amigdas.com

Caracteristicile ușilor interioare glisante

Usi interioare glisanteUn criteriu important pentru evaluarea calității reparației efectuate în apartament este ușile interioare instalate. Orice interior va arata neatractiv, daca intr-o camera cu lucrari de inalta calitate, care costa o suma ordonata, vor fi instalate frunze de usi vechi si neglijate. Cea mai recentă lovitură de modă, care este folosită de majoritatea designerilor, este ușile interioare glisante. Ele nu protejează doar camera, ci oferă și confort și confort pentru situație. Ei au găsit, de asemenea, aplicarea lor în birouri și instituții publice.

Tipuri de uși glisante interioare

Un astfel de sistem retractabil este un design în care un baldachin este ascuns sub perete, necesar pentru țesătura sa, și direct țesătura în sine cu fitinguri și ghidaje.

În funcție de metoda de instalare, ușile interioare pot fi:

 • Ușă glisantă interioară cu un singur canatmișcarea de-a lungul peretelui. În acest caz nevoie de un anumit spațiu, în care panza se va mișca. Mobilă în nici un fel ar trebui să interfereze cu această mișcare;
 • se deplasează în interiorul peretelui. Acest design este mult mai dificil decât prima opțiune și munca în acest caz va costa ceva mai mult. Locul în interiorul peretelui trebuie să fie prevăzut și pregătit în avans.

Că ușa interioară sa mișcat fără probleme și fără zgomot, trebuie să alegeți hardware-ul potrivit pentru instalare. Acesta ar trebui să fie un ghidaj, un cărucior și manșete de cauciuc. Șina din aluminiu este atașată la partea inferioară sau superioară a deschiderii, iar suportul rolei este montat pe ușă. Scurtarea liniștită oferă manșoane de cauciuc pe role.

În funcție de locul în care este atașată șina, se distinge un mecanism:

 • pe suspensia rolei - panza se mișcă de-a lungul ghidajului superior;
 • pe suportul rolei - ușa se deplasează de-a lungul șinei inferioare.

Designul unei uși glisante interne

În plus față de elementele din in, ele și seturile standard, setul standard include următoarele componente:

 • Componente ale mecanismului de alunecareCadru - poate fi din aluminiu sau din oțel inoxidabil. ea constă din rigidizări verticale și orizontale, care sunt unite într-un sistem solid.
 • Aluminiu ghid - este atașat la ipotecare în partea de sus a deschiderii.
 • Cărucioare cu role - fiecare țesătură are o pereche de astfel de elemente care sunt proiectate pentru o anumită încărcătură.
 • Catchers.
 • Lungimea inferioară care ține lesa într-o poziție verticală.
 • Blocare și mânere.
 • Sincronizator, dispozitiv de închidere a ușii și alte mecanisme.

Avantajele ușilor interioare glisante

Cum se face un mecanism de tragere a unei uși glisante cu mâinile taleUn astfel de sistem alunecător, construit în perete, are mecanisme ascunse, complet invizibile, nici cu ușile închise, nici cu clapeta deschisă. aceasta designul are un aspect holistic și se potrivește perfect în orice interior.

Ca sistem de alunecare, orice pânză produsă de producător este instalată. Este important ca ea să nu aibă detalii decorative care să interfereze cu mișcarea din interiorul peretelui.

Ușile interioare sunt mult mai puțin predispuse la balansare decât ușa-coupe.

Mulți producători de modele de interior oferă pentru achiziționarea unui sistem de alunecare împreună cu toate elementele necesare pentru montare, precum și caneluri pentru montarea fitingurilor. Companiile de top, împreună cu panza, oferă mașini italiene de înaltă calitate, datorită cărora produsul va funcționa fără probleme și fără zgomot.

Dacă camera este prea întunecată sau înghesuită, cea mai bună opțiune este instalarea ușilor interioare cu pânze de sticlă. Designul va trece prin lumină, astfel încât camera devine mai ușoară și se extinde vizual.

Dezavantajele ușilor interioare glisante

Usi interioare glisante cu elemente de sticlaPrețul unui astfel de sistem este de câteva ori mai mare decât pentru modelele compacte obișnuite, care alunecă paralel cu peretele. Acest cost ridicat se datorează faptului că pentru ușile din perete necesită instalarea unei casete speciale. De exemplu, dacă structura ușii glisante exterioare costă 30.000-40.000 de ruble, un sistem asemănător, dar alunecător, va costa mai mult de 5.000-10.000 de ruble.

Montarea construcției cu anumite dificultăți. Stofe de sisteme de alunecare obișnuite sunt instalate peste deschiderea standard, fără a elimina nimic. Dar construcția de retragere a început cu distrugerea peretelui. Dacă astfel de uși interioare sunt achiziționate pentru o cameră cu o deschidere largă în cazul în care este necesară instalarea unei foi duble, peretele va trebui să fie demontat de ambele părți.

Pentru a glisa ușa interioară în armonie cu interiorul unei anumite încăperi, ar trebui să o alegeți într-un ton de podea sau o mică brichetă. Dacă camera este luminată, atunci nu este de dorit să instalați o construcție întunecată în ea, deoarece camera va scădea vizual în dimensiune. Instalarea sistemului ar trebui să se realizeze numai de către specialiști, altfel orice încălcare a tehnologiei de instalare poate duce la consecințe nefericite.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Care sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografieCare sunt ușile interioare glisante: opțiunile de pe fotografie
Ușile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografiiUșile glisante în hol: opțiuni pentru desene și fotografii
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Ușile interioare duble, vederi și fotografiiUșile interioare duble, vederi și fotografii
Caracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioareCaracteristici și fotografii ale acordeonului pentru ușile interioare
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Usi interioare culisante: fotografie, pret si descriereUsi interioare culisante: fotografie, pret si descriere
Uși de interior `carte`, preț și fotografieUși de interior `carte`, preț și fotografie
Caracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisanteCaracteristicile ușilor glisante pentru dulapurile cu uși glisante
» » Caracteristicile ușilor interioare glisante
© 2021 amigdas.com