amigdas.com

Câinii de luptă: caracteristicile raselor de luptă

Combaterea raselor de cainiUn câine din cele mai vechi timpuri era considerat prieten al omului, acesta este un cliche bine-cunoscut și universal acceptat. Diferitele rase sunt concepute pentru tot felul de scopuri - există câini însoțitori, există câini de pază și câini de vânătoare, ghizi, dar acest articol va fi dedicat câinilor specifici ai rasei de luptă. În oameni sunt adesea considerați monștri și monștri capabili doar de rupere și aruncare, ceea ce este departe de a fi cazul.

Însăși conceptul de "luptă" nu există în mod oficial. A trecut de la vânătoare, chiar înainte de lupta câinelui. Au fost obișnuiți să hărțuiască animalele sălbatice rătăcite sau scape unul de celălalt și mai târziu ca un gladiator de câine, care le-a adus un mare succes.

În ceea ce privește caracterul acestor animale beligerante, cu pregătirea și educarea corespunzătoare a acestora, este posibil să "spargem" câinii destul de prietenoși care vor fi credincioși și iubitori. Este important să ne amintim că un câine de luptă nu este o armă proastă sau un bodyguard fără suflet, este o ființă vie, care necesită afecțiune și atenție, obosită de formare nesfârșită și ton de comandă. Clase cu un cineolog, cel puțin și joacă un rol semnificativ în educația câinelui și formarea personajului ei, dar mai întâi trebuie să lăsați câinele să știe că îl iubesc.

Interzis sau nedorit:

 • Cum să pregătești câiniiPentru a călări un câine fără permisiunea proprietarului.
 • Abordați atunci când câinele este în durere.
 • Abordați fața, faceți mișcări bruște sau faceți zgomote puternice.
 • Uită-te în ochii animalelor, teacă, încercați să-l loviți pe el sau pe stăpânul său.
 • Zâmbet - acest lucru poate fi perceput ca un rânjet.
 • Atingeți botul animalului.

De asemenea, nu trebuie să permiteți copiilor mici să meargă la astfel de câini - duce adesea la vătămări grave sau la moarte.

Când un câine de luptă javră, nu se poate atinge timpul de hrănire și selectați tânăr - aceasta poate duce la agresiune și de atac, chiar dacă persoana - proprietarul său.

Cea mai bună modalitate de a câștiga dragostea și încrederea câinelui este să-i dai să se trateze, dar nu cu mâinile. Puneți alimente pe podea sau într-un castron, după ce cereți permisiunea proprietarului, deoarece animalele, precum oamenii, au, de asemenea, intoleranțe la diferite produse.

Scurtă descriere a principalelor roci

Descrierea raselor de câini de luptăAceste rase sunt numite adesea numeroase mastifi, dintre care exista un numar imens de specii, unii pastori, majoritatea buldogelor si terrierilor. Acum luptele cu câini sunt permise în mod oficial numai în Japonia, dar acest lucru se face, de asemenea, de către SUA, legalizându-le. Din fericire, acum ciobanii și buldogele devin prieteni adevărați, însoțitori și uneori copii pentru copii.

Caracterele diferitelor rase sunt foarte diferite și acest lucru depinde de mulți factori - țara de reședință, dimensiunile și, de asemenea, familia în care trăiește animalul.

mastiffilor

Mastifii sunt descriși ca luptători neînfricați, feroce și repede din sine. Astfel de câini nu trebuiau să se încălzească înainte de luptă, s-au grabit imediat la inamic. Pentru acești câini este necesar să se aplice metode speciale de antrenament dacă sunt luați ca prieteni într-o familie iubitoare sau gardieni credincioși.

Akita Inu și Siba Inu

Toată lumea știe Hachiko a fost, de asemenea, un câine de luptă, acestea sunt adesea folosite în luptele de câini. Akita Inu și Siba Inu sunt unele dintre cele mai vechi rase și nu pot decât să provoace respect. Ele sunt inteligente, atractive și populare, un astfel de animal nu este în nici un caz un loc pe arena de luptă. Prin urmare, acum peste tot, inclusiv în Japonia, Akit și Siba au început să devină favoriți ai familiei. Ele sunt ca jucarii moi, mai ales ca acesti caini sunt cu adevarat creati pentru viata in familie.

Bull Terrier

Moralitatea luptătorilor de câineAfectează rasele anterioare, este imposibil să nu vorbim despre terrierul bull, pentru că acesta este unul dintre cei mai cunoscuți câini de luptă. Acestea sunt deseori numite "câini cu bot de șobolan" datorită părții frontale alungite. Deși nu sunt la fel de frumoase ca Akita, ele sunt încă foarte populare. Din cauza botului lor, ei au câștigat un astfel de aranjament de oameni pentru ei înșiși. Dar doar o rasă de "șobolani" ei nu pot fi chemați - aceștia sunt câini nobili, care iubesc copiii și iartă-i multe glume. Este zadarnic să spunem că acest câine de luptă este o bestie teribilă, totul depinde de educația acestei rase și, desigur, de atitudinea față de catelul individual.

pitbull

Pitbull a devenit o rasă populară de câini de luptă și este adevărat. În vasta vastă patrie a noastră, acești câini au câștigat un astfel de succes încât, potrivit statisticilor, fiecare 5 familie este un fericit proprietar al acestei rase. Nu fără nici un motiv, oamenii se tem de ei, aceste animale feroce sunt luptătorii cei mai furioși, au un prag de sensibilitate la durere și în luptele cu câini aceasta joacă în mâinile lor.

