amigdas.com

Baie acrilică: alegeți cel mai bun producător

La ce baie să alegiAtunci când stabiliți o casă nouă, există în mod necesar întrebări privind alegerea unei băi. Decizia de a achiziționa în favoarea construcției uzuale din fontă sau oțel devine mai puțin frecventă - cumpărătorii preferă opțiunile moderne.

Recent, piața obiectelor sanitare a fost completată cu mostre acrilice. Ei câștigă din ce în ce mai mult popularitatea, în ciuda nivelului relativ ridicat al prețurilor. Cu toate acestea, utilizatorii neexperimentați pot obține cu ușurință a pierdut într-o varietate de modele, astfel încât ar trebui să știi cerințele pentru băi acrilice, precum și producătorii, ale căror produse sunt de preferat.

Cele mai bune căzi de baie acrilice

Acril - compozit polimer, care este ușor de manevrat, rezistență mecanică specială, rezistență la solicitări termice și expunere la substanțe chimice. Are greutate redusă și caracteristici igienice și ecologice bune. Acestea sunt proprietățile materialelor care au condiționat obiectele sanitare, o serie de avantaje:

 • O mică greutate de produse simplifică munca de transport și instalare.
 • Conductibilitatea termică scăzută a acrilului menține temperatura mult timp a apei colectate.
 • Baia poate fi ușor tratată cu tot felul de produse chimice de uz casnic, astfel încât este ușor spălată de la poluare fără utilizarea substanțelor abrazive.
 • Materialul lipsește posibilitatea de a forma o ciupercă sau mucegai pe ea.
 • Modelele acrilice rezistă încărcărilor semnificative din masa apei și a corpului uman.
 • Avantajele decorative ale materialului includ strălucirea lucioasă și capacitatea de a picta într-o varietate de culori.

În plus, defecte de cosmetice dobândite sunt susceptibile de a fi restaurate.

Principalul avantaj al băilor acrilice în cea mai largă gamă de soluții de design și design:

 • Pentru apartamentele mici sunt oferite structuri rectangulare îmbunătățite, cu o formă anatomică convenabilă a patului, precum și accesorii suplimentare confortabile.
 • Dacă spațiul permite, atunci băile de colț cu un castron de formă simetrică sau asimetrică sunt foarte convenabile.
 • Formele rotunde sau ovale, adesea devenind o decorare a camerei, se vor potrivi celor mai exigenți clienți.
 • Produsele non-standard ne permit să întruchim cele mai remarcabile idei de design.

Astăzi, producătorii oferă atât în ​​varianta standard, cât și la cerere, echipând orice tip de baie cu un sistem de hidromasaj. Variațiile în colorarea materialului, dar în continuare cele mai populare sunt mostrele albe. De asemenea, modelele cu inserții transparente de fațadă sunt interesante. Astfel, în arsenalul de magazine există cea mai largă gamă de produse, capabile să satisfacă gustul celor mai exigenți clienți.

Toate avantajele de mai sus vor fi valabile dacă achiziționați un produs din acest material de calitate cu respectarea tehnologiilor de producție. Din păcate, mulți, înșelați de prețul ieftin, cumpara un fals frumos. Din nefericire, mulți producători își îndeplinesc necinstit obligațiile față de clienți. Prin urmare, concluzia este una - ia regula de a cumpăra produse scumpe din mărcile testate în timp.

Lista celor mai buni producători europeni va fi puțin mai mică, iar acum despre unele trucuri pe care le aplică unele firme, oferindu-le produsele sub formă de căzi de baie acrilice.

Ce cada acrilică este cea mai bună?

Avantajele băii acriliceProdusele cele mai de înaltă calitate vor fi băile din acrilice turnate. Materialul de extrudare este considerabil inferior în ceea ce privește rezistența și rezistența.

Foaie de înaltă calitate cast acrilic produse Olanda, Anglia, Germania. Din aceasta se obțin cele mai bune produse sanitare.

Băile sunt realizate prin presare, în acest scop se folosesc plăci acrilice cu grosimea de 6-8 mm. În timpul producției, grosimea lor scade la 3-4 mm. Apoi armarea este realizată din rășini poliuretanice sau poliesterice cu materiale de umplutură.

Magazinul poate spune că peretele de baie are o grosime acrilică de 6-8 mm - acest lucru nu este adevărat. Producătorii de căldură fac băi de la ABS plastic ieftin, de sus cu un strat de 1 mm sunt acoperite cu extrudare acril, apoi armare compoziție.

