amigdas.com

Descrierea și caracteristicile setului de matrițe și robinete

Set de robinete și matrițe ZUBRUn set de matrițe și robinete este necesar pentru lucrările de uz casnic și industrial. Poate fi atât un set relativ mic, cât și un set foarte masiv, care poate ajuta chiar și în situații foarte dificile. În acest articol, vom examina ceea ce este un set de robinete și zaruri, unde să le cumpărați și ce fel de astfel de set există.

Descrierea și caracteristicile

Un astfel de set este un caz de plastic, care conține matrițe, robinete și alte unelte. Cu ajutorul lor puteți tăia firul drept. Aceste truse sunt adesea folosite în stațiile de întreținere, lăcătuș și întreprinderile industriale. Sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, și anume oțel de scule de mare viteză, oțel crom vanadiu, alamă și plastic.

Elementele setului

 1. Robinete - de la câteva până la zeci de piese, în medie 20 de piese;
 2. Plăci cu un anumit diametru de plantare;
 3. Extractoare de diferite modificări;
 4. Kerner este metric;
 5. Plasko și metchikoderzhateli;
 6. Adaptor pentru suport pentru plăci;
 7. Șurubelniță și carcasă.

În funcție de mărimea cazului, numărul de instrumente variază. Seturile de unelte variază în funcție de greutate, dimensiune, intervalul de filet metric și înălțimea unui astfel de fir. Cu toate acestea, alegerea acestor kituri se face cel mai bine cu achiziționarea de accesorii suplimentare.

Elementele de fixare metrice

Dispozitivele de fixare metrice sunt adesea dispuse să formeze. Cu ajutorul acestuia veți obține ambele conexiuni detașabile și ne-detașabile în diferite modele. Echipamentul din magazine este prezentat într-o versiune destul de largă, care este următoarea colecție de elemente:

 1. Set de robinete și matrițecârlig cu fir metric;
 2. Tija placată cu zinc cu fir;
 3. Surub galvanizat cu capul semicircular;
 4. nuci cu o flanșă de diferite modele;
 5. Zincat hexagonal.

Ca opțiuni, există chei reglabile și casete suplimentare. În același timp, cheile reglabile pot fi fie cu clichet, fie cu reglare digitală. În ceea ce privește cutiile, acestea pot fi necesare în cazul în care doriți să luați doar o parte din uneltele cu dumneavoastră. Aceste produse formează o combinație excelentă pentru un specialist la orice nivel, precum și pur și simplu la nivelul gospodăriei și al gospodăriei standard.

Costul seturilor

În ceea ce privește costul kitului cu matrițe și robinete, depinde de câte unelte sunt incluse. Cazurile mici care sunt populare în gospodării sunt în intervalul de până la 2 mii de ruble. Pentru acest preț, se achiziționează o versiune standard a unui set de dibluri cu robineți, care asigură toate necesitățile de reparații și lucrări tehnice.

Seturile mai mari costă peste 8 mii de ruble. În ele numărul de robinete și matrițe nu este standardizat. Acestea sunt achiziționate de mecanici auto, lăcătuși, stații de service și alte locuri unde este necesară repararea diferitelor dispozitive și mecanisme. Costul mediu al kit-ului, care aparține categoriei universale, este de peste 6 mii de ruble.

Locurile de cumpărare

Set roșu de robinete și matrițeKiturile descrise mai sus trebuie achiziționate în magazine specializate care vând kituri similare. Puteți să veniți direct la magazin și să cumpărați bunuri acolo sau să comandați pe site-ul oficial al magazinului selectat.

Dacă în primul caz totul este destul de simplu, apoi pe cel de-al doilea este necesar să trăim în mai multe detalii. Mai întâi, găsiți un magazin și site-ul său pe Internet. Apoi, alegeți produsul de care aveți nevoie. Se va muta în coșul de gunoi. După terminarea formării comenzii, completați detaliile dvs. de contact și alegeți modalitățile de plată pentru comandă.

Toate acestea trebuie făcute sub supravegherea unui specialist care va ajuta la formularea corectă și clară a ordinului și la formalizarea acestuia. Puteți urmări mișcarea bunurilor pe site-ul magazinului sau puteți apela periodic un consultant. Cu toate acestea, ultima opțiune nu este cea mai optimă, deoarece linia poate fi supraîncărcată sau ocupată în astfel de momente.

Când mărfurile ajung, asigurați-vă că acestea sunt intacte și au toate elementele din kit. După aceasta, se efectuează plata atât pentru set, cât și pentru serviciile de livrare.

Am examinat ce constituie un set de moare și robinete. Ea are multe modificări, diferite în ceea ce privește numărul de unelte și accesorii suplimentare. Acestea din urmă sunt necesare pentru a avea un set complet pentru un mecanic experimentat și novice și doar un inginer.

Încercați să cumpărați bunuri în magazine specializate, unde veți fi sfătuiți să alegeți cea mai bună opțiune, pe baza capacităților dvs. financiare și în ce zonă sunteți angajat. Sperăm că după citirea articolului veți primi informații noi despre seturile menționate și veți putea achiziționa un set demn care să satisfacă nevoile dumneavoastră și să rezolve probleme specifice. Mult noroc în achiziționarea de seturi noi!

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Oțeluri de unelte: grade carbon și aliajeOțeluri de unelte: grade carbon și aliaje
Taierea rapidă a oțelului p18: caracteristici și domeniu de aplicareTaierea rapidă a oțelului p18: caracteristici și domeniu de aplicare
Selectarea robinetului pentru filetare în piesa de prelucratSelectarea robinetului pentru filetare în piesa de prelucrat
Dispozitive de tăiat fire pentru țevi de diferite diametreDispozitive de tăiat fire pentru țevi de diferite diametre
Plăcuța pentru filetarea filetului exterior: caracteristicile unui lacPlăcuța pentru filetarea filetului exterior: caracteristicile unui lac
Diametrul unei găuri pentru un fir metricDiametrul unei găuri pentru un fir metric
Cum se taie firul manualCum se taie firul manual
Robinete de bucatarie: modele de alegere si fotoRobinete de bucatarie: modele de alegere si foto
Filetare filetată sau tăiereFiletare filetată sau tăiere
Caracteristici ale unui set de chei cu chei cu clichetCaracteristici ale unui set de chei cu chei cu clichet
» » Descrierea și caracteristicile setului de matrițe și robinete
© 2021 amigdas.com