amigdas.com

Pasăre predominantă a familiei de șoimi - sant de peregrine: viteza zborului

Falcon de peregrinOmul era întotdeauna interesat de lumea sălbatică a naturii vii. Manil cu locuitorii săi misterioși și mai periculoși, cu misterele necunoscute, cu natura fascinantă. Predatorii reprezintă o amenințare specială pentru omenire. Aceste animale și păsări nu oferă timp pentru reflecție, acționează rapid și decisiv. Se întâmplă că pasărea este inofensivă și nu poate face rău, dar nu este atât de încredințată să o tratezi.

Animalele sălbatice trăiesc după legile lor. Această lege este valabilă în lumea noastră și știm cu toții că "Cel care este mai puternic supraviețuiește". Într-un luptător egal cu o persoană este o probabilitate foarte mică ca o persoană să câștige.

Mai recent, renumitul scriitor american Rensom Riggs, cu romanul său Casa copiilor ciudați, a izbucnit în arena literaturii mondiale. Bazat pe romanul lui Riggs, filmul a fost împușcat datorită regizorului Tim Burton. În rolurile principale sunt copii mici, care au o putere incredibilă cu mentorul lor, domnișoara Sapsan. Profesorul ar putea oricând să se transforme într-o pasăre peregrină. Astăzi vom vorbi despre această pasăre fascinantă.

Scurtă descriere a Falconului Peregrine

Falconul falcon aparține familiei de șoimi și este considerat o pasăre de pradă. Cele mai apropiate păsări sunt:

 • Laggar Falcon
 • Samponul Falcon
 • Merlin
 • șoim

Distribuția sa este mondială, cu excepția frigului nordic al Antarcticii. Această pasăre ocupă unul dintre primele locuri în viteza de zbor. Oamenii de știință au demonstrat că șoimul peregrinei își poate dispersa viteza când zboară până la 350 de kilometri pe oră. O astfel de viteză nu poate fi comparată cu viteza altor păsări.

Trenurile "SAPSAN"

Peregrine Falcon de trenCompania Siemens a produs trenuri electrice de mare viteză EVS "SAPSAN", denumirea fiind dată trenurilor în cinstea celei mai rapide păsări a Falconului Peregrine. Viteza acestui birdie inspiră crearea unor astfel de mașini. Rusia chiar a cumpărat câteva sute de astfel de trenuri electrice "SAPSAN". La oameni acest tip de transport este popular. Trenurile foarte convenabile și rapide pot livra pentru o perioadă mică de timp oriunde în țară, similare în caracteristicile lor cu Păsările de curte Peregrine.

Aspectul pasarilor adulte

Zborul de santin peregrineAceastă pasăre destul de mare lungime poate ajunge pana la 55 cm, în timp ce o deschidere a aripilor de 85 la 125 cm. Șoimul femelă Peregrine cântărește de la aproximativ 1 până la aproximativ 1,5 kg atunci când masculii cântăresc aproximativ 500 de grame. Deci, putem concluziona că femelele sunt mult mai mari decât bărbații lor. Aceasta, probabil, este singura diferență în caracteristicile externe ale femeii de la bărbat.

Are un corp destul de puternic, un piept larg masiv caracteristic păsărilor din familia de șoimi. Mușchii sunt fermi și bine văzuți. Picioare bine dezvoltate cu gheare puternice îndoite și cioc puternic ascuțit. Culoarea femelei și a bărbatului nu sunt diferite. Partea superioară a păsărilor este gri, uneori, cu dungi albe, inclusiv aripi, cu excepția vârfurilor și a părților deasupra coada. Capetele de pe aripa sunt negre.

Lumină abdominală, cu o varietate de nuanțe. Pe piept sunt vopsite în formă de picături. Coada este de dimensiuni medii, rotunjite. Partea inferioară a cozii este neagră și poate fi trasată cu banda albă. Capul este gri, iar gâtul este alb sau ușor. Ochii mari și negri. Cozii masivi și unghiile masive sunt vopsite în negru. Praia lui este lovită de cioc și labele, Pe cioc este dinții care o ajută în vânătoare. Tinerii falși de peregrini nu sunt la fel de coloranți ca și adulții.

Pentru a comunica sau a atrage atenția, folosiți vocea lor puternică. Vocea este grilajul dacă pasărea este îngrijorată.

Habitat al Falconilor Peregrini

Distribuția sa este mondială, cu excepția frigului nordic al Antarcticii. Această pasăre se poate înțelege cu ușurință în orice condiții de mediu. Pentru șoimii Falconilor de Peregrine, nu va mai fi nici un fel de îngheț - 30, nici căldură +30. Cu excepția regiunilor arctice și muntoase, aceasta poate fi văzută oriunde, chiar și pe insule.

