amigdas.com

Panglici autocolante adezive pentru baie

Frontieră pentru o călătorie de căldură autoadezivăCând baia este reparată și sunt așezate placi, atunci când se instalează obiecte sanitare aproape de pereți, se formează neregularități și se formează goluri la intersecția cu faianța. Chiar dacă diferența este foarte mică, există încă o mare probabilitate ca apa din baie sau chiuvetă să fie turnată în spațiu. Acest lucru este plin de apariția de umezeală, mucegai și ciuperci. Cu o distanță minimă, siliconul este folosit pentru etanșare, însă acest lucru contribuie la formarea neuniformității, unde se acumulează treptat noroi, mucegaiul va apărea și baia va avea un aspect inestetic. Pentru a preveni acest lucru, au venit cu o bordură specială de lipire pentru baie.

Caracteristicile unei panglici autoadezive pentru baie

Profil din PVC autoadeziv pentru baiePanglica frontală pentru baie are performanțe ridicate, datorită funcționalității sale intenționate. Acest dispozitiv este perfect: nu permite trecerea apei, la îmbinare nu va exista niciodată o ciupercă, pe lângă produs are un aspect estetic plăcut, Este ușor de atasat și îndepărtat după ce timpul de funcționare a expirat.

Grosimea benzii este de 2 mm, este eliberată în rulouri ambalate ermetic, iar restul poate fi utilizat și în alte locuri. Se utilizează pentru prelucrarea și decorarea articulației:

 • baie;
 • cabine de duș și paleți;
 • chiuvete;
 • echipamente de bucătărie;
 • un jacuzzi;
 • scoici;
 • lavoare.

Frontieră PVC pentru baie

Întreaga suprafață a banda este lipită, astfel încât nu se poate exfolia oriunde. Este produsă atât de producătorii interni, cât și de cei străini.

Banda este compusă din diverse componente, dintre care principalele sunt fungicide speciale. Acestea împiedică apariția ciupercilor la intersecție. De asemenea, are calitati remarcabile de performanta ca rezistenta la umiditate si impermeabilitate, prin urmare, sub centura, nu vor exista niciodata benzi intunecate. Deși este un mijloc temporar de sigilare, acesta poate fi înlocuit de mai multe ori după ce perioada de funcționare a expirat. Materialul din care este fabricată banda nu se umflă sub acțiunea apei și nu se fisură din cauza absenței sale, de aceea rămâne elastic până la sfârșitul utilizării sale.

Panglica frontală are o varietate de nuanțe de culoare: albastru, bej, verde, roz, negru, gri, alb.

Avantajele curbei pentru baie

Banda de banda este un material accesibil care se aplica usor si rapid. Principalele sale avantaje sunt:

 • baie arata frumos;
 • lipsa de mucegai și ciuperci în procesul de exploatare;
 • îmbinările obiectelor sanitare au o etanșare excelentă;
 • banda nu se deformează și poate rezista la toate încărcăturile;
 • Are un raport optim de flexibilitate / rigiditate;
 • după incizii, nu se separă și nu se îndepărtează;
 • instalarea sa este foarte simpla;
 • de înaltă calitate la un preț scăzut;
 • Rezistent la reactivii chimici utilizați pentru curățarea băii;
 • Îmbinările și cusăturile sunt complet invizibile;
 • pot fi utilizate în baie cu umiditate ridicată;
 • rezistente la fluctuațiile de temperatură, precum și la diverse leziuni și impacturi;
 • are o plasticitate ridicată, rezultând acesta poate fi îndoit la un unghi la așezare și, de asemenea, să se sprijine pe articulații rotunjite și curbilinare;
 • la sarcini nu este deformata;
 • se lipeste bine de o suprafata alunecoasa.

Dezavantajele curbei pentru baie

Cu toate acestea, banda de baie autoadezivă are dezavantaje:

 • se poate ridica de la contactul cu siliconii acide și spuma de montaj. În plus, mediul acid contribuie la faptul că Banda poate ieși de pe suprafață de contact. Acest lucru trebuie luat în considerare la utilizarea unei frontiere flexibile;
 • în ceea ce privește suprafețele dure, acest material elastic are o durată scurtă de viață;
 • panglica de panglică este cel puțin un instrument ieftin și eficient, însă este considerat un material temporar. Utilizați-l timp de aproximativ un an, după care segmentul ar trebui înlocuit cu unul nou.

