amigdas.com

Radiant zâmbet cu benzi de albire whitestrips

Benzi pentru albirea dintilorVisezi la un zâmbet alb, dar nu ai ocazia să vizitezi o clinică stomatologică? Crest Whitestrips, aprobat de asociația dentară, este exact ceea ce aveți nevoie. Lănțișoare perfect albiți, nu deteriorați smalțul. Rezultatele sunt păstrate timp de 12-18 luni. Acum, acest produs poate fi comandat nu numai pe site-uri din SUA, ci și în magazine online specializate din Rusia. Livrările se fac direct din SUA.

Descrierea agentului de albire a dinților

Benzi de albire coamă sunt realizate sub formă de plăci subțiri transparente. Produsele sunt elastice, destul de largi, care vă permit să albiti simultan suprafețele interioare și exterioare ale dinților. O bandă lungă este destinată pentru dentiția superioară și una scurtă pentru dentiția inferioară.

Plăcile sunt acoperite cu un gel care strălucește dinții pentru 1-6 tone, în funcție de produsul de la riglă Crest Whitestrips a fost aleasă. Când folosiți benzi Procter Gamble realizează un efect care poate fi obținut în cabinetul medicului dentist.

Pe langa apa, peroxid de hidrogen și glicerol în produsul includ zaharina și pirofosfatul de sodiu și hidroxid de stanat de sodiu, precum și Carbopol 956. Acestea sunt aceleași materiale utilizate de stomatologi, dar în gelul de albire, acestea sunt folosite într-o cantitate mai mică, oferind astfel un soft influența asupra smalțului.

Benzi de acțiune Whitestrips

Caracteristicile utilizării benzilorPrincipiul de funcționare a produselor coamă Whitestrips bazată pe producerea de ioni de oxigen, care sunt eliberați prin interacțiunea componentului activ cu smalțul dintelui și distrug pigmentul învechit. Incluse în frize coamă peroxidul de hidrogen împarte contaminarea în apă și dioxid de carbon.

Sistem unic Cross este proiectat pentru a străluci ușor smalțul dintelui acasă. Un efect persistent este obținut după un singur ciclu de albire. Obținând benzi de Crest, merită să ne gândim că gelul aplicat pe suprafața lor nu afectează umpluturile și coroanele. Cei care le au, se recomandă să se consulte cu un specialist.

Soiuri de plăci de albire

Pentru ca fiecare persoană să poată găsi un instrument potrivit pentru el, producătorul a sugerat mai multe variante de benzi de albire Crest:

 1. Cum se utilizează benziprofesional efecte. mijloace Whitestrips utilizați în absența oricăror probleme în cavitatea bucală timp de 20 de zile. Durata procedurii este de 30 de minute. Efectul este vizibil în a patra zi de aplicare. Rezultatul maxim posibil este observat după trecerea în întregime a procesului de albire și durează un an și jumătate.
 2. FlexFit suprem. Cu ajutorul lui frize coamă Efectul dorit poate fi atins în 14 zile. efect albire gelul durează mai mult - 1 oră. Modificările pozitive sunt vizibile după prima procedură. Rezultatul este menținut timp de 18 luni.
 3. Avansat Vivid. Plăcile Crest Whitestrips se fixează bine pe dinți, prin urmare, în timpul procedurii timp de 30 de minute puteți vorbi. Cursul este conceput timp de 14 zile, în această perioadă se realizează efectul, care durează aproximativ 14 luni. Primele rezultate sunt vizibile după a treia procedură. Acest produs este potrivit pentru cei care planifică prima utilizare benzi de albire coamă.
 4. Glamorous White. Produsul este utilizat pentru un curs de două săptămâni. Primele rezultate pot fi văzute în a patra zi de aplicare. frize Crest Whitestrips eliminați după 30 de minute după aplicare. Se asigură o fixare puternică a benzilor, ceea ce permite excluderea alunecării. Efectul este constant, durează un an și jumătate.
 5. Gentle Routine. Aceste benzi Whitestrips sunt destinate pentru albirea dinților sensibili. Cursul durează 28 de zile, procedura durează doar 5 minute. Rezultatul este păstrat timp de 18 luni. Gelul de albire afectează ușor smalțul. Deoarece Rutina Gentuală conține o substanță mai puțin activă decât celelalte benzi, ea poate fi utilizată pentru a menține efectul.
 6. Clasic Viv. acestea benzi de albire coamă perfect pentru dinții sensibili și pentru prima procedură de albire a smalțului din dinți. Durata procedurii este de 30 de minute. Este suficient să folosiți plăcile timp de 10 zile. După aplicarea produsului, rezultatul se poate bucura de un an întreg.
 7. 5 minute de atingere. Pentru a extinde sau consolida efectul folosirii altor plăci Whitestrips, producătorul recomandă cinci minute de albire cu instrumentul de 5 minute de atingere. Nu puteți folosi aceste benzi zilnic. Este permisă efectuarea procedurii în fiecare zi sau la fiecare 7 zile. Acest lucru este, de asemenea, potrivit pentru cei care nu au folosit anterior produse Crest Whitestrips. Rezultatul este observat pe tot parcursul anului.

