amigdas.com

Toaletă suspendată cu instalare - instalare și dimensiuni

Cum de a alege un vas de toaletă agățatRepararea capitalului sau a cosmeticelor într-o baie sau într-o baie este întotdeauna o sarcină foarte gravă. În orice caz, indiferent de lucrarea de reparare, vreau ca rezultatul să fie plăcut și plăcut. De multe ori, proprietarul apartamentului dorește să creeze ceva luminos, elegant și, desigur, confortabil dintr-o cameră plictisitoare. În acest caz, o soluție excelentă este alegerea unei toalete suspendate pentru baie.

Întrucât toaleta este o parte integrantă a băii, este necesar să se țină seama nu numai de forma sau mărimea acesteia, ci și de cât de mulți oameni locuiesc în casă și cum este spațiu pe podea. Un vas de toaletă suspendat are avantaje proprii, pe lângă faptul că îndeplinește și o funcție estetică. Caracteristica principală a acestuia este că o astfel de toaletă este fixată pe perete și nu pe podea, ca de obicei. Datorită unei asemenea fixări sub produs există încă spațiu liber.

De ce este mai bine să alegeți un vas de toaletă agățat

După ce toaletele bune au fost suspendateAlegerea unui astfel de model, cumpărătorul este cu siguranță se vor confrunta cu o serie de avantaje:

 1. Toaleta este compactă. Acesta nu va ocupa atât de mult spațiu în cameră, spre deosebire de toaletele obișnuite la pardoseală.
 2. Curățenie garantată și prospețime în baie.
 3. Modelul este economic. Vă permite să alegeți opțiunea dorită de scurgere a apei - trei și șase litri.
 4. Toaleta este foarte durabilă și fiabilă. Chiar dacă înfățișarea pare fragilă, de fapt este capabilă să reziste la o greutate de până la patru sute de kilograme.

Datorită avantajelor de mai sus, aceste sisteme devin din ce în ce mai populare pe piața construcțiilor. Prin urmare, există diferite soluții de proiectare pentru suspendarea vaselor de toaletă. Modelele moderne se potrivesc cu ușurință în aproape orice interior, ceea ce reprezintă, de asemenea, un avantaj foarte important.

Locul unde se va instala toaleta

Primul pas, înainte de a începe alegerea unui model de toaletă, ar trebui să fie alegerea locației, în care se va instala toaleta. Trebuie avut în vedere faptul că poziția persoanei așezate trebuie să fie confortabilă: este imposibil ca genunchii să fie fixați în perete sau în ușă, spațiul ar trebui să rămână, chiar și într-o cameră mică, relativ liber. Atunci când alegeți un produs, principalul lucru care trebuie acordat atenției dimensiunii sale, vasul de toaletă achiziționat trebuie să fie din alte produse sanitare la o distanță de cel puțin șaizeci de centimetri.

Distanța față de toaletă poate fi de șaptezeci de centimetri. Pentru a face mai ușoară și mai precisă determinarea dimensiunilor aproximative ale toaletei viitoare, măsurați camera în sine și împărțiți rezultatele măsurătorilor în două, astfel încât să puteți obține dimensiunile de care aveți nevoie pentru a naviga.

Tipuri de boluri de toaletă în funcție de metoda de instalare

Tipuri de boluri de toaletă suspendatePână în prezent, piața produselor sanitare pentru cumpărător deschide o selecție largă: el poate alege articolele potrivite produse în țara sa, și cele care provin din străinătate. Toate aceste soiuri de modele diferă în funcție de culoare, aspect și dimensiune. De obicei, dimensiunile bolurilor de toaletă nu sunt foarte diferite una de cealaltă, astfel încât valorile standard sunt de aproximativ 380x480x370-400 mm.

După cum se știe deja, modul de instalare în toaletele moderne este de asemenea diferit: unele sunt instalate, ca de obicei, pe podea, în timp ce altele - sunt atașate la perete. Cele mai populare modele sunt, bineînțeles, podele. Dacă toaleta nu este echipată cu un rezervor de spălare, atunci rezervorul este fixat pe perete sau la sistemul de instalare. De obicei, aceste toalete sunt de dimensiuni de 520x340 mm, cu o înălțime standard a scaunului de 400 mm. Cu toate acestea, există toalete, mai ales în străinătate, în care lungimea este mărită cu încă șapte până la zece centimetri.

De asemenea, există boluri de toaletă-compact, care au început să fie numite astfel doar datorită dimensiunilor lor mici. În acest caz, rezervorul pentru scurgerea apei este fixat direct la toaletă pe un suport special. Dimensiunile acestor modele sunt de obicei de 380x800x675mm.

