amigdas.com

Ce mașină de tuns electrice este mai bine să alegeți pentru rezidența de vară

Cele mai bune modele de trimmere electricePentru a cosi gazonul în parcuri, pătrate, în zona suburbană sau în apropierea unei case private, acest tip de tehnică este de obicei folosită, cum ar fi un tuns electric.

Cu aceasta, puteți cosi iarba și diverse plantații de dimensiuni mici, deoarece acest aparat are multe funcții și este capabil efectuați o varietate de sarcini în timpul funcționării.

Conform principiului de funcționare, dispozitivul este similar cu un dispozitiv de tăiere a gazului, numai funcționarea acestuia fiind efectuată în detrimentul energiei electrice.

Caracteristicile generale ale electrotrimmerului

Tăietoarele electrice sunt concepute în principal pentru a înnobila suprafețe mici cu diverse obstacole sub formă de paturi de flori, tufișuri, copaci sau garduri. Dispozitivul este o bară metalică, pe care este atașat un motor cu cap cu proprietăți de tăiere. Dispozitivul este de dimensiuni mici, deci este foarte convenabil pentru ei să elimine locurile greu accesibile în teritoriile grădinii de la iarbă și buruieni inutile.

Cum arata o cositoare electrica?

Tocător electric BoschÎn exterior, urechile de ornamentare pot diferi în locația motorului. Poate fi instalat în partea superioară sau inferioară a unității. Dacă motorul este așezat pe partea superioară, atunci un astfel de dispozitiv este caracterizat ca fiind mai puternic, capabil să taie iarba groasă și groasă. Poziția inferioară indică faptul că electrotrimmerul aparține unei tehnici mai slabe și nu poate fi folosit atunci când vegetația este în stare umedă. Dar primul tip de dispozitiv are de obicei un cost mai mare comparativ cu al doilea.

Lângă motor este amplasat o adaptare care reduce plantațiile. Poate fi o linie de pescuit sau un cuțit sau ambele. Dacă există copaci gradina de gazon, bănci, pietre, garduri de epocă, trebuie să alegeți asieta și linia, deoarece poate ajuta la evitarea posibila deteriorare a elementelor decorative care sunt pe site-ul, precum și capul de tăiere al dispozitivului. Un astfel de dispozitiv are o lățime destul de mare de iarbă.

Dacă este suficient vegetație rigidă și densă, O mașină de tuns cuțit va fi o achiziție bună, dar un astfel de dispozitiv este capabil să prindă o cantitate mică de iarbă în volum. Prin urmare, ar fi mai avantajos să cumpărați un dispozitiv cu cap de tăiere cu un cuțit și o linie de pescuit, va fi foarte convenabil pentru ei să facă față diferitelor tipuri de plantații în zona grădinii.

De obicei, trimmerele electrice sunt împărțite în modele cu un arbore curbat sau drept. Arborele curbat este disponibil pentru instrumentele de putere slabă. Deplasarea elementului de tăiere aici este realizată cu ajutorul unui cablu metalic. Un arbore de acest tip se găsește de obicei în modele cu linie de pescuit. Cele mai puternice și mai puternice cositoare electrice sunt echipate cu un arbore drept, în care cuțitul începe să se miște cu o tijă metalică, ceea ce contribuie la o mai mare funcționare a mașinii de tuns.

Dispozitivele de mână pot fi diferite, în funcție de prezența anumitor funcții în modelele trimmer diferite. Suporturile în formă de T sunt de obicei foarte convenabile pentru a efectua o operație destul de complexă și consumatoare de timp. Ele sunt echipate cu cele mai puternice dispozitive.

Mânerul în formă de D este utilizat în mașini cu productivitate redusă, proiectate pentru o cantitate mică de lucru. Însă trimmerele electrice cu suporturi de acest tip sunt foarte convenabile pentru utilizarea în teritorii cu un număr mare de plantații și structuri decorative.

Și dacă iarba este densă și lungă, pentru îndepărtarea ei folosiți dispozitive tehnice echipate cu un mâner în formă de J. Pentru a lucra cu dispozitivul cu un astfel de mâner este cel mai sigur și mai confortabil.

Înainte de a alege un tuns iarba electrică, aveți nevoie acordați atenție conectorului, destinate atașamentelor. Cu ajutorul diferitelor adaptări va fi posibilă tăierea ramurilor inutile din copaci, slăbirea solului și iarna pentru a elimina zăpada. Un astfel de echipament este mult mai ușor de curățat, spălat și transportat. Nu uitați că atașamentele detașabile trebuie să fie selectate numai de la același producător ca și trimmer-ul însuși, deoarece nu sunt potrivite alte dispozitive.

Tipuri de dispozitive

Trimatoarele electrice sunt împărțite în două tipuri.

