amigdas.com

Antifits pentru pisici: Pisica ta are nevoie de cleme pentru gheare?

Antifit pentru pisiciSecolul 21 a adus omenirii numeroase invenții utile și tehnologii noi. Astăzi vom vorbi despre nu atât de global, ca o invenție foarte utilă - anti-zgârieturi pentru pisici, sunt de asemenea căptușeală, duze, capace pe gheare.

Majoritatea absolută a proprietarilor de pisici norocoase se va confrunta, mai devreme sau mai târziu problema - o canapea zdrențuită, perdele rupte, tapet în bucăți, abraziuni, zgârieturi, haine rupte ... Cum să se ocupe de toate aceste atrocități? Se pare că a fost găsită calea de ieșire - anti-prindere pe gheare, iar problema este rezolvată. Deci, ce fel de minune este asta, și aveți nevoie de el? Să ne dăm seama.

Ce este această invenție?

Capace pe gheare sau antifituriAntitsarapki - Capace din silicon, plastic sau cauciuc, care sunt puse pe ghearele animalului dvs. de companie. Pentru a vă asigura că aceste accesorii nu cad, kitul este completat cu un clei special.

Producătorii acestui miracol repetă în mod unanim inofensivitatea absolută a anti-săpunului, iată ce puteți citi pe site-urile producătorilor:

 • căptușeala pe gheare pentru pisici absolut nu împiedică animalul să alerge, să sară, să urce pe orice suprafață;
 • Cea mai mare inofensivitate a atașamentelor la ghearele pentru pisici, indiferent de materialul din care sunt făcute;
 • țineți capacele pe gheare de la trei la șase luni.

Deci, așa cum vedem din cele de mai sus, antitracking este doar Mântuirea pentru proprietari, ale căror pisici nu recunosc cuiul. Unde este adevărul aici?

Mai întâi, să examinăm teoria inofensivității straturilor de silicon pe gheare

 1. Adezivul folosit pentru lipirea zgârieturilor pur și simplu nu poate fi inofensiv, toți cei care au cel puțin trei chimie în școală ar trebui să înțeleagă acest lucru. Cel puțin, poate provoca alergii severe.
 2. Deoarece un animal nu poate ascunde ghearele, poate rupe un deget în timpul unui salt.
 3. Duzele pot provoca deformarea plăcii unghiilor și chiar deformarea ghearelor.

Acum hai să vorbim despre cât de mult confortabil animalul dvs. de companie este în straturi de silicon pe gheare.

 1. Multi-colorate anti-gratareDacă pisica dvs. vizitează strada, atunci cu siguranță - duzele nu sunt pentru tine! Animalul pur și simplu nu va putea să urce pe copac, ca să se protejeze în caz de pericol. Și acest lucru este cel mai bun: cel mai rău - un animal de companie poate fi traumatizat, încercând să ajungă pe același copac sau să meargă pe gard.
 2. Pisica nu poate retrage ghearele și nu le poate da o poziție naturală, în plus față de inconveniente, poate provoca durere.
 3. Animalul de companie nu va putea să "curățe" pe deplin - cu suprapuneri de silicon este pur și simplu imposibil să curățați urechile sau dinții.
 4. Incapacitatea de a zgâria în mod normal.

Și în final: pe termen lung anti-

 1. Capacele pe ghearele pisicilor vor scădea, pe măsură ce placa de unghii va muri. Și se întâmplă la fiecare 2-3 săptămâni. Adică, cel puțin o dată la 3 săptămâni, plasturile vor trebui să fie reluate.
 2. Dacă sunteți proprietarul unui reprezentant activ al familiei de pisici - fiți pregătiți pentru ca animalul să ia capacele cu ajutorul dinților.

După cum vedem toate promisiunile producătorilor nu sunt altceva decât o mișcare de publicitate. Mai sunt și câteva deficiențe din această invenție:

 1. Pisici moi pentru pisiciTampoanele de silicon pe ghearele pentru pisici produc sunete foarte neplacute: zgomot, bat, scârțâie - în funcție de podea, sunetul se va schimba.
 2. Dacă pisica merge în antiturapki în mod constant, fără a se îndepărta, aceasta duce la fragilitatea și fragilitatea ghearelor.
 3. Animalul poate fi grav rănit și poate chiar scoate gheara, prinsând accidental ceva.