În funcționarea unor astfel de băi, defectele caracteristice:

 • Dacă suprafața "se joacă" când este apăsată, aceasta indică un material prea subțire. Furnizorii ar putea începe să convingă și să sublinieze fiabilitatea compensatorie a cadrului, ceea ce este incontestabil, dar designul cadă trebuie de asemenea să fie puternic.
 • Produsul poate fi verificat pentru "clearance-ul". Un perete acrilic calitativ nu va străluci.
 • Semnul cel mai evident al unui fals este un miros chimic pronunțat. O baie bună acrilică este liberă de acest dezavantaj.
 • Puteți examina atent tăierea materialului, dacă vedeți trei straturi, atunci acest lucru nu este real acrilic.

Evaluarea celor mai buni producători

Cum sa alegi o baieDeci, la ce firme trebuie să acordați atenție atunci când alegeți un produs pentru a evita o falsă contrafăcută? Cei mai buni producători de căzi de baie acrilice în Europa:

 • Compania cehă VAGNERPLAST a fost una dintre primele companii din Europa care produceau căzi acrilice, având cel mai înalt nivel de calitate a structurilor, era punctul de referință pentru alte companii. Produce modele de volume și configurații diferite, sunt prezentate eșantioane cu și fără sistem de hidromasaj. Din Marea Britanie se folosește 100% acrilic de turnare prin injecție, care este utilizat în fabricarea căzielor de baie, durata lor de viață de zece ani fiind garantată de firmă.
 • RAVAK este, de asemenea, cehă. Datorită celei mai largi sortimente și a celei mai înalte calități a modelelor, aceasta aparține celor mai recunoscute și vândute în Europa.
 • ALPEN este un reprezentant al industriei austriece. Piața a apărut recent, dar a reușit deja să ocupe o poziție de lider în producția de băi relativ ieftine, dar foarte de înaltă calitate, realizate din acril real, care îndeplinesc cele mai stricte cerințe.
 • Băile acrilice de la compania olandeză RIHO, care deține capacități de producție în Republica Cehă și în Polonia, sunt în cerere constantă. Produsele se caracterizează printr-un design neobișnuit, care nu distruge în nici un fel performanța lor.
 • Produce constant produse noi și completează deja o gamă largă de mărci spaniole POOL SPA, renumite pentru cele mai avansate dezvoltări în domeniul ingineriei sanitare. Produsele sale sunt de cea mai inalta calitate si o mare varietate de accesorii pentru baie.

Cei mai buni producători din Rusia

Modele rusești în nici un caz inferior analogilor străini.

 • Acoperă acoperă baiAQUANET-rus combină calitatea excelentă a produselor și o politică de prețuri foarte rezonabilă, ceea ce face posibilă îmbunătățirea băii la familiile cu venituri medii. Produsele sunt prezentate într-un sortiment bogat, conceput pentru fiecare gust al cumpărătorului și în diferite zone ale clădirii.
 • 1MARKA - Producătorul rus de căzi acrilice, a câștigat repede aprecierea cu o garanție de zece ani. Produsele sub acest brand se disting prin cea mai înaltă calitate, deoarece în procesul de producție se folosește numai acrilicul germanic turnat.
 • Merită menționăm brandurile interne H2O și BAS, precum și chinezul TEIKO, ale cărui produse au meritat multe recenzii pozitive.

Astfel, atunci când alegeți o baie acrilică, nu trebuie să vă grăbiți și să acordați preferință eșantioanelor cu costuri reduse. Alegerea produselor producătorilor dovediți, cumpărătorul va primi modelul calitativ, care va dura mulți ani.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Băi acrilice: ce și cum să curățați acasăBăi acrilice: ce și cum să curățați acasă
Fonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bineFonte din fontă, acrilice sau oțel: ce va fi mai bine
Baie acrilică: ce și cum să curățați acasăBaie acrilică: ce și cum să curățați acasă
Căzi de baie acrilice - sfaturi pentru instalareCăzi de baie acrilice - sfaturi pentru instalare
Cum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilorCum sa alegi baia acrilica potrivita avand in vedere sfatul specialistilor
Inserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsuluiInserții acrilice în baie: prețul și caracteristicile produsului
Ce dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuriCe dimensiuni au băile acrilice: fotografii și prețuri
Câte litri de apă sunt plasate în baieCâte litri de apă sunt plasate în baie
Feedbackul clienților privind instalarea unei băi acriliceFeedbackul clienților privind instalarea unei băi acrilice
Costul de acoperire o baie cu acrilic lichid, costul serviciilorCostul de acoperire o baie cu acrilic lichid, costul serviciilor
» » Baie acrilică: alegeți cel mai bun producător
© 2021 amigdas.com