amigdas.com

Pasărea de pradă a familiei de șoimi

Familia de șoimi este o pasăre de pradăOmul era întotdeauna interesat de lumea sălbatică a naturii vii. Manil cu locuitorii săi misterioși și mai periculoși, cu misterele necunoscute, cu natura fascinantă. Predatorii reprezintă o amenințare specială pentru umanitate

. Aceste animale și păsări nu oferă timp pentru reflecție, acționează rapid și decisiv. Se întâmplă că pasărea este inofensivă și nu poate face rău, dar nu este atât de încredințată să o tratezi.

Fiare de natură sălbatică și de pradă trăiesc prin legile lor. Această lege funcționează în lumea noastră și noi știm cu toții: "Cel care este mai tare supraviețuiește". Într-o luptă egală cu un prădător, o probabilitate foarte mică pe care o persoană o va câștiga.

Pasărea pradă a șoimilor

Pasărea de pradă a familiei de șoimiToată viața omului îi admira păsările care aparțin familiei de șoimi și există aproximativ 60 de specii de păsări de pradă. Dar sentimentul de admirație aduce cu ei și vânătoare pentru ei. Deci, în unele țări aceste păsări protejate de toate organele de drept. Cele mai rare păsări ale familiei de falci sunt Kestrelul Mauritius, în întreaga lume există aproximativ 10 păsări din această specie. Există chiar și astfel de specii care s-au pierdut în lumea noastră, de exemplu, o pasăre ruinată a familiei Falcon Karakar. Acum vom lua în considerare cele mai comune și celebre păsări ale familiei de șoimi:

  1. Merlin.
  2. Peregrine Falcon.
  3. Hobby.
  4. Merlin.
  5. Orășelul obișnuit.

Merlin

Bird din familia FalconCel mai mare din familie falconul este un sant. În cazul în care Falconii Peregrine au aripi de la 85 la 140 cm, acestea ajung până la 165 cm la Gyrfalcon. Adevărat, în viteză, gyrfalcon este inferior pavilionului peregrin. Este un excelent prădător. Când gyrfalcon își găsește prada, zboară deasupra ei și lovește capul cu ghearele. Când un gyrfalcon alături de o țintă, își rupe pradă de gât și lovește ciocul său imens. Culoarea este albă și sunt foarte îndepărtate.

Aceste păsări sunt foarte grija pentru casa lor, și, prin urmare, nu se pot confrunta cu ei înșiși la vederea unui străin pe teritoriul lor, fără să se uite că inamicul are o dimensiune mai mare.

Priza trebuie să respecte următoarele standarde:

  1. Aveți un spațiu deschis.
  2. Fiți la dispoziția publicului.
  3. Prezența apei în apropiere.

Se întâmplă ca gerfalții să ocupe cuiburile strămoșilor lor. Ca un gunoi în cuib este nimic, numai dacă există unele, apoi pene sau oase. Deoarece este un prădător, gropi din prada pot fi împrăștiate lângă cuib.

Peregrine Falcon

Bird din familia Falcon - Falcon PeregrineDistribuția sa este mondială, cu excepția frigului nordic al Antarcticii. Această pasăre predominantă a familiei de șoimi ocupă una din primele locuri în viteza de zbor. Oamenii de stiinta au demonstrat ca poate soferul peregrine accelera viteza lor când zboară până la 350 de kilometri pe oră. O astfel de viteză nu poate fi comparată cu viteza altor păsări.

Acest lucru destul de mare de păsări de pradă șoim de familie, în lungime poate ajunge până la 55 cm, în timp ce o anvergură a aripilor de 85 la 125 cm. Pelerin de sex feminin are o greutate de aproximativ 1 până la aproximativ 1,5 kg atunci când masculii cântăresc aproximativ 500 de grame.

Are un corp destul de puternic, un piept mare masiv, care este evident pentru păsările din familia falconilor. Mușchii sunt fermi și bine văzuți. Picioare bine dezvoltate și cu gheare puternice îndoite și un cioc puternic ascuțit. Culoarea femelei și a bărbatului nu sunt diferite. În partea de sus a păsărilor este gri, uneori cu benzi albe, inclusiv aripi, cu excepția vârfurilor, și o parte peste coadă. Capetele de pe aripa sunt negre.

