amigdas.com

Satul înghiți-ucigă câți ani trăiește înghitura

Village înghiți - balena ucigașRândina satului este o familie de parinti. În prezent, există 75 de tipuri de înghițite. Corpurile acestor păsări sunt grațioase, alungite. Capul păsării este mic, dar în timpul hrănirii este capabil să deschidă foarte mult ciocul.

Migrați sezonier, cuib în aproape toată Rusia, cu excepția regiunilor reci și a nordului.

Village înghiți (balena ucigaș) este o pasăre mică de trecere. În plus față de Rusia, se găsește adesea în Europa, Asia, America și Africa.

Are o serie de trăsături distinctive de la alte păsări, și anume:

  • Coadă lungă cu tăietură în formă de furculiță.
  • Aripi lungi curbate.
  • Are o creștere mică, lungimea corpului este de 14-19 centimetri.
  • Aripile sunt de 31-34 centimetri.
  • Greutatea păsării este mică, de 17-20 de grame.

Deasupra corpului, penele sunt albastre și negre, cu nuanțe bej pe burtă. Pe frunte și gât, pasărea are pete albe. Bărbații arată aproape la fel ca femelele, totuși, la femei, culoarea este mai puțin contrastantă, iar coada este mai scurtă.

habitate

Înghițiți - balena ucigașă cu puiVillage swallows trăiesc practic în toate regiunile pământului, cu excepția Australiei și a Antarcticii. Aceste păsări ușor de adaptabil la condiții de viață diferite. Tot ce au nevoie pentru a putea trăi în regiune este apa potabilă, mâncarea și un loc unde se creează cuiburi. Locurile pentru crearea cuiburilor de vânătoare sunt alese pe pietre sau sub acoperișurile clădirilor unde nu cad ploaia. Adesea ele se văd la întreprinderile agricole, unde cuibăresc cuiburi pe acoperișurile hambarelor.

În timpul zborurilor, înghițiturile încearcă să rămână în spații deschise, lângă apă sau de-a lungul lanțurilor muntoase. Cuibul acestor păsări poate fi amplasat la o altitudine de până la 3 mii de metri deasupra nivelului mării.

mod de viață

Îmbrăcăminții de înjunghiere sunt păsări migratoare, ducând o viață de zi cu zi. Biletele au loc la jumătatea lunii mai, iar în a doua jumătate a lunii începe cuiburile și începe ouarea. Femelele au ouă de incubație timp de 12-13 zile, după nașterea puilor, hrănesc puii timp de 20 de zile. Puii cresc în cele din urmă și la sfârșitul lunii iunie zboară din cuiburi. Migrația în masă a ucigașelor de ucigaș poate fi observată în luna septembrie. Păsările din această rasă sunt foarte sociale, ei intră în grupuri mari, se stabilesc pe fire, copaci și dealuri. Nest, de asemenea, în colonii mari, în interiorul coloniei, fiecare dintre perechi protejează zona din apropierea cuibului.

Sursă de alimentare

Se hrănesc în principal cu insecte, și anume:

  • Grasshoppers.
  • Muștele.
  • Greieri.
  • Libelule și gandaci.
  • Furnicile.

Înghițiți-vă lângă cuibInsectele fac parte din 99% din dieta totală de înghițite. Captura este prinsă în zbor, are un obicei bun de a-și hrăni puicuțele în zbor. Cu toate acestea, uneori coboară la pământ și o fac mai des decât alte tipuri de înghițite. Pentru extracția alimentelor se utilizează deseori straturi de aer aproape de sol. Acest mod de extragere a alimentelor distinge o înghițire a satului de o înghițire a orașului. Drumurile asfaltate atrag înghititurile rurale, de obicei pe suprafețele lor netede, încălzite la soare grupuri de insecte, este convenabil să le prindem. Înghițiți zboară spre asfaltul încălzit și aripile înfricoșate de insecte și apoi le prindeți în zbor.

