amigdas.com

Proiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografie

Cum de a proiecta o toaletă și o baieBaia este o parte foarte importantă a casei. În ciuda faptului că camera este mică și are un scop utilitar, semnificația ei este incredibil de mare. În ea poți sta singur cu tine, ia o baie relaxantă după o zi grea. Designul acestui spațiu vital trebuie să aibă confort și frumusețe.

Proiectare baie 4 mp m

Recomandări generale:

 • Nu vă mișcați singuri instalațiile sanitare, aveți încredere în tehnicianul calificat.
 • Nu puneți foi de hârtie în baie, nu tolerează umiditatea.
 • Când decorați camera cu dale, nu puneți dale de pe pereți, precum și mostre alunecoase.
 • Utilizați materialele impermeabile pentru baie.

Materiale de finisare

Căci o baie este excelentă tapet de vinil adecvat. Evitați contactul cu apa. Soluția perfectă de design este combinația de imagini de fundal și de plăci. În acest caz, dimensiunea mică a camerei se va juca în mâini, deoarece este posibil să cumpărați imagini de fundal care le place, și nu cele care își pot permite.

O opțiune de proiectare practică sunt panourile de perete. Sunt ușor de folosit, nu necesită îngrijire specială, gama de culori este prezentată într-o gamă largă. Prin urmare, puteți alege orice design de culoare. În plus, panourile de perete imită multe materiale, cum ar fi piatră, faianță, lemn. Prin urmare, ele ajută la realizarea oricărei idei de designeri.

Tigla este un finisaj câștigător. În funcție de locul de atașament în baie distinge trei tipuri:

 1. Montat pe perete. O astfel de țiglă ar trebui să fie formată din trei caracteristici - frumusețea, calitatea și rezistența la umiditate.
 2. Podeaua. Placile de calitate nu trebuie să alunece și să fie fragile.
 3. Plafonul. Diferă în rezistența la umezeală și ușoare.

De asemenea, 4 pătrat. m. poate fi, de asemenea, mozaic. Mozaic pentru baie este o decorație frumoasă a interiorului., Vedeți fotografia. Dacă doriți să proiectați un mozaic pentru întreaga cameră, atunci se va dovedi puțin costisitor, dar o mulțime de dimensiuni mici se va potrivi multor și se pare spectaculos, principalul lucru este să alegeți culorile potrivite.

Vedere modernă a băilor mici
Un exemplu de combinare a unei băi și a unei băiCum de a proiecta o baie de unul singurToaletă și baieBaie și baie contemporanăBaia într-o baie micăCum să combinați o baie și o baieProiectarea unei băi moderneSfaturi pentru profesioniștiCe trebuie să țineți cont atunci când proiectațiAvantajele unei băi mici

Pereți din încăperi

Cum să combinați o baie și o baieÎnainte de a lipi tapetul, trebuie să fie tratate cu un compus antifungic special, în timp ce panourile de perete sunt prelucrate de el în timpul producției.

Dacă țigla este așezată pe verticală, aceasta "trage" din punct de vedere vizual camera, zidăria orizontală va duce la extinderea pereților, astfel baia va deveni vizual mai spațioasă.

Panoul peste baie pare interesant. Acesta poate fi compus din orice material, fie că este vorba de mozaic, țiglă sau imagine pe un panou de perete. Perfect pentru decorarea modelelor abstracte, peisajele cu cascade, lacuri, aranjamente spectaculoase aranjamente florale și chiar și tipurile de oraș de noapte. Designul camerei se bazează pe creativitatea ideilor proprietarului, precum și pe capacitățile sale financiare.

Podea și tavanul

 • Accentul designerului va fi un covor din material rezistent la apă, de exemplu o gamă de design alb-negru și un pătrat roșu pe podea. Puteți, bineînțeles, să potriviți culoarea restului interiorului. Principalul lucru este că nu alunecă.
 • Stilul va adăuga o podea cu gresie la culoarea pereților.
 • Pentru îndrăzneala - o propunere neobișnuită a designerilor - un plafon în oglindă.

Instalatii sanitare

În ciuda faptului că baia are 4 metri pătrați, este necesar să se combine o chiuvetă, o baie, o toaletă, o mașină de spălat, un uscător, o oglindă, dulapuri, un coș de rufe învechite. Cum putem combina toate acestea astfel incat baia sa nu-si piarda frumusetea si comoditatea? Există mai multe opțiuni.

