amigdas.com

Tava pentru câini: o toaletă pentru rase mici, modele cu coloană

Tava pentru câini - reguli aleseEste cu adevărat necesar să aveți o tavă de caine în toaletă? Odată cu apariția scutecelor absorbante și a tăvilor, tot mai mulți proprietari de rase mici amână mișcarea lor în zile calde însorite și, dacă strada este înghețată sau ploaie, câinele își îndeplinește nevoile într-un apartament. Uneori, o astfel de nevoie apare la animalele de rasă mare. Aceasta poate fi o perioadă de boală a câinelui sau a proprietarului său, nu are timp să meargă sau să părăsească gazda pentru câteva zile. Ce este o toaletă pentru câini?

Cum de a alege și de unde să cumpere o tava de câine

Estetica contează numai proprietarului, animalele sunt indiferente față de ea. Desigur, puteți alege o toaletă pentru câine sub culoarea tapetului sau a mobilierului. dar în primul rând dimensiunea și funcționalitatea corecte sunt importante. Pentru persoanele prea timide, există chiar tăvi închise, astfel încât animalul să poată trimite nevoia departe de ochii curioși.

  • Tavă cu coloană - o soluție convenabilă pentru câineTava pentru câini mici poate fi mică, cu laturi joase și fără post. Chiar și o tavă de pisică este potrivită pentru câinii mici. Sub plasă, trebuie să puneți un scutec absorbant special, mai ales dacă nu sunteți acasă toată ziua.
  • Mai multe rase mari și o tavă au nevoie de tot mai mult, astfel încât animalul să nu se simtă constrâns în el.

În cazul în care pentru a merge pentru o toaletă pentru un câine? Poți să-l cumperi în cel mai apropiat magazin, să cumpere din mâini, din motive de economie sau să comande pe Internet. Producătorii acestui produs încearcă să vă rog la orice dimensiune, gust și pungă.

Tipuri de tăvi pentru câini

În cazul în care animalul aparține unor rase mijlocii sau destul de mari, este mai bine să cumpărați o toaletă mare pentru câini cu post și laturi. Pentru fabricarea lor tipuri non-toxice de polistiren. Lattice în set este detașabil, o coloană este atașat la ea în cazul în care toaletă este nevoie de câine. Dar o poți folosi fără ea.

Cum să înveți un câine pe tavăExistă o toaletă pentru câini cu puțin peste 1.500 de ruble, modele mai mici și un design mai simplu - de două ori mai ieftin. În principiu, poate fi folosit fără scutec, în acest caz, grilajul este oricum nu va permite animalului pentru a pata picioarele. Spălați toaleta cu apă curată. Produsele chimice cu un miros puternic sunt mai bine sa nu le foloseasca, nu le va placa animalul de companie si nu-si pot strica simtul mirosului. Dacă un scutec este pus sub grill, acesta este înlocuit în fiecare zi cu unul nou.

Nu este necesar să folosiți scutece specializate pentru toaletă pentru câini pentru tavă și scutecele absorbante medicale obișnuite cumpărate la farmacie - această opțiune va fi mult mai ieftină.

Câinii se obișnuiesc cu lucrurile, precum și cu oamenii. Dacă tava obișnuită pentru câinii cu o coloană a crăpat sau nu din anumite motive necesită înlocuire, este de dorit înlocuirea acestuia cu un model similar. Cu un design și formă necunoscute, câinele poate avea dificultăți.

Cei care nu sunt constrânși în fonduri oferă o noutate - o toaletă cu un perete PetLine. Costul tăvii este de aproximativ 2400 de ruble. Specialitatea lui designul permite Protejați pereții camerei, care sunt protejați de un perete vertical din plastic pe partea laterală a tăvii. Dimensiunea modelului este potrivită pentru rasele mici și medii de câini.

Există chiar modele cu buruieni. Coperta artificiala imita peluza si cainii doresc de obicei sa viziteze o astfel de toaleta. Se spală ca o tavă simplă, sub un curent de apă curentă, nu absoarbe mirosurile, este igienică.

Cum să obișnuiți un câine la toaleta din casă

Cumpărați o tavă pentru un câine - cum să alegeți și de ceCel mai bine este să obișnuiți câinele la tavă la o vârstă fragedă. Procesul va fi mai ușor și mai rapid. Puii sunt curioși și în zbor înțeleg totul nou. La început e mai bine să faci un copil scutec pe podea, în locul în care intenționați să puneți toaleta. Este important ca el să fie folosit și să-l amintească.

După ce a cumpărat tava în ea a pus catelul folosit scutec, așa că a mers la locul obișnuit și a recunoscut mirosul toaletei. După ce copilul intră o dată în tavă, va continua să-și facă afacerea în el. Dacă tu obișnuiți cu toaleta în casa unui câine adult, veți avea nevoie de un pic mai mult timp și răbdare. Dar când își dă seama de ce vor de la el, el va începe să pătrundă în tavă ori de câte ori este necesar.

Și ai nevoie de o plimbare?

Indiferent ce aduce confortul unei toalete de casă pentru câini, neglijarea plimbărilor nu merită încă. Pentru rasele mari o astfel de opțiune pentru a răspunde nevoii, în general, ar trebui să fie utilizată numai în cazuri de urgență. Cu câinii mici, totul este puțin diferit, dar au nevoie și de aer proaspăt. Plimbare permite animalului:

  • să mențină o formă fizică activă, să crească și să se dezvolte în mod corespunzător;
  • să se bucure de jocurile cu alți câini, să arate socializarea;
  • să cunoască lumea înconjurătoare;
  • realizează instinctele lor.

Lungimea plimbării, începând cu puppyhood, ar trebui să crească treptat. Pentru prima dată catelul este scos la plimbare după vaccinarea completă. Fără leșie sau ham un câine poate fi pe stradă numai într-un loc liniștit și pustiu, tot restul timpului ar trebui să fie sub controlul proprietarului.

În funcție de rasa și de vârsta animalului, trebuie încărcate încărcături fizice. Într-un fierbinte sau vreme prea rece nu puteți merge mult timp cu un animal de companie pentru a evita problemele de sănătate. Ei bine, dacă câinele cunoaște comenzile elementare: "Nu poți!", "Fu!", "Pentru mine!". Apoi îl puteți proteja de situații neplăcute și pericol potențial.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se determină rasa câinilor și a cățeiCum se determină rasa câinilor și a căței
Cum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un anCum să educați în mod corespunzător un catelus timp de până la un an
Cum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradăCum să înveți un cățel la toaletă: în apartament și pe stradă
Cum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bazăCum să înțărcați câinii să scrie acasă? Reguli de bază
Cum să înveți un cățel să meargă la un scutec specialCum să înveți un cățel să meargă la un scutec special
Cum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliuCum să antrenezi în mod corespunzător un catel la domiciliu
Învățând pisoiul în tavăÎnvățând pisoiul în tavă
Tavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalteTavă pentru pisici: specie. Sala de toaletă cu laturi înalte
Sfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradăSfaturi despre cum să obișnuiți un câine la toaletă pe stradă
Cum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practiceCum să antrenezi o pisică la toaletă: sfaturi practice
» » Tava pentru câini: o toaletă pentru rase mici, modele cu coloană
© 2021 amigdas.com