amigdas.com

Care adeziv pentru pvc este mai bun

adeziv pentru ambarcatiuni din PVCPescarii și turiștii se confruntă deseori cu problema unei perforări sau defecțiuni a mijloacelor lor de înot. Dar nu toată lumea are experiență în repararea daunelor de altă natură. Acest articol va oferi răspunsuri la toate întrebările legate de repararea daunelor la ambarcațiuni din polivinilclorură.

Soiuri de adeziv pentru ambarcatiuni din PVC

Există multe adezivi pe piață care au caracteristici și scopuri diferite. Luați în considerare popularul și potrivit pentru lipirea ambarcațiunilor din PVC. Dar printre ele există produse care lasă mult de dorit sau nu sunt potrivite scopurilor noastre.

RC-2 este destinat pentru reparații de bărci, cizme și alte produse din cauciuc. Rezistent la medii umede, calitatea cusăturii, indiferent de condițiile meteorologice și de presiunea atmosferică.

Master Adhesive Professional. Producător Germania. Baza adezivului este cauciucul Desmocoll. Conectează produsele din plăci aglomerate, PVC, produse din țesături pe bază fibroasă, metal, plastic, hârtie.

Tipuri de adezivi pentru ambarcatiuni din PVCUR - mono. Compus universal monocomponent, utilizat pentru lipirea materialelor plastice, piele, încălțăminte, metal, plăci aglomerate. Principala utilizare a fost în producția de încălțăminte și mobilier. Sa dovedit a fi folosit in repararea ambarcatiunilor din PVC.

Vinicola. Produs uscat rapid cu adăugarea de ceară. Are un efect puternic de respingere a apei, este destinat materialelor PVC și sintetice.

Adeziv 900 Și poliuretan. Adeziv poliuretanic bicomponent, rezistent la ulei și ulei, rezistent la apă. Se folosește pentru PVC, PAL, hârtie, plastic, piele, produse din cauciuc. Multe reacții pozitive din partea pescarilor și turiștilor în utilizarea acestui produs la lipirea produselor din PVC.

Penosil Fix Go. Montarea spumei adezive. Potrivit pentru condițiile de mars. Se întărește rapid. Nu necesită un tratament atent al suprafețelor care trebuie lipite.

Kernil. Produs greu, reutilizabil, capabil să reziste până la 250 kg / cm2.

Metode de reparare a unei barci din PVC

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații pentru pagube la domiciliu nevoie de instrumente:

 • Repararea barcii din PVCUn kit standard achiziționat cu o barcă. Sunt chei, patch-uri și alte obiecte necesare;
 • un marker;
 • foarfece ascuțite;
 • un lucru ca un rol;
 • uscător de păr, o construcție adecvată sau o femeie obișnuită;
 • degresant (acetonă sau solvent);
 • Perie pentru aplicarea lipiciului pe suprafețele lipite.

Etape de puncție reparații

 1. Tăiați o bucată sub formă de cerc sau oval din patch-ul care vine cu barca. Bucata utilizează mai multă puncție cel puțin de două ori.
 2. Pentru a lipi este necesar pe un site drept, netezit. Pentru a face acest lucru, trebuie să puneți un panou sau alt obiect pentru a obține o zonă de lucru uniformă.
 3. Cum se repară corect o barcă din PVCA lipi o piesă pe o suprafață murdară este problematică. Tratați suprafața de lucru cu un solvent sau o acetonă. Utilizați când nu este permisă șlefuirea. Aceasta va deteriora suprafața tratată.
 4. Trageți piesa de prelucrat în locul de reparare și trageți un marcator.
 5. Folosind o perie, împrăștiați compoziția adezivă pe un loc cu conținut scăzut de grăsime și lăsați-o să se usuce.
 6. După 10 - 15 minute aplicați din nou adeziv.
 7. După 5 minute, începem să lipim. Aderența formulării diluate va fi un semn al pregătirii pentru lipire.
 8. Înainte de a începe lucrările, zona de reparații este încălzită cu un uscător de păr.
 9. Cilindrul îndepărtează aerul și bulele rămase.
 10. Uscarea durează cel puțin 24 de ore.

Repararea deteriorărilor rupte și tăiate

Principiul reparării daunelor rupte și tăiate Același, doar suprafața lipită, va fi partea interioară. Când recuperați o barcă, este posibil să utilizați două plasturi. Un diametru mai mare, al doilea, mai mic. Bucățile și locurile rupte sunt reparate cu o lungime de cel mult 150 mm.

Cum de a repara partea de jos a barcii

Diferența dintre acest tip de muncă de cel anterior, în care înainte de lipire suprafață cusute fir puternic și atașarea doi plasturi pe ambele părți.

Care adeziv pentru barca PVC alege

Pentru a determina ce producător este mai bun pentru ambarcațiunile din PVC, este necesar să se acorde atenție anumitor criterii de selecție. Un adeziv bun trebuie să prindă bine suprafața deteriorată.

 • Selectarea adezivului pentru barca din PVCcompoziția ar trebui să includă cel puțin două componente;
 • scump - nu înseamnă bine și invers;
 • cianoacrilatul "Superglue" nu este potrivit pentru reparații pe termen lung;
 • prezența rășinilor speciale în compoziție afectează calitatea sa, nu se recomandă utilizarea unui astfel de adeziv;
 • rezistența la căldură a adezivului, este necesar ca plasturele, la un moment inoportun, în mijlocul lacului sau al râului, să nu se desprindă

La începutul articolului, am vorbit despre soiuri și tipuri de adeziv. Lista rezultatelor compozițiilor glutinous este o clasificare a celor mai bune adezivi, conform statisticilor recenziilor pentru astăzi. Fiecare dintre compozițiile adezive listate în felul propriu este bună și convenabilă.

Alegerea adezivului trebuie să depindă de condiții, în care este planificată repararea. În condițiile câmpului este adecvat un adeziv rapid. Un astfel de produs poate să nu mult timp pentru a apuca un patch, dar a salva temporar situația din pescuit și nu va amâna programată. Aceste cleiuri includ adezivul Penosil Fix Go. Acasă și pentru o suprafețe de încredere încleiere dolgosluzhaschey deteriorate este mai bine să se utilizeze adezivi din poliuretan cu două componente și adeziv 900, Kernil.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum este repararea radiatorului de răcire a motoruluiCum este repararea radiatorului de răcire a motorului
În cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuitÎn cazul în care pentru a pescui și în cazul în care pentru a încărca captura: barca de pescuit
Transport pvc și remorcă pentru bărciTransport pvc și remorcă pentru bărci
Ce barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai buneCe barci pvc gonflabile pentru motor sunt cele mai bune
Alegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inotAlegerea unei barci pvc cu barca: sfaturi pentru toti iubitorii de inot
Motoare exterioare pentru bărci gonflabileMotoare exterioare pentru bărci gonflabile
Vase de aluminiu de producție rusă pentru pescuitVase de aluminiu de producție rusă pentru pescuit
Cum să faceți un lipici conductiv cu propriile mâiniCum să faceți un lipici conductiv cu propriile mâini
Cum să lipiți produsele din plastic spongios cu mâinile lorCum să lipiți produsele din plastic spongios cu mâinile lor
Recomandări pentru repararea bărcilor pvc proprii mâiniRecomandări pentru repararea bărcilor pvc proprii mâini
» » Care adeziv pentru pvc este mai bun
© 2021 amigdas.com