Discutând despre neajunsurile acestei invenții, nu trebuie să menționăm meritele sale:

 1. În cazul în care casa are un copil mic, atunci capacele vor fi foarte utile. În copilărie, copilul nu înțelege ce face răul pisicii, ca răspuns la acest animal este capabil să scarpine foarte mult copilul. Deci, în acest caz, utilizarea capacelor este foarte justificată.
 2. Partea estetică: accesoriul pare foarte interesant pentru ghearele pisicii. O varietate de culori va satisface chiar și cea mai pretențioasă estetică.
 3. Dacă animalul dvs. de companie este bolnav cu afecțiuni ale pielii și chinuitoare în mod constant, traumatizând pielea cu gheare - căptușeala va fi, de asemenea, o cale pentru dumneavoastră.

După cum vedem, nu totul este atât de rău, și totul este bine că în mod moderat. Putem trage următoarea concluzie: anti-pilitura poate fi foarte sunt utile Pentru dvs. și animalul dvs. de companie, dacă nu sunt abuzate.

Deci, după ce ați citit articolul, ați achiziționat încă acest accesoriu, cum îl puteți pune?

 1. Gheare deasupra capului pentru pisiciEste necesar să prune pisica pentru 1-2 mm.
 2. Tratați suprafața ghearelor cu un dezinfectant, de exemplu peroxid de hidrogen.
 3. În fiecare capac trebuie să strângeți un lipici puțin - nu mai mult de 1/3 din volumul întregului capac.
 4. Luați piciorul animalului, apăsați pe pernă, astfel încât animalele de companie să scoată gheara. Puneți capacul și apăsați ușor timp de 5-10 secunde.
 5. Lipiți toate atașamentele și țineți animalul încă 10 minute, astfel încât adezivul să fie complet înghețat.

Nu vă speriați: prima dată când mersul unei pisici se poate schimba până când se va obișnui cu o nouă senzație pentru ea însăși. Cel mai probabil, animalul va încerca cu toată puterea să-și îndepărteze "obiectul străin" și chiar să-l mestece. În 2-3 zile animalul uzual obișnuiește. Dacă a trecut mai mult de o săptămână, iar pisica se confruntă încă cu disconfort sau există supurație - merită imediat scoateți duzele!

Cum să eliminați antipireurile?

 1. Pisica neagra cu ochi albaștriÎnainte de a îndepărta căptușeala, acestea trebuie tăiate cu grijă.
 2. După ce ați tăiat vârful, suprafața rămasă va fi fisură și materialul se va îndepărta cu ușurință de gheară.
 3. Dacă există piese puternic aderente, ele pot fi îndepărtate cu grijă cu un fișier de unghii.
 4. Tratați piciorușul presor cu peroxid de hidrogen.
 5. Dacă există răni - aplicați un bandaj cu unguent "Levomekol".

Pentru a pune pisica antitrafki sau nu - depinde de tine. Dacă animalul ignoră zgârierea și aveți o întrebare serioasă cu privire la îndepărtarea ghearelor, perfect acest lucru. În orice caz, trebuie să cântăriți cu atenție toate minusurile și plusurile pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie. Un animal sănătos, activ și un maestru calm - asta contează cu adevărat. Fiți sănătoși!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să înțărcați pisica să rupă fundalul? Cauze și consecințeCum să înțărcați pisica să rupă fundalul? Cauze și consecințe
Taierea pisicilor - cum sa taie pisicile acasa? Tipuri de tunsori pentru pisiciTaierea pisicilor - cum sa taie pisicile acasa? Tipuri de tunsori pentru pisici
Cum să tăiați corect ghearele unui câine: cum să tăiați gheareleCum să tăiați corect ghearele unui câine: cum să tăiați ghearele
Cum sa alegi un complex de joc pentru o pisicaCum sa alegi un complex de joc pentru o pisica
Învățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentăÎnvățați corect un pisoi sau cum să aduceți o pisică inteligentă
Cum să taie ghearele unei pisici acasăCum să taie ghearele unei pisici acasă
De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?De ce pisicile iubesc valerienii și cum funcționează pisicile?
Cum să înveți un pisoi să se zgârieCum să înveți un pisoi să se zgârie
Câte ore pe zi pisicile dorm?Câte ore pe zi pisicile dorm?
Plase de țânțari de protecție pe geamuri pentru siguranța pisicilorPlase de țânțari de protecție pe geamuri pentru siguranța pisicilor
» » Antifits pentru pisici: Pisica ta are nevoie de cleme pentru gheare?
© 2021 amigdas.com