Este interzisă importul și reproducerea taurilor de găină în țări precum Spania, Danemarca, Canada, Germania, Anglia etc. De acum încă 30 de ani Aici, cluburi de luptă cu câini întregi s-au aprins. De ce astfel de bătălii au fost interzise? După fiecare al doilea, unul dintre participanți a murit din cauza rănilor provocate de el. Adesea proprietarii înșiși și-au ucis animalele de companie, astfel încât să nu le trateze sau să nu privească anumite perspective.

Educație și formare

Caracterul câinelui de luptăCâinii nu pot fi educați. Dacă nu acordați atenția cuvenită câinelui încă din copilărie, atunci nu va fi ceea ce vrea cineva să vadă în continuare. Un alt câine trebuie să investească cunoștințele necesare, pe care le absoarbe, ca un burete - simple comenzi care sunt percepute ca norme disciplinare. Câinele își amintește totul - ce fel de voce spune cynologistul, expresiile sale faciale, mișcările, prin urmare, atunci când antrenează un câine, trebuie să ne învățăm pe sine. Animalul nu va asculta pe cel care se teme, nu va lua niciodata echipa de la o persoana sau agresor nesigur. Trebuie amintit - fiecare are un caracter și aceste animale nu fac excepție.

Dacă vrei să cultivi un luptător instruit, atunci nu poți să faci fără un cynolog, pentru că după ce ai antrenament un catelus, poți să faci ceva greșit și să-i superi psihicul. În același timp, în procesul de educație, proprietarul ar trebui să fie prezent pe site, astfel încât animalul să știe pe cine să asculte.

De fapt, Formarea este necesară pentru orice câine. Mici, mari, buni sau răi - toți trebuie să fie disciplinați, la fel ca oamenii.

Kenologii experimentați spun că lupta cu câinii trebuie să fie adusă cu o anumită rigiditate. Principalul lucru este de a lăsa să înțeleagă ierarhia strictă a familiei în care trăiește. În el, câinele trebuie să ocupe cel mai de jos nivel, astfel încât un sentiment de superioritate să nu sară. Proprietarul unui câine de luptă devine o autoritate indiscutabilă.

Există un mod interesant de a verifica corectitudinea educației câinelui - de a încerca să scoateți osul. În orice condiție este câinele de luptă, trebuie să renunțe la el, altfel înviere este greșită.

Amintiți-vă, de asemenea, măsurile de precauție necesare. Deși mulți cianologi consideră că câinii de luptă sunt sigure în timpul pregătirii, este totuși necesar să se respecte regulile de conduită pentru proprietarul unui astfel de câine:

 • Pentru a vă putea arăta superioritatea.
 • Exercitați rigiditate și rigoare atunci când este necesar.
 • Încurajați corespunzător animalul.
 • Nu lăsați câinele și copilul singur.
 • Nu bate animalul.
 • Este adevărat să dați comenzi.

Câini de luptăEste important să ne amintim că, indiferent cât de exemplar este câinele, este un animal. Mai mult, dacă acest animal este un câine de luptă, este mult mai agresiv în ele și instinctul de auto-conservare este mai dezvoltat. Prin decizia de a obține un catelus de rasă de câini de luptă, o persoană își asumă o mare responsabilitate pentru viața, sănătatea și creșterea, precum și pentru siguranța celorlalți. Este imposibil să gândești, că câinele poate fi aruncat afară, ca un lucru inutil. Ei sunt la fel de vulnerabili ca oamenii, au nevoie de mângâiere, îngrijire și iubire sinceră.

Precum și a lua catelul în familie, trebuie să se ocupe de educația lui, în caz contrar puteți obține câine răsfățat, pui, pentru că este lupta rase de câini mai capricioase. Fără a lua anumite măsuri în timp, puteți provoca daune ireparabile psihicului animalului și gospodăriei.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Începutul celor mai puternici câini din lumeÎnceputul celor mai puternici câini din lume
American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?American Black Pit Bull Terrier - un câine ucigaș sau un partener?
Alegeți o porecla frumoasă pentru câineAlegeți o porecla frumoasă pentru câine
Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?Câinii care nu se varsă sunt un mit sau un adevăr?
Cainii cei mai populari din rasele piticCainii cei mai populari din rasele pitic
Principalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstoriPrincipalii asistenți ai păstorilor: care sunt câinii de păstori
Rating-ul celor mai scumpi caini din lumeRating-ul celor mai scumpi caini din lume
Câini japoneze de câine: descriere și fotografiiCâini japoneze de câine: descriere și fotografii
Trei soiuri principale de caini TerrierTrei soiuri principale de caini Terrier
Câine de câine de câine: descrierea raseiCâine de câine de câine: descrierea rasei
» » Câinii de luptă: caracteristicile raselor de luptă
© 2021 amigdas.com