 1. Cum de a alege un trimmer pentru a daPentru uz casnic. Această tehnică are o putere mică - de la 750 la 1000 de wați. Aici capul de tăiere este echipat cu o linie de pescuit cu diametrul de 2 mm. Dispozitivul este conceput pentru a elimina numai iarba moale, cu plante tari si tufisuri pentru a face fata, nu este capabil. Motorul acestor modele este în partea de jos, mânerul este sub forma literei D, ceea ce reprezintă o anumită comoditate atunci când se prelucrează peluze mici. Și datorită unui astfel de mâner, dispozitivul are o dimensiune destul de compactă.
 2. Acțiune profesională. În aceste vehicule, motorul este situat în partea de sus și are o putere de până la 2,5 kW. Având în vedere că motorul în proiectare este destul de puternic, în funcție de model, în capul de tăiere pot fi prezente un cuțit puternic sau cuțite ascuțite din plastic sau metal. Astfel de trimmere electrice pot tăia cu ușurință buruieni, tufișuri mici și iarbă tare. Suportul are o formă T, cu care este foarte convenabil să se ocupe de suprafețe mari de spațiu care nu au obstacole.

Avantajele dispozitivului

Avantajele acestui tip de echipamente includ:

 • Cum de a alege un trimmer electric pentru a daAbsența gazelor de eșapament, care pot bloca aerul în timpul funcționării dispozitivului;
 • prezența unui sistem special de atenuare a zgomotului și a vibrațiilor;
 • nu este nevoie să pregătiți dispozitivul mult timp, pur și simplu conectați cablul de la dispozitiv la priză;
 • trimmere, care lucrează din rețea, au o durată mai mare de viață în comparație cu analogii de benzină;
 • Cositoarele electrice sunt echipate cu motoare de mare putere, care afectează în mod pozitiv calitatea muncii;
 • astfel de dispozitive sunt compacte, mobile și ușor de utilizat, doar un singur buton este necesar pentru pornirea sau oprirea motorului;
 • cu ajutorul unui electro-tundere este posibilă tăierea vegetației pe pământ, pentru a da o formă frumoasă tufișurilor, pentru a tăia ramuri mici de copaci;
 • dispozitivele au un preț destul de accesibil.

deficiențe

Există mai multe dezavantaje atunci când lucrați cu această tehnică, care trebuie notat:

 • Utilizați mașina numai la o distanță egală cu lungimea cablului electric. Pentru a rezolva această problemă, trebuie să utilizați o baterie sau un cablu prelungitor;
 • lucrul la cosirea gazonului poate interfera cu cablul de rețea, trebuie să vă distrageți de la proces, pentru a nu păși pe el;
 • Nu puteți utiliza dispozitivul de tuns după ploaie sau udare, ca într-o combinație nefavorabilă de circumstanțe, poate apărea un scurtcircuit;
 • Multe modele de trimmere electrice de uz casnic au putere insuficientă.

Cum sa alegi echipamentul pentru o resedinta de vara

Magazinul are o mare varietate de dispozitive de tăiere peluze, și mulți proprietari de vile, probabil, cred că de multe ori despre modul în mijlocul tuturor această diversitate pentru a determina calitatea tundere electrice, care este mai bine de a alege să lucreze în grădina sa. Prin urmare, când achiziționați dispozitivul se recomandă să se acorde atenție la următoarele aspecte.

 1. Trimmer pentru plotPuterea motorului. Pentru a avea grijă plin de un complot grădină cu paturi și copaci, a căror zonă nu depășește cinci sutimi, greutate ideala de lumina Elektrotrimmer având o putere mică de aproximativ 800 de wați. Dacă vă curățați de curând gazonul, este cel mai bine să achiziționați un model cu un motor mai puternic de cel puțin 1000 W și o bară care are o formă dreaptă. Trebuie remarcat faptul că aceste trimmere sunt grele și sunt mult mai scumpe.
 2. Locația motorului. Cu toate că instrumentele cu unghi inferior au o greutate mai mică și un preț mai mic, este mai bine să preferi modelele în care motorul este situat în partea de sus a aparatului. În partea de jos, ele sunt răcite prost, înfundate și, în general, au o capacitate mică.
 3. Forma suportului. Trebuie să fie selectată în funcție de tipul site-ului dvs. Trimatoarele cu mâner în formă de D sunt adaptate pentru tăierea peluzei, unde există obstacole sub formă de borduri, paturi de flori, bănci. Zonele mari vor fi mai convenabile pentru manipularea cu un suport în formă de T, deoarece în acest caz sarcina este distribuită uniform pe membrele superioare.
 4. Prezența curelelor speciale. Atunci când cumpărați o mașină de tuns iarbă electrică cu un motor care se află în partea superioară, se recomandă alegerea unui model cu curele de umăr, care facilitează foarte mult munca, ajutând la distribuirea corectă a încărcăturii pe mâini.
 5. Producătorul. După ce alegeți un electrotrimmer, acordați atenție mărcii - este mai bine să fie cunoscut și solicitat de cumpărători. Nu trebuie să cumpărați o marcă necunoscută de mărfuri la un preț scăzut, deoarece în caz de defectare a dispozitivului nimeni nu va efectua reparații în garanție și va fi aproape imposibil să obțină piese de schimb dacă este necesar să le înlocuiți.

Evaluarea trimelor

Dintre toate varietățile de cositoare electrice, permiteți-mi să vă prezint cele mai bune și mai ieftine, care pot deveni asistenți ideali în grija site-ului țării.

