amigdas.com

Bird cu cioc lung: păsări neobișnuite

Păsări cu cel mai lung ciocPăsările sunt animale unice, pentru că toate sunt diferite. Ciocul unei pasari poate avea diferite lungimi, forma si culoare. Ciocul este organul principal al păsării, care îi ajută să supraviețuiască. Abilitățile anatomice ale ciocului sunt variate. Luați în considerare principalele soiuri de păsări cu ciocuri lungi, roșii și neobișnuite.

Păsări cu un cioc lung, cu un cioc roșu și o coadă lungă: soiuri

Ciocul unei păsări poate fi diferit. Poate fi lung. Pot fi roșii și poate de forme diferite. Luați în considerare principalele soiuri de păsări cu ciocuri neobișnuite.

  1. Binocerul Rhinoceros. Acest soi este variat pe copertele tuturor enciclopediilor. Are într-adevăr una din ciocurile mari. Datorită unui gât masiv, îl poate ține. Un astfel de cioc este necesar pentru ca rinocerul să ajute la mâncarea delicioasă și să atragă o femeie să se reproducă. Cornul, care se află în zona ciocului, ajută pasărea în timpul bătăliei, când face sunete minunate adversarului.
  2. Pelicanul curular are un cioc foarte lungPelicanul curat. Acest individ este destul de mare, cu o pungă sub cioc. Pelicanul a fost văzut de toți în grădina zoologică. Are nevoie de un proiect de lege pentru a prinde pește și broaște. Există un cârlig la baza organului. El ajută, de asemenea, să captureze prada, să o arunce și să o prindă.
  3. Shoebill. Se mai numește și eronul regal. Are un cârlig de dimensiuni mari. Ciocul servește, de asemenea, pentru a prinde cât mai multă hrană posibil.

Bird cu cioc lung: soiuri

Aproape fiecare pasăre se poate lăuda cu un cioc lung. Dar unele păsări au un organ de-a lungul întregului corp. În unele cazuri, poate fi chiar mai mare decât corpul păsării. Să luăm în considerare principalele soiuri ale unor astfel de indivizi.

  1. barză. Fiecare dintre noi a văzut o barză, ciocul mare și gâtul lung. Are un organ în formă de conică care este vopsit în roșu. Astfel, el poate înghiți nu numai pești și broaște. El mănâncă adesea șopârle, viermi, insecte și chiar molii. Ciocul unei barză este o pensetă, prin care poate scoate orice mâncare dintr-un bazin mlaștinos.
  2. Pelicanul australian - mod de viațăPelican australian. Această pene are cel mai lung cioc. Are o lungime de cincizeci de centimetri. În aceeași înălțime a păsării ajunge la aproape doi metri. Cu ajutorul corpului său, pelicanul australian captează o mare pradă. Dar, în același timp, este destul de dificil pentru el să zboare. Din păcate, structura anatomică a corpului permite păsării să se îndoaie.
  3. colibri Este cea mai mică pasăre din lume. Dar are un cioc lung. Poate fi de până la zece centimetri. Lungimea corpului unei păsări este de câteva ori mai mică decât un organ. Datorită structurii ciocului, se poate extrage nectar parfumat din flori tubulare.

O pasăre cu o coadă lungă și un cioc uriaș

Cel mai mare cioc este în toucan. Este mai mult de o treime din corpul păsării. Cu ajutorul toucanului său, acesta poate colecta și curăța în mod independent fructele care se hrănesc. În plus, ciocul este necesar pentru el pentru a atrage o femeie și pentru a proteja teritoriul. Un fapt interesant este că toucanul este o rudă apropiată a unui ciocănitoare. Locuiește în pădurile tropicale ale Americii. Un cioc pentru un toucan este un regulator al unui mod de temperatură al unui corp.

Un alt fapt interesant este că în ciocul toucanului există vase de sânge. O pasăre poate limita și crește fluxul de sânge. Astfel, reglementează independent temperatura corpului.

White Stork în zbor - fotografieDin familia plovers, proprietarul unui cioc lung este curlew. Locuiește exclusiv în America de Nord. Ei pot trăi numai pe pajiști. În acest caz, se hrănesc exclusiv cu lăcuste și greieri, iar ciocul acționează ca o panglică. Păsările sunt capabile să migreze pe distanțe lungi. Organul curbat al acestei păsări poate ajunge la douăzeci de centimetri în lungime.

Un alt reprezentant este un turpan. Se referă la rațe. are galben cioc și penajul negru. Îi place să mănânce crustacee și se mândrește cu ciocul său, deoarece poate ridica cea mai mică pradă din podeaua oceanului. Are modele negre, portocalii și bej. Ele fac ciocul deosebit de luminos.