Lumină abdominală, cu o varietate de nuanțe. Pe piept sunt vopsite în formă de picături. Coada este de dimensiuni medii, rotunjită. În partea inferioară, coada este neagră și poate fi urmărită o bandă albă. Capul este gri, iar gâtul este alb sau ușor. Ochii mari și negri. Cozii masivi și masivii sunt vopsite în negru. Pradă îi este lovită de cioc și labe, ciocul are dinți pe cioc, care îl ajută în vânătoare. Tinerii falși de peregrini nu sunt la fel de coloranți ca și adulții. La vederea unei persoane există un sentiment de alarmă, că, în afară de un strigăt puternic.

pasiune

Păsări - familie de șoimiDe la frații Peregrine Peregrine Cheglock diferă în dimensiuni mici. Răspândiți-le în Rusia.

O dată pe an, femeia plasează ouă la sfârșitul primăverii, într-o cantitate cuprinsă între 3 și 5 bucăți. Culoarea ouălor este de aproximativ maro-roșu. Dimensiunea are o ouă medie, de la 5 la 6 cm. Perioada de incubație este de aproximativ 1 lună. Papa participă, de asemenea, și uneori înlocuiește femeia. Prima dată, când s-au născut păsările, femeia trebuie să fie încălzită, hrăniți cuibul. Cel de-al doilea părinte, în acest moment, zboară pe vânătoare în 25 km în căutare de hrană pentru familia sa. Când birdiii o lună și jumătate, ei pot face primul lor zbor.

Aspectul este ușor diferit față de tipul de gyrfalcon, are aripioare lungi și coadă evidențiată spre deosebire de falconul peregrin. În spatele aripilor poate ajunge până la 90 cm. Spatele este gri, iar abdomenul este aproape alb, cu pestrinami întunecate. Jumătate din picioare au o culoare roșie aprinsă. Cheglok poate fi recunoscut de obraji albe și de mustăți întunecate pe un cap întunecat.

Merlin

Familia FalconCând un derby în zbor este ușor de confundat cu o înghițire pe cer, datorită manevrabilității sale. Este răspândită pe întreg teritoriul Federației Ruse. În comparație este o pasăre mică, aripile de la 50 cm până la 70 cm întuneric, bandă largă la capătul coada și ghearele roșii strălucitoare. Vânătoarea poate merge nu numai la păsări, ci și la rozătoare și insecte mici.

Orășelul obișnuit

Această pasăre de pradă are cea mai mare zonă din Europa Centrală. Pe teritoriul Federației Ruse, această specie trăiește în principal în nord. Ouăle de incubație cade în iunie. Culoarea ouălor este de aproximativ maro-roșu. Dimensiunea are o ouă medie, de la 5 la 6 cm. Perioada de incubație este de aproximativ 1 lună. Tata participă și se întâmplă, înlocuind femeia.

În mărime, micul sestrel nu este mai mare decât un porumbel. În aria aripilor sunt aproximativ 80 cm. O trăsătură distinctivă Kestrelul mai mic este că poate să stea în aer, să atace mici rozătoare. Extracția pe zi poate fi mai mult de o duzină de șoareci. Caracteristicile caracteristice ale aspectului sunt picioarele galbene strălucitoare și ghearele negre.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bull vultur: cum arată și ce se hrăneșteBull vultur: cum arată și ce se hrănește
Cum să prindă un fazan: metode și reguli de bazăCum să prindă un fazan: metode și reguli de bază
Cum arată și se hrănește șoimulCum arată și se hrănește șoimul
Vultur cu coada albă - o descriere a păsării în care trăiește vulturul cu coada albăVultur cu coada albă - o descriere a păsării în care trăiește vulturul cu coada albă
Polar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasăreaPolar owl: descrierea speciei, caracteristicile, în care trăiește pasărea
Duck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesantDuck rață mandarin în cazul în care există o pasăre de tangerine interesant
Care pasăre este cea mai rapidă din lumeCare pasăre este cea mai rapidă din lume
Ce vulpe poate mânca în diferite momente ale anuluiCe vulpe poate mânca în diferite momente ale anului
Prădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilorPrădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilor
Ce animale trăiesc în stepi?Ce animale trăiesc în stepi?
» » Pasărea de pradă a familiei de șoimi
© 2021 amigdas.com