BOSCH ART 26 SL (0.600.8A5.100)

Bosch ART 26 SL (0.600.8A5.100)Dispozitivul este un brand bine-cunoscut, care are o calitate foarte bună. Greutatea sa este de aproximativ 2 kg, nu creează zgomot în timpul funcționării, are o putere mică, consumă un minim de energie electrică.

Motorul este situat în partea de jos, elementul de tăiere este o linie de pescuit cu o viteză de rotație de 12.600 rpm. Potrivit pentru prelucrarea unei suprafețe mici.

Pro:

 • de înaltă calitate;
 • Dispozitivul este mobil și ușor;
 • salvează electricitatea, are un motor silențios.

contra:

 • Este imposibil să reglați înălțimea suportului, ceea ce creează inconveniente în lucrare;
 • Deplasarea pe teritoriu este limitată de lungimea cablului de alimentare;
 • În model nu există siguranță de presare neintenționată.

Prețul pentru astăzi este de 2320 de ruble.

HUTER GET-600

Huter GET-600Aceste trimmere produc în China sub controlul unei companii germane. Motorul este situat în partea de jos și este capabil să se rotească la 180 de grade, ceea ce este destul de convenabil în timpul tăierii gazonului, care are obstacole. Suport de formă D, reglabil în lungime. Există o roată suplimentară pentru prelucrarea verticală a plantelor.

Pro:

 • Are o performanță ridicată, în ciuda puterii reduse a motorului;
 • are greutate redusă și dimensiuni compacte;
 • ajustarea butonului;
 • preț scăzut.

contra:

 • calitatea scăzută a liniei de tăiere;
 • Primele modele ale acestui dispozitiv au avut defecte industriale.

Costul dispozitivului este de 2300 de ruble.

DDE EB 1200 RD

DDE EB1200RDDispozitivul producătorului american, care are un motor puternic - 1230 wați. Este capabil să facă față celei mai grele iarbuni, tufișuri mici, diverse buruieni. În model există un buton de siguranță, care nu permite pornirea accidentală a dispozitivului. Capul de tăiere este controlat semi-automat. Setul include un disc și o linie de pescuit cu un diametru de 2,5 mm. Trimmerul este echipat cu o curea pentru umăr pentru o mai bună comoditate în muncă.

Pro:

 • asamblare bună, materiale de calitate;
 • are un design fiabil;
 • foarte convenabil atunci când lucrați;
 • Designul are dispozitive care garantează siguranța.

contra:

 • în timpul lucrului liniei, vegetația poate rămâne blocată sub bobină, iar dacă utilizați un disc, acest lucru nu se întâmplă;
 • Dispozitivul este foarte zgomotos când cositi.

Prețul mediu al unui astfel de tundere este de 5100 de ruble.

Măsuri de siguranță

Înainte de a utiliza dispozitivul, trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile și apoi asigurați-vă că respectați toate regulile și instrucțiunile pentru management și îngrijire. Este nevoie de lucru în haine speciale din țesături dense și în ochelari de protecție. Pantofii trebuie să fie stabili, cu o talpă din cauciuc.

Este recomandabil să gândiți în avans localizarea cablului în grădină. În timpul cosit nu ar trebui să deterioreze copaci și flori, așa că cel mai bine este să-l plaseze pe lângă bordură și ușor repara instrumente ajutătoare. Și, de asemenea, nu uitați că în timpul funcționării mașinilor de tuns electrice, copii mici și animalele de companie nu ar trebui să fie în apropiere pentru a evita accidentele.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înfășurați o linie de pescuit pe bobină de tuns: metode de lichidare și videoCum să înfășurați o linie de pescuit pe bobină de tuns: metode de lichidare și video
Cum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantajeCum sa alegi un trimmer pentru iarba: tipuri, avantaje si dezavantaje
Efectuați o mașină de tuns iarbă electrică cu propriile mâiniEfectuați o mașină de tuns iarbă electrică cu propriile mâini
Chopper de iarbă de casă dintr-o mașină de spălatChopper de iarbă de casă dintr-o mașină de spălat
Cum sa faci o masina de tuns iarba mecanica cu mainile taleCum sa faci o masina de tuns iarba mecanica cu mainile tale
Autoritatea de reglementare se întoarce cu menținerea capacității prin mâinile propriiAutoritatea de reglementare se întoarce cu menținerea capacității prin mâinile proprii
Aplicarea motorului de la o mașină de spălat vecheAplicarea motorului de la o mașină de spălat veche
Caracteristici de taiere a deșeurilor alimentare pentru chiuveteCaracteristici de taiere a deșeurilor alimentare pentru chiuvete
Evaluarea celor mai bune modele de mașini de tuns gazon cu autopropulsie pe benzinăEvaluarea celor mai bune modele de mașini de tuns gazon cu autopropulsie pe benzină
Repararea mașinilor electrice de tuns iarbaRepararea mașinilor electrice de tuns iarba
» » Ce mașină de tuns electrice este mai bine să alegeți pentru rezidența de vară
© 2021 amigdas.com