Instrucțiuni pentru utilizarea Crest Whitestrips

Doar urmând instrucțiunile, puteți obține cel mai pronunțat efect de albire. Algoritm pentru utilizarea plăcilor Crest Whitestrips este după cum urmează:

 1. Avantajele folosirii benzilorScoateți folia protectoare de pe bandă și ușor în fața oglinzii, atașați-o la exteriorul dinților. Nu uitați că plăcuța scurtă este pentru dinții inferiori, cea lungă pentru dinții de sus.
 2. Monitorizați procesul de distribuție uniformă a benzii pe suprafața dinților. Pentru a fixa în siguranță produsul, apăsați ușor pe el. Este important să nu lăsați gelul de albire pe gingii.
 3. Înainte de a părăsi benzile de albire Crest pe dinți, asigurați-vă că gelul este distribuit uniform. Apoi, înfășurați plăcile astfel încât gelul de albire să acopere suprafața interioară a dinților. După ce vă asigurați că totul este în ordine, remediați-le.
 4. Nu scurtați sau nu creșteți durata recomandată a procedurii.
 5. După albirea smalțului, utilizați pastă de dinți. Se recomandă utilizarea produsului Procter de mai multe ori pe săptămână Gamble, restul timpului - pasta de dinți obișnuită. În acest caz, va fi posibil să se consolideze efectul și să se restabilească echilibrul acido-bazic în cavitatea bucală.
 6. Utilizați plăcile în același timp. În cazul sensibilității crescute a dinților, renunțați la procedeul de albire timp de 2-3 zile.

Avantajele și dezavantajele produselor Crest

avantaje

Printre avantajele:

 • albirea garantată a smalțului prin utilizarea tehnologiilor moderne;
 • prețul optim;
 • lipsa de durere și alte senzații neplăcute;
 • efect rapid și constant;
 • de securitate;
 • confort și ușurință în utilizare.

deficiențe

Nu pot fi atribuite dezavantajele de albire acasă:

 • Aplicarea benzilor de albire pentru dințicreșterea temporară a sensibilității dintelui;
 • riscul de reacție alergică;
 • albirea neuniformă datorită fixării slabe a benzilor;
 • nu toată lumea își poate permite să efectueze procedura de albire la domiciliu;
 • datorită caracteristicilor individuale, efectul poate fi mai puțin pronunțat decât se aștepta.

Toată lumea poate găsi un produs potrivit pentru el și îl poate înlocui cu albirea dinților salonului, care este destul de sigură pentru email, dar la fel de eficientă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costulCum de a albi dintii: nuantele metodelor de albire a dintilor, costul
Albirea dinților în siguranță la domiciliuAlbirea dinților în siguranță la domiciliu
Metode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauțiiMetode de albire rapidă a dinților: recomandări și precauții
Albirea fâșiilor creastă 3d whitestrips albAlbirea fâșiilor creastă 3d whitestrips alb
Creion pentru albirea dintilor - informatii completeCreion pentru albirea dintilor - informatii complete
Dinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenireDinți galbeni: cauze, metode de albire, prevenire
Albirea dintilor: avantajele si dezavantajeleAlbirea dintilor: avantajele si dezavantajele
Este albirea dintilor sigura?Este albirea dintilor sigura?
Cum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficiiCum să utilizați în mod adecvat pulberea dinților. Rău și beneficii
Plăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicațiiPlăci pentru albirea dinților: indicații și contraindicații
» » Radiant zâmbet cu benzi de albire whitestrips
© 2021 amigdas.com