amigdas.com

Tijă adezivă pentru pistolul de topire la cald 11 și 7 mm

Pistole tijeUtilizarea unui pistol adeziv care funcționează cu tije de polimer a devenit popular în multe domenii de activitate. Pistolul de lipire este considerat a fi un instrument multifuncțional care poate oferi o fixare foarte fiabilă a diferitelor părți și obiecte. Tijele pentru pistolul de lipit acționează ca consumabile principale. Cel mai adesea cele mai solicitate sunt tijele adezive termoizolante polimerice pentru pistolul de lipire de 11 mm și 7 mm grosime.

Parametrii cilindrilor și specificitatea funcționării

În absența unor cerințe speciale în executarea lucrărilor, îmbinarea suprafețelor prin lipire este efectuată de pistoale de mărime standard. Din acest motiv, în vânzare se găsesc adesea tije pentru pistolul de lipire de 7 mm și 11 mm în diametru. De regulă, costul lor este destul de scăzut. Astfel de cilindri au astfel de parametri:

  • Din punct de vedere vizual, substanța este aproape transparentă.
  • În plus față de diametru, știfturile pentru arzătorul la cald diferă în funcție de lungime. Acest parametru poate atinge o mărime de 30 de centimetri.
  • Materialul are o rezistență suficientă pentru îndoire și nu se rupe.
  • La depozitare se recomandă aderarea la temperatura camerei.

Care sunt tijele pentru pistolul de lipire?Îndeplinirea condițiilor corecte de depozitare și utilizare face posibilă obținerea unei durate nelimitate de viață a acestui material.

Cilindrii (tijele) sunt o compoziție universală care poate fi indispensabilă în multe domenii de activitate. De cele mai multe ori, majoritatea materialelor și pieselor pot fi lipite împreună și fixate cu cilindri 7 și 11 mm. În anumite cazuri se utilizează cilindri negri, care fac posibilă obținerea unei invizibilități complete a compoziției adezive (totuși, numai pe suprafețe de aceeași culoare).

Excepție de utilizare adeziv poate deveni suprafețe care necesită o aderență ridicată. Câteva tipuri de materiale polimerice nu pot fi lipite împreună cu un pistol.

Recomandări pentru alegerea tijelor

Tije pentru pistol de lipireDimensiunile și dimensiunile diametrelor tijei sunt cerințele principale pentru selectarea tijelor de lucru. În majoritatea situațiilor, materialele 7 și 11 sunt groase pentru a rezolva probleme comune. Lungimea "încărcării" pistolului este determinată de parametrii pistolului topit la cald. În vânzare există tije, lungimea cărora variază între 0,40 și 30 de centimetri. În consecință, costul materialului devine mai mare în funcție de dimensiunile barei.

Dacă se impun cerințe speciale privind calitatea instalației, alegerea materialului se face în mod corespunzător. Cilindrii de culoare neagră sunt utilizați atunci când este necesară obținerea identității finale a cusăturii cu planul de lucru. Compușii speciali sunt utilizați cu cerințe excesive pentru rigiditatea structurii de lucru. Lipirea materialelor eterogene este la fel de posibilă și cu utilizarea unor mărci speciale de lipici.

Atunci când cumpărați lipici, trebuie să luați în considerare și marcajul de culoare. Compoziția mată este considerată universală. Este destinat utilizării în marea majoritate a cazurilor. Un material translucid care poate avea o anumită nuanță are un scop special. Cilindrii alb-negru pentru pistolul topit sunt multifuncționali și sunt destinați uzului general.

Panglici cu o nuanță albă și consistență opacă sunt utilizate pentru a uni metalul și sticla. Materialele translucide pot fi potrivite pentru lucrul cu lemn, hârtie, precum și combinațiile acestora. Cilindrii negri au proprietăți izolante și de etanșare, motiv pentru care sunt utilizate pentru prelucrarea pieselor subțiri, precum și pentru fixarea cusăturilor între piesele fixate.