Reguli de instalare de bază

Instalarea unei borduri de plastic pentru o baieÎnainte de a începe instalarea curbei pentru baie, obțineți o bandă cu lățimea necesară, luând în considerare decalajul dintre baie și perete. Suprafața pe care urmează să fie lipită bordajul trebuie să fie uscată, astfel încât să fie șters cu o cârpă curată. Arma este introdusă acvariu pentru baie, cu ajutorul său, izolați decalajul și așteptați până când siliconul se usucă.

Deși suprafața bordurii de panglică este deja lipită, nu contează se recomandă utilizarea unghiilor lichide. Pentru a nu deteriora smalțul cu un adeziv proeminent, marginea băii trebuie lipită cu bandă de vopsea.

Măsurați o bucată de bandă cu lungimea necesară și aplicați un strat subțire de unghii lichide pe suprafața sa, apoi o muchie trebuie apăsată foarte strâns pe perete, iar cealaltă - pe baie. Calitatea lipirii și durata de viață a benzii depind de cât de bine a fost presată banda. Apoi, agentul de etanșare izolează articulațiile îmbinărilor de la margini la colțuri.

Astfel, instalarea bordurii pentru baie este considerată completă. Trebuie să se usuce timp de 24 de ore și trebuie să se asigure că în această perioadă nu intră apă.

Noțiuni de bază ale lipirii

Panglică de bandă autoadezivă pentru căzi de baieBanda de banda adeziva va ajuta in acele cazuri cand ar trebui sa aduceti rapid baia la o stare normala, astfel incat chiuveta si baie sa aiba un aspect frumos. Cu toate acestea, trebuie amintit că, chiar și cu îngrijire calitativă, această curbură nu servește mai mult de doi ani. Dar oricum, este un mod minunat de a face o astfel de cameră destul de confortabilă.

O astfel de bandă poate fi lipită de aproape toată lumea, dar este totuși necesar să se ia în considerare anumite nuanțe:

 • asigurați-vă că respectați bariera de bandă curatati suprafata peretelui si baia din grăsime, murdărie și apă. Dacă trebuie să o reintroduceți, trebuie să îndepărtați resturile de lipici de pe banda anterioară. Pentru a vă asigura că suprafața este uscată și netedă, utilizați sifon, alcool, agenți de curățare și un uscător de păr;
 • de frontieră ar trebui să fie tăiat bandă, astfel încât piesa rezultată are o lungime care depășește lungimea 2cm suprafeței lipite Dacă okleivat fi secțiuni dificile, banda de colț va avea nevoie pentru a face o incizie pe partea adiacentă la baie .;
 • începeți să lipiți banda cel mai bine din colț, în timp ce aceasta trebuie apăsată foarte strâns la baie și la dală;
 • după finalizarea muncii, este necesar evitați să pătrundă apă în pietre în timpul zilei, în timp ce cleiul se usucă.

Cusăturile dintre baie și perete trebuie sigilate. Utilizați în acest scop o varietate de materiale rezistente la umiditate. Pentru a face totul rapid, ieftin și fără a atrage specialiști pentru astfel de lucrări, utilizați banda curbstrap drept cea mai bună și practică opțiune. Ca rezultat, baia este literalmente transformată.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să sigileze un spațiu între un perete și o baieCum să sigileze un spațiu între un perete și o baie
Cum să scapi de mucegai în baie: moduri populareCum să scapi de mucegai în baie: moduri populare
Cum să sigileze o îmbinare între marginea băii și perete?Cum să sigileze o îmbinare între marginea băii și perete?
Cum și cum să închidă spațiul dintre baie și perete?Cum și cum să închidă spațiul dintre baie și perete?
Cum să scapi de ciuperca din baie?Cum să scapi de ciuperca din baie?
Cum se sigilează îmbinările dintre baie și pereteCum se sigilează îmbinările dintre baie și perete
În baie era o matriță neagră, cum să scapi de eaÎn baie era o matriță neagră, cum să scapi de ea
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Film de auto-adeziv pentru baie: fotografie, tipuri, utilizareFilm de auto-adeziv pentru baie: fotografie, tipuri, utilizare
Proiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografieProiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografie
» » Panglici autocolante adezive pentru baie
© 2021 amigdas.com