amigdas.com

Caracteristicile capturii pe dispozitivul de alimentare

Alimentatorul care esteAlimentatorul este o mașină de bază, dar diferă ușor de măgarul obișnuit. Alimentatorul poate fi numit atât o metodă de pescuit, cât și o tijă de alimentare specială, care constă din mai multe părți. De regulă, mai multe vârfuri înlocuibile (de obicei până la cinci) cu rigiditate diferită sunt furnizate cu tija. Iar pentru măgar, este folosită o tijă telescopică convențională.

Descrierea jocului

Pescuitul pentru alimentator devine din ce în ce mai popular în fiecare zi. Este destul de simplă, dar în același timp este destul de productivă, ideală pentru începători. De asemenea, avantajul barei este costul său scăzut.

Alimentator de alimenteAlimentatorul se ocupă, în cea mai mare parte, cu pescuitul peștilor pașnici, dar puteți prinde un prădător, în acest sens, atacul poate fi numit universal. Dacă pescarul vrea ca pescuitul să fie mai activ, atunci puteți începe să atragă momeala și să nu instalați unul, dar doi sau trei tije.

În mod ideal, alimentatorul este potrivit pentru capturarea în vacanță, deoarece nu este nevoie să îl urmați și să schimbați momeala. E suficient să arunci și să aștepți semnalul de la detectorul de erori. Capturarea pe dispozitivul de alimentare poate avea loc practic în orice loc al rezervorului:

 • lângă stuf;
 • la distanțe mari;
 • în apropierea țărmului.

Datorită versatilității pescuitului, aproape toate locurile rezervorului sunt accesibile pescarului. Se știe că peștii de pe țărm sunt mai timizi decât peștii la o distanță de 15 metri sau mai mult de pește. Alimentatorul cu același dispozitiv vă permite să aruncați o rază de până la 50 m.

rod tachelaj

Pentru a pescui a fost confortabil, și cel mai important, productiv, este necesar să se facă echipamentul potrivit al tijei. Dispozitivul de aliere cuprinde: tija, bobina, linia de pescuit, lesa și cârligul.

Selectarea tijei de pescuit

Alegerea unei tije potrivite reprezintă cheia succesului în orice pescuit. De regulă, toate barele de pescuit diferă între ele în funcție de lungime, de test (tipurile de momeală folosite, măsurate în grame) și de sistemul (flexibilitatea).

Selectarea tijei de pescuit pentru alimentatorLungimea tijei este aleasă pe baza distanței de la coastă pentru a prinde. Cu cât prindeți peștele, cu atât va fi mai lungă. Pentru pescuitul la distanțe scurte, tija "picher" este potrivită. Are o lungime de 2-3 metri, astfel că prinderea în zonele de coastă devine foarte convenabilă. Pescarii experimentați recomandă să aveți în același timp mai multe tije de alimentare cu diferite lungimi, astfel încât să fie convenabil să prindă toate corpurile de apă.

Apoi, ar trebui să alegeți tija potrivită. De regulă, depinde de caracteristicile individuale ale rezervorului: viteza de curgere, vântul, adâncimea etc. Conform testului, toate tijele de alimentare sunt împărțite în:

 1. Plămânii. Aceste tije au un test de 20 până la 40 de grame. Ele sunt cele mai potrivite pentru a prinde pe iazuri cu apă în picioare.
 2. Media. Testul tijei de pescuit de clasa mijlocie este de 40-80 de grame. Cu ajutorul lor vă puteți prinde pe apă cu un curent slab.
 3. Heavy. Aceste tije sunt concepute pentru a prinde pe iazuri cu un curent puternic și au un test de 80 până la 120 de grame.
 4. Supergrele. Cablurile claselor grele au cel mai mare test - 120 de grame și mai mult. Acestea permit zonele de pescuit la distanță mare de țărm cu un curent puternic.

Cu cât testarea este mai mare, cu atât este mai mare greutatea ei. Prin urmare, dacă toate planurile de pescuit sunt planificate să țină tija în mâini (fără suporturi), este mai bine să folosiți tija cu un test mic.

Forma tijei arată cum se flexează sub acțiunea încărcăturii. Deci, tija de pescuit de tip rapid se îndoaie numai în partea superioară, iar acumularea lentă este de aproximativ 2/3 din bici. Fiecare sistem are avantajele și dezavantajele sale. Folosind un tackling rapid, un pescar are capacitatea de a arunca o momeală pe o distanță destul de lungă, dar pescuitul pentru pești va fi rigid. Un sistem lent dă o depreciere suplimentară atunci când pescuiești un specimen mare, dar în același timp are un preț destul de ridicat.

Bateria de alimentare

Dacă un pescar va achiziționa o bobină de calitate, atunci ar trebui să știe că nu va fi costisitor să costați. Bateriile de calitate de la companiile de încredere nu sunt mai ieftine decât 50 USD. Cu toate acestea, nu merită să urmăriți modelele "ultra-puternice" cu un preț de 200 de dolari. Pentru un angler novice, o opțiune relativ ieftină pentru $ 35- $ 40 este destul de potrivită.

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să selectați cel mai potrivit raport de transmisie pentru bobină. Raportul de transmisie indică numărul de rotații ale bobinei într-o singură rotire a mânerului. Deci, dacă pentru o singură rotire a mânerului, bobina a făcut 5 rotații, atunci raportul de transmisie va fi de 5: 1. Pe dispozitivul alimentatorului se recomandă instalarea unei bobine cu un raport de transmisie de cel mult 5,5: 1. Ele vă permit să faceți o înfășurare normală a vitezei și în același timp să rezistați încărcăturii create de alimentator.