Crochel - această pasăre este ceva de genul unei rațe obișnuite. Dar, de fapt, este progenitorul său vechi. Acest pene de rață are până la o sută de dinți pe cioc, care se află pe fiecare dintre fălci. Specia acestei păsări este cea mai mare dintre toate existente în lume. Locuiește pe lacuri, estuare, un râu mare și în unele iazuri. Datorită dinților localizați pe cioc, se poate pescui ușor și se poate mânca. În plus, poate mânca mamifere mici: broaște sau reptile. Krokhal este o pene care zboară, care accelerează rapid până la optzeci de kilometri pe oră.

Bird cu un cioc rosu: soiuri

În lume există o mulțime de păsări diferite. Dar cei care au un cioc rosu sunt surprinzători. Să luăm în considerare câteva dintre ele.

  • Negru de tăiere de apă este o pasăre interesantăLumea a existat trei subspecii unei păsări de apă - un tăietor de apă neagră. Locuiește în râurile din Asia, America și Africa. Pentru această particularitate uimitoare merită atribuirea conexiunilor sale disproporționate. Falla inferioară se extinde de câteva ori mai mult decât maxila. Păsările din această specie ar vrea să zboare. Se hrănesc cu pești și creveți. Ciocul acestei păsări este colorat, în negru și roșu cu lovituri. Așezat vârful său poate fi folosit ca protecție împotriva pescarilor, care adesea invadează locul de cuibărit al păsărilor.
  • Pink lingura de linte Este o pasăre de o frumusețe extraordinară. Dacă te uiți la el de departe, ai putea crede că ne confruntăm cu un flamingo. Aspectul ei este luminos și neobișnuit. În ciuda tuturor frumuseții penajului, pasărea arată ca un dinozaur. Dacă te uiți la față, poți chiar să crezi că asta este. Spoonbill are un cioc uriaș lung. În exterior, el seamănă cu un conducător într-un singur rând. Sfârșitul organului are o formă rotunjită. Un astfel de nas extraordinar ajută la deschiderea păsării la majoritatea animalelor subacvatice. În plus, poate mânca oriunde. În mod obișnuit, lingura de copac trăiește cu viermi, berze sau macarale.
  • sitar - acesta este un alt reprezentant cu un cioc uimitor. Are forma unei sonde, disproporționată și lungă. Locuiesc în pădurile și tufișurile americane. În orice loc unde există murdărie, pasărea trăiește. Ciocul are terminații nervoase care ajută la folosirea acestuia ca organ sensibil. Spre deosebire de alte soiuri, aceasta poate îndoi cu ușurință ciocul și oferă manevrabilitate suplimentară. Adesea acest lucru se întâmplă în momentul săpării gunoiului de pădure și al mâncării. Pasărea se hrănește exclusiv cu râme, larve de gândac și cu multe alte nevertebrate care locuiesc în noroi. Spre deosebire de alte specii, organul păpușilor este moale la atingere.
  • Păsători-suporturi de înregistrare - coada lungă, ciocul și alte caracteristicicioară gulerată - acesta este un alt reprezentant al unei pasari cu un cioc rosu. În dimensiune, este puțin mai mare decât jackdaw și poate crește nu mai mult de patruzeci de centimetri în lungime. Printre alte nuci negre de pene, un cioc rosu curbat în jos este proeminent. În plus, culoarea ei roșie are de asemenea picioare. Pene pot fi umbrite cu toate culorile curcubeului. Puii au labe și un cioc de culoare galbenă, iar pene sunt mat. Aceste păsări trăiesc în China, Asia, Europa de Vest, rareori se găsesc în Alpi. Ele sunt comune în zonele aride ale pădurii. Cel mai adesea, în munți se găsesc salbatice. Numai coloniile, care au fost păstrate timp de secole într-un singur loc, trăiesc ca o turmă. Își construiesc cuiburile din ramuri. Păsările sunt situate în peșteri sau crăpături de roci departe de un vânt puternic și un vortex. Femelele ouăază ouă timp de optsprezece zile. În timpul creșterii intensive a puilor, femelele le pot hrăni în fiecare oră. Ea aduce mâncare într-o maxilară. Puiii zboară din cuibăr timp de o lună. Ei mănâncă insecte mici, furnici, semințe de fructe de padure. Ciocurile lungi lungi îi ajută să extragă prada mică. Astfel, pot obține insectele necesare chiar și de la iarbă subțire în creștere rapidă.

Bird cu coadă lungă: soiuri

În lume este dificil de numărat toate varietățile de păsări cu o coadă lungă. Să luăm în considerare principalele.

Una dintre păsările cu o coadă lungă este o inimă. În regiunea noastră se numește repolar sau replică. Are o dimensiune mică și aparține detașamentului de trecere. Lungimea corpului ei nu depășește, de regulă, șaisprezece centimetri. În același timp, în greutate poate ajunge la douăzeci și doi de grame. Este posibil să vedem această specie practic în întreaga Europă. Ocazional, canabisul poate fi găsit în Africa sau în Asia. O caracteristică surprinzătoare a acestei păsări este nu numai lungimea cozii, ci și modul de viață. În timpul sezonului de împerechere, bărbații poartă un penaj frumos.