Lucrând cu materiale care sunt foarte calde atunci când sunt folosite, se folosesc compoziții adezive speciale. Tije similare sunt la temperaturi ridicate, astfel încât să nu-și piardă caracteristicile atunci când sunt încălzite corect. De regulă, pe piața construcțiilor există cilindri de lipit cu un punct de topire care variază de la 100 la 150 de grade. Alegerea unor astfel de cilindri lipicios este determinată de nevoile specifice pentru o muncă specifică.

Alegerea barelor cu diametrul de 7 sau 11 mm are loc în sprijinul caracteristicilor dispozitivului de topire la cald aplicat.

Principalele criterii pentru selectarea materialului pentru lucrări sunt următoarele:

  • punctul de topire al materialului;
  • diametru;
  • viteza de topire;
  • fluiditate.

Materiale pentru fabricare

Care sunt tijele pentru arma?Contrar numelui său, cilindrii de lipici nu au adezivi în compoziția lor. Cilindrii sunt fabricați din polimer termoplastic, care se topește în timpul încălzirii și se solidifică atunci când se răcește. Pistoalele clasice funcționează cu 2 tipuri de cilindri de lipit.

Tabletele de acetat de vinii de etilenă sunt topite la o temperatură de aproximativ 80 de grade. Acest polimer este foarte elastic și ușor. Când este încălzit, substanța este foarte lipicioasă și fluidă. Utilizarea unei astfel de compoziții garantează stabilitatea articulației la substanțele reactive și umiditatea.

Buteliile de poliamidă - adezivul topit pentru arma - se disting prin rigiditate și rezistență mai mari. Aceste materiale încep să se topească la o temperatură de aproximativ 150 de grade. În consecință, pistoalele pot fi utilizate pentru utilizarea barelor, care asigură o temperatură de încălzire suficientă. Compoziția de acest tip are doar un defect. Cu contactul îndelungat cu umezeala, forța lui începe să scadă.

Cumpărați cilindri pentru un pistol adeziv, ar trebui să țină seama de caracteristicile fundamentale din acest material. În plus, se recomandă achiziționarea materialului cu o marjă. Prețul total aproape că nu se schimbă, dar alimentarea cu combustibil pentru dispozitivul topit la cald nu se va termina în momentul cel mai neașteptat. Pe piața de vânzare există materiale de diverși parametri, nuanțe și compoziții, ceea ce garantează o gamă largă de utilizări ale pistoalelor de lipit.

Cumparând acest instrument pentru lucru, este recomandat să vă familiarizați cu informațiile tehnice care sunt prezentate pe ambalaj. Cel mai adesea, acesta prezintă datele detaliate privind compoziția cilindrilor și metodele de aplicare a acestora. Cunoașterea informațiilor specificate de la producător și consultarea managerului vor salva consumatorul de la calcularea greșelilor într-o alegere. În acest caz, utilizarea unui pistol adeziv nu va cauza probleme în utilizare.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege un pistol de lipit pentru lucrul cu aceCum de a alege un pistol de lipit pentru lucrul cu ace
Cum de a alege o pistol de pulverizare pentru vopsele pe bază de apăCum de a alege o pistol de pulverizare pentru vopsele pe bază de apă
Cum să lipiți corect fierul de lipit, tipurile de lipituriCum să lipiți corect fierul de lipit, tipurile de lipituri
Paint Pulverizator: utilizări, beneficii și opțiuniPaint Pulverizator: utilizări, beneficii și opțiuni
Procedeul de lipire la domiciliuProcedeul de lipire la domiciliu
Sfaturi pentru alegerea și utilizarea unui pistol adezivSfaturi pentru alegerea și utilizarea unui pistol adeziv
Pistoale termo-adezive: tipuri, dignități, sfaturi privind alegereaPistoale termo-adezive: tipuri, dignități, sfaturi privind alegerea
Cum să faci un pistol de pulverizare acasăCum să faci un pistol de pulverizare acasă
Spray pistol cu ​​propriile mâini - opțiuni de fabricațieSpray pistol cu ​​propriile mâini - opțiuni de fabricație
Lipirea tuburilor de cupru cu un arzător cu gazLipirea tuburilor de cupru cu un arzător cu gaz
» » Tijă adezivă pentru pistolul de topire la cald 11 și 7 mm
© 2021 amigdas.com