amigdas.com

Grilaj de zidărie pentru cărămidă, beton și tencuială

Plasă de cărămidă pentru zidărieRidicarea zidurilor din materiale de piatră, cum ar fi betonul și cărămida, este cea mai dificilă lucrare în construcția clădirilor. Din partea zidarilor, masonii trebuie să respecte geometria corectă atunci când se aplică materialul și să ofere pereților forța necesară. În aceste scopuri, se utilizează o tehnică, cum ar fi o rețea de cărămidă alternativă și o rețea de zidărie.

Aplicare în construcții

Lattice este un design realizat din sârmă de armare sau material compozit și concepute pentru sarcinile individuale de construcție, destinate creșterii rezistenței aderenței suprafețelor.

Designul, format din diferite tipuri de materiale și componente de solidificare, este expus efectelor unui mediu eterogen. Deoarece compoziția liantului se bazează pe materialul congelator în diferite combinații, este posibil să se creeze fisuri și să se obțină umiditate în ele, ceea ce duce la slăbirea și distrugerea structurii.

Chiar și structurile monolitice din beton și cărămizile sunt crăpate, fără a menționa tencuiala, șapele, suprafețele de asfalt.

Mesh pentru zidărie, unde să folosimCracare indică nereguli în construcția, în cazul în care a apărut pe fundație, nu reînvie evenimentul nu va fi returnat la el putere, acesta va fi un design potențial periculoase, predispuse la defectarea prematură.

Pentru a evita apariția unor deformări și fisurare ocurență aplicată ochiuri zidărie, care compensează forța de compresiune a materialului la încovoiere, prezența unei astfel de grilaj pe suprafața cărămizi sau alt material reduce probabilitatea de eșec.

Rețeaua nu înlocuiește un cadru complet de armare, sarcina sa este mai banală - pentru a spori rezistența și durabilitatea structurilor decorative și portante ale produsului.

Materialul trebuie utilizat în următoarele cazuri:

 • atunci când se zid pereți de blocuri de beton și cărămizi;
 • în timpul lucrărilor de tencuit;
 • când se toarnă șapele de pardoseală;
 • în timpul montării drumurilor și pereților de reținere.

Grilă la aceste etape de lucru este folosit ca un material de consolidare pentru a spori aderența elementelor și pentru a compensa deformarea.

Compoziție și tehnologie de styling

Cum se utilizează o plasă pentru zidărie din cărămidăÎn mod tradițional, plasa este fabricată din oțel. Acest material este rezistent la acțiunea cimentului, care conține o mulțime de substanțe reactive și atunci când reacționează cu apa este agresivă în timpul procesului de stabilire a rezistenței amestecului de ciment. Utilizarea unei astfel de rețele crește în mod semnificativ construcția pereților. Utilizarea armăturii groase în acest caz este inadecvată din cauza costului ridicat al metalului și a greutății sale mari, pe lângă grosimea produsului nu asigură un grad suficient de aderență a materialelor.

În construcțiile moderne, se utilizează o serie de tehnici, care urmăresc, de asemenea, o consolidare semnificativă a structurii clădirii, de exemplu, există o plasă din fibră de sticlă ușoară și din plastic de înaltă rezistență. Aceste materiale sunt mai ieftine și mai ușoare decât metalul tradițional, dar sunt inferioare forței sale. Termenul scurt de utilizare nu permite estimarea aplicației pe termen lung, prin urmare, într-o mare construcție industrială, grătarul tradițional de metal rămâne prioritar.

Tipuri de produse

Cel mai adesea, grila de zidărie din sârmă VR-1, care este utilizat în toate tipurile de construcții și lucrări de finisare, nu are restricții cu privire la tipul de materiale de zidărie pot fi utilizate și amestecul de ciment-nisip, și în compoziții adezive pentru țiglă.

Plasa diferă de:

 • diametrul firului, poate fi de 4 și 5 mm;
 • dimensiunea ochiului de plasă, tradiționale sunt de 50 * 50 sau 10 * 100 mm;
 • forma de celule, pot exista pătrate și dreptunghiuri;
 • dimensiunile web ale produsului.

Dupa uscare, este necesar sa legati firul si sa-l fixati pe suprafata structurii. Stăpânii nu se limitează, în acest caz, la regulamente, fiecare folosește elementele de fixare obișnuite, cum ar fi firul de legare, clemele, cleiul și cimenturile de ciment.

Plasa este un material durabil în sine și poate fi folosită nu numai pentru armare, ci și pentru:

 • fabricarea de structuri pentru ramele de sere, sere, arbori si structuri luminoase temporare;
 • construcția de celule, pixuri și incinte pentru animale.

Grilă pentru zidărie, cum se utilizeazăRețeaua are o rezistență ridicată la coroziune de la contactul cu apa, are o rezistență ridicată la tracțiune, cu impacturi se ciocnește, dar nu se rupe. Toate acestea fac posibilă utilizarea acesteia nu numai pentru construcții, ci și pentru restaurarea secțiunilor deteriorate ale zidurilor.