Această pasăre cel mai comun prădător din lume datorită habitatului său. Locuiește în principal în locuri care nu sunt comune oamenilor. Mai presus de toate îi place să petreacă timp aproape de apă, lângă stâncile stâncoase. Un loc obișnuit pentru a crea un cuib este lângă râuri și rezervoare. Cele mai comune locuri pentru cuiburi sunt pietrele sau copacii înalți. Alege locuri cu vizibilitate extinsă, unde există apă și copaci.

În Statele Unite, a avut posibilitatea ca șoimul pelerin stabilit pe acoperișul unui zgârie-nori înălțime de 55 de etaje, și instalat ceasul modul de fotografiere pentru observare și studiu.

Reproducerea păsărilor de curte

Peregrine FalconÎn primul an de viață, șoimul peregrine are maturitate sexuală, dar este nevoie de încă un an sau doi pentru a se reproduce. Dacă această pasăre își găsește perechea, ei rămân adevărați unii pe alții de mulți ani. De asemenea, această pasăre este atașată habitatului și cuibului său. Un cuib poate fi trecut din generație în generație și așa mai mulți ani și chiar secole. Cercetătorii au înregistrat un caz că aceste păsări au fost cuibărit din 1267.

Aproximativ aprilie începe sezonul de reproducere și se termină la sfârșitul lunii iunie. În emisfera nordică, primăvara vine târziu, iar reproducerea este amânată într-o perioadă ulterioară. Barbatul cauta un cuib, care va deveni ulterior o casa viitoare. Și după aceea, cu buzunare elaborate, femeia își dă seama de ea însăși. În cupluri, un astfel de cuplu se caracterizează printr-o lună de miere. Haldele se pot îngriji unul de altul, pene curățate, se pot hrăni reciproc. Dat fiind că șoimii peregrinei sunt teritoriale după natură, locația dintre cuiburi este de cel puțin 1 metru.

Aceste păsări sunt foarte sensibile la locuința lui, și, prin urmare, nu se poate controla la vederea unui străin pe teritoriul lor, fără să vadă că inamicul este mai mare. Atunci când o persoană un sentiment de anxietate, care plânge în afară de tare.

Cuibul ar trebui:

 • Aveți un spațiu deschis
 • Pentru a fi accesibil publicului
 • Prezența apei în apropiere.

Se întâmplă ca sărmanii Falconilor Peregrini să ocupe cuiburile strămoșilor lor. Ca un gunoi în cuib este nimic, numai dacă ar exista niște pene sau oase. Deoarece este un prădător, gropi din prada pot fi împrăștiate lângă cuib.

O dată pe an, femelele plasează ouă la sfârșitul primăverii în cantități de 3 până la 5 bucăți. Culoarea ouălor este maro-roșie. Dimensiunea medie a ouălor este cuprinsă între 5 și 6 cm. Perioada de incubație este de aproximativ 1 lună. Papa participă, de asemenea, și uneori înlocuiește femeia. Prima dată, când s-au născut păsările, femela ar trebui să se încălzească și să hrănească puilor. Cel de-al doilea părinte, în acest moment, zboară pe vânătoare în 25 km în căutare de hrană pentru familia sa. Când păsările au șase luni, pot face primul lor zbor.

Extracție pentru șoimul peregrine

Dieta constă în principal din păsări medii și mici:

 • Extracția de santină peregrinăporumbei
 • rațe
 • sturzi
 • grauri

Cina variază de la locul de ședere al păsării. Un bărbat adult pe vânătoare ar trebui să se gândească nu numai la el însuși, ci și la sufletul său și la copiii săi. Atâta timp cât mama sta cu bebelușii, tatăl primește rolul susținătorului de familie. De asemenea, pentru cină se poate prinde:

 • Bat
 • iepure
 • proteină

În acest moment, există aproximativ trei mii de perechi. De câteva ori, numărul a scăzut. Această pasăre i se atribuie a doua categorie în "Cartea Roșie a Rusiei".

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Totul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănescTotul despre păsări se schimbă: cum arată, unde locuiesc și la ce se hrănesc
Care pasăre este cea mai rapidă din lumeCare pasăre este cea mai rapidă din lume
Wild duck: descriere, conținut, hrănireWild duck: descriere, conținut, hrănire
Prădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilorPrădătorii sălbatici din Africa, caracteristicile speciilor
Câți ani poate trăi o cioară și o cioarăCâți ani poate trăi o cioară și o cioară
Câți ani trăiesc porumbeii în diferite condițiiCâți ani trăiesc porumbeii în diferite condiții
Un nas răsturnat și alte forme ale acestuiaUn nas răsturnat și alte forme ale acestuia
Cea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor HummingbirdCea mai mică pasăre din lume. Descrierea pasarilor Hummingbird
Ce animale trăiesc în stepi?Ce animale trăiesc în stepi?
» » Pasăre predominantă a familiei de șoimi - sant de peregrine: viteza zborului
© 2021 amigdas.com