amigdas.com

Ce bine sunt ușile nevopsite realizate din pinul solid de la producător

Ce bine sunt ușile nevopsiteMulte apartamente folosesc usi interioare. Alegerea lor pe piață este destul de mare, astfel încât să puteți ridica produse potrivite pentru preț și design. Printre varietatea de astfel de modele, există, de asemenea, o ușă interioară ne-vopsită. Astfel de produse dintr-o anumită parte a proprietarilor de case provoacă asociații negative. Poate că acest lucru se datorează faptului că pentru mulți un produs finit de ușă este o ușă care este acoperită cu un strat de material de vopsea. Dar, chiar dacă ușile de pin nu au un strat de vopsea pe suprafața ușii, cu toate acestea, ele se disting printr-un aspect atractiv. În plus, au multe calități pozitive.

Avantajele ușilor interioare nevopsite

Usi interioare nevopsite au un anumit set de avantaje:

 • Un preț mai mic comparativ cu modelele de uși vopsite, care economisesc atunci când cumpără aceste produse în casa ta. Alegerea în favoarea acestor blocuri de intrare este soluția potrivită, în special în cazurile în care proprietarul efectuează reparații în casă și decide să înlocuiască imediat ușile în toate încăperile.
 • Tablourile de intrare nevăzute din tablă demonstrează în toată gloria structura naturală a lemnului, care oferă produsului un aspect original.
 • Primele neabsolvate din interior, în procesul de exploatare, emit în atmosferă substanțe speciale - phytoncides, care au proprietăți de vindecare. Ele au un efect benefic asupra corpului uman, astfel încât ușile care nu au o acoperire pe bază de vopsea trebuie percepute ca produse cu efect antiseptic. Blocurile interioare de intrare din pin, neacoperite cu vopsea, au o rezistență ridicată la umiditate.

Pe lângă avantajele enumerate mai sus, există și alte avantaje pentru aceste blocuri de uși. Cu ajutorul lor, proprietarul poate creați un interior original în casa lui, și în plus să-și demonstreze gustul. După instalarea unor astfel de produse, puteți oferi cu siguranță camerei un aspect neobișnuit.

Tablourile nedorite de intrare din matrice pot fi considerate o opțiune bună nu numai pentru apartament, ci și pentru dacha. Deoarece cele mai multe dintre casele de țară sunt făcute din lemn, instalarea unui astfel de produs într-una din camere va crea un interior care va completa interiorul casei.

Alegem materialul

Toate avantajele care au fost anunțate mai sus sunt oferite numai dacă ușa interioară ne-vopsită a fost făcută din lemn natural, nu din PAL și MDF. Ce lemn să alegeți?

Avantajele usilor de pin

Usi nevăzute în interiorEste pinul cel mai popular material. Majoritatea consumatorilor, alegând ușile de interior la apartamentul lor, cel mai adesea preferă produsele de pin. Ei au avantajele lor:

 • blocuri de usi din pin sunt produse din punct de vedere ecologic;
 • au o textura si o culoare naturala;
 • pentru astfel de produse se caracterizează prin performanțe ridicate, dintre care cele mai importante sunt rezistența la solicitări mecanice și o bună absorbție a sunetului.

În plus față de pin, blocurile de intrare nevopsite sunt de asemenea realizate dintr-o serie de alte materiale. Producătorii oferă pe piață produse fabricate din următoarele specii de arbori:

 • Aspen;
 • arin.

În ceea ce privește caracteristicile lor calitative, aceste materiale sunt comparabile cu cele de pin. Singurul lucru pe care îl diferă - miros specific.

Interior adecvat pentru ușile nevopsite

Usi de interior din masiv de pinAveți posibilitatea să utilizați astfel de construcții de uși nu numai în cabana. Ele pot fi plasate în ușă în orice spațiu rezidențial, decorat cu stil rustic, de exemplu, Țară sau Provence. Desigur, dacă vă decideți să instalați un astfel de bloc de intrare în casa dvs., atunci în designul său ar trebui să fie elementele de interior, făcute în același stil. În primul rând, se referă la ferestrele din cameră. De asemenea, ele trebuie să fie făcute din lemn.

