amigdas.com

Baie în stilul Provence, ce este?

Provence stilStilul Provence a câștigat recunoașterea în rândul consumatorilor nu numai datorită frumuseții sale, ci și datorită unei combinații de simplitate și funcționalitate. În interior, Provence are cu siguranță un farmec deosebit și chic casual. Luați în considerare diferite opțiuni pentru proiectarea unei băi în acest fel.

Baie în stil Provence

Interiorul băii în stilul ProvenceFotografiile băii în acest stil pot fi văzute în număr mare pe Internet. Se poate observa că o astfel de baie poate avea un aspect oarecum aspru. Dar dacă adăugați în interiorul perdelelor blânde și fără greutate, aceasta vă va ajuta să faceți o suprafață simplă a zidurilor pereților provencenți mai confortabili. Și florile vă vor ajuta diluează situația ascetică a acestei camere.

Din antichitate pana in timpurile moderne ... Odată Provence originea în interiorul oamenilor obișnuiți, dar în cele din urmă pompat și mai mulți oameni bogați în casă. Placile ceramice erau un tratament scump și, din acest motiv, pereții parțiali ai băii sunt permise să fie acoperite cu gresie. În ceea ce privește restul spațiului, pentru el puteți utiliza tencuiala decorativă sau doar să profite de vopsea.

Cum pot face o baie în stilul Provence?

În primul rând, pentru această cameră este importantă o cantitate mare de lumină și spațiu.

Proiectare baie în stil ProvenceÎn ciuda oarecare severitate și "uscăciune" a stilului Provence, culorile neobișnuite vor fi interesante în interiorul băii. De exemplu, verde în combinație cu o lămâie sau o culoare blând roz. Un astfel de aranjament va face ca camera să fie luminată și proaspătă. Atingerea finală în această cameră va fi cocoș și duș, antic stilizat.

Dacă vă plac băile în stil francez, atunci ar trebui să se facă în culori deschise. De asemenea, acest stil este inerent în ferestrele mari, prin care lumina zilei strălucitoare va pătrunde și va da camerei o aerisire specială. Acest interior este aproape de stilul clasic și este dominat de nuanțe de lumină, cum ar fi:

  • alb
  • gri
  • cremă.

Dacă vă decideți să decorați baie cu un provence, atunci trebuie să vă gândiți că acest interior nu va tolera oțelul inoxidabil. Toate piesele metalice trebuie să fie din bronz sau din fier forjat. Dispozitivele de iluminat se fac în zilele vechi, imitația unui candelabru este considerată cea mai bună.

Culoarea măslinei este cea mai obișnuită nuanță din Provence. Acesta va completa perfect albul său de zăpadă.

Proiectare baiePuteți plasa camera într-o altă paletă de culori. De exemplu, în alb și albastru. Această baie vă va aminti de mare. Puteți adăuga o imagine de dale pictate cu ornamente florale, așa că tu adu-l mai aproape de natura din jur.

Acest interior necomplicat se potrivește bine cu elemente ale stilului clasic, cum ar fi coloanele. Pentru a completa imaginea, puteți folosi un coș de răchită și un ceramică neaglazată.

Provence poate fi recunoscută prin prezența modelelor florale. Florile sunt o caracteristică tipică pentru acest stil.

Puteți face o podea din lemn și, în loc de perdele, utilizați obloanele. Deci, interiorul va arăta deosebit de colorat și asemănător țării. Dacă spațiul permite, puteți pune o masă falsă în apropierea băii.

Bai galvanizate sau baie retro - un detaliu excelent pentru stilul Provence. Combinați-l cu un mic model floral pe țiglă și cu o podea albă de bord, atârnați un dulap simplu agățat.

Băile Provence originaleArta artificială și lemn învechit în mod artificial sunt excelente pentru acest stil. Pierderea și un pic de peeling vopsea indică o vârstă mare de mobilier, face mai solidă, și seamănă cu o relicvă.

Oglindă într-un cadru metalic deschis și un candelabru clasic, o decorare excelentă și un plus față de Provence-Interier.