Utilizarea ochiurilor de plasă pentru a preveni deformarea ulterioară a suprafețelor deteriorate, de exemplu, în cazul în care secțiunile deteriorate ale peretelui, puteți restaura fără deplasarea completă, acest lucru nu produce poduri rece care trage căldura din clădire. Materialul este durabil, durata de viață este de 100 de ani. Grila stinge vibrațiile, are o greutate mică și se îndoaie bine: poate fi pliată în role și astfel economisește spațiul în timpul transportului. Când lucrările de încărcare și descărcare nu necesită utilizarea echipamentelor grele.

Tehnologie de armare

La construirea zidurilor din cărămidă, grila este așezată la fiecare al cincilea rând al structurii, în cazul în care cărămida depășește dimensiunile standard, fiecare al patrulea rând este întărit.

Indiferent de tipul de armare, pentru a compensa impactul asupra îndoirii și întinderii, toate cele trei tipuri de ouă sunt folosite:

 • vertical;
 • longitudinal;
 • cruce.

Mesh pentru zidărie, cum să alegiÎn cea de-a doua versiune, se folosesc știfturi metalice din armătură sau tije speciale.

Se permite plasarea ochiului de plasă pe obiect. Sub formă de materii prime se utilizează firul din clasa BP-1, în timp ce este posibilă modificarea mărimii celulei în funcție de pas, fără a depăși standardele rețelei. Nu este necesar să faceți un pas mai mare de 100 mm pentru economie. Sârmă trebuie să fie conectat, lipirea nu este permisă fără bandaje.

Suprafața trebuie să fie complet încastrată în soluție de liant fără goluri, în caz contrar va duce la coroziunea metalică și slăbirea cuplajului. Distanța minimă dintre cărămizile extreme și tijele armăturii trebuie să fie de cel puțin 2 mm pe fiecare parte. Valoarea cusăturii compoziției liantului poate varia în intervalul de 14-20 mm, din care 5 mm este ocupată de plasă.

Armarea stalpilor

La consolidarea coloanelor și a coloanelor, este posibil să se utilizeze armături sudate în condiții industriale sau pentru a fi realizate pe șantier.

Se recomandă să reziste dimensiunile ochiurilor în intervalul de până la 100 mm. Este interzisă utilizarea materialelor cu grosimea mai mare de 7 mm pentru țesere, deoarece cusătura de zidărie cu grosime excesivă duce la o distrugere rapidă a structurii.

Plasa finisată pentru așezarea cărămizilor ar trebui să aibă o suprafață plană, altfel rândurile superioare ale zidăriei pot fi deplasate și colapsul sau colapsul peretelui.

Posturile pot fi o structură de susținere - un suport sau supuse unei sarcini orizontale, cum ar fi, de exemplu, garduri.

Suporturile pot avea o țeavă sau o tijă în centrul armăturii pentru a îmbunătăți în continuare rezistența postului. Dacă ochiul este tăiat pentru o gaură sub această conductă, marginile sale trebuie să fie conectate cu un fir.

Standardele pentru așezarea în stâlpi sunt aceleași ca și pentru construcția de pereți, la fiecare 5 rânduri de cărămizi.

Rețea în construcția de drumuri

Alegerea unei rețele pentru zidărie din cărămidăDacă este necesar, consolidați solul și repartizați uniform sarcina din fluxul de trafic care trece printr-o geogrid de plastic. Deoarece plasticul are și o performanță bună atunci când este utilizat într-un mediu agresiv, acesta este mai ușor, mai rezistent la rugină și mai ușor, în loc de o plasă de metal, este așezată o cârpă de plastic.

Această tehnologie este utilizată în construcția de drumuri neîncărcate, unde rezistența superioară a suprafeței nu este necesară.

Rețeaua metalică este utilizată în special pentru construcția de drumuri și locuri de beton, complexe de garaj, ateliere, depozite. În construcția drumurilor este utilizată o rețea cu dimensiuni mari de celule, 150 * 150 sau 200 * 200 mm.

Folosirea acestui material reduce consumul de materiale vrac și asigură o durată lungă de viață a acoperirii.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să vă puneți o sobă de saună pentru o baie de cărămidăCum să vă puneți o sobă de saună pentru o baie de cărămidă
Cum se construiește un foișor cu grătar de grătar: fotografieCum se construiește un foișor cu grătar de grătar: fotografie
Corectarea cărămizilor, zidărie fotoCorectarea cărămizilor, zidărie foto
Cate pungi de ciment sunt necesare pe un cub de betonCate pungi de ciment sunt necesare pe un cub de beton
Pavilioane cu grătar sau grătar: proiecte gata făcutePavilioane cu grătar sau grătar: proiecte gata făcute
Componentele mortarului de zidărie, proporțiile acestoraComponentele mortarului de zidărie, proporțiile acestora
Caracteristici cu care se confruntă casa cu cărămidăCaracteristici cu care se confruntă casa cu cărămidă
Cauzele fisurilor din betonCauzele fisurilor din beton
Compoziție și reguli pentru amestecarea mortarului de cărămidăCompoziție și reguli pentru amestecarea mortarului de cărămidă
Penetron: instrucțiuni de utilizare și caracteristiciPenetron: instrucțiuni de utilizare și caracteristici
» » Grilaj de zidărie pentru cărămidă, beton și tencuială
© 2021 amigdas.com