile și caracteristicile de bază. Și, ca rezultat, vor deveni răi și agresivi.

Împărțirea în grupuri

Subspeciile unei rase de bacur sunt împărțite în așa-numitele linii. Acestea sunt de obicei cipuri desemnate. Cele mai solicitate dintre ele sunt:

 • A 199
 • A 243
 • La 26
 • B 204
 • În 327
 • B 75

De exemplu, primul nume diferă de ceilalți prin faptul că este mai bine decât ceilalți să fie predispuși la migrații pe termen lung. Au mulți membri în familie. Acest subgrup este mai potrivit pentru scopuri comerciale.

A doua linie are imunitate bună și rezistență la diferite afecțiuni.

Un B26 - un britanic clasic. Sunt liniștiți, liniștiți, ușor și ordonați să colecteze miere. Această specie este cea mai potrivită pentru experimentele genetice.

În 327 - versiunea expoziției. Ei au întotdeauna curățenie și ordine perfectă în cuiburile lor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Apicultura pentru începători: sfaturi și trucuriApicultura pentru începători: sfaturi și trucuri
Descrierea veninului de albine: beneficiu și răuDescrierea veninului de albine: beneficiu și rău
Apicultura si apiculturaApicultura si apicultura
Caracteristicile vieții unei albine negre (albastre)Caracteristicile vieții unei albine negre (albastre)
Cum fac albinele de miere miere?Cum fac albinele de miere miere?
Furaje pentru albineFuraje pentru albine
Rase de albine cu fotografie și descriereRase de albine cu fotografie și descriere
Cum să faci o capcană pentru albine cu mâinile taleCum să faci o capcană pentru albine cu mâinile tale
Dragostea - cum și pentru ceea ce face de fapt albineleDragostea - cum și pentru ceea ce face de fapt albinele
Rase de albine: descriere și fotografii ale celor mai populare rase de albineRase de albine: descriere și fotografii ale celor mai populare rase de albine
» » Beefast albine: descrierea rasei, caracteristica speciilor
© 2021 amigdas.com