Bateria de alimentare

De asemenea, nu uitați de bobina ambreiajului. Fricțiunea împiedică ruperea liniei cu un pește puternic descoperit. Când este pornit, pescarul poate înfășura linia de pe bobină numai până când crește sarcina. Frecarea este partea din față și din spate. Bobina cu ambreiajul din față va fi ușor mai ușoară și mai compactă, ceea ce face mai ușor să prindă. Cu toate acestea, ambreiajul din spate este mai convenabil să se adapteze în timpul pescuitului.

Caracteristicile liniei

Alegerea liniei pentru alimentator se realizează din două tipuri - tachete și monocluri. Ambele tipuri au avantajele și dezavantajele lor.

Selectarea liniei pentru alimentatorAvantajul greu al unei linii împletite este sensibilitatea sa. Datorită acesteia, muscatura devine mult mai vizibilă, ceea ce este important atunci când prindem un alimentator. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că, la pescuitul la o distanță de până la 25 m, nu există diferențe deosebite în sensibilitatea dintre panglică și monostrat. Dezavantajul coșului de răchită este costul ridicat al acestuia. Deoarece pescuitul apare adesea în frunte, în cazul în care există multe scoici, de multe ori există stânci de pădure, iar țesătura este mai predispusă la spargere decât o pădure mono-pădure.

Principalul plus al lui monolessus este extensibilitatea acestuia. Este ea care ajută să săpăm copii mari. Extensibilitatea mare funcționează aproape la fel ca fricțiunea la bobină, amortizând peștii de pește.

Hrănitor pentru alimentare

Este prezența bobinei și este o caracteristică a echipamentului de alimentare. Alimentatoarele sunt:

 1. Hrănitor pentru alimentareRotund (în secțiune transversală). Ele sunt cele mai potrivite pentru turnarea lungă în locuri fără flux.
 2. Triunghiulara. Particularitatea alimentatoarelor triunghiulare este aceea că acestea rezistă ușor fluxului.
 3. Square. Potrivit pentru pescuit în curenți slabi.

Greutatea alimentatorului pentru pescuit pe alimentator variază de la 40 la 120 de grame. Comportamentele ușoare (de la 40 la 80 de grame) sunt folosite pentru pescuitul pe apă cu un curent slab și mai grele (de la 80 la 120) pentru pescuit în locuri cu curenți puternici. Uneori, greutatea alimentatorului poate fi scrisă în uncie. Merită să ne amintim că 1 uncie este de 28 de grame.

În plus, alimentatoarele pot fi deschise și închise. În partea inferioară a alimentatoarelor închise este instalat un dop de cauciuc, care încetinește procesul de rupere a peștelui. Este mai bine să le folosiți atunci când pescuiești momeli cu ingrediente de origine animală sau când pescuiesc în flux.

Avantaje și dezavantaje

Feeder pescuitul devine popularitate în fiecare zi. Cu toate acestea, are avantaje și dezavantaje. Avantajele acestei capturi sunt:

 • Formare simplă și rapidă a capturilor.
 • Versatilitate. Având cu tine o tijă și mai multe soluții diferite, puteți să pescuiți pe orice iaz.
 • Puteți prinde fără a măsura adâncimea.
 • Momeala rămâne mereu într-un singur loc, chiar dacă există un curent puternic.
 • Mărimea peștelui capturat este mai mare decât atunci când captura un flotor, deoarece prinderea are loc din partea de jos (unde trăiește un pește mare).

Pescuitul pescuitului

În plus față de plusuri, pescuitul are și dezavantaje. Adesea ele joacă un rol decisiv în alegerea metodei de pescuit:

 • Este imposibil să prindeți fundul (numai din partea de jos).
 • La turnare, puteți înfricta peștele, deoarece alimentatorul, când este lovit de apă, produce o stropire puternică.
 • Noaptea este greu de inteles unde a fost facuta distributia.
 • Atunci când pescuiți pe distanțe lungi, sensibilitatea barei de pescuit este redusă.

Găsiți-vă pentru dvs. ceea ce argumentele pro și contra sunt importante pentru dvs. și ceea ce nu este, puteți decide cât de mult va fi interesant pentru pescuitul de pescuit. De asemenea, merită să vă gândiți la ce fel de pești doriți să îl prindeți - adică dacă capturarea pe alimentator este productivă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Feeder rod: cum să alegeți cea mai bună opțiuneFeeder rod: cum să alegeți cea mai bună opțiune
Cum să prindă crap: caracteristici și tehnologie de pescuit, echipamentCum să prindă crap: caracteristici și tehnologie de pescuit, echipament
Tije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuriTije de pescuit pentru pescuitul de iarnă: caracteristici și soiuri
Principii de pescuit pentru un echipament pentru hrana animalelorPrincipii de pescuit pentru un echipament pentru hrana animalelor
Pescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshkuPescuitul de iarnă - prinderea roachului pe mormyshku
Prăjirea crucii în primăvara și vara: secretele pescuitului bunPrăjirea crucii în primăvara și vara: secretele pescuitului bun
Prindeți alimentatorul din gheață: alegerea echipamentului și secretele pescuitului în timpul ierniiPrindeți alimentatorul din gheață: alegerea echipamentului și secretele pescuitului în timpul iernii
Pescuit de iarnă pe o bară fărăkivkovuyu de pescuit pentru un windlessPescuit de iarnă pe o bară fărăkivkovuyu de pescuit pentru un windless
Pescuitul pentru cârligele de pește, dublu și tripluPescuitul pentru cârligele de pește, dublu și triplu
Tija de pescuit pentru pescuit în perioada de varăTija de pescuit pentru pescuit în perioada de vară
» » Caracteristicile capturii pe dispozitivul de alimentare
© 2021 amigdas.com