Spoonbill roz - pasăre frumoasă și neobișnuităAstfel, capul și un sân devin luminos karminovogo și culoare albă. Cu cât bătrânul devine bărbat, cu atât va fi mai strălucitor. Spatele cânepii va fi vopsit maroniu. Pe aripi, pene de coadă sunt reprezentate dungi negre înguste. Femeie tânără nu au un penaj atât de luminos. În plus, mulți tineri de sex feminin pot avea nereguli mici de aranjament alungit. Ciocul la păsări este scurt, conic și destul de gros. Picioare lungi și îngroșate cu pene, au o culoare maro. Degetele lor sunt subțiri și au gheare ascuțite, mereu tenace.

Alte specii de păsări cu o coadă lungă

Un alt reprezentant este un vagabond. În lume, sunt cunoscute nu mai mult de cincisprezece specii de wagtails. Păsările cântătoare mici pot fi găsite în țări din Europa, Asia și Africa. Ei au un nume atât de interesant, din cauza oscilației regulate a coada. De cele mai multe ori pot cheltui pe teren. Se stabilesc lângă râuri și lacuri. Dar în apă ei, de asemenea, petrec timp cautând mâncare. Ei mănâncă insecte, melci, viermi și păianjeni. Cocoșul ciudat îi place să alerge în jurul câmpului și să prindă insecte care tulburau bovinele.

Pentru a minimiza căutarea hranei, cârnații se pot deplasa în jurul vaci, cai și bovine, plecând să caute insecte. În același timp, are un corp subțire, o coadă lungă și un cioc ascuțit. Speciile lemnoase ale cărnii trăiesc numai în Asia. Acolo ei construiesc cuiburi de iarbă și frunze, formând o rețea de ele. Cel mai adesea, cuibul se lipeste de o ramura in apropierea rezervorului.

Al treilea este păunul. Una dintre cele mai frumoase păsări din ordinea puilor. Păunul are un fizic obișnuit, dar un gât lung. Principalul lucru care atrage toată lumea este coada păunului. Are mai multe culori, iar penele acestei păsări sunt întotdeauna în cinstea. Un cap mic, pe care bărbatul poartă un mufă, îl evidențiază printre mulți. Dizolvă coada păunii numai în momente de pericol. Pe coada lungă a penei se pot vedea tonuri albastre, verzi și roșii.

O altă pene cu o coadă lungă este un quetzal. Această pasăre trăiește în sudul Mexicului și în vestul Panamei. Pasărea are un penaj multicolor și o coadă lungă. De mult timp sa crezut că quetzalul este o identificare mitologică a aborigenilor maso-americani. Până în prezent, această pasăre este comoara națională a Guatemalei, unde este descrisă pe pavilion. În cinstea penelor, moneda locală a fost numită. Quetzal are o înălțime mică (nu mai mult de patruzeci de centimetri). Și în greutate poate avea doar un desert de zece grame.

Dintre toți reprezentanții genului de jgheab, greutatea redusă o face cea mai atractivă. În exterior, pasărea are o culoare verde frumoasă a corpului, care poate fi turnată în aur, albastru sau purpuriu. Sânul păsării este roșu strălucitor, ceea ce o diferențiază de celelalte. Bărbații au o coadă lungă frumoasă, care este de câteva ori mai mare decât mărimea trunchiului.

O altă caracteristică remarcabilă este puful neobișnuit care atârnă pe capul unei păsări. Penajul la ketsali are lungimea coada. Ciocul la bărbați poate fi doar galben, iar la femele doar negru. Aceasta este diferența dintre sexul ketsali. Pasărea este completată cu pene verzi, elegante, parțial acoperite, la ambele păsări.

Fiecare reprezentant al penei are caracteristici proprii, care le distinge de fundalul altora. Este de remarcat faptul că predispoziția genetică la forma specială a ciocului, lungimea acestuia și, de asemenea, culoarea indică utilizarea specială a acestui organ. În unele reprezentanți serveste ca un instrument pentru prinderea alimentelor, în timp ce pentru alții servește ca un organ eficient de miros.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce fel de păsărică este acest noroc și unde se iarnăCe fel de păsărică este acest noroc și unde se iarnă
Unde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile eiUnde trăiește o colibă, care este dimensiunea, trăsăturile ei
Gâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristiciGâsca rasei italiene: istorie, aspect, caracteristici
Cine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteiaCine este o pasăre grișă: o descriere a rasei, a habitatului acesteia
Bird din vulturul comunBird din vulturul comun
Păsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altelePăsări Amadina: zebră, orez, japoneză și altele
Bolile de papagali și tratamentul lorBolile de papagali și tratamentul lor
Păsări cu piept roșu și cioc galbenPăsări cu piept roșu și cioc galben
Pasărea de pradă a familiei de șoimiPasărea de pradă a familiei de șoimi
Păsări exotice: specie și descrierePăsări exotice: specie și descriere
» » Bird cu cioc lung: păsări neobișnuite
© 2021 amigdas.com