Cererea de pe piață a fost găsită și toalete de toaletă. Rezervorul de drenaj al unor astfel de structuri, respectiv, are o formă triunghiulară. Prin urmare, acest produs poate fi instalat în diferite colțuri ale băii. Dimensiunile standard ale bolurilor de toaletă de acest tip sunt de obicei de 360x815x760 mm, înălțimea scaunului este de 400 mm. În funcție de modelul ales de cumpărător, instalarea are loc direct pe perete sau pe o distanță scurtă de acesta.

Toaletele de toaletă pentru toalete sunt probabil cea mai potrivită opțiune pentru camere mici. În funcție de mărimea lor, ele sunt împărțite în:

 1. Mici. Sunt de până la 54 cm lungime. De obicei, acestea sunt instalate în încăperi mici.
 2. Media. Lungimea este de 54 - 60 cm. Poate că aceasta este cea mai frecventă și mai populară opțiune.
 3. Creșterea. Lungimea lor este de obicei de până la 70 cm. O opțiune bună pentru persoanele în vârstă și pentru persoanele cu ten mare.

Instalare pentru un vas de toaletă suspendat

Dacă alegerea consumatorului se oprește pe acest model de toaletă, trebuie să știți că să îl instalați este necesară instalarea. Instalare - acesta este designul, datorită căruia toaleta este fixată bine și ferm în poziție.

Desigur, în fața unei astfel de sarcini, pot exista întrebări: cum să alegeți instalarea potrivită, ce să faceți pentru a face designul fiabil, ce dimensiune a instalării va fi cea mai potrivită și cum să conectați mai târziu comunicațiile? Dar nu vă faceți griji, răspunsurile vor fi indicate mai jos.

Varietăți de instalații

Instalațiile moderne există de obicei în două versiuni:

 • bloc;
 • cadru.

bloc

Care sunt bolile de toaletă agățate?Pentru a fixa instalarea de acest tip, lucrările trebuie executate pe peretele principal. Această construcție este un tip de rezervor din plastic armat, plin, care vine complet cu piese speciale pentru fixarea bolului toaletei. Cel mai adesea, astfel de instalații sunt construite în întregime în perete. Cea mai bună și cea mai bună opțiune - dacă camera are o nișă gata pentru a instala o instalare bloc.

Principalul motiv pentru care merită instalat o instalare bloc este accesibilitatea acestuia, există un astfel de design nu este atât de scump. Principalul dezavantaj este că instalarea necesită un zid de capital. Aceasta înseamnă că, dacă nu există perete de capital în locul unde va fi instalat toaleta, este extrem de interzisă aplicarea unei instalații bloc pentru fixarea produsului de suspensie.

Instalarea cadrelor

Designul de acest tip a primit numele său direct datorită faptului că se bazează pe un cadru din oțel solid. Cadrul este echipat cu dispozitive de fixare pentru instalarea unui vas de toaletă agățat, a unor fitinguri mai necesare, a unui sistem de scurgere a apei și a canalelor de scurgere. Următoarele informații pot fi, de asemenea, utile: un segment situat între știfturile pentru atașarea la dispozitivele sanitare suspendate are, de obicei, o lungime standard, fie 230 mm, fie 180 mm. Un produs certificat de acest tip are de obicei doar găuri pentru instalare sub fiecare dintre aceste dimensiuni.

instalaţii diferă unul de celălalt în funcție de modul în care sunt fixate:

 • Instalații tip raster care sunt atașate la acoperirea pereților în patru locații. Pentru a le instala, aveți nevoie de un zid de capital.
 • Instalații care au labe speciale și sunt instalate pe podea.
 • Structuri tip cadru care sunt atașate în două locuri la perete și în două locuri la podea.

Instalații de colț de tip cadru

Până în prezent, pentru a vă mulțumi tuturor consumatorilor, sunt de asemenea realizate astfel de opțiuni de instalare care sunt montate în colțul camerei, la intersecția a două pereți. În plus, ele pot fi atașate fie direct pe perete, fie fixate pe labe speciale pe podea. Această opțiune de instalare va face interiorul camerei mai originale sau va economisi spațiu, deși costul acestor structuri este mai mare decât cel al altora.

Opțiuni de instalare

Modalități de instalare a bolurilor de toaletăInstalarea instalării pe perete

 • Procesul de instalare trebuie efectuat numai pe peretele principal al capitalei.
 • De obicei kitul include dibluri și elemente de fixare.
 • Cel mai bine este instalarea instalației folosind șuruburile de ancorare.

Instalarea instalației pe podea

Desigur, nu este atât de dificil să instalați o structură pe podea. Numai în procesul de lucru este necesar să se acorde o atenție deosebită, instalarea fiind instalată ferm și ferm. În caz contrar, produsul suspendat va fi slăbit, ceea ce înseamnă că nu va fi foarte convenabil sau chiar periculos pentru utilizare. Kitul cu instalația este alcătuit, de asemenea, din elemente de fixare și instrucțiunile necesare. Se recomandă, în primul rând, să studiați cu atenție algoritmul acțiunilor și să acționați numai în conformitate cu instrucțiunile date.