 • În loc de o baie normală, puneți colțul. Această baie va deveni un element de stil și va economisi spațiu.
 • O excelentă opțiune modernă va fi un duș simplu. De regulă, înlocuiește cu succes baia. Cabina este practică și compactă, în plus, piața oferă o soluție de culoare diferită, astfel încât să puteți cumpăra cel mai potrivit design de culoare al camerei.
 • O parte integrantă a combinației a două camere este toaleta. Astăzi, nu sunt oferite numai modele convenționale, ci și modele adiționale, precum și modele de suspensie. Specii atasate arata modern si arata futurist! Toaletă suspendată vă permite să utilizați spațiul de dedesubt, pe podea puteți pune o cutie de plastic unde puteți plasa fondurile pentru curățarea instalațiilor sanitare, a mănușilor de cauciuc și a altor lucruri necesare în viața de zi cu zi. Va deveni o parte integrantă a interiorului, dacă o decorezi în culori care sunt în armonie cu mobilierul.
 • Toaleta poate fi așezată de-a lungul peretelui unde se află chiuveta, peretele opus este ocupat de o mașină de spălat.
 • Dacă mașina de spălat este situată într-un mod diferit, atunci o chiuvetă cu un vas de toaletă unul față de celălalt este așezată oblic pe pereți diferiți. Baia în acest caz va arăta puțin mai mare.
 • Ultima dată, atenția este acordată chiuvetelor de sticlă. Astfel de modele oferă ușurință în baie.

Detalii de proiectare

Design combinatUn loc important în designul băii este o oglindă. Ele sunt prezentate în diferite forme, dar în acest scop premisele vor arăta cel mai probabil la fel oglinzi de forme geometrice. Un model tematic interesant pe suprafața oglinzii. Deci, dacă baia este făcută în stil japonez, atunci pe marginea suprafeței oglinzii puteți pune un hieroglif sau o floare de cireșe. Imaginea poate fi comandată de la specialiști, dar o puteți face singură. Prezentarea elegantă are o oglindă, iluminată de-a lungul perimetrului sau numai de jos sau de sus. În jurul oglinzii, puteți selecta un spațiu diferit de mozaicul principal de culoare sau de țiglă. Arată efectiv designul peretelui din oglindă.

Cortina este un element important de design. Arată neobișnuit cortina verde luminos într-o cameră decorată cu dale negre. Cortina poate fi făcută din material monofonic sau umplute.

Accesoriile luminate pe un fundal monofonic atrage atenția. În cazul în care aceeași cameră în 4 pătrat. m. căptușite cu plăci monocrome sau multicolore, atunci foarte utile vor fi accesoriile moi ale culorilor saturate.

Designul de culori

Detalii privind designul băii și băiiLa proiectarea unei băi de 4 mp. m., o condiție foarte importantă este alegerea culorilor. Principalul lucru este că culoarea nu ar trebui să fie prea intruzivă, altfel, dacă schimbați înregistrarea culorilor podnadoevshego, cea mai mare parte a bugetului va fi scurgeri. Pentru ochi, nuanțele albastru, albastru, alb și, de asemenea, verde deschis sunt întotdeauna plăcute.

Vedere luxoasă a băii de 4 km. m. va cumpara daca designul foloseste negru. Dar există un "dar" - această culoare necesită îngrijire atentă, deoarece orice loc va fi foarte vizibil.

Culori pastelate dă tendință camerei - nuanțe de culoare roz, bej, gălbui. Baia va obține un farmec deosebit dacă veți amplasa accesorii de o culoare mai strălucitoare. De asemenea, impresionante sunt amprentele strălucitoare plasate pe suprafețe.

Din tot ceea ce sa spus, se poate concluziona că pe 4 km. m. Puteți recrea atmosfera Japoniei sau un peisaj fantastic, un palat oriental luxos sau o mică casă de pădure.

Proiectarea unei băi combinate cu o baie
Cum de a alege un proiect de potrivireToaletă pe câțiva metri pătrațiCum de a proiecta un proiect în baieCum de a alege o culoare pentru o baieProiectați detaliile pentru baieBaie micăProiectarea unei băi miciO versiune frumoasă a unei băi combinateBaie micăMaterial frumos pentru decorarea băiiVedere la o baie mică și o baie
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Tapet de lichid în interior, alegerea de design pe fotografieTapet de lichid în interior, alegerea de design pe fotografie
Baie de podea și faianță, fotoBaie de podea și faianță, foto
Baie: tapet lichid, preț, fotografieBaie: tapet lichid, preț, fotografie
Cameră de relaxare în saună sau saună: design și decorCameră de relaxare în saună sau saună: design și decor
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Designul băii într-o casă din lemn: recomandări și fotografiiDesignul băii într-o casă din lemn: recomandări și fotografii
Baie: repararea economiei prin mâinile proprii, fotografieBaie: repararea economiei prin mâinile proprii, fotografie
Imagini de fundal autoportante pe ușă: avantaje și soiuriImagini de fundal autoportante pe ușă: avantaje și soiuri
Cabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografiiCabină de duș într-o baie mică: specificații și fotografii
» » Proiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografie
© 2021 amigdas.com