Adesea păsările din această rasă suferă de o lipsă de alimente din cauza vremii eoliene și a vremii reci. În astfel de situații, o turmă de păsări se deplasează pe țărmurile rezervoarelor, unde există un număr mare de păduri. În acest caz, modul în care iau alimente de la ele variază. Ei păstrează un grup prietenos face zboruri scurte la 2-3 metri de-a lungul coastei, oprindu-se pe tulpini de plante. Ei zboară în jurul întregului țărm al iazului, spălând insecte din tulpinile plantelor acvatice, după care le prind. Acest tip de vânătoare durează câteva zile. Vlacii economisesc energie și nu tind să se deplaseze nicăieri fără o nevoie evidentă.

Reproducerea unei înghițite în sat

Village înghițite sunt păsări monogame. Cuplul se formează la începutul primăverii, imediat după ce păsările se stabilesc în reședința de vară. Cuplurile în fiecare an se formează din nou, totuși, dacă o pereche avea derivarea cu succes a puilor, își păstrează uniunea pentru altul, doi ani.

Tipuri de înghițiteExtinzându-și coada, bărbații încearcă să atragă femele, ei fac un twitter puternic cu un trill frământat. Masculii rămași fără pereche se pot alătura unei familii și pot rămâne împreună cu ei în timpul sezonului. Astfel de masculi nu ajută furajele, totuși ele ajută la construirea și păstrarea cuiburilor și, de asemenea, la ouă. Uneori există cazuri când acești bărbați singuri se întâlnesc cu femela din familie, apoi se formează o pereche poligamă.

Sezonul de împerechere a înghițitelor din sat are loc de la începutul lunii mai până în august, dar timpul poate varia în funcție de locul de locuit. Femelele sunt capabile să reproducă urmașii de două ori pe timpul verii.

În construcția cuibului, ambii părinți participă, mai întâi este creat un cadru din noroi, iar apoi este acoperit cu iarbă și pene. O femeie lasă o ouă pentru 3-7 ouă. Ouăle sunt de culoare albă sau roșu-roșie, uneori gri sau violet. În ouăle de incubație, participă atât bărbați, cât și femei.

Puii din sat înghiți

Perioada de incubație pentru nașterea puiilor este de 13-15 zile. Puii par complet goi și absolut neajutorați. Părinții își hrănesc puii de până la 400 de ori pe zi, în timp ce protejează cuibul de prădători și îndepărtează așternutul.

Puii stau în cuibul părinților timp de 20 de zile până când învață să zboare. Dacă, în acest moment, să luați un mitralier în mână, el va încerca să zboare, chiar dacă nu știe cum să o facă.

După ce puiul învață să zboare, părinți continuă să ajute acestea sunt pentru o săptămână, hrănite, păzite și arată drumul spre casă. Puii încep să zboare după 2 săptămâni, părăsesc părinții și se alătură altor grupuri de păsări. În sezonul următor au pubertate, de obicei, păsările tinere aduc mai puțini pui decât adulții în vârstă.

Satul înghiți trăiește în medie de patru ani, dar există un caz de longevitate înregistrat între aceste păsări, era de opt ani, însă aceasta este o excepție.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Bull vultur: cum arată și ce se hrăneșteBull vultur: cum arată și ce se hrănește
Bird înghiți. Cum arată și ce mănâncăBird înghiți. Cum arată și ce mănâncă
Făină albă: o descriere a păsării în care trăiește și ce mănâncăFăină albă: o descriere a păsării în care trăiește și ce mănâncă
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Bird Turako: descriere și tipuri de bananeideBird Turako: descriere și tipuri de bananeide
Păsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altelePăsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altele
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
Rață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lumeRață de rață - specia uneia dintre cele mai interesante păsări din lume
Care sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lorCare sunt tipurile de păsări: numele și descrierea lor
» » Satul înghiți-ucigă câți ani trăiește înghitura
© 2021 amigdas.com