În cazul în care există produse din material plastic, ele se vor evidenția printre alte elemente ale interiorului. Același lucru este valabil și pentru mobilier. În funcție de culoarea sa, obiectele de mobilier din cameră trebuie să fie în armonie cu blocul de ușă al matricei. Selecția optimă a mobilierului pentru o nuanță de design ușilor. După instalarea în ușile interioare ale camerei de pin, ca elemente suplimentare pe care le puteți utiliza tablouri, panouri cu sculpturi.

Blocurile de intrare din masivul de pin sunt un tip comun de produse pe piața rusă. Ele sunt oferite de mulți producători. Prin urmare, dacă mergeți la orice magazin, puteți găsi cu ușurință în casa dvs. o ușă interioară nevopsită de pin.

Cum să vă asigurați o durată lungă de viață a ușii?

Grijă de ușa nevopsităDeși pinul este un material cu multe avantaje, dar nu aparține numărului de roci tari. Structura sa este moale, datorită căruia este asigurată ușurința procesării sale în fabricarea structurilor ușii. Cu toate acestea, este instabil la impacturi ascuțite și sarcini mecanice. Prin urmare, este necesar să o faceți cu grijă. O acțiune neplăcută și zgârieturi și îndoiri pot apărea pe suprafața frunzei ușii.

Sfaturi pentru îngrijire

Pentru ca un produs de ușă nevopsit să își păstreze aspectul atractiv pentru o perioadă lungă de timp, este necesar atunci când îl alegeți să respecte următoarele recomandări:

 • Când achiziționați un bloc de ușă din pin, este necesar să alegeți un produs cu valori standard de umiditate. Trebuie remarcat faptul că caracteristicile de înaltă rezistență au numai lemn care a fost uscat anterior.
 • În cazul în care blocul ușii în timpul utilizării au fost zgâriat, ar trebui să utilizați lac, veți obține aproape un produs nou, care va dura mult mai mult în comparație cu ușa vopsită convenționale.
 • Atunci când alegeți o ușă de pin nevopsită, ar trebui luate în considerare modelele ușii care au o construcție rigidă. Printre acestea se numără uși cu panouri și panouri de cadru. Blocurile de usi din pin, cu insertii de sticla, nu au suficient rigiditate, deci este mai bine sa le refuzati.

concluzie

Usi interioare - posibilitate decoreaza interiorul camerei în apartamentul tău. Piața oferă o gamă largă de produse. Dacă doriți să creați un interior original, atunci puteți alege ușile nevopsite din pin. Ele diferă în aspectul lor și în același timp sunt fiabile în funcționare. Prin preluarea corectă a ușii și efectuarea calitativă a instalării, puteți asigura funcționarea continuă. Aderența exactă la recomandările specialiștilor permite asigurarea unei funcționări fără probleme a unității de intrare și menținerea aspectului atractiv pentru o perioadă lungă de timp.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Prețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegereaPrețul pentru coupe-ul interior cu o singură frunză și alegerea
Descrierea și fotografia ușilor interioare-coupeDescrierea și fotografia ușilor interioare-coupe
Uși interioare cu două canate: modele de fotografii și modeleUși interioare cu două canate: modele de fotografii și modele
Funcționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lorFuncționarea ușilor interioare glisante, prețul și fotografia lor
Usi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografieUsi interioare din sticla: instalare, preturi, fotografie
Uși glisante cu ușă unică și cu fotografieUși glisante cu ușă unică și cu fotografie
Ce fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnirCe fel de usi de interior sunt mai bune decat pvc sau furnir
Usi interioare din plastic, beneficii si preturiUsi interioare din plastic, beneficii si preturi
Caracteristicile ușilor interioare glisanteCaracteristicile ușilor interioare glisante
Avantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestoraAvantajele ușilor interioare glisante de acordeon și prețul acestora
» » Ce bine sunt ușile nevopsite realizate din pinul solid de la producător
© 2021 amigdas.com