Dimensiunile instalației și vasul toaletei sunt foarte importante atunci când alegeți o structură de suspensie. uzual dimensiunile unui vas de toaletă suspendat de tip standard arata astfel:

 • lățimea și înălțimea bolului variază de la 300 la 400 mm;
 • Lungimea de la marginea din față până la acoperirea peretelui este de 50 - 60 cm.

Instalații bloc

Dimensiunile standard de instalare de acest tip sunt:

 • înălțime - până la un metru;
 • lățime - 50-60 cm;
 • proiectare în profunzime de obicei de 10 până la 15 cm;

Instalatii cadru

 • Instalarea acestui tip de adâncime este de obicei de până la 30 cm. Pentru modelele de un anumit tip, este egală cu 150 mm.
 • Înălțimea este determinată de tipul de cadru. Înălțimea unor structuri poate fi de până la 1 m 40 cm. În altele, dimpotrivă, este mic - 80 cm.

Alegerea unei instalări

Fără îndoială, instalarea este una dintre cele mai importante părți ale bolului de toaletă agățat. Alegerea unui astfel de design ar trebui să se facă în mod rezonabil și serios. Dacă greșiți să alegeți o toaletă - nu este așa de rău. Dar o instalare incorect selectată poate duce la probleme cu sistemul de canalizare. În timpul selecției merită consultat cu specialiștii și, în acest caz, este mai bine să alegeți produsele unor companii bine-cunoscute. Este mai bine să alegeți un produs mai scump, dar apoi să fiți sigur de calitatea acestuia.

Instalați-vă singur instalarea

Instrumente necesare:

 • Burghie și perforator. Diametrul burghiului depinde de diametrul diblurilor. Becuri de ancorare bune pentru pereții din beton gazos și piatră din cochilie.
 • Două cheie reglabilă.
 • Nivel și ruleta. Nu uitați - partea superioară trebuie să se afle la 45 mm față de acoperirea podelei.
 • Soluție pe bază de silicon. În cazul în care nu există garnitură de amortizare între toaletă și perete.

Algoritmul muncii

 • Cum funcționează un vas de toaletă suspendat?Înainte de instalarea instalației, marcați orificiile de fixare, folosind nivelul și luând în considerare distanțele necesare.
 • Cu ajutorul unor găuri de perforator, se instalează cadrul de instalare.
 • Conectăm conducta cu apă rece la rezervor. Varianta de conectare trebuie aleasă în funcție de condițiile individuale.
 • În continuare - conexiunea la canalizare. Dacă este posibil, introduceți partea laterală a canalului de canalizare în cea mai mică lungime.
 • După toate conexiunile, puteți coase instalarea. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza o placă de ipsos rezistente la umiditate.
 • Puneți un capac în locul butonului de scurgere.

După ce ați terminat lucrările, puteți să așezați țiglă sau țiglă. O zi după placare gresie poate fi instalat toaletă:

 1. Canalele de evacuare și evacuare sunt ajustate.
 2. Vasul de toaletă este suspendat.
 3. Puteți instala garnituri de amortizare între perete și vas de toaletă sau puteți aplica un agent de etanșare siliconic.
 4. Toate dispozitivele de fixare sunt strânse.
 5. Butonul de scurgere este conectat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a alege o instalație pentru bolta toaletă a unei structuri suspendateCum de a alege o instalație pentru bolta toaletă a unei structuri suspendate
Jaluzele în toaletă: rol în interiorul, și cum să instalați în mod corespunzătorJaluzele în toaletă: rol în interiorul, și cum să instalați în mod corespunzător
Bideți - ce fel de lucru este acesta, scopul luiBideți - ce fel de lucru este acesta, scopul lui
Cum să ascundeți țevile în toaletă?Cum să ascundeți țevile în toaletă?
Proiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stilProiectați o baie mică fără toaletă: alegeți un stil
Instalarea toaletei - instalare de către dvs. cu o lecție videoInstalarea toaletei - instalare de către dvs. cu o lecție video
Proiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografieProiectarea unei băi combinate cu o suprafață de 4 metri pătrați, fotografie
Descrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletăDescrierea, instalarea și fotografia jaluzelelor în toaletă
Dulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușitDulap sanitar în toaletă, fotografie de design reușit
Bideu împreună cu un vas de toaletă: o alegere de tehnică sanitară "două în una"Bideu împreună cu un vas de toaletă: o alegere de tehnică sanitară "două în una"
» » Toaletă suspendată cu instalare - instalare și dimensiuni
© 2021 amigdas.com