Baia în stilul Provence stă fragmente împrumutate din clasicismul palatului. Detaliile luxului palatului coexistă perfect cu o baie modestă.

În general, acest stil este caracterizat prin:

  • mobilierul, ca și cum ar fi ars la soare, cu o vopsea mică, care arată ca o antică;
  • pictura necontenita de flori in interior;
  • fiecare detaliu este unic în felul său. Adică, orice subiect poartă o sarcină estetică suplimentară. În plus față de elementele funcționale din cameră, băiatul atinge niște ciorapi care decorează pur și simplu camera.

Posibilele opțiuni pentru finalizarea unei astfel de baie pot fi văzute pe fotografia de pe Internet.

Decor baie în stilul de ProvenceArată foarte bine într-o astfel de chiuvetă de baie, făcută pentru antic, care este aplicată peisaj pictura. Poate fi adăugați o oglindă în cadrul forjat. Astfel de cadre sunt foarte des folosite în tema Provence.

Toate elementele forjate vor scoate în evidență fundalul alb-zăpadă al pereților.

Celula se potrivește, de asemenea, în baie, în stilul Provence. Acesta poate fi inclus atât în ​​proiectarea casetei camerei în sine, cât și în detaliile mici.

Și cea mai imbatabilă opțiune pentru tema Provence va fi coș de răchită. În plus, acest element este într-adevăr funcțional. Coșul poate fi fabricat dintr-o viță de vie, poate fi la fel de mare - pentru haine și foarte mic pentru accesorii.

Pentru a crea o singură imagine a camerei, utilizați o cutie de săpun și o periuță de dinți setată pe aceleași paranteze. Lăsați-i să creeze o singură compoziție cu restul băii - lumini, o oglindă și un mixer.

Dacă baia este spațioasă, puteți chiar să închideți imagini cu o imagine florală. Astfel de tablouri nu numai că vor face camera mai romantică, ci vor face și o baie în stilul Provence mai aristocratic datorită cadrelor.

Stilul Provence în baie - ce va fi nepotrivit aici?

Stilul rafinat provensal

În ceea ce privește cabinele de duș, acestea sunt rareori instalate în acest stil. Provence "iubește" dușul tradițional, iar cabina este un atribut foarte modern care se potrivește armonios, de exemplu, în domeniul high-tech.

Produse create manual - excelent pentru decorarea camerei.

Până la urmă a devenit clar modul în care ar arăta băile în stilul Provence, fotografiile interioarelor pot fi vizualizate pe Internet.

În general, o femeie în stilul Provence este cel mai mult ca femeile, care sunt deosebit de feminine și romantice, precum și acele doamne care respectă valorile familiei și respectă tradițiile.

Frumoasă baie în stil ProvenceBăi neobișnuite în stil ProvenceRafinat stil Provence în baieStilul Provence pentru o baie modernă
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Designul unei băi mici în apartament, fotografieDesignul unei băi mici în apartament, fotografie
Repararea mobilierului în stilul ProvenceRepararea mobilierului în stilul Provence
Imagine interioară în stilul Provence. Alegerea tapetului pentru bucătărieImagine interioară în stilul Provence. Alegerea tapetului pentru bucătărie
Perdele-filete în interiorul clădirilor: fotografiePerdele-filete în interiorul clădirilor: fotografie
Interiorul bucătăriei în stilul Provence, caracteristicile și fotografiile saleInteriorul bucătăriei în stilul Provence, caracteristicile și fotografiile sale
Arome de stil Provence în interiorul bucătăriei, fotografieArome de stil Provence în interiorul bucătăriei, fotografie
Armonie în interior - bucătării albe, fotografiile lorArmonie în interior - bucătării albe, fotografiile lor
Perdele pe fotografia de bucătărie cu ușă de balconPerdele pe fotografia de bucătărie cu ușă de balcon
Perdele pentru casa în stilul Provence și fotografiile lorPerdele pentru casa în stilul Provence și fotografiile lor
Crearea unei bucătării în stilul provensal al interioruluiCrearea unei bucătării în stilul provensal al interiorului
» » Baie în stilul Provence, ce este?